Grando keukens ervaringen? Denkt u erover om bij Grando keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

WELKOM BIJ GRANDO!!

Grando… Wij weten echt alles van keukens.

De keuken is steeds vaker het centrum van uw woning, het hart van uw huis. Iedereen loopt erbinnen, er wordt gekookt, geproefd en de afgelopen dag wordt doorgenomen. Er worden plannen gemaakt en dingen besproken. Boodschappen worden opgeruimd, een recept ligt klaar voor later, ingrediënten worden gesneden en het begint al lekker te ruiken...

Wij bij Grando keukens zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens voor alle smaken en ieders budget. We gaan samen met u op zoek naar uw wensen en gewoonten om ze zo te vertalen naar een praktisch en duurzaam ontwerp dat uw stempel draagt en aansluit bij uw woning en uw smaak. Kortom wij ontwerpen uw droomkeuken.

Wist u trouwens dat iedere Grando vestiging wordt uitgebaat door een zelfstandige ondernemer? Zo doet u dus altijd zaken met een lokale zelfstandige, waar u steeds 1 aanspreekpunt heeft. Dit telkens met vertrouwen van een grote overkoepelende organisatie op de achtergrond

De adviseurs van Grando keukens adviseren u graag persoonlijk over de laatste keukentrends, opstellingen en de verschillende mogelijkheden.

Wij maken vrijblijvend een 3D-ontwerp, zodat u een zeer realistisch beeld krijgt bij uw nieuwe droomkeuken.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen u graag! Laat u adviseren door onze vakkundige adviseurs in één van onze Grando Keukens toonzalen!

Wilt u meer informatie over één van de Grando vestigingen bij u in de buurt? Of een op maat gemaakte offerte voor uw nieuwe droomkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, u vindt alle info op onze website grando.be

Met persoonlijk en vakkundige groet,


Grando Keukens

Ervaringen Grando keukens Belgie

Inspiratie magazine

Wij inspireren u graag, download vrijblijvend ons gratis inspiratiemagazine:

Afspraak maken

Maakt u liever direct een afspraak, kijk dan hier:

Grando vestigingen

 • grando aARTSELAAR
 • grando bRUGGE
 • grando gENT
 • grando hASSELT
 • grando Lier
 • grando Merksem
 • grando Neupre
 • grando Roeselare
 • grando Turnhout
 • Grando Zaventem
 • grando Balen

Grando keukens Aartselaar
Boomsesteenweg 20C
2630 Aartselaar
03 – 887 95 92

info@grando-aartselaar.be

Openingstijden:

Ma:

10:00 - 18:00

Di:

10:00 - 18:00

Wo:

Gesloten

Do:

10:00 - 18:00

Vr:

10:00 - 18:00

Za:

10:00 - 18:00

Zo:

13:00 - 18:00

225 klantgetuigenissen

 1. Familie Van Den Bogaert - Van Gampelaere
  | Beantwoorden
  We bestelde onze keuken bij Grando keukens Merksem. We werden daar heel vriendelijk geholpen door Bart. Hij luisterde echt naar wat wij wilde en liet ons dan al de mogelijkheden zien. We hadden niet het gevoel dat we gepusht werden om voor hen te kiezen en dat zorgde er mee voor dat we bij hen onze keuken bestelde. Elke vraag of aanpassing die we vroegen was nooit te veel en dat appreciëren we enorm. Ook aan de installateur Geert een dikke dankjewel die in zijn eentje zorgde voor de installatie van onze keuken. Als er vrienden of familie zijn die een nieuwe keuken willen dan kan ik ze met volle 100% Grando keukens Merksem aanraden! Het is een plezier om in onze keuken te koken! Dankjewel voor alles!

  Familie Van Den Bogaert - Van Gampelaere geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Carina en Martin
  | Beantwoorden
  Wij hebben onze keuken besteld bij Grando Merksem. We zijn er terecht gekomen bij een super professioneel team. L., B. en P. staan in voor begeleiding die geregeld wordt tot in de puntjes. Alle afspraken zijn perfect nagekomen, zowel die van Grando als die met de firma’s die instaan voor werkblad en spatwanden. Stuk voor stuk specialisten.
  De keuken werd op 2 dagen pico-bello geplaatst door D., waarvoor hartelijk dank.
  Kortom, wij kunnen Grando Merksem iedereen die opzoek is naar een vriendelijke, professionele keukenbouwer aanbevelen.

  Carina en Martin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Lotte Janssens
  | Beantwoorden
  Vanaf het eerste bezoek aan een Grando winkel in Merksem waren we tevreden.
  Zonder opdringerig te zijn werden we snel geholpen door een medewerker.
  Er volgden nog enkele afspraken om zeker te zijn dat alle details klopten.
  Ze hebben voor ons ook de aannemer geregeld die onze oude keuken heeft uitgebroken.
  Na plaatsing kan je makkelijk bij de winkel terecht voor kleine en grote vragen.

  Lotte Janssens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Paul
  | Beantwoorden
  Een degelijke keuken en een goede en correcte service, bekwame verkoopster zonder opdringerig te zijn zoals in andere winkel

  Paul geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Ann W
  | Beantwoorden
  In oktober 2023 zijn we naar Grando Keukens in Merksem gegaan om een nieuwe keuken te kiezen. Daar ontving L. ons met groot enthousiasme en professionaliteit. Al snel werd duidelijk dat L. perfect begreep wat we zochten in onze nieuwe keuken, en ze begeleidde ons vlot doorheen het hele proces. Ook hield ze perfect rekening met ons budget en zocht ze waar nodig gedreven mee naar oplossingen en alternatieven. Het was overduidelijk dat onze tevredenheid als klant een topprioriteit was voor L. Wanneer we onze keuken gekozen hadden, tekende L. onze nieuwe keuken voor ons uit, waardoor we een perfect idee hadden van hoe alles eruit ging zien en we al konden beginnen dromen tot de keuken geplaatst werd. De plaatsingsdatum werd in overleg met L. vastgelegd en de keuken werd met de grootste zorg en vakmanschap geplaatst. Bij vragen voor en na plaatsing konden we L. steeds makkelijk bereiken via mail en telefoon waardoor we altijd snel antwoord hadden, wat we bijzonder fijn vonden. Dankzij de gedreven service van L., kunnen we Grando Keukens Merksem dan ook sterk aanbevelen! Bedankt L. en Grando Keukens voor onze prachtige keuken!

  Ann W geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. annemie vandevelde
  | Beantwoorden
  Ik heb mijn nieuwe droomkeuken via Grando Merksem laten installeren en het resultaat mag er echt zijn ! Ik was heel tevreden over de begleiding voor het kiezen van de afwerking en de toestellen. De communicatie verliep vlot en de plaatsing was ook uitgevoerd volgens planning. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader !

  annemie vandevelde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. Maria Markgraaff
  | Beantwoorden
  We hebben samen met Kurt onze droomkeuken gerealiseerd, te danken aan het meedenken en kundigheid van Kurt TOP

  Maria Markgraaff geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Geerts
  | Beantwoorden
  wij lieten een keuken plaatsen door Grando Merksem. Al van in het begin was dit een geweldige ervaring. Zij denken mee na om de keuken van je dromen te bekomen. Je hebt steeds de kans om nog aanpassingen te maken en ze ondersteunen je waar nodig. Nu staat er in ons huis onze droom keuken dankzij Grando Merksem!

  Geerts geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 9. Magda Goossens
  | Beantwoorden
  Onze keuken was versleten en Grando Merksem heeft voor ons een droomkeuken geplaatst.
  Bij het ontwerp konden we rekenen op een klantgerichte begeleiding met aandacht voor onze wensen, met extra raad en informatie waar nodig. Bart toonde ons onder andere de recente snufjes om een keuken nog gerieflijker te maken. We genieten er nu elke dag heel bewust van. We konden ook rekenen op eindeloos geduld en begrip voor twijfel. Een hele geruststelling. Bovendien werd er tijdens het hele proces rekening gehouden met ons budget.
  De plaatsing thuis gebeurde door vriendelijke en heel bekwame vakmannen. Er moesten enkele heel moeilijke elementen op maat worden gemaakt, en zelfs die zijn prachtig gelukt.
  Zowel het verkoopteam als de vakmensen voor de concrete uitvoering van de plaatsing waren vlotte en aangename mensen waar je op kon rekenen.
  Kortom: de plaatsing van onze droomkeuken werd dankzij het hele team van Grando Merksem een ervaring waar we met plezier aan terugdenken. Dank u daarvoor!

  Magda Goossens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Gilles en Lynn
  | Beantwoorden
  Verschillende keukenzaken bezocht op zoek naar een keuken voor onze woning.
  Grando Zaventem bezocht, zeer professioneel en vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gekregen over het proces, de materialen, de toestellen,…
  Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de eerste schets leunde sterk aan bij ons idee. Vragen en aanpassingen aan de plannen werden telkens met de glimlach uitgevoerd en beantwoord.
  Levering en plaatsing werd duidelijk gecommuniceerd en was tijdig.
  Plaatsing van de keuken gebeurde door mensen van Grando Zaventem zelf. Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen. Na de werken werd alles proper achtergelaten.
  Er werd door de plaatsers een kleine beschadiging aan één van de kasten waargenomen. Dit werd aan ons gemeld en even later vervangen.

  Afspraken werden nagekomen, offerte = factuur, mooie verhouding prijs/kwaliteit, vakkundig, vriendelijk en professioneel

  Als we dan toch iets negatief zouden moeten zeggen is het de communicatie met de onderaannemer die voor de stenen werkbladen zorgt.
  Na de opmeting kregen wij de melding dat er moeilijkheden waren voor de productie van het werkblad.
  Dit bleek achteraf een miscommunicatie en werd snel opgelost, al was de leverdatum van het werkblad hierdoor even onduidelijk.

  Je hebt bij Grando Zaventem geen verkoper die je snel probeert te pushen om je handtekening te zetten, dit kunnen we niet zeggen van de conculega’s die zeggen dat de prijs enkel dit weekend geldig is, je om de paar dagen bellen voor een promo of je gewoon schaamteloos offertes van eerder bezochte zaken vragen!

  Gilles en Lynn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. Van Dooren
  | Beantwoorden
  Van begin tot einde fantastisch geholpen bij Grando Turnhout. het ontwerp werd uitgebreid besproken en dankzij de tips van Dieter hebben we nu onze droomkeuken om van te genieten. Geen moeite was teveel, en de keuken werd met veel aandacht voor detail perfect geïnstalleerd door Peter. Ook de planning en communicatie verliepen vlot dankzij Melanie, achter de schermen. Nog een keertje heel erg bedankt aan het hele team!

  Van Dooren geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Fierant
  | Beantwoorden
  Dank u Grando keuken Merksem
  Voor de mooie keuken en de service

  Fierant geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 13. Leen
  | Beantwoorden
  Wij zijn net verhuisd en is al de tweede keer dat wij een keuken bestellen bij Grando Merksem. Wij werden bij Grando professioneel geholpen door L. Ondanks al ons getwijfel en wel enkele keren wisselen van gedachte, bleef ze kalm en zeer behulpzaam. Ze gaf ons steeds heel wat opties om uit te kiezen en luisterde zeer goed naar onze wensen.
  De keuken werd zorgvuldig geplaatst. De afwerking is prachtig. De levering ging zeer vlot. Er was een zeer correcte opvolging door A. van Grando. De kwaliteit is net zoals bij onze vorige keuken zeer degelijk. Wij zijn erg blij met onze keuken en zouden iedereen GRANDO MERKSEM aanraden.

  Leen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14. Patricia Brouwers
  | Beantwoorden
  Vanaf ons eerste bezoek aan Grando Merksem hadden we een goed gevoel.
  We werden profesioneel geadviseerd door Bart ivm verschillende mogelijkheden, materialen, toestellen enz. steeds rekening houdend met onze wensen en budget.
  Heel duidelijke communicatie van begin tot einde. Alle afspraken werden nagekomen en vanaf het plan tot de eindafwerking is alles verlopen naar wens. De plaatsing is uiterst professioneel met oog voor detail.
  Ondertussen genieten wij reeds 2 maanden van onze nieuwe droomkeuken en zijn zeer tevreden.
  Bedankt aan heel het Grando Merksem team voor de goede samenwerking !

  Patricia Brouwers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15. Laura Lemmens
  | Beantwoorden
  Dank je wel D., M. en heel het Grando Aartselaar team.
  We zijn van begin tot het einde geholpen van het eerste intake gesprek tot de laatste factuur.
  Steeds een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en professioneel advies. Onze keuken is prachtig afgewerkt tot in de details en onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen.
  We vertellen het aan al onze vrienden.

  Laura Lemmens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 16. Verbraeken Viviane
  | Beantwoorden
  Trotse eigenaar van een Grando keuken, badkamer en toilet. Zeer mooi afgewerkt en zeer goed materiaal.
  Goede begeleiding en zeer professioneel.

  Verbraeken Viviane geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 17. Trotse eigenares
  | Beantwoorden
  De keukenadviseur van Grando Keukens Turnhout heeft mij met zeer goede raad bijgestaan in het ontwerpen van mijn droomkeuken. Wanneer ik twijfelde over de spoelbak of de kleur van de kasten, mocht ik altijd bellen of langskomen voor extra advies. Geen vraag was teveel. De plaatsing is gebeurd door zeer bekwame vakmensen, met de nodige aandacht voor details.
  Ik raad iedereen aan om naar Grando Keukens in Turnhout te gaan!

  Trotse eigenares geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18. Tom Vlaminckx
  | Beantwoorden
  Van het idee om enkele kleine aanpassingen te doen aan een bestaande keuken, zijn we uiteindelijk geëindigd met een volledig nieuwe keuken. Maar wat een super begeleiding van A tot Z. B. heeft vanaf het begin gedurende het hele project enorm meegedacht en bijgedragen om ons kleinschalig idee naar een prachtige nieuwe keuken te laten evolueren. Ook over alle opvolging en plaatsing zijn wij enkel maar laaiend enthousiast. Bedankt Grando Merksem voor de TOPservice!

  Tom Vlaminckx geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19. Michiel Vingerhoets
  | Beantwoorden
  Zeer goede en snelle service van Grando Aartselaar. Groetjes, Michiel.

  Michiel Vingerhoets geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 20. Sterkens Veronique
  | Beantwoorden
  Na verschillende keukenwinkels te hebben bezocht, kozen we voor Grando Merksem. B. gaf ons goed advies bij de finalisering van ons keukenplan. Onze mails werden steeds snel beantwoord en alle afspraken werden correct gevolgd. De installateur was heel vriendelijk en werkte nauwgezet en snel. We genieten intussen van onze nieuwe Grando keuken!

  Sterkens Veronique geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 21. Wouter
  | Beantwoorden
  Grando Aartselaar was in ons renovatieproject de aangenaamste firma waar we mee hebben samengewerkt.
  Communicatie en installatie was top!

  We kunnen deze winkel alleen maar aanraden.

  Wouter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Caroline
  | Beantwoorden
  Super tevreden over de service voor en na.
  We werden enorm goed geholpen met het samenstellen van onze droom keuken. We kregen van B. een eerlijke mening en goeie adviezen. Zo hebben we het liefst.
  Bij de installatie waren ze zeer vriendelijk en zorgzaam voor het materiaal.
  Ik raad iedereen grando keukens aan.

  Caroline geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte mevrouw Luiyckx – Van De Poel, beste, dank voor uw mooie woorden aan ons adres.
   Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe in uw Grando droomkeuken.
   Hartelijke groeten van team GRANDO MERKSEM.

