american k keukens ervaringen

American k keukens ervaringen? Bekijk hier alle American k keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij American k keukens langs in Brussel? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over American k keukens.

American k keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met American k keukens in Brussel
Uw ervaring met American k keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over American k keukens in Brussel.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

American k keukens algemene informatie

American k Keukens heeft één vestiging gevestigd in Brussel, in België. American K is en bedrijf dat bestaat sinds 1956, het bedrijf combineert zowel ervaring, expertise en tradities die door de jaren heen zijn doorgegeven. Al meer dan 50 jaar volgt American K de evolutie van de keukens en bezorgt zo een unieke ervaring.

Met 9.500 realisaties zullen de experts u stap voor stap begeleiden in het samenstellen van uw nieuwe leefruimte. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van American k keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan American K keukens

Met meer dan 50 jaar ervaring levert het bedrijf kwaliteit en service. Alle producten worden gemaakt in België of Europa en zijn voorzien van de beste kwaliteit en nazorg. Met de “Kitchen Planners” van American K bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een persoonlijk ontwerp.

Openingsuren

maandag
09:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
Enkel op afspraak
zondag
Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)