 23. ILSE
  | Beantwoorden
  Zeer tevreden over materiaal, service en snelheid van afwerking. Geen enkele opmerking

  ILSE geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24. Luc Ceulemans
  | Beantwoorden
  Top team, zonder meer…..

  Geloof me, na alle keukenwinkels op de Bredabaan bezocht te hebben kozen we bewust voor Grando keukens in Merksem. Het was de klik met de lieve, respectvolle en professionele verkoopster Leen die ons over de streep trok. Een mooie toonzaalkeuken had onze aandacht getrokken. Het verkoopteam heeft ons zeer goed bijgestaan en aangeboden de demontage en montage van de toonzaalkeuken te laten uitvoeren door ervaren vakmannen. Wij zijn daar graag op ingegaan en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Lang voor de werken uitgevoerd werden is een medewerker van Grando bij ons thuis alle maten komen opmeten om er zeker van te zijn dat de keuken in de voorziene ruimte kon geïntegreerd worden. Tevens werd een lijst van voorbereidende werkzaamheden, die ten onze lasten waren, aan ons overhandigd zodoende wij voldoende tijd hadden deze uit te voeren. Na zorgvuldige en duidelijke communicatie werd op het afgesproken tijdstip de keuken geleverd. Door de vakkundigheid van de plaatsers kon de volledige keuken afgewerkt worden binnen de vooropgestelde tijd.
  Wij zijn heel dankbaar en blij met de beslissing om met Grando Merksem te hebben samengewerkt. De professionaliteit waarmee het volledige team ons heeft begeleid van begin tot einde was hartverwarmend.
  En ja, wij raden iedereen aan een keuken te kopen bij Grando Merksem.

  Groetjes Heidi & Luc
  Berendrecht

  Luc Ceulemans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 25. Van Ginneken Robin
  | Beantwoorden
  Keuken gekocht bij Grando Merksem .

  Zeer goede ervaring , dit van begin tot einde van ons project.
  Vanaf het eerste bezoek aan toonzaal , was de deskundigheid en vriendelijkheid van medewerker Bart zeer duidelijk.
  Zowel keuzes van materialen , kleuren, alsook pro’s en contra’s van soorten toestellen werden uitvoerig besproken.
  Wat resulteerde in de uiteindelijke keuze en bestelling van onze droomkeuken.
  Dit allemaal netjes beschreven en in 3D uitgetekend.
  De opgegeven levertermijnen , afspraak van plaatsing werden gerespecteerd .
  Kwaliteit en afwerking van plaatsing was top .

  Met andere woorden , kunnen Grando Merksem ten zeerste aanbevelen :-).

  Van Ginneken Robin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 26. Van Driessche
  | Beantwoorden
  Via vrienden maakte we kennis met Grando keukens te Merksem. We besliste om eens een kijkje te gaan nemen.
  We stapte de toonzaal binnen (zonder afspraak)en keken rustig rond. Een zeer behulpzame en vriendelijke man sprak ons aan en vroeg of hij ons kon helpen. Doordat we verschillende keuken winkels gedaan hadden wisten we eigenlijk vrij goed wat we zochten. Ons budget was ook gekend. De man was onmiddellijk bereid om ons verder te helpen. We deelde ideeën uit en kwam tot een mooie keuken die binnen ons budget viel.
  Uiteraard hebben we dit thuis nog even laten bezinken. Er was geen tijdsdruk, we kregen voldoende tijd om te beslissen. We hebben zelf gebeld naar de winkel om te bevestigen. Toen zijn we nog een paar keer samen gekomen om alles te overlopen tot in de kleinste detail.
  Wat zeer fijn was. Je kon stalen van je keukenkast of werkblad meenemen om verf te kiezen of vloer? Handig zou ik zeggen.
  Naderhand werd alles goed uitgewerkt hoe de betaling verliep, de plaatsing, wie je steeds mocht contacteren bij technische vragen. Wanneer de keuken geleverd werd enz. De man van de opmeting is 2x langs geweest en gaf ons telkens goede tips. De plaatsers waren top. Ze werkte goed door en zeer proper. Alles werd naderhand netjes opgekuist. Alle toestelen gecontroleerd. Kortom wij zijn zeer tevreden van 1. de keuken zelf 2. het Grando team Merksem. Zeer vriendelijk behulpzaam en correct. Top een echte aanrader voor iedereen die een keuken wil laten plaatsen

  Van Driessche geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte mevrouw Van Driessche, beste, Bart en ik en ons hele team bedanken u voor deze mooie woorden aan ons adres. Wij wensen u nog veel kook- en leefplezier in UW Grando keuken.
   Ann, Grando Merksem

 27. mia
  | Beantwoorden
  Via vrienden raakten wij in contact met Grando keukens Lier. De adviseur G. begeleidde ons prima in ons zoekproces naar een renovatie van onze keuken. Wij apprecieerden vooral zijn creativiteit en zijn ervaring : hij haalde met zijn design het maximum uit de beschikbare ruimte, drong niks op en dacht mee indien we het weer eens anders wilden. Tijdens het- blijkbaar noodzakelijke- rondje onderhandelen drong hij geen deadlines van bepaalde kortingen op en voelden we ons niet onder druk gezet om vlug te beslissen. Voor de keuze van werkblad begeleidde hij ons naar een firma zodat wij dit in ware grootte konden zien. Plaatsing gebeurde volgens afgesproken tijdstip en de zaakvoerder B. zorgde dat alles prima en vakkundig verliep. De laatste controle gebeurde eveneens grondig door hun plaatser met de meeste ervaring. Garantie en uitgebreid boekje met onderhoudstips sloten dit alles af.
  Een bedrijf die mee is met de nieuwste trends ,meedenkt en zich niet opdringt en die werkt met vakkundig en ervaren personeel.

  mia geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 28. Marc Franck
  | Beantwoorden
  Prijs, kwaliteit hebben ons laten kiezen voor Grando Keukens – Aartselaar. Deskundige uitleg over hoe onze keuken er zou uitzien, meedenken voor oplossingen, de foutjes die er altijd zijn bij zo’n project – worden zonder morren verholpen. Gewoon niets op aan te merken. Topservice voor een prima prijs. Wat ons over de streep heeft getrokken was de het feit dat de keuken geplaatst wordt vaklui van eigen makelij. W. en I. heeft hier een topprestatie geleverd. We gaan nog jarenlang genieten van onze keuken. Bedankt I., W., D., M., K. en het hele team. Voor ons was dit een positief succesverhaal. 😍

  Marc Franck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. Peter Van Molle
  | Beantwoorden
  Heel tevreden van A tot Z over Grando keukens Merksem !
  Van het eerste moment een comfortabel gevoel gehad, adviseur Leen die onmiddelijk mee was in het verhaal van de volledige verbouwing en niet enkel de keuken op zich, overigens niet enkel Leen maar het hele team in Merksem toonde interesse in het hoe en waarom.. iedereen dacht mee en bracht een nuttige toevoeging aan één of ander wat uiteindelijk in een zeer goed plan resulteerde.. Opmerkelijk ook dat er to the point gebleven werd, geen gepush om te tekenen onder het voorwendsel dat je prijs 2 jaar geldig bleef, geen pannensets, geen tombola’s.. wel een goed plan, een kwalitatieve keuken en een goede prijs..
  Een goed plan is één ding maar dan moet je het nog uitvoeren.. wel, ik ben doorheen het hele proces gesteund geweest, werd door het team in contact gebracht met een erg goede en correcte aannemer, waar nodig werden kleine aanpassingen met de smile uitgevoerd.. so far so good, de levering.. volledig volgens schema en met respect voor de woonruimte, feilloos verlopen.. we zijn er bijna, de plaatsing.. op en top proffesioneel uitgevoerd door Geert..
  Perfectie bestaat niet zeggen ze, maar dit project was dan toch zeer close 10/10.. Bedankt team Grando !!

  Peter Van Molle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • GRANDO
   | Beantwoorden

   Geachte heer Van Molle, beste Peter, hartelijk dank voor de 10/10 score ! m.b.t. de verkoop, levering en montage van uw keuken.
   Wij wensen u dan ook nog veel kook- en leefplezier in uw GRANDO droomkeuken.
   Team GRANDO MERKSEM

 30. Julie
  | Beantwoorden
  Wij werden vakkundig geholpen door de mensen in de toonzaal van Grando Aartselaar voor onze nieuwe keuken. Zij hebben een zeer mooi ontwerp gemaakt voor ons en denkten creatief mee zodat de keuken binnen ons budget bleef. Het ontwerp werd een zwarte keukenwand en een wit kookeiland. Ook tijdens de finale bespreking werd er voldoende tijd uitgetrokken en kregen we zeer nuttig advies bij het kiezen van de details van onze keuken.

  Communicatie was steeds pro actief en ook het plaatsen van de keuken was volgens de gemaakte planning. Na het plaatsen van de keuken waren er twee kleine opmerkingen maar deze werden zonder discussie verholpen.

  Bedankt aan Grando Aartselaar voor de top service en onze mooie nieuwe keuken!

  Julie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31. Jean Boudou
  | Beantwoorden
  Zoals reeds vermeld in de enquete een fantastisch toffe groep die luistert naar de klant. Zij geven heel wat uitleg over de mogelijkheden die er zijn voor het maken van een keuken.

  Jean Boudou geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 32. Eysermans Gert
  | Beantwoorden
  Wij zijn super gelukkig met onze droomkeuken van Grando Turnhout. Zeer goede kwaliteit. We werden met vakkundige raad bijgestaan door de verkoper van Grando Turnhout. Onze keuken werd vakkundig geinstaleerd. Een paar foutjes die we zelf gemaakt hadden mbt de electriciteit werden ook door hun opgelost. Zelfs de steenkappers die het aanrecht en de spatwand kwamen plaatsen waren onder de indruk van de accurate plaatsing. Het plaatsen van het aanrecht en spatwand was simpel plug en klaar. Niets aan te passen.

  Als je twijfelt raad ik je zeker Grando Turnhout aan. Een keuken zonder zorgen !!

  Eysermans Gert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 33. Familie Senesael
  | Beantwoorden
  Voor ons mogen er meer sterren staan. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen de info die we nodig hadden.
  Hebben veel tips gekregen zonder opdringerig te zijn en namen de nodige tijd voor ons om uiteindelijk onze droomkeuken te kopen.
  Heel tevreden een echte aanrader!!!!!!

  Familie Senesael geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • GRANDO
   | Beantwoorden

   Geachte familie Senesael, beste, dank voor uw mooie woorden voor ons en nog veel plezier in uw Grando droomkeuken !
   Team GRANDO MERKSEM

 34. jenne vandenwijngaert
  | Beantwoorden
  Na verschillende winkels te hebben bezocht bij Grando Merksem terecht gekomen van begin tot einde een zeer goed gevoel fantastisch team en een keuken gemaakt en geplaatst naar onze wensen ,een aanrader voor uw nieuwe keuken
  Bedankt team Grando Merksem

  jenne vandenwijngaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 35. D. Van Gool
  | Beantwoorden
  Onze ervaring met Grando Keukens Merksem was zonder twijfel uitstekend. Vanaf het allereerste contact tot de uiteindelijke oplevering van onze nieuwe keuken, heeft het team bewezen dat ze echte professionals zijn. Wat ons echter het meest opviel, was de manier waarop ze hun klanten behandelen – niet als een dossier nummer, maar als gewaardeerde klanten. Dit is een kwaliteit die vandaag de dag zeldzaam is en iets dat Grando Keukens Merksem echt onderscheidt van de rest. Het volledige proces, van het ontwerp tot de levering en installatie, is vlekkeloos verlopen. Elk detail werd zorgvuldig overwogen, en het eindresultaat is simpelweg verbluffend. De professionaliteit van het hele team was duidelijk zichtbaar in hun werk. Een speciale dank gaat uit naar Ann en Ab, de zaakvoerders van Grando Keukens Merksem, die ons niet alleen door het proces hebben begeleid, maar ook hun medemenselijkheid en begrip hebben getoond toen we te maken kregen met een persoonlijke hindernis. Ondanks deze uitdaging, stelden ze ons gerust, toonden ze geduld en gaven ons het vertrouwen en de tijd om onze zaken op orde te krijgen. Dit gaat veel verder dan uitstekende klantenservice; dit is het teken van echte empathie en een diepgaand begrip dat Ann en Ab hebben voor hun klanten. Hun aandacht voor detail is niet alleen zichtbaar in hun werk, maar ook in de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Ze hebben bewezen dat ze niet alleen uitstekende zaakvoerders zijn, maar ook mensen met een groot hart. Dankzij hun onberispelijke service en hun buitengewone persoonlijke toewijding, hebben we niet alleen een prachtige nieuwe keuken, maar hebben we ook een diep respect en waardering voor Ann en Ab. Zij zijn het levende bewijs dat in de wereld van de zaken, menselijkheid en empathie nog steeds een plaats hebben. We kunnen Grando Keukens Merksem niet genoeg bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. Het is niet alleen een plek geworden om te koken, maar ook een ruimte waar we genieten en quality time doorbrengen met onze geliefden. Als u op zoek bent naar vakmanschap van topklasse, uitstekende klantenservice en een probleemloos proces, dan is Grando Keukens Merksem de keuze voor u. We bevelen hen zonder enige aarzeling aan! Nogmaals dank aan het hele team van Grando Keukens Merksem. Jullie hebben echt een onvergetelijke ervaring gecreëerd. Keep up the good work!

  D. Van Gool geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 36. Leen A
  | Beantwoorden
  In Grando Turnhout werden we warm onthaald. W. tekende voor ons een mooie keuken uit. Hij dacht aan alle details en adviseerde ons met veel kennis van zaken.

  Ook de service na verkoop ging vlot. Onze verbouwing liep vertraging op en wij vroegen om de plaatsing op te schuiven. Daar werd heel begripvol op gereageerd. De plaatsing gebeurde ook heel netjes. Na plaatsing bleek er een kleine deuk in een latje onder de oven te zitten. Deze werd meteen vervangen door een nieuwe. Top service!

  Wij zijn super blij met het resultaat.

  Leen A geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 37. Jean Boudou
  | Beantwoorden
  Bij Grando keukens in Merksem werden we heel vriendelijk en professioneel ontvangen. We werden goed begeleid tijdens de zoektocht naar onze ideale keuken. De samenwerking verliep vlot en er werd gehandeld naar hun woord. Ze bieden een heel goede service en het resultaat is prachtig. We hebben een droomkeuken die realiteit werd.

  Jean Boudou geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38. Fam. D'Hollander-Cop
  | Beantwoorden
  Zeer tevreden, van A tot Z, van de 1ste keer dat we in de winkel in Merksem binnenstapten, tot de moment dat de laatste hand werd gelegd aan de splashwand en het aanrechtblad. We raden Grando keukens zeker aan! Bedankt om onze droomkeuken te realiseren!

  Fam. D'Hollander-Cop geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 39. Monique vl Hoogstraten
  | Beantwoorden
  Zeer goede ontvangst , we werden prima geholpen door L.
  Ze nam haar tijd en had zeer mooie ideeën en heeft ervoor gezorgd dat we een prachtige Grando-keuken hebben .prijs/ kwaliteit is tiptop in orde.
  Zeer professioneel team van verkoop tot afwerking .
  Alle afspraken van opmetingen plaatsingen werden correct gecommuniceerd en nageleefd.
  Extra pluim voor montageteam G. en C.

  Monique vl Hoogstraten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • GRANDO
   | Beantwoorden

   Beste P en M dank voor jullie mooie woorden aan het adres van ons team !
   GRANDO MERKSEM

 40. Ken Peeters
  | Beantwoorden
  Vanaf het binnenstappen in de mooie showroom tot de oplevering na plaatsing heb ik een zeer tevreden gevoel ervaren, met steeds een correcte aanpak en flexibele afstemming naar mijn wensen en noden als klant. Oprechte dank aan heel het team van Grando Keukens Merksem voor de realisatie van mijn droomkeuken!

  Ken Peeters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Beste Ken, dankjewel voor deze mooie woorden.
   Uw GRANDO keuken ziet er inderdaad prachtig uit !! Veel kook- én leefplezier gewenst.
   Hartelijke groet.
   Team GRANDO MERKSEM

 41. Katia
  | Beantwoorden
  Uiterst tevreden over de service van Grando Merksem. Spontaan en vriendelijk onthaald. Er werd geluisterd naar onze wensen, budget, …. en mee nagedacht om onze droomkeuken te realiseren. Na de bestelling een goede, duidelijke communicatie rond levering, ….
  Professionele plaatsing.
  2 kasten werden geleverd met een lichte beschadiging. En net wanneer zoiets gebeurd zie je hoe klantvriendelijke en professioneel een bedrijf is. Nog voordat we zelf konden bellen, had de installateur al foto’s doorgestuurd en om nieuwe kasten gevraagd, die een paar weken later dan ook netjes geleverd en geplaatst werden. Zonder extra vragen of problemen.
  Heel tevreden en super blij met onze keuken.

  Katia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 42. Leen
  | Beantwoorden
  Zeer fijne samenwerking met Grando keukens uit Aartselaar. Er werd samen met ons nagedacht en er werden door hen creatieve en constructieve voorstellen gedaan. De werken verliepen goed en volgens planning. Top samenwerking.

  Leen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 43. Mees
  | Beantwoorden
  bedankt grando merksem en vooral leen voor onze samenwerking die vlotjes verlopen is . Altijd behulpzaam bij het samenstellen van de keuken . Een echte aanrader en niet te vergeten de monteur Davy , prachtig werk geleverd !

  Mees geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 44. Catherine Vanderzippe
  | Beantwoorden
  Van bij het eerste telefonisch contact met E. had ik een zeer goed gevoel en dit heeft zich bevestigd met het volgend contact met haar in de showroom in Brugge. Super vriendelijk, zeer behulpzaam en geeft veel goede ideeën gegeven.

  De volledige organisatie van afbraak oude keuken tot de interventie van elektrieker alsook de uiteindelijke installatie van de nieuwe keuken is super vlot verlopen. Allemaal zeer bekwame supervriendelijke mensen die hun vak kennen.

  Het zijn mijn buren die Grando hebben aanbevolen want ik zelf had nog nooit horen spreken over Grando of hiervan reclame gezien in boekjes of op TV.
  Ik zal in elk geval Grando aanbevelen aan iedereen, de beste mond aan mond reclame die er is.

  Alvast bedankt aan gans het team, groetjes

  Catherine Vanderzippe, Nieuwpoort

  Catherine Vanderzippe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 45. Lieve Verbruggen
  | Beantwoorden
  Ik ben zeer tevreden over Grando Keukens Turnhout. Supergoede en vriendelijke verkoper ‘D.L.’ . Ook de plaatser van de keuken, ‘D.W.’ ben ik ook supertevreden van. Bij grando Keuken zijn alleen maar professionele mensen aan het werk, die weten wat ze doen en die alles kennen van keukens. Kortom voor een keuken moet je bij Grando Keukens zijn!

  Lieve Verbruggen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 46. Familie Breens - Van Loo
  | Beantwoorden
  Grando Keukens Merksem, wij zijn jullie ALLEMAAL dankbaar voor het realiseren van onze droomkeuken. Jullie hebben ons van de eerste dag, toen we kwamen kijken voor informatie, tot de laatste dag altijd even vriendelijk ontvangen. Hoeveel vragen ik ook had, hoeveel aanpassingen er ook gebeurde, hoeveel telefoontjes of onaangekondigde bezoekjes ik kwam doen bij jullie, altijd maakte jullie tijd, altijd even vriendelijk en behulpzaam. We kregen eerlijke en betrouwbaar advies, afspraken liepen altijd correct, als er iets was werd er tijdig gecommuniceerd of een oplossing aangeboden. Jullie hebben mijn kleine keuken kunnen omtoveren tot een mooie ruime, praktische keuken. Ik heb nog steeds veel opbergplaats en heb er toch een vaatwasser kunnen bijplaatsen. Ook hebben jullie voor een mooie valse wand gezorgd om mijn verwarmingsketel achter te verstoppen. Grando keukens, leveren mooie en degelijke kwaliteitskeukens voor ieders budget. De levering, de plaatsing, de afwerking, alles is prima verlopen. Aanpassingen gebeuren binnen de opgegeven termijn.
  Ik heb mijn keuken nu al 4 maanden in gebruik en voel me nog altijd even gelukkig. BEDANKT!!!

  Familie Breens - Van Loo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 47. De Vijlder - Van Camp
  | Beantwoorden
  Vorig jaar november kochten wij onze nieuwe mini woning. De uitdaging van een kleine woning is de plaats zo nuttig mogelijk te benutten zonder dat het gevoel aan openheid niet verloren gaat. Bij Grando Keukens in dit geval bij B.C. kwamen we tot een totaal oplossing. Onze keuken werd in een U vorm gebouwd waar 1 zijde bestaat uit een vaste tafel (lage stoelen) dan een onderbreking en vervolgens teug hoge kasten. De extra uitdagingen ons huisje is gebouwd in blokhut stijl, dus uitstekende balken, schuin dak enz…
  Wat er bij Grando gerealiseerd werd overtrof onze wensen. Opvallende opmerkingen van bezoekers in ons huisje, door de keuken wordt het groter. Net 1 van onze betrachtingen die door andere als opvallend wordt beschouwd. Levering van de keuken. Perfect op tijd en gezien de oppervlakte netjes gestapeld en klaar voor plaatsing. De plaatsing, de man die het bij ons plaatste. Hoedje af dit is vakwerk! Problemen. Er werd een spoelbak geleverd die niet 100% voldeed aan wat men voor ogen had (wij zelf zouden het niet gezien hebben) en deze werd binnen de week vervangen. Als iemand ons vraagt waar moeten we een keuken kopen wel ons antwoordt klinkt luid en duidelijk GRANDO MERKSEM!

  De Vijlder - Van Camp geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 48. Ivan
  | Beantwoorden
  Keuken gekocht bij Grando Aartselaar, wij zijn zéér tevreden met het eindresultaat en de weg ernaartoe.

  Een mooie en uitnodigende toonzaal, de stijl van de geëtaleerde keukens sprak ons vrijwel direct aan.
  Al bij de eerste gesprekken stelde B. ons ‘gerust’ en gaf hij nuttige tips mee betreffende de keuze van materialen / accessoires.
  Er was geen ‘haast’ bij het tekenen of de finale keuze, we konden verscheidene malen een ‘staaltje’ mee naar huis nemen om te checken welke kleur het beste paste bij het interieur / de lichtinval.

  Ook een plus, de uitbraak en voorbereidende / finale werken (revisie in elektro/sanitaire voorziening, betegeling van de vloer & muur, …) konden via een vennoot uitgevoerd worden (R.). P. en W. hebben hierin minutieus werk geleverd, zodanig dat we nadien nog enkele andere renovatiewerkjes met hun afgecheckt hebben (plaatsing LED verlichting, renovatie plafond badkamer, …).

  De finale bespreking en opmeting werden door D. gedaan.
  Duidelijk een uitbater die bijzonder gepassioneerd is over zijn vak en ons aanraadde een groter formaat van kasten te nemen.
  Een goede keuze! Waar we in onze oude keuken grote onder/bovenplinten hadden, hebben we nu veel meer kastruimte (optisch oogt het geheel ook mooier).

  Planning van plaatsing van de keuken verliep via M. en ze heeft zich uitstekend van deze taak gekwijt.
  Niet evident omdat sommige apparatuur in bestelling door chiptekorten met vertraging te kampen had.
  Maar alles is in orde gekomen, zelfs wanneer een onderdeel (bvb microgolfoven plaat, besteklade) ontbrak, nam ze hiervoor direct actie.
  De plaatsers zelf waren heel vriendelijk en gingen voorzichtig te werk.

  Ik kan enkel een dikke 5 op 5 geven, knap werk!

  Ivan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 49. Lieve Verbruggen
  | Beantwoorden
  Bij het samenstellen van onze keuken hadden wij een superleuke, vriendelijke verkoper ‘d.L.’. Hij heeft ons heel goed geholpen met het creëren van de keuken. Voor het plaatsen hadden we ook een heel stipte en correcte plaatser ‘d.W.’ Wij zijn zeer tevreden klanten. Dus ons besluit: voor een keuken, moet je bij grando zijn!!

  Lieve Verbruggen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Melanie Boonen
   | Beantwoorden

   Beste Lieve, bedankt voor de fijne review.
   Veel plezier met jullie nieuwe keuken en nieuwe woonst.
   Met vriendelijke groeten,
   Grando Keukens Turnhout

 50. Kees Verbrugge
  | Beantwoorden
  Grando Mersem: WAT EEN TOP TEAM!!!

  A., A., W. en P.,
  Hartelijk dank voor het realiseren van onze droomkeuken. We zijn door jullie echt heel goed geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken. Zeer goede service zowel voor als na. Zeer correcte en directe communicatie. A. nogmaals dank voor u advies. W. voor alles correct op te meten en daar waar nodig aanpassingen te doen. P.: bedankt om alles goed mee op te volgen en de goede na service. En ook A. dank je voor de fijne communicatie tijdens het proces. We hebben echt een zeer kwalitatief hoogstaande keuken. We genieten er iedere dag van en vooral van het zeer praktische van de keuken. We vroegen veel van jullie maar kreeg nog meer terug.

  Nogmaals dank voor alles,
  Kees en Katrien

  Kees Verbrugge geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 51. Van den Bulcke - Quaeyhaegens
  | Beantwoorden
  Heel tevreden van onze nieuwe keuken. Prijs kwaliteit kwam Grando Merksem er als beste uit.
  Vanaf het ontwerp tot de plaatsing is alles vlot verlopen.
  Bedankt Bart voor de goede zorgen!

  Van den Bulcke - Quaeyhaegens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 52. Ivan
  | Beantwoorden
  Verschillende keukenspecialisten bezocht, uiteindelijk gekozen voor Grando Aartselaar.
  De goede ontvangst (een mooie toonzaal, ongedwongen sfeer en aanbevelingen tot in de details) én de mogelijkheid om een totaalrenovatie te doen (in samenwerking met Remento) waren voor ons beslissende factoren. Dieter was enorm gepassioneerd over ons renovatieproject (zo mogelijk nog meer dan wijzelf :-).

  Zoals velen (denk ik toch :D) keken we initieel ‘met lede ogen’ toe tijdens de uitbraak, maar angst was nergens voor nodig.
  P en W hebben nadien ook de revisiewerken (sanitair, elektro en betegeling) perfect uitgevoerd.

  Plaatsing van de keuken gebeurde met voorzichtigheid en de installateurs waren zeer vriendelijk.
  Ook toen sommige onderdelen ontbraken (microgolfovenplaat, besteklade), heeft M dit per direct nabesteld en aangeleverd.

  Een dikke 5 op 5!

  Ivan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 53. Liesbeth
  | Beantwoorden
  Vanaf dat we de winkel binnenstapten bij Grando keukens Merksem zat ons gevoel goed.
  Wetende dat dit voor ons heel belangrijk is.
  Alles werd naar onze wensen zorgvuldig in 3D omgezet en werden hierin zeer goed geadviseerd en begeleid, waarvoor dank.
  We kunnen met een gerust hart zeggen dat we voor prijs-kwaliteit een mooie keuken hebben aangekocht.

  Liesbeth geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 54. van den bosch Grade
  | Beantwoorden
  Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij grando merksen en zijn door zeer tevreden over.De service en de plaatsing zijn zeer goed verlopen . Het is echt een aanrader.

  van den bosch Grade geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 55. Eva D
  | Beantwoorden
  Wij hebben een nieuwbouw gebouwd en waren nog op zoek naar een keuken. We zijn bij Grando Keukens Merksem uitgekomen en hebben hier nog geen seconde spijt van gehad. Onze contactpersoon was Bart. Met onze plannen trokken we naar daar, en met onze duidelijke visie. Alles werd netjes in een 3D tekening gezet, er werd meegedacht met ons. Zaken qua afwerking en bepaalde kleuren die konden teurgkomen, ontsnapten niet aan Bart zijn oog. Bepaalde materialen die soms moeilijk plaatsbaar waren op de manier die we wouden, werd ook steeds eerlijk gezegd en gezocht naar een andere optie. Uiteindelijk na een jaar totaal andere kleuren genomen, hier werd geen moment moeilijk over gedaan… na vele uren overleg en tekenen, dan toch onze definitieve keuze gemaakt. Intussen is onze keuken geplaatst, en wat een vakwerk. Zeer bekwame vakmensen die hun job kennen! Laten de ruimte proper achter en houden rekening met details. De vaatwasser liep wat vertraging op, echter zeer concrete datum doorgekregen wanneer deze er wel zou zijn, en wat ook bleek te kloppen. Bijkomend wensten we nog een eettafel in dezelfde stijl en materiaal als onze keuken, ook dit paste Bart direct in een mooi plannetje, geheel vrijblijvend, en gaf gelijk de draagkracht en dergelijke van de tafel mee. Als we nog eens nieuw bouwen, komt onze volgende keuken opnieuw van Grando Keukens Merksem! Topwerk jullie! Hier kunnen anderen nog wat van leren! Dankjewel voor deze mooie ervaring! Familie Verhaert-Daems.

  Eva D geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 56. Luc Van Machelen
  | Beantwoorden
  Van bij het eerste contact in de toonzaal hadden we een heel goed gevoel.
  Verkoper J. stond ons bij en ging direct samen met onze ideeën aan de slag.
  In overleg en met goede tips van hem kwamen we al snel tot onze mogelijke droomkeuken.
  Om onze droomkeuken te realiseren waren ook wat verbouwingswerken nodig die samen met Grando keukens tot een mooi eindresultaat zijn uitgewerkt.
  Ook plaatsing, afwerking en plaatsen werkblad zijn heel vlot verlopen en met de nodige communicatie.
  Tijdens de verbouwing was het team (W. en P.) steeds bereikbaar en was er een goede vertrouwensband.
  Ook speciale dank aan zaakvoerders D. en M. voor de steeds vriendelijke hulpvaardigheid.

  Met contente groetjes,
  Luc en Annelies Van Machelen

  Luc Van Machelen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 57. Eva Croux
  | Beantwoorden
  Wij bestelden onze nieuwe keuken bij Grando Merksem en werden heel goed geadviseerd en begeleid in het ontwerpen van onze droomkeuken. Leen en haar team waren steeds vlot bereikbaar en bereid mee naar oplossingen te zoeken. Ook bij een klein probleempje na plaatsing, was de service zeer goed en werden we snel verder geholpen. Zeer tevreden klanten hier!

  Eva Croux geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 58. Martine en Luc Hendrickx
  | Beantwoorden
  Op zoek naar onze droomkeuken brachten we een bezoek aan Grando keukens in Merksem.Meteen viel ons het zeer vriendelijke ontvangst op.We werden geholpen door B.Deze man kent echt zijn vak.Samen kwamen we tot ons gedroomde ontwerp.Niet eenvoudig,gezien de niet zo simpele vorm van onze keuken,geen enkele kast is echt standaard,maar B. maakte het perfect naar onze wens.Aanpassingen werden per direct uitgevoerd,iedere vraag werd in de kortst mogelijke tijd beantwoord.Tevens een pluim voor de plaatsers van onze keramische wand en werkblad,en de plaatsers van de kasten.
  Coclusie;Wil je een keuken die op en top is afgewerkt?Dan is Grando Merksem echt een aanrader.
  Martine en Luc

  Martine en Luc Hendrickx geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 59. Bernaerts - Carrillo
  | Beantwoorden
  Grando Turnhout. Topteam. Vanaf de eerste kennismaking zat het snor, het overleg en het uitwerken van het plan van de keuken gingen in onderling overleg. Ze dachten goed mee over de indeling en de beschikbare ruimtes. Plaatsing en na service waren zeer correct. Kortom ik kan aan iedereen Grando Turnhout aanbevelen. Onze renovatie van de woning met aanbouw en nieuwe keuken zijn nu het kloppend hart van ons gezin. Bedankt

  Bernaerts - Carrillo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 60. Joris & Annemie
  | Beantwoorden
  Wat hebben wij mogen genieten van een superfijne dienstverlening van Grando Aartselaar én Turnhout. Gestart in de toonzaal van Aartselaar, maar uiteindelijk besteld bij Turnhout; zijn dezelfde zaakvoerders. Reden van de verplaatsing was een keukeneiland dat in Turnhout stond en waarnaar werd verwezen. En toen we in Turnhout waren, hebben we maar ineens beslist. ;-). Nog geen seconde spijt van gehad!
  We vertelden een verhaal aan iemand die echt luisterde en niet zo maar zijn eigen smaak wilde verkopen. We kregen eerlijke adviezen “het is jullie keuken, dus jullie beslissen, maar wat als …” en iemand die aanvaardde dat we het soms eens waren met de adviezen en soms oneens. Voeg daar nog een sausje aan toe van duidelijke communicatie, heldere afspraken die worden nagekomen, verzorgde plaatsing en afwerking en je krijgt tevreden klanten zoals ons.
  Mochten we nog eens een keuken moeten renoveren, we komen beslist naar hen terug.

  Joris & Annemie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 61. caroline
  | Beantwoorden
  Hele mooie en kwalitatieve keuken aangekocht bij Grando Keukens Merksem. Van A tot Z zijn we gesoigneerd geweest, van verkoop tot oplevering. Bedankt voor de goede service en het prachtige resultaat!

  caroline geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 62. Sven Van den Broeck
  | Beantwoorden
  We zijn zeer tevreden van onze aankoop bij Grando Keukens Merksem. Vriendelijke en professionele service bij het kiezen van onze droomkeuken. Zeer mooie keuken met kwaliteitsvolle materialen!

  Sven Van den Broeck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 63. Haast Brigitte
  | Beantwoorden
  Haast Brigitte.
  Wij hebben onze keuken bij Grando Merksem gekocht waar we van begin tot eind goed geadviseerd zijn.De montage is ook heel vlot verlopen, waarvoor dank aan G.
  Bij een probleem waarbij de fabrikant van onze fronten ons in de steek liet hebben A. en A. altijd achter ons gestaan en voor een oplossing gezorgd.
  Nu zijn we de trotse eigenaars van onze droomkeuken, waarvoor dank

  Haast Brigitte geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 64. Bzn
  | Beantwoorden
  Wij zijn zeer tevreden met het pronkstuk van ons huis namelijk onze przchtige keuken ! En natuurlijk de goede service! Behulpzaam en vriendelijk ondanks corona toch nog hyn best gedaadd om ons zo goed mogelijk te helpen zo hebben ze ons pompbak volledig vernieuwd gratis. Ook kan ik altijd bij ze terecht voor de kleinste vragen t ik raad grando merksem aan iedereen aan ! Een prachtige keuken is één maar de goede service is onbetaalbaar !

  Bzn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden
   Geachte mevrouw Bouzian, beste, hartelijk dank voor deze mooie woorden voor ons team. Het heeft inderdaad wat tijd in beslag genomen door de corona perikelen maar op het einde van de rit is het eind goed, al goed ! Hartelijke groet. Ann

   Ann De Vos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 65. Bianca Plompen
  | Beantwoorden
  In onze nieuwe woning wensten wij een nieuwe keuken die hedendaags was, over modern comfort zou beschikken, praktisch was en dan nog eens leuk om naar te kijken. We wisten zelf echter niet goed hoe we daaraan moesten beginnen. Toen we Grando keukens binnenstapten was het L. die ons meteen op het juiste pad kreeg. Op een kleine 10 minuten hadden we de look van onze keuken bepaald. Daarna hebben we samengezeten hoe we de indeling gingen bepalen. Aangezien Leen dit al jaren doet, kon ze ons raad geven met wat waar het meest praktisch zou zijn. Elk aspect van onze keuken werd één voor één doorlopen en telkens had ze een hapklare oplossing of suggestie. Nadien toen we het allemaal lieten bezinken, hadden we nog wat vragen en verzoeken tot veranderingen, ook dat was allemaal geen enkel probleem. Weet je, je koopt niet elke dag een keuken. Moest dat wel zo zijn, dan zou ik ze keer op keer bij L. van Grando Keukens Merksem bestellen.

  Bianca Plompen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 66. Christa en Bob Van de Velde
  | Beantwoorden
  Dank aan het team van Grando Aartselaar voor het ontwerp en uitvoering van onze prachtige nieuwe keuken! Vanaf het eerste contact voelden we dat deze mensen onze keuken tot een goed einde konden brengen. Plaatsers waren eveneens top! Een klein minpuntje is de laattijdige levering van enkele beschadigde en/of ontbrekende onderdelen, maar we hebben er vertrouwen in dat dat wordt opgelost.

  Christa en Bob Van de Velde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 67. Loïc & Stephanie
  | Beantwoorden
  Dank aan het ganse team van Grando om onze droomkeuken mee te verwezenlijken! Vanaf de eerste ogenblikken begrepen jullie onze noden en smaak zodat het echt een pareltje is geworden. Wij kijken super hard uit naar de eerste baksels en vele lekkernijen die we klaarmaken voor ons gezin, familie & vrienden. Vele groetjes Loïc, Stephanie & kids

  Loïc & Stephanie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden
   Geachte heer en mevrouw Smeets, beste allebei, dank voor deze mooie review en heel veel plezier genot van uw Grando keuken !
   Team Grando Keukens Merksem

   Ann De Vos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 68. Walter
  | Beantwoorden
  Wij bedanken Grando Merksem om ervoor te zorgen dat onze prachtige droomkeuken er nu staat. B. heeft ons uitstekend geadviseerd om tot het resultaat te komen dat wij voor ogen hadden. Zelfs zonder te beschikken over nauwkeurige afmetingen van de ruimte. In het huis dat wij hadden gekocht,werkten de toenmalige eigenaars niet mee.Maar op basis van foto’s heeft B. toch de juiste inschatting kunnen maken.Bij het uiteindelijk opstellen van het keukenplan konden pas de exacte gegevens mee verwerkt worden.De nodige aanpassingen zijn dan gebeurd.En het resultaat is perfect.De installateurs waren vakmannen.Zeer ordelijk en netjes gewerkt.Afval werd onmiddelijk verwijderd.Ondertussen hebben wij al anderen geinspireerd tot het bestellen van een keuken bij Grando.Dus dat zegt genoeg.Ook de vlotte communicatie is een groot pluspunt.

  Walter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 69. Alina & Michel
  | Beantwoorden
  Samen met L. van Grano keukens Merksem de keuken getekend en afgewerkt. Het heeft bloed zweet en tranen gekost maar L. veel geduld met ons gehad en sinds gisteren staat onze droomkeuken er. Super professioneel gedaan allemaal en niet overdreven prijs. Super goeie kwaliteit. Zeker een aanrader.

  Alina & Michel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 70. Sabine
  | Beantwoorden
  Wij zijn meer dan tevreden met onze keuken, dressing en halkast!!
  Het is allemaal perfect op elkaar afgestemd. Ook een dikke pluim voor de adviseurs L. en W.! Ook zeer goede communicatie!

  Sabine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden
   Geachte familie Immens, beste, dank voor de mooie woorden voor ons team.
   Wij wensen u veel plezier met uw Grando keuken en meubelen !
   Grando Keukens Merksem

   Ann De Vos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 71. Dirk Van Gastel
  | Beantwoorden
  Top Team, erg blij met de realisatie van onze droomkeuken.
  Zeer betrokken en meedenkend team vanaf de eerste dag bij Jonas tot de laatste afwerking.
  Zeer goede en duidelijke communicatie en afspraken.
  Bedankt team Aartselaar en ook voor de plaatsing door Jean Paul.

  Dirk Van Gastel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 72. Tine Slegers
  | Beantwoorden
  We zijn heel tevreden van onze samenwerking met Grando Turnhout voor het plaatsen van onze nieuwe keuken! Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar onze wensen en meteen werd er begonnen met het uittekenen van een ontwerp. Telkens een zeer vriendelijke ontvangst en vlotte communicatie via e-mail en telefoon, alsook goed advies over materialen en toestellen. De Grando installateur was zeer vriendelijk en heeft zeer vlot geïnstalleerd op 2 dagen. Ook de aannemer waarmee Grando samenwerkt voor de afbraak vd oude keuken en het voorzien van de nutswerken voor de nieuwe (Remento bvba) heeft topwerk geleverd! Vlotte communicatie en zeer proper werk geleverd.

  Tine Slegers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 73. Elke De Smet
  | Beantwoorden
  Bij Grando Keukens Merksem hebben wij onze keuken besteld. Heel toffe ervaring. B. heeft ons super goed geholpen met het creëren van onze keuken en berging. De keukenplaatsers hebben vakwerk geleverd. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Een echte aanrader!

  Elke De Smet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 74. Juanita
  | Beantwoorden
  Zeer goede ervaring gehad bij Grando keukens Merksem. In september 2021 keuken laten plaatsen. Van onthaal tot plaatsing en naservice niks dan lovende woorden. Dank u wel om mijn droomkeuken te realiseren.

  Juanita geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Elke
   | Beantwoorden
   Bij Grando Keukens Merksem hebben wij onze keuken besteld. Heel toffe ervaring. B. heeft ons super goed geholpen met het creëren van onze keuken en berging. De keukenplaatsers hebben vakwerk geleverd. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Een echte aanrader!

   Elke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 75. Flor
  | Beantwoorden
  Na een lange zoektocht en verschillende offertes zijn we bij Grando Keukens Merksem beland. Hier kregen we een zeer correct voorstel, mooi ontwerp, mooie prijs, dus hebben we niet langer getwijfeld.
  Daarna hebben we verschillende keren de plaatsing moeten uitstellen door vertragingen langs onze kant, dit was telkens geen probleem. Toen het dan eindelijk zo ver was, waren we aangenaam verrast door goede opvolging qua levering, en vooral door het vakmanschap van de monteur Geert.
  Geert was heel vriendelijk, correct, flexibel. Bij de installatie hebben we alles rustig bekeken en besproken, waardoor het resultaat exact is zoals we het hadden verwacht.

  Flor geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 76. Florence
  | Beantwoorden
  Wij hebben eind 2019 een volledig nieuwe keuken besteld bij Bart van Grando Merksem.
  Dit was geen gemakkelijke opgave, aangezien we een volledige omranding van onze kasten wouden in MDF, volledig met een kastenwand in de keuken.
  Grando keukens Merksem was een perfecte partner hierin. Van het uittekenen van het ontwerp – helpend met originele en praktische ideeën, tot het last minute bestellen van een additionele kast, alles werd gedaan met een glimlach. Ook de installatie was super vlot, door inventieve en professionele installateurs.
  Kwaliteit prijs hebben wij dit bij geen enkele andere keten teruggevonden.

  Een jaar later zijn we nog steeds in de wolken van onze prachtige keuken.
  Alles werkt perfect, is gemakkelijk te kuisen en is in perfecte staat.

  Wij raden Grando keukens Merksem aan iedereen aan !!

  Florence geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 77. Rosy Fung
  | Beantwoorden
  Wij zijn heel tevreden over Grando Merksem.
  Van A tot Z niets op aan te merken. Als er iets was werd er direct een oplossing voor gezocht.

  Zeer goed plaatser, proper, netjes en nauwkeurig.

  Wij zijn bij een paar keukenwinkels geweest en Grando Merksem gaaf ons een heel goed gevoel.

  Top team!

  Rosy Fung geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 78. Patrick Arnouts
  | Beantwoorden
  We zijn heel tevreden met onze keuken van Grando Aartselaar/Turnhout. Mensen werken daar met liefde voor de stiel en hun product. Ons eerste contact was op een bouwbeurs waar we al een eerste voorstel kregen. Na véél geduld van de verkoper in de showroom werden we overtuigd met een correcte offerte en duidelijke afspraken. Zowel de verkoop, bespreking, plaatsing als na-service is correct en kwalitatief. Enkele zaken waarbij problemen opdoken werden besproken en opgelost. En een service technieker van het merk komt langs op problemen op te lossen. Kortom, op vlak van prijs-kwaliteit en service een aanrader!

  Patrick Arnouts geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 79. Michiel Vets
  | Beantwoorden
  Wij kochten een keuken bij Grando Merksem. In eerste instantie wilden we enkele keukenwinkels met elkaar vergelijken vooraleer we een definitieve keuze gingen maken. Dit was echter buiten verkoper Bart gerekend. In enkele minuten overtuigde hij ons om te kopen bij Grando. B. verzette zijn komende afspraak om met ons de volledige keuken te kunnen bespreken. Grando is naar onze mening de beste prijs – kwaliteit! Ook nadien konden we met vragen snel terecht bij Grando waar ook meteen een antwoord op kwam. De plaatsing van de keuken was perfect op et afgesproken tijdsschema. Een vakman plaatste de keuken snel en goed. Later werd een herstelling zonder problemen uitgevoerd. Grando Merksem, een echte aanrader!

  Michiel Vets geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 80. Hasmik Chibukhchyan
  | Beantwoorden
  Keuken gekocht bij Grando Keukens Turnhout.

  Ben zeer tevreden. Kwaliteit prijs in verhouding. Ondanks moeilijk jaar door Corona hebben ze toch hun beste gedaan om alles zo snel mogelijk te leveren.

  Ook zeer tevreden van de verkoper . Goede advies en opvolging.

  Jasmine

  Hasmik Chibukhchyan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 81. Elke Drumont
  | Beantwoorden
  Zeer tevreden van de professionele aanpak in het definieren van de keuken layout en de bijgaande inspiratie en creativiteit van de verkoper W. De afspraak was op tijd en we werden zeer goed ontvangen door A. & A. Er werd geluisterd naar onze wensen en noden. Deze werden naadloos vertaald in de nieuwe keuken layout en design. Na een korte rondleiding in de mooi uitgeruste winkeltoonzaal, hadden we onmiddellijk de design van keuken op het oog die we op voorhand ook in gedachte hadden. Na het bespreken van alle opties en de bijhorende prijs was het dan ook snel beslist om voor de kwaliteit van Grando keukens Merksem te kiezen en niet verder te zoeken in de keuken markt.
  We werden zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van aankoop tot installatie.
  Een zeer ervaren keuken installateur is komen opmeten voor het plaatsen van onze droomkeuken.
  Voor de installatie hebben we zelfs nog aanpassingen gemaakt zonder enig probleem en werden telkens even vriendelijk geholpen en bijgestaan.
  Eindelijk was het zover, de dag van levering en installatie van de keuken.
  Hier ook weer zonder problemen en als er iets was werd dit meteen opgelost zonder meer.
  Onze Oven was door covid nog steeds niet geleverd. Hiervoor heeft de zaakvoerster A. ons een vervanging gegeven om te gebruiken tot onze gekozen oven was toegekomen en geïnstalleerd kon worden.

  Eindelijk was onze keuken klaar, een droom die werkelijkheid werd dankzij A., A. en W.
  Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor de mooie service die Grando keukens Merksem bied aan hun klanten.

  Elke Drumont geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 82. M.Morel P Vermeren
  | Beantwoorden
  Van bij het begin professionele begeleiding door Björn van Grando Latem, voor het maken van de juiste keuze.Ook de laatste dagen bij de plaatsing,werden wij vlot teruggebeld door Björn.De plaatser Nicholas is ook een vakman die op 2 dagen klaar was.Grando betekent goede kwaliteit, degelijk materiaal.Kortom,een aanrader.

  M.Morel P Vermeren geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 83. Ivy
  | Beantwoorden
  Vorige week werd de laatste hand gelegd aan mijn keuken, namelijk het plaatsen van de spatwand.

  Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de begeleiding, raad, verwerking en de plaatsing van mijn droomkeuken.
  En ja, ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.

  Dikke pluim voor jullie allemaal bij Grando Merksem (ook voor diegene die achter de schermen hebben meegewerkt) en nog eens bedankt.

  Vele groetjes van een ontzettend tevreden klant 🙂

  Ivy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 84. Sam
  | Beantwoorden
  Wij hebben in maart 2021 onze droomkeuken besteld bij Grando Merksem.
  We hebben voor Grando gekozen omdat zij een ruime keuze hebben aan materialen en stijlen, waar we al onze wensen konden terugvinden.
  A. heeft ons ontzettend goed geholpen met het ontwerp door, met ervaring en kennis van zaken, ons onrealistisch en onpraktisch oorspronkelijk idee om te vormen tot een mooie en functionele keuken.
  Wat wij ook ten zeerste waarderen is het feit dat de medewerkers van Grando Merksem gedurende het hele proces heel bereikbaar waren en snel reageerden op vragen of toelichting.
  Onze keuken werd zoals gepland in juni 20201 geplaatst en ziet er prachtig uit. Wij zijn in de wolken!

  Sam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 85. Gwendolina
  | Beantwoorden
  Super toffe mensen die dit met hart en ziel doen! Ze luisteren naar wat je wil en maken jou droomkeuken op maat. Zeker een aanrader!

  Gwendolina geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Beste Gwendy, dank je wel voor je lieve woorden voor ons en ons team en nog heel veel plezier in je Grando droomkeuken.
   Grando Keukens Merksem, Ann

 86. Ilse
  | Beantwoorden
  Klantvriendelijkheid: 10/10
  Betrouwbaarheid: 10/10
  Kwaliteit: 10/10

  Het hele team werkte mee om onze droomkeuken te realiseren. Allemaal toppertjes!

  Wij kijken terug met een zeer blij resultaat! We komen zeker terug, maar dan voor kasten op maat.

  Liefs Ilse

  Ilse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Beste Ilse, dank voor jouw mooie review. We kijken uit naar jullie terugkomst 🙂
   Hartelijke groeten en nog fijne zomerdagen.
   GRANDO KEUKENS MERKSEM, Ann

 87. Storms - De Backer
  | Beantwoorden
  Vorig jaar onze keuken gekocht bij Grando.
  Er werd echt naar ons geluisterd en samen nagedacht hoe we zowel qua budget als qua materialen onze verwachtingen konden invullen.

  Onze keuken werd perfect op tijd geplaatst en was meteen gebruiksklaar.

  Deze morgen is 1 van de medewerkers onze kraan komen vervangen. Deze lekte aan de sproeier.

  Wij zijn super tevreden van de service. De medewerker heeft ook, zonder dat wij dat gevraagd hebben, de kalk op onze natuursteen opgekuist en de kast die een beetje naar voor stak (iets wat we ook al hadden doorgegeven maar een beetje uit het oog waren verloren) uit zichzelf opgemerkt en hersteld. Dit maak je tegenwoordig niet meer veel mee en mag dan ook wel eens gezegd worden.

  Complimenten aan deze medewerker en jullie team!

  Bedankt!

  Storms - De Backer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Grando Keukens Aartselaar
   | Beantwoorden

   Bedankt familie Storms – De Backer, fijn te horen dat we jullie goed hebben kunnen helpen!

   Grando Keukens Aartselaar

 88. Guido
  | Beantwoorden
  Wij zijn bij grando Merksem heel goed ontvangen en geholpen door B. Onze droomkeuken kreeg vorm en enkele weken later stond onze droomkeuken in onze woning. Er waren enkele foutjes, maar deze werden enige tijd later zonder problemen hersteld. Kortom indien je denkt aan een nieuwe keuken ga dan zeker eens langs bij grando Merksem.

  Guido geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 89. Angelique
  | Beantwoorden
  We bezochten al verschillende keukenwinkels maar ons gevoel zat direct goed bij B. van Grando keukens Merksem, er werd nagedacht over wat mogelijk was is onze keuken kwa opstelling ( onze keuken had veel opstakels een steunmuur een lagere plafond ) door al het opsommen van onze wensen kregen we na een weekje dan ook een perfecte keuken op 3D te zien . Bij elke verandering die we vroegen per mail kwam steeds heel snel reactie en werd het aangepast zo werd het helemaal top. De service is gewoon TOP!!!

  Voor de voorbereidingswerken hebben we de firma laten komen die door hen werd aangeraden en ook dit ging zeer vlot en alles was correct voor de plaatsing van de keuken.

  Over de plaatser van de keuken (D.) ook alleen maar lof, hij deed dit helemaal alleen en alles tot in de puntjes mooi afgewerkt. + een propere werker wat het altijd aangenamer maakt.

  De composiet kwam een dik weekje later en ook hier was alle contact met de firma heel goed voor het opmeten en plaatsen.

  Op de spatwand hebben we even moeten wachten. Zoals we meer horen gebrek aan levering van bepaalde producten door heel het corona gebeuren. Maar ook hier waren we mooi van op de hoogte en de keuken kon al gebruikt worden uiteraard.

  B. kon ons heel snel overtuigen van een Bokmerk spatwand dit is een kant-en-klare aluminium spatwand. Dit is echt👌 kuist zeer gemakkelijk af helemaal wat we wilden. Een strakke wand.

  De keuken is nu volledig af en volledig naar onze zin. Degelijke kwaliteit aan eerlijke prijs… TOP team

  Dank u B. voor alle hulp en een mooie uitwerking van onze droomkeuken.

  Onze complimenten aan B. en A. en het volledige team van Grando Merksem en uiteraard de plaatser D.

  Angelique geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 90. Glenn Van Leuven
  | Beantwoorden
  Zeer recent een keuken besteld bij grando. Heel vriendelijk ontvangen. Er was meteen een klik met hen. Ze gaven me een uitgebreide uitleg. Hierop hebben ze een keuken uitgetekend. Wat een prachtige keuken was dit. Wij hebben inspraak gekregen en nog enkele kleine details aangepast maar dit was nooit een last voor grando. Uiteindelijk zijn ze onze keuken komen plaatsen. Vakmannen die op 1 dag een kunstwerk geleverd hebben. Ook de contacten nadien verliepen allemaal vlot.
  Ik raad iedereen aan om dit een kans te geven. Jullie zullen aangenaam verrast zijn.

  Bedankt grando,

  Een tevreden klant

  Glenn Van Leuven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Boonen
   | Beantwoorden

   Bedankt Glenn voor je mooie woorden, Grando Keukens Turnhout bloost er van 🙂

 91. Familie Engelbregt
  | Beantwoorden
  Uitstekende service vanaf het binnenkomen tot het plaatsen en afleveren van de keuken.
  We zijn ongelooflijk tevreden over hoe we onze keuken hebben kunnen ontwerpen naar onze zin ifv de ruimte en het budget dat voorhanden was. De opvolging van het meten en plaatsen verliep vlot en de communicatie was helder en transparant. De dienst na verkoop was ook in orde! We koken nog steeds met plezier in onze droomkeuken.

  Familie Engelbregt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Beste X. en D. , hartelijk dank voor jullie mooie commentaren.
   Team Grando Keukens Merksem

 92. Sira
  | Beantwoorden
  Ondertussen de 3e keuken aangekocht bij Grando Meksem…
  Topservice!!!!

  Sira geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Dank je wel Sira ! ook voor het aanbrengen van jouw vrienden en kennissen 🙂
   Tot Rock on the Dock
   Grando Keukens Merksem

 93. Peggy plompen
  | Beantwoorden
  Van het allereerste begin werden we goed geholpen bij grando aartselaar.
  Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en voor kleine probleempjes werd meegedacht naar de beste oplossing.
  Na verloop van tijd werd de keuken nog aangepast waardoor onze droomkeuken een feit was.
  Ondanks corona hebben wij amper hinder ondervonden .
  De plaatsing moest een weekje worden uitgesteld omdat het keukenblad nog niet geleverd was. Maar een weekje later stond dan ook meteen onze volledige keuken Professioneel geplaatst door I.!
  Dankuwel aan het hele team van grando aartselaar. Een aanrader!

  Peggy plompen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Grando Keukens Aartselaar
   | Beantwoorden

   Bedankt voor je mooie woorden Peggy! Blije klanten, daar doen we het voor!

   Grando Keukens Aartselaar

 94. sabine en peter
  | Beantwoorden
  De nieuwe keuken vormde voor ons het sluitstuk van een vrij ingrijpende verbouwing, echt de kers op de taart. We kwamen eerder toevallig bij Grando terecht en werden daar super ontvangen door E. Na haar enthousiast onthaal bezochten we nog een paar zaken maar al snel stonden we terug bij haar. We kregen een ontwerp en offerte geheel naar wens, en nu staat die droomkeuken precies zoals gepland in ons huis. Alles is heel correct en aangenaam verlopen, ook niet anders dan lof voor de deskundige installateur N. Wij zijn super tevreden klanten. Materialen, toestellen en afwerking zijn top. We kunnen Grando Brugge zeker aanbevelen.

  sabine en peter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 95. Christophe
  | Beantwoorden
  bij de aankoop van onze keuken, goede uitleg gekregen.
  Plannen van de architect zijn aangepast gedurende de bouwwerken en het was geen probleem om alle plannen van de keuken aan te passen.
  Na een jaar enkele opmerkingen doorgegeven ivm beschadiging en montage en deze werden zonder problemen opgelost

  Christophe geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Ann De vos
   | Beantwoorden

   Geachte familie Vilyn, beste, dank voor uw review alsnog. Jammer genoeg vergat u te vermelden over welke Grando vestiging het ging vandaar doe ik dit even 😉
   GRANDO MERKSEM dankt u voor uw positieve bevindingen met betrekking tot onze na service ! Hartelijke groeten. Ann De Vos

 96. Paul Toen
  | Beantwoorden
  Verschillende keukenzaken bezocht. Uiteindelijk een klik met verkoper
  B. Mooi degelijk alles overlopen en op papier gezet. Dit was in juli
  2020. Ze vertelden ons dat het best was dat we in januari 2021 de
  definitieve bespreking planden. Deze heeft dan ook plaatsgevonden in
  januari 2021. Deze keer met D…aanpassingen en het definitieve
  plan, afspraken + prijs waren gemaakt. De belangrijkste afspraak voor
  ons was dat de keuken volledig afgewerkt ging zijn tegen einde mei.
  Begin juni hadden kinderen examens. Onderaanneming Remento heeft in
  april nog wat aanpassingen komen doen in overleg met D./Grando
  keukens.Afvoer verleggen, gyproc plafond enz… Deze mensen waren
  perfect op tijd klaar. Keuken werd geleverd op 5 mei uit Nederland. Kon
  niet vroeger volgens D. Plaatsing gebeurde op 6 en 7 mei. Plaatser
  was correct maar had heel wat tijdsdruk ! Onze composiet zowel werkblad
  als tussen boven en onderkasten moest dan nog opgemeten worden door
  externe firma ! Deze mensen zijn het op 20 mei komen opmeten en hebben
  deze dan komen plaatsen op 10 juni 2021. Mensen van de composiet hebben
  proper werk geleverd. Kleine aanpassingen, naleveringen of gebreken
  werden wel opgelost, gaande van microgolfoven nog te plaatsen ,een
  beschadigde deur koelkast , tot deurremmers enz..dankzij de opvolging
  van G. Alle plaatsers kennen hier ons adreske. Uiteindelijk is onze
  keuken afgeraakt…weliswaar niet binnen de afgesproken termijn , en dit
  zou D. na jaren lang al keukens te verkopen beter de levertermijnen
  moeten kennen. Eind goed , al goed ! Over iedere keukenfabrikant hebben
  we al eens horen klagen. We kunnen nu genieten van ons juweeltje ! En
  als er ooit iets is , hopen we dat Grando ons ook nog weet wonen !

  Paul Toen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Grando Keukens Aartselaar
   | Beantwoorden

   Beste Paul, bedankt voor je uitgebreide review!
   Timing is in deze vreemde tijden steeds wat moeilijk in te schatten, maar gelukkig kunnen jullie intussen volop genieten en … we zullen je zeker nog weten wonen moest het nodig zijn!

   Grando Keukens Aartselaar

 97. Guy De Prins
  | Beantwoorden
  Wij hebben niets negatief moeten doorstaan. Alles is gegaan hoe ze het gezegd hebben. Nog een voordeel was dat het sneller geleverd was. En er moest nog muurstenen afgedaan worgen en ook allemaal op tijd. Wij hebben een goede opeenvolging van de keuken gehad.

  Guy De Prins geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 98. Gerda
  | Beantwoorden
  Ann & Ab

  Dankzij Grando keukens merksem kunnen we weer gezellig samen bakken met onze keukenrobot van smeg
  Heel erg bedankt voor de snelle en goede service

  Groetjes
  Familie De Vos

  Gerda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 99. Ivo Kerstens
  | Beantwoorden

  Na verschillende keukenwinkels te hebben bezocht ( EGGO-DSM-DOVY – enz ) uiteindelijk bij Grando Keukens in Merksem . Wat rond gekeken , eerst niet gevonden wat we zochten , maar door W. hartelijk ontvangen en oze ideeen gewisseld . Na een paar schetsen kwamen we tot een mooi resultaat . Na een paar weken kregen we een 3D voorstelling van onze keuken . We waren versteld van het resultaat , meteen waren we weg van onze nieuwe keuken . Na de opmeting ging onze keuken in produktie , die volgens datum dan ook geleverd en een dag nadien in elkaar gestoken werd door D. ( prima vakman trouwens ) . Mijn hartelijke dank gaat zeker naar heel het Grando Team van Merksem nl. W. – A. – B. – D. voor de prima samenwerking en mailverkeer die steeds vriendelijk verliep . Ik raad dan ook eens langst bij Grando keukens Merksem op de Bredaan te gaan . Niet groot van keukenwinkel maar groots in zijn daden .

 100. John De Graef
  | Beantwoorden

  Wij willen het ganse Grando-team Merksem van harte bedanken voor de geleverde service. Vanaf het eerste moment luisterden jullie aandachtig naar onze wensen voor onze nieuwe keuken en ondanks het feit dat we een paar keer van mening zijn veranderd, namen jullie steeds de nodige tijd om alles (opnieuw) uit te tekenen. Er was omwille van Corona-beslommeringen vertraging bij het leveren van ons gasfornuis ( dit was niet aan Grando te wijten )
  maar ook dan werden we niet in de steek gelaten aangezien we een vervangtoestel kregen, waarmee we zeer goed uit de nood waren geholpen. Ook de plaatsing van de keuken werd zeer professioneel uitgevoerd. We kunnen Grando Merksem dan ook ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

  Myriam en John

  • Annelies Dens
   | Beantwoorden

   Keuken besteld bij Grando Merksem. Uiterst professionele opvolging van A tot Z. Uitstekende plaatsing! Kortom, een aanrader !

 101. Vanberghen T'Syen
  | Beantwoorden

  Wij zijn super tevreden over onze nieuwe keuken van Grando Turnhout. Intussen is ze mooi afgewerkt door I. de keukenplaatser. Wat een vakman!
  Dankjewel M. en D. voor de correcte manier van werken en de open en eerlijke communicatie.
  We zijn steeds goed ontvangen geweest in de toonzaal en onze inbreng (die in de loop vd tijd wel eens durfde te veranderen ) werd altijd goed aanvaard en toegepast.
  Het resultaat is een prachtige keuken waar we fier op zijn.
  De levering vd toestellen verliep niet altijd even vlotjes met dank aan mr Corona.
  Ook dank aan aannemer W. met zijn team voor de renovatiewerkzaamheden. Dankzij de eerlijke en open communicatie konden we alle moeilijkheden tijdens het ganse traject oplossen wat resulteert in een mooi afgewerkt geheel.
  Blij dat de werken achter de rug zijn maar het resultaat mag er zeker zijn!

 102. Van de Velde
  | Beantwoorden

  Super tevreden over de mooie geleverde keuken, alsook over de klantvriendelijk van het ganse team! 👍

 103. Peter
  | Beantwoorden

  Na heel wat keukenwinkels te hebben bezocht werden we zelf gecontacteerd door Grando Merksem naar aanleiding van het gebruik van de Kitchenplanner op hun site.
  Het eerste contact verliep heel sympathiek en er werd absoluut niet aangedrongen in tegenstelling tot enkele andere winkels.
  We werden uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Omdat onze ruimte nogal vervelend is ingedeeld waren we enorm verrast door het ontwerp en zijn we onmiddellijk ingegaan op dit voorstel. De lange zoektocht naar een concept was eindelijk voorbij.

  Er werd ons ook een firma aangeboden om de voorbereidingswerken uit te voeren, deze samenwerking met Grando Merksem verliep super goed. Deze firma was zeker niet de goedkoopste, maar de meerprijs was het absoluut waard. De naadloze samenwerking was een enorm pluspunt.

  Over de firma die kwam plaatsen kunnen we ook alleen maar positief zijn. Op één dag de volledige keuken geïnstalleerd!
  Tijdens de plaatsing begonnen we te twijfelen over de gekozen spatwand. Ook hier maakten ze bij Grando Merksem geen probleem van. De tekening en bestelling werden onmiddellijk aangepast.

  Wij kunnen dan ook enkel maar met lof spreken over Grando Merksem, van het eerste contact tot de na service verliep alles steeds zeer vlot en aangenaam.

  Top Team en zeer aangename bedrijfsleidster Ann!!

  Wij zijn alvast fan

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte familie P., beste, wat een ongelooflijk mooie recensie heeft u hier voor ons neergezet ; hartverwarmend.
   Hiermee weten we nog maar eens waarom we onze zaak en klanten – alleen maar – nauw en persoonlijk willen opvolgen.
   Dank ook van uw adviseur Bart, aannemer Reeco BV – Nathan en montage team Melis Kasten !
   Als laatste wensen wij u nog heel veel kookplezier in en rond uw Grando droomkeuken.
   TEAM GRANDO KEUKENS MERKSEM, Ab, Bart, Wim, Dominique, Leen en Ann.

 104. Lies
  | Beantwoorden

  Ik was op zoek naar een budgetvriendelijke kwalitatieve keuken en vond het erg aangenaam dat er mee werd nagedacht en bekeken hoe we de keuken binnen mijn budget konden laten passen.
  De service erna was heel correct en toen er enkele onvoorziene obstakels op de weg kwamen werd ik ook snel verder geholpen door een firma in onderaanneming.
  Op de definitieve afwerking heb ik even moeten wachten en daar verliep de communicatie niet zo vlot meer.
  Maar al bij al tevreden, de plaatsing gebeurde met oog voor detail, de materialen zijn mooi en kwalitatief.

  • Ann
   | Beantwoorden

   Beste Lies, over welke Grando onderneming gaat het aub ? Dank je ! Grando Merksem, Ann

 105. Kristof de laender
  | Beantwoorden

  Grando Merksem

  Top
  Kwalitatief en zeker goed afgewerkt
  Wil je lekker koken
  Moet je bij grando Merksem zijn
  Service kwaliteit en mooi afgewerkt
  Zeker aanrader
  Doe zo verder
  👍👍👍

  Groetjes Kristof

 106. Sarah Van Praag
  | Beantwoorden

  Komt in orde. De keuken is echt geweldig!! Even heel druk nu, maar sturen binnenkort wel eens een foto.
  Opnieuw het hart van onze thuis!
  Hartelijke groet,
  S

  • De Vos
   | Beantwoorden

   Beste Sarah, dank voor wederom jouw mooie woorden voor ons.
   Groetjes en een dikke proficiat ondertussen met de derde sloeber (vandaar de drukte :-))!
   Team Grando Keukens Merksem

 107. Pascal&Helga
  | Beantwoorden

  Ons eerste bezoek was vluchtig, snel wat ideetjes opdoen voor een nieuwe keuken.
  Grando Keukens Aartselaar was de zoveelste op ons lijstje. We stonden al bijna met één voet terug buiten, maar een attente verkoper (Benny) vroeg of we naar iets speciaals op zoek waren, of we ons “goesting” hadden gezien!
  Samen hebben we dan wat dingen bekeken, ideetjes besproken en al snel was het duidelijk… Grando Keukens Aartselaar weet wat we willen en kunnen het realiseren!
  We maakten een afspraak om de details uit te werken en kwamen tot een akkoord. De keuken stond op papier. Onze zoektocht werd beloond!
  Het was het waard, want het resultaat mag er zijn en de geleverde service was top!
  We konden zowat alles vragen, waarop steeds correct werd gereageerd. Een team waar we konden op rekenen.
  Ze zouden ons de ambassadeurs van Grando Keukens Aartselaar kunnen noemen!
  En dat wil wat zeggen!

 108. Wim en Ann
  | Beantwoorden

  Vanaf ons eerste bezoek aan de toonzaal te Turnhout waren we overtuigd dat we op het juiste adres waren.
  Een zeer hartelijk welkom, een klantvriendelijke behandeling en daarbij een heerlijk kopje koffie, maar vooral voldoende tijd voor een inspiratievolle bespreking die voor ons een fantastische en gebruiksvriendelijke keuken hebben opgeleverd die koken tot een plezier maken.
  De plaatsing is feilloos verlopen, alles volgens afspraak en zonder onaangename verrassingen.
  We zouden onmiddellijk dezelfde keuzes maken mochten we het kunnen overdoen.

 109. Luc&Els Van der Schoepen/Van Dessel
  | Beantwoorden

  Ab is geweldig. #Grando Merksem

 110. P. Vandeputte
  | Beantwoorden

  Door een tip van een vriendin die bij Grando Merksem al 2 keukens kocht zijn we er ook op bezoek geweest.
  Bart heeft ons begeleid in onze droom en heeft er werkelijkheid van gemaakt. Op geen enkel moment hadden we het gevoel dat het te lang duurde. Op elke vraag die we stelden kreeg we onmiddellijk een passende suggestie. Alles kon in de toonzaal getoond worden wat een perfect beeld gaf van onze twijfels.
  We waren overtuigd van de kwaliteit en de prijs.
  We kijken er naar uit wanneer onze droomkeuken geplaats wordt!
  Bedankt voor je geduld en de prima service Bart en heel het Grando Merksemteam.

 111. Jonathan
  | Beantwoorden

  Fijne samenwerking gehad met Grando Merksem voor de realisatie van onze (droom)keuken! Meerdere zaken vergeleken, maar we hielden het beste gevoel over aan ons contact met Wim (Grando Merksem). Naast het feit dat hij een sympathieke kerel is, werd een mooi ontwerp samengesteld, rekening houdend met onze wensen en binnen budget. Bedankt Wim & team om dit te realiseren!

 112. Brigitte
  | Beantwoorden

  Wat een service bij Grando keukens Merksem! Er wordt uitgebreid advies gegeven en naar je geluisterd wat je wensen zijn! klant is echt koning wat je ook vraagt!
  Zeker daar passeren als je van plan bent een nieuwe keuken te laten plaatsen daar krijg je echt waarde voor je geld: prijs-kwaliteit en top service

 113. Emek S.
  | Beantwoorden

  Beste Bart,

  Bedankt voor je superfijne service… 👍
  Ik ben zeer tevreden alles is naar mijn wens 😊
  Overschrijving is ondertussen al gebeurd.
  Fijn weekend

  Grtjes
  Sukran

 114. Bert Lemmens
  | Beantwoorden

  Onze keuken moest het pronkstuk van het huis worden. Na vele bezoeken bij verschillende keukenbouwers en vele voorstellen zijn we uiteindelijk bij Grando Aartselaar terechtgekomen. Reeds bij het eerste gesprek was duidelijk dat zij echt meedachten met ons. Een connectie was gemaakt en we hadden er direct vertrouwen in. Zij luisterden naar onze ideeën en noden en kwamen met een ontwerp dat ons enorm aansprak . Elk contact werd er nog wel iets aangepast en zo werd het uiteindelijk ontwerp een feit. Mooi om te ervaren was het groeiende enthousiasme van het hele Grando team bij elke verandering. Het ontwerp, de planning, de fantastische uitvoering zijn allen probleemloos verlopen. Het resultaat is een droom die uitgekomen is. Bedankt Grando Aartselaar om dit traject zo aangenaam te maken met een prachtig resultaat. En dat is niet enkel onze mening maar ook van de schare bezoekers die ze reeds gezien hebben.

 115. Rob
  | Beantwoorden

  Wat een top service bij Grando keukens in Merksem!
  Welke klant dan ook je word daar echt op handen gedragen en geholpen!
  Ook kwa na service blijven ze je vriendelijk verder helpen en alles opvolgen.
  Echt een aanrader en prijs/kwaliteit verzekerd

 116. Nancy
  | Beantwoorden

  Wij hebben bij Grando keukens in Merksem een top ervaring!
  Niet alleen zeer tevreden van de keuken maar ook van de dienst na verkoop en de super vriendelijkheid van het personeel om u te helpen niks is hen teveel en helpen u direct verder. Mijn advies koop zeker daar je gaat zo tevreden zijn!!

 117. Gon
  | Beantwoorden

  Heel erg bedankt aan Grando Merksem voor de ondersteuning en hulp bij de realisatie van onze droomkeuken. Het team is erin geslaagd om onze wensen van functionaliteit en design perfect om te zetten en met elkaar te verbinden. De afwerking is tiptop tot in de puntjes en wij hebben nu een luxe keuken waarvan wij elke dag genieten.

 118. Enisa Jarovic
  | Beantwoorden

  Grando MERKSEM: fantastische service en een perfecte afwerking!
  Voor een renovatieproject van 3 appartementen hebben wij de keukens bij Grando Merksem besteld en ik kan alleen maar zeggen dat het hele proces, het ontwerp, de planning, de opvolging en de levering absoluut vlekkeloos is verlopen. De medewerker heeft voor het ontwerp veel professionele input en tips gegeven zodat de ruimte van de keukens maximaal benut kon worden. De begeleiding doorheen het hele proces was helder en flexibel en het eindresultaat zijn 3 prachtig afgewerkte keukens die een meerwaarde zijn voor elk appartement.

 119. Johan
  | Beantwoorden

  Beste Team Grando,

  enkele maanden geleden had ik al eens een bericht gepost. Op uitdrukkelijke vraag van Grando heb ik dat toen opnieuw verwijderd, maar nu wil ik opnieuw via deze weg mijn ongenoegen uiten. In augustus 2019 werd onze nieuwe keuken geplaatst en aanvankelijk waren wij heel tevreden, maar bij het plaatsen van het werkblad ging het goed fout. Door uw onderaannemer, de firma Steenimex, werd een verkeerd product op het werkblad aangebracht, waardoor het werkblad nu echt lelijk oogt en bovendien ook niet onderhoudsvriendelijk is.

  Bovendien ontdekken we vrij snel dat er ook vlekken en afdrukken (waarschijnlijk fabricagefouten) op het werkblad zijn die niet kunnen worden verwijderd. Dit alles werd onmiddellijk (telefonisch) en na enkele dagen ook schriftelijk meegedeeld aan Grando, maar van in het begin werd duidelijk dat een oplossing niet in het verschiet lag. De zaakvoerder van Steenimex is toen 1 keer ter plaatse geweest om het probleem te bekijken en heeft meteen alle schuld van zich af geschoven. Volgens hem is alles “volgens de regels van de kunst” gebeurd.

  Omdat wij bleven aandringen op een oplossing is er uiteindelijk een interventie gebeurd door een gespecialiseerde firma, maar die heeft het probleem niet kunnen oplossen. Sindsdien is er eigenlijk niks meer gebeurd om het probleem van het werkblad op te lossen. We hebben vooral veel beloftes gekregen, maar Steenimex is niet meer naar zijn “kunstwerk” komen kijken.

  Voor enkele andere problemen werd wel steeds een oplossing voorzien door Grando, maar we moesten telkens wel enkele weken/maanden geduld oefenen.
  Groot is dan ook onze verbazing als we in oktober 2020 plotseling een mail krijgen van Grando waarin letterlijk te lezen staat: “Ikzelf kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de fouten van mijn onderaannemer die is veroorzaakt aan derden.”.

  Als reactie heb ik dan een ingebrekestelling naar Grando gestuurd, want zoiets kan toch niet door de beugel. Eerst het probleem laten aanslepen en vervolgens de klant aan zijn lot overlaten, dat is er los over. Uiteindelijk hebben we nog extra kosten moeten maken om juridisch advies in te winnen, maar er is ons bevestigd dat Grando wel degelijk verantwoordelijk is voor het geheel, inclusief het werk van een onderaannemer.
  Op vraag van de advocaat van Grando hebben we nadien ook nog een finale ingebrekestelling gestuurd, want zonder dit laatste kon men zogezegd niks ondernemen tegen Steenimex.

  Daar hadden wij van onze kant dan een deadline aan gekoppeld. Die deadline was ingesteld op 23/12/2020.
  Ik heb sindsdien al gebeld en gemaild naar Grando, maar het lijkt alsof wij niet meer bestaan, want we krijgen geen reactie meer.
  Binnenkort zijn we anderhalf jaar na de feiten en we staan nog nergens.

  Er werd mij al meegedeeld dat dit niet de gewone gang van zaken is bij Grando, maar daar heb ik geen boodschap aan. Als klant heb ik recht om te krijgen wat contractueel werd vastgelegd. Wat wij Grando vooral verwijten is dat er veel te weinig inspanning is gedaan om de onderaannemer (Steenimex) aan te sporen om het probleem op te lossen. Bovendien waren wij helemaal “not amused” door de mail waarin Grando probeert om zijn verantwoordelijkheid te ontlopen, waardoor ons vertrouwen zoek is.

  Steeds bereid tot verdere reactie,

  Johan.

  0486/67.49.81

  • Team Grando Keukens Zingem
   | Beantwoorden

   Beste mnr. Van Poucke

   Wij hebben begrip voor uw situatie en zoals uzelf al schrijft is het niet de normale gang van zaken bij Grando Keukens.

   U weet dat wij nog steeds met deze zaak bezig zijn en onze intentie is hier nog steeds de zaak voor u op te lossen.

   Helaas nemen bepaalde zaken heel wat tijd in beslag om dit vervelende voorval te kunnen oplossen.

   Weet dat u steeds met de vestiging in kwestie contact kunt opnemen om de stand van zaken te bespreken.

   Hopende op uw begrip en vragende u nog een beetje geduld uit te oefenen.

   Mvg

   Team Grando Keukens

   • vera
    | Beantwoorden

    Johan heeft toch enkel een overeenkomst met Grando. Als u die onderaannemer in gebreke stelt, erkent u de problemen met het werkblad, en dient u deze opnieuw te (laten) maken en plaatsen. Vervolgens kan u vragen aan Johan om een verklaring dat uw zaak tegen de onderaannemer sterker maakt, maar Johan dient hiervan niets te ondervinden.

    • Team Grando Keukens Zingem
     | Beantwoorden

     Beste Vera

     Dank voor uw suggestie. Wij zijn nog steeds bezig met de zaak voor meneer en zoeken naar een passende oplossing.

     Met vriendelijke groet,

     Team Grando

 120. Christophe
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden van de Grando keuken om de volgende redenen: 1) plaatsing is vlot verlopen (1 dag + 1 dag voor afwerking) 2)kwalitatieve keuken 3) Grando Merksem heeft gezorgd voor een op maat oplossing om de buizenschacht weg te steken 4) Grando Merksem heeft gezorgd voor een op maat oplossing waarbij keukenblad overvloeit in het venstertablet 5) vriendelijke geholpen.

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte heren Vanhoutte, beste Christophe en vader, hartelijk dank voor deze mooie woorden voor ons team ! GRANDO MERKSEM

 121. Lesley Coertjens
  | Beantwoorden

  Precies 2 maand geleden beginnen zoeken voor het plaatsen van een nieuwe keuken.
  Na vele winkels stond grando ook op onze lijst.
  Na het bezoek van grando Merksem en de super vriendelijke en duidelijke uitleg van Bart de verkoper waren onze plannen klaar!
  Wij zijn alvast super tevreden van het verloop door heel het proces van aankoop tot en met plaatsing.
  We kunnen iedereen deze schitterende winkel aanraden.

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte heer Coertjens, beste Lesley, bedankt voor de mooie commentaren aan het adres van Bart en team Grando Merksem.
   Onze klant blij maken daar doen we het dan ook voor en dat bent u zo te lezen ! Hartelijke groeten en nogmaals dank. Ann De Vos

 122. Axl Van Balen
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden van mijn Grando keuken! Na enkele winkels vergeleken te hebben was het meteen duidelijk dat je met een Grando keuken prijs-kwaliteit top zit. Daarnaast is de service ook nog eens geweldig. Waarvoor enorm veel dank aan Bart en Ann. Geen vraag was te veel en ze houden je zeer goed op de hoogte. Zelfs in deze drukke tijden van Corona waren ze altijd bereikbaar (en altijd zeer vriendelijk en buhulpzaam). Ook hebben ze zeer professionele en vriendelijke monteurs. Ik raad het zeker iedereen aan om bij Grando Merksem een keuken te nemen.

  • De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte heer Van Balen, beste Axl, bedankt alsnog voor deze mooie woorden voor ons team. En ook bedankt voor uw geduld dat u keer op keer toonde, in deze moeilijke corona tijden. Heel veel plezier in uw Grando droomkeuken gewenst van team Grando Merksem

 123. Paul Verheylesonne
  | Beantwoorden

  Schitterend onthaal door de keukenadviseur Peggy, mooie toonzaal, prachtig gedetailleerde offerte. Absoluut een aanrader !

 124. Martine Paessens
  | Beantwoorden

  Wij zijn echt heel tevreden van onze nieuwe keuken van Grando Merksem . Na een aantal winkels te hebben afgelopen kwamen we terecht bij Grando . Super vriendelijk , geen vraag is te veel , snel antwoord , professioneel advies . Ze luisteren echt naar U . Een echte aanrader . Werkten zeer degelijk onze wensen uit en top materialen aan eerlijke prijs ,
  Bedankt Wim , Ab en Ann

 125. Lauranne
  | Beantwoorden

  Super tevreden met onze nieuwe Grando Keuken. Onze verkoper had veel eigen inbreng en we zijn tot een heel tof ontwerp gekomen. Deze week werd de keuken gezet, en hoewel het werkblad morgen nog geplaatst moet worden ziet ze er helemaal top uit. Een echte aanrader. Wij kijken al uit naar het weekend, wanneer we de keuken voor het eerst zullen kunnen gebruiken. Bedankt Grando Zaventem en meer bepaald Davy om zo goed met ons mee te denken.

 126. Brigitte D'Hont
  | Beantwoorden

  GRANDO KEUKENS MERKSEM
  Wij zijn heel tevreden over onze keuken( bijna 7 jaar ondertussen).Vriendelijk team. Ook de zaakvoerder en zijn vrouw zijn steeds correct. Soms met een beetje humor. Na service is ook een pluspunt. Als je met vragen zit, steeds bereid om met oplossingen te komen en uitleg te geven.

  Brigitte

 127. Caroline Gysels
  | Beantwoorden

  Het is niet de eerste keuken die we bij Grando Keukens Merksem hebben besteld en het zal zeker niet de laatste zijn. Van A tot Z hebben zij ons steeds een goede service verleend en gaan zij tot het uiterste om de kwaliteit van de installatie en de klanttevredenheid te garanderen. Ze hanteren een feilloze communicatie, de werkkrachten zijn capabel/goed op de hoogte van het dossier en ook de installateur is vriendelijk en werkt proper. Ze hebben mijn dossiers steeds behandeld alsof ze voor zichzelf een keuken zetten.
  Ik ben en blijf fan.

  Caroline Gysels

 128. Verstappen-Peeters
  | Beantwoorden

  Beste,

  Nadat wij reeds meerdere keukenwinkels hadden bezocht en eigenlijk in de finale fase zaten van beslissing, besloten we om toch even bij Grando langs te lopen. Daar hebben we tot op heden nog geen spijt van gehad. Zowel qua ontwerp als qua kostprijs wist Grando ons te overtuigen. Ze gaan mee in je verhaal en mede door de persoonlijke benadering, opvolging en na-service maken ze het verschil t.o.v. hun concurrenten. We willen dan ook het ganse team van Grando Merksem van harte bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken, wat zeker niet evident was gezien de corona-crisis.

 129. Johan
  | Beantwoorden

  Een firma zoals Grando keukens te MERKSEM zo bestaat er maar 1

  Als bouwheer kan ik deze Firma te zeerste aanraden.

  Super vriendelijk en professioneel personeel.

  Antwoorden zeer vlug op vragen en mails en bieden alle hulp aan.

  Zeer correcte prijzen en Kwaliteit.

  Als bouwheer is er maar 1 firma waarvan ik zo tevreden ben en dat is Grando keukens te MERKSEM,de andere Firma´s zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

 130. Red
  | Beantwoorden

  Grando Merksem; TOP SERVICE!
  Zeer professioneel en correct!

 131. Daniel en Liliane Jordens
  | Beantwoorden

  Nous venons de Bruxelles car par ouïe dire, on nous vante l’accueil et le professionnalisme de Grando à Merksem .Donc nous avons demandé un devis pour notre future cuisine et nous avons été franchement éblouis par les idées et conseils des patrons .Qualité et prix très abordables à notre grande stupéfaction .Nous serons leurs meilleurs publicitaires .Faites comme nous ,allez pousser la porte de GRANDO à MERKSEM

 132. Dominique VELTHOF
  | Beantwoorden

  Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando Brugge. We werden daarbij met raad en daad en goeie suggesties bijgestaan door Peter Bal. Die keuken werd geplaats door Demis, die zijn werk met hart en ziel doet en door Thomas, die nog in opleiding was en zich een zeer ijverige leerling toonde. Zowel de levering als de plaatsing zijn stipt volgens afspraken uitgevoerd.
  Kortom : Grando Brugge is zeker een aanrader !

 133. Theys Greet
  | Beantwoorden

  Na enkele jaren een keuken aangekocht te hebben nog steeds super service.
  Ik ben snel geholpen met een probleem.
  Bedankt Ab en Ann

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Dank je wel Greet en Marijn voor deze mooie woorden. Grtjs. Ab en Ann

 134. Godelieve Broeckx
  | Beantwoorden

  Wij hebben vorige maand bij Grando Turnhout advies gevraagd ivm een nieuw tafelblad.
  Zij hebben ons professioneel bijgestaan en goede suggesties gegeven.
  Ondertussen is het vernieuwde werkblad geplaatst en zijn wij super tevreden.
  Topkwaliteit en prima service.

 135. Isabeau & Sven
  | Beantwoorden

  Wij hebben net onze keuken laten plaatsen door Grando Merksem en zijn zeer tevreden!
  Alle aspecten hebben wij als zeer goed ervaren: vanaf de eerste keer dat we de winkel in Merksem binnenliepen tot de na-sercvice die men levert.
  Wij kregen professioneel advies bij het samenstellen van onze droomkeuken en deze werd volledig volgens afspraak geplaatst.
  De plaatsing zelf was ook uitstekend. Alles was netjes in orde en de kleine opmerkingen die we nog hadden werden meteen aangepast. Bij vragen kwam er meteen reactie en er wordt steeds in oplossingen gedacht. Een persoonlijke en toch professionele aanpak, een combi die wij zeker konden smaken.
  Voor ons is Grando Merksem dus zeker een aanrader wanneer je een mooie keuken wil met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

 136. Vorobyev Madina
  | Beantwoorden

  Ik wil Grando keuken Merksem bedanken voor een mooie keuken. Het beste keukenbedrijf in België met een TOP team.

 137. Lisse C & Alexander V
  | Beantwoorden

  Deze zomer werd onze keuken geplaatst door Grando Aartselaar. We ervaarden een zeer persoonlijke aanpak bij het uitwerken van onze keuken. Er werd ruim de tijd genomen om alles te overlopen en bespreken, steeds rekening houdend met het vooropgestelde budget, er werd nooit gepusht om meer te verkopen. Levering en plaatsing verliep zeer vlot, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij raden Grando Aartselaar zeker aan!

 138. De Buck
  | Beantwoorden

  Er werd een zeer mooie, tijdloze en functionele keuken afgeleverd. We zijn tevreden van de keuken. Er waren wat problemen met de uitvoering van de keuken, maar na een gesprek met de zaakvoerder werd dit uiteindelijk zeer commercieel opgelost. Nu genieten wij van onze keuken die zeer smakelijk in het oog valt.

 139. Geers
  | Beantwoorden

  Als je op zoek bent naar een zaak waar er veel aandacht wordt besteed aan een persoonlijke aanpak, dan moet je zeker bij Grando Merksem langsgaan. Wij hadden direct vertrouwen en kregen zeer goed advies. Alles verliep vlekkeloos van aankoop tot levering en plaatsing en dit alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit. Wij zijn kritische mensen maar hebben niks dan lof voor Ab, Ann en hun medewerkers. Zeker een bezoek waard.

 140. Kelly Van Kerckhove
  | Beantwoorden

  Héél tevreden over Grando keukens/ Merksem !!!
  Prachtige keuken, zéér degelijke kwaliteit. En de service en dienst naverkoop is TOP!
  Bij vragen onmiddellijk reactie en oplossingen.
  Niks op aan te merken zeker de moeite waard om een keer binnen te stappen 🙂

 141. Tamara De Wachter
  | Beantwoorden

  Wij hebben sinds kort onze nieuwe keuken, zijn er super tevreden van. Ook dikke pluim aan de monteur, deze was super proffesioneel en zeer vriendelijk. Alles verliep vlotjes tot in de puntjes. Geen enkel tegenslag, ben helemaal weg van mijn nieuwe keuken. Kan het iedereen aanraden GRANDO MERKSEM

 142. Danny Krol
  | Beantwoorden

  Top service – Top vakmensen – Top kwaliteit
  Enkel lof over deze zaak, ik ben uiterst tevreden .
  Ik kan iedereen Grando Merksem aanbevelen.

 143. Portael
  | Beantwoorden

  18 december 2019 onze droom keuken geplaatst van Grando keuken Merksem.
  Fantastische, kwaliteitsvolle keuken tegen een zeer mooie prijs!
  Plaatsing was ook zeer professioneel.
  We zijn tevreden!
  Katleen & Cedric

  • Ann de Vos - Grando Merksem
   | Beantwoorden

   Beste allebei, hartelijk dank voor deze mooie recensie.
   Wij zijn erg blij dat alles uiteindelijk goed en naar wens is verlopen !
   Team GRANDO KEUKENS MERKSEM

 144. Nadia Zirda
  | Beantwoorden

  Recent een keuken geplaatst via Grando Roeselare, heel tevreden van ontwerp tot uitvoering!

 145. Alexander Favril
  | Beantwoorden

  Wij hebben een uitgebreide ervaring met grando keukens en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Fantastische service, prachtige keukens en een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

 146. Dieter
  | Beantwoorden

  Deze week werd mijn keuken geplaatst en ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben van installateurs Yves en zijn broer. Tijdens het ganse traject van de bouw zijn het de eerste mensen die alles tot in de puntjes afwerken en daar ook echt een punt van maken. Ze hebben ook alle respect voor eerder uitgevoerde werken, zo werd o.a. de vloer mooi afgedekt met karton zodat daar geen schade kon ontstaan en werden de zaagwerken buiten gedaan. De keuken is perfect opgeleverd met oog voor de kleinste details (deuren en lades perfect afgeregeld, mooi afgesilicoond waar nodig, …). Ze lieten mijn huis ook proper achter. Alles werd opgeruimd en restmateriaal werd mooi terug meegenomen. Ik kan niet anders dan enorm tevreden en dankbaar te zijn. Na een lange rit van stress bij de bouw is dit op het einde echt een dankbaar geschenk! Grote dank aan de installateurs: echt heel vriendelijke en sympathieke vakmensen die eer willen halen van hun werk!
  Ook hartelijk dank aan Helen van Grando Roeselare voor de raad en advies tijdens de planningsfase!

  Heel tevreden klant van Grando Roeselare!

 147. Dieter Bultinck
  | Beantwoorden

  Enorm content van onze keuken! Volledig op maat uitgetekend obv onze behoefte, ook interessante tips gekregen om de inrichting te optimaliseren. De service was uitstekend, ook na de plaatsing van de keuken werden we onmiddellijk geholpen bij de kleine opmerkingen die we nog hadden. Intussen Grando aangeraden bij 2 collega’s.

 148. Vandenbussche Astrid
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken gekocht bij Grando keukens te Brugge.
  De grootste reden waarom wij dit bij Grando deden, was omdat er veel vertrouwen was naar de verkoper toe.
  Wij zijn naar meerdere keukenzaken geweest, maar Grando was veruit het aangenaamst. We kregen voldoende uitleg, tijd, keuze,…
  Er werd ook aandachtig geluisterd naar onze wensen en vragen werden zeer uitgebreid beantwoord.

  Wij kunnen niet wachten naar het eindresultaat binnen enkele maanden!

 149. Christa & Benoit
  | Beantwoorden

  Eind 2017 kwamen we na een negatieve zoektocht terecht bij Grando in Brugge via een tevreden klant. Daar luisterde Peter naar onze persoonlijke wensen en noden in het gezin om onze droomkeuken te realiseren want wij wilden een zitbank in de keuken.Peter noteerde al onze wensen en gaf uitvoerig advies. Het werd een tof ontwerp op onze maat . Heel stipte levering en plaatsing door ervaren topmensen.”Een warm onthaal en een luisterend oor en Grando ontwerpt een keuken naar jouw droom!”
  Bedankt !!! Christa, Feliciti, Benoit

 150. Erna
  | Beantwoorden

  We zijn heel tevreden over de samenwerking. Er werd voldoende rekening gehouden met onze eigen wensen.
  De plaatsing gebeurde heel professioneel, er werd heel proper en net gewerkt.
  We krijgen heel positieve reacties op de mooie afwerking.

 151. Alain
  | Beantwoorden

  Voor mijn renovatie project was ik op zoek naar 2 keukens.
  Na positieve commentaar van vrienden besloot ik bij Grando keukens Brugge langs te gaan.
  Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke, professionele aanpak van Evy.
  Zij luisterde naar wat ik nodig had en stelde een aantal optimalisaties voor.
  Evy slaagde erin de juiste keuken te ontwerpen die perfect geschikt was voor verhuur en prijs/kwaliteit uitstekend was.
  Beide keukens werden op de voorziene datum geleverd en de plaatsing werd heel professioneel met aandacht voor afwerking uitgevoerd.

 152. Arnold
  | Beantwoorden

  In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken, sprong Grando Brugge er bovenuit door de vriendelijke en professionele samenwerking (Evy). Gezien ik overtuigd was van mijn ontwerp/indeling, werd er ook niet gepusht om het prijsplaatje op te drijven. Er werd geluisterd en info gegeven zodat mijn gewenste keuken gerealiseerd werd. Prijs/kwaliteit en samenwerking is een aanrader!

 153. G. Braet
  | Beantwoorden

  In onze zoektocht naar een nieuwe keuken deden we Grando keukens in Brugge aan. De persoonlijke aanpak sprak ons enorm aan. De keukens in de toonzaal straalden kwaliteit uit. Het viel ons op dat ze met oog voor afwerking waren opgesteld. Deze twee dingen deden ons besluiten een offerte te vragen. De keuken werd volledig naar wens uitgetekend door Evy. Die bezorgde ons ook een volledig uitgeschreven detail inclusief 3D schets van de gekozen keuken.
  De levertijd en plaatsing was correct. Dankzij de vakman konden de laatste kleine aanpassingen zonder probleem gebeuren.
  Van het eerste contact tot het opruimen van het gemaakte stof ter plaatse. TOP.
  Een review schrijven doe ik met plezier. Maar beter nog vertel ik vol trots aan vrienden en kennissen waar ik mijn keuken heb gekocht.

 154. Nathalie De Graeve
  | Beantwoorden

  Wij zijn nu reeds meer dan een jaar in het bezit van onze Grando-keuken. Van het ontwerpen van de keuken ( met Evy ) tot de plaatsing en ook de dienst naverkoop zijn we zeer tevreden. Afspraken werden nagekomen en voor vragen was er altijd een luisterend oor. We genieten van het comfort van de keuken en hopen dit nog lang te kunnen doen.

 155. Astrid
  | Beantwoorden

  Vorig jaar kochten wij onze keuken bij Grando in Brugge aan. We hebben professioneel advies gekregen, en toen onze bestelde inductie kookplaat niet meer beschikbaar bleek, heeft men ons ook op een goeie wijze verder geholpen. We zijn nog steeds zeer tevreden van onze keuken.

 156. Talloen Hendrika - Van Hove Franky
  | Beantwoorden

  Zeer proffesionele maar toch vriendelijke begeleiding van Evy bij het kiezen en samenstellen van onze keuken.
  Keuken werd stipt op tijd geplaatst, en zeker mijn waardering voor de top plaatsers voor de zeer mooie afwerking.
  Een top team ! En voor herhaling vatbaar 👍

 157. Jonas
  | Beantwoorden

  Na opstart van ons nieuwbouwproject mochten wij onze keuken kiezen bij Grando Keukens (Brugge).
  De medewerkers zijn ervaren & professioneel en begeleiden de klant heel goed doorheen het beslissingsproces.

  Wij willen Grando Keukens Brugge nogmaals bedanken voor de vlotte service & communicatie omtrent ons dossier.

  • Stef
   | Beantwoorden
   Verkoper-showroom-advies- tips: TOP
   Opmeting-plaatsing-nazorg: TOP
   Zeer tevreden.

   Stef geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 158. Mieke
  | Beantwoorden

  Wij hebben een keuken gekocht bij Grando en zijn daar heel tevreden over. Samen met de verkoopster Evy in Grando Brugge zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. De plaatsing is ook zeer vlot en correct verlopen. Bedankt !!

 159. Mario cleenwerck
  | Beantwoorden

  Bijna een jaar onze nieuwe keuken! We hebben 3 zaken bezocht. Grando stak er boven uit! Heel veel uitleg, over de verschillende soorten materialen, soorten kasten, noem maar op. Via een uitgebreid gesprek, werd gepeild wat we precies in onze keuken wilden. Kortom, super content van het onthaal, de gesprekken, de mannen die de keuken kwamen instaleren ( werkten heel proper), en alles klopte. Achteraf werd probleemloos nog een miniscuul schoonheidsfoutje opgelost!

 160. Katia Sybout
  | Beantwoorden

  Heb reeds 2x een Grando keuken laten plaatsen via Grando Brugge en 2x is dit vlekkeloos verlopen ! Ontvangst was uiterst professioneel. Heb zelf een diploma van binnenhuisarchitect op zak en zou het niet anders willen. Nette voorstelling in een gedetailleerd mapje. Plaatsing zoals afgesproken.
  M’n volgend project die er binnenkort aankomt wordt zeker eentje bij Grando keukens !
  Aanrader dus !

 161. Peter D’hondt
  | Beantwoorden

  Een leuke ervaring kopen bij Grando. De service bij de verkoop, waarbij een duidelijke omschrijving is gegeven van wat we moeten verwachten en een duidelijk plan van hoe het er zal uitzien. Alsook nadien de uitvoering volledig volgens afspraak. Geen gezever over kleine aanpassingen, alles kwam snel in orde. Een professionele aanpak waar ik verder niet veel kan aan toevoegen.

 162. Franky
  | Beantwoorden

  We zijn over alles zeer tevreden, de ontvangst van de verkoopster ze was heel behulpzaam om onze keuken samen te realiseren.
  Wij zouden zeker onze keuken daar terug aankopen, en het iedereen aanbevelen.
  Alles was op tijd en in orde niets van te zeggen.

 163. Brigitte Claeys
  | Beantwoorden

  Voor renovatiewerken heb ik Grando Brugge gecontacteerd, het waren aangename contacten.
  De keukens werden op de gevraagde datums perfect geplaatst.
  Bij wijziging van de plannen was Grando zeer flexibel.
  Ik kan Grando zeker aanbevelen.

 164. Nick
  | Beantwoorden

  Ik heb nog geen spijt van mijn keuze voor Grando. Vanaf de eerste gesprekken tot de plaatsing van de keuken ben ik erg tevreden met de geleverde kwaliteit en afwerking. De reacties van vrienden zijn dan ook unaniem positief, ik kan Grando aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de mooie keuken!

 165. Luc Ternoey
  | Beantwoorden

  Luc,
  De opvolging van ons dossier verliep zeer vlot. Het begon van in de showroom bij de voorstelling van de mogelijkheden tot de plaatsing van de keuken zelf. De installatie was van de eerste perfect in orde. Tot op vandaag zijn wij héél tevreden over onze aankoop.

 166. Nathalie
  | Beantwoorden

  Toonzaalkeuken aangekocht bij Grando Brugge…

  Vanaf het eerste contact verliep alles heel proffessioneel. De dame die de prijsofferte opmaakte had kennis van zaken en maakte ons attent op een paar niet onbelangrijke details. De verkoopsters dacht actief mee met ons. We zaten middenin een verbouwing en timing was heel belangrijk. Er werd transparant gecommuniceerd over het tijdstip waarop de keuken werd geleverd en geplaatst. Ook voor de monteur niks dan lof. Alles werd zorgvuldig geplaatst en elke avond ruimde de plaatser alles netjes op. Alle werken verliepen binnen de vooropgestelde termijn.

  Niks dan lof over de totale aanpak en zeker voor herhaling vatbaar! Grando Brugge verdient van ons een dikke pluim!

 167. Jeroen
  | Beantwoorden

  Wij plaatsten een Grando keuken als het orgelpunt van de bouw van onze nieuwbouwwoning. Bouwen gaat onvermijdelijk gepaard met wat kopzorgen, maar het is mooi als finaal de kwaliteit komt bovendrijven. Er waren een aantal correcties nodig na de installatie van de keuken, maar die werden door Grando Brugge op een zeer professionele manier afgehandeld. Vanaf de ontwerpfase tot de installatie en de opvolging nadien: bij elk van de medewerkers waarmee we in contact kwamen, merkten we dat jobfierheid geen loos begrip is, en dat de uiteindelijke klantentevredenheid hoog staat aangeschreven. Dat is een kwaliteit die niet vanzelfsprekend is in een grote organisatie!

 168. Maité Teerlinck
  | Beantwoorden

  Super tevreden van onze Grando keuken die er nu ruim 2 jaar staat. We zouden het iedereen aanraden naar Grando te gaan!

 169. Maaike
  | Beantwoorden

  Een mooie, degelijke alsook praktische keuken gekocht bij Grando Brugge waarbij er een uitstekende klantenservice werd geleverd.

 170. Familie Walschap
  | Beantwoorden

  Het is allemaal begonnen vorig jaar als wij naar de bouwbeurs in Antwerpen zijn geweest. Daar stond Grando Aartselaar mfet een mooie keuken met eiland. Wij waren al even aan het dromen hoe gezellig het zou zijn om daar een aperitiefje te drinken met wat vrienden . Verkoper Geert zei ” interesse ” . Nee hoor vertelde wij, er moeten eerst nog muren uitgebroken worden . Geen probleem zei hij, wij doen dit ook . Dus wij hebben de volledige benedenverdieping volledig gerenoveerd. Wc , vloeren , deuren nieuw plaasterwerk , ramen naar beneden laten trekken door Grando keuken Aartselaar. Wij zijn super tevreden. Onze ideeën hebben Dieter en Jonas op 3D tekening gezet met de kleuren en de vloer die wij in ons hoofd hadden . Prijs kwaliteit dik in orde. Een echte aanrader.

 171. Solange
  | Beantwoorden

  Wij hebben vorig jaar een prachtige, full- option keuken besteld bij Grando keukens Merksem. Wij werden prachtig onthaald door de uitbaters Ab en Ann en kregen een geduldige uitleg over wat de mogelijkheden allemaal waren. Na de opsomming van wat we wilden, werd alles in een prachtige schets gestoken, zodat we precies wisten wat we mochten verwachten.
  Na de bestelling van onze droomkeuken werd alles netjes opgevolgd door hen. Afgesproken data werden perfect nagekomen. Levering en plaatsing helemaal zoals afgesproken. Onze keuken is echt prachtig. Top kwaliteit en mooi afgewerkt. Ook de na-service is prima.
  We hadden een probleem met de bestelde koffiezetmachine van Atag Magna lijn. De fout zat hierbij bij Atag zelf, waar we weinig reactie kregen. Gelukkig hadden we Ann van Grando om ons te helpen. Zij heeft zich hier in vastgebeten en voor de nodige oplossingen gezord. Waarvoor onze dank!
  Ik raad iedereen aan om zeker eens een kijkje te gaan nemen in hun prachtige zaak te Merksem.

 172. Stefanie
  | Beantwoorden

  Enorm positieve ervaring met Grando Keukens in Merksem. Bij het tekenen van de keuken zijn ze heel creatief en geven super veel tips. Ze zien echt wat er binnen uw budget past. Service na verkoop is top! Een echte aanrader!

 173. Frank
  | Beantwoorden

  Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zeer tevreden met onze keuken.Superbedankt !!!!

 174. DIRK
  | Beantwoorden

  we hebben deze zomer een keuken gekocht bij grando Brugge.
  De verkoper die daar aanwezig is, is een ongelofelijk, ervaren topper ! Hij is een echte vakkenner en heeft de perfecte informatie.Nog niet veel mensen tegengekomen van dat kaliber… We zijn momenteel zeer blij met onze grando keuken uit Brugge !!! DANK U WEL !!!

 175. Leenhouwers
  | Beantwoorden

  Grando Aartselaar: Afgelopen week binnen gelopen voor vrijblijvend advies.
  Vriendelijk ontvangen en veel kennis van zaken.

 176. Danny
  | Beantwoorden

  Ik wil hier toch ook even een reactie achterlaten over Grando keukens.
  Want het is wel zeer makkelijk om een slechte ervaring te delen.

  Wij hebben 4 jaar geleden een keuken laten plaatsen door Grando en zijn hier zeer tevreden over.
  Zowel de kennis van de verkoper als de vakkundige plaatsing hebben ervoor gezorgd dat wij zeer tevreden zijn over onze aankoop.

  Ook hebben vrienden van ons een keuken laten plaatsen door Grando en deze zijn hierover ook zeer tevreden.

  Zeker een aanrader!

 177. Chris
  | Beantwoorden

  Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem.
  Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering.

  Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen.

  Zeker een aanrader!

 178. Kenneth
  | Beantwoorden

  Keuken gekocht bij grando en mijn keukenblad is gebarsten.
  Ze hebben me maanden aan het lijntje gehouden. Dan hebben ze uiteindelijk een expert gestuurt die de breuk toeschrijft aan een ongekende externe oorzaak.
  Zonder enige verklaring of bewijsvoering.
  Ze hebben zelf niet het respect om telefonisch te bellen. Ze sturen enkel mail.
  Heb nu een expert gehad van verzekering en deze schrijft de breuk toe aan een foute plaatsing.
  Ik ben heel ontgoocheld in deze firma.

 179. Yves
  | Beantwoorden

  We hebben een keuken gekocht bij Grando Brugge. De verkoper daar is een zeer ervaren persoon op gebied van interieurvorming, een echte topper ! We zijn supertevreden met het eindresultaat! Deze zaak kunnen we aan iedereen aanbevelen 100% !!!

 180. Annemie
  | Beantwoorden

  Laatst een bezoek gebracht aan Grando in Zingem !! Wat een schitterend aangeklede en verzorgde toonzaal !!! Dit is echt een leuk concept. Het voelt als thuiskomen vooral door het tot in de details aangeklede concept. Van keuken, badkamer, stoelen, gedekte tafel tot de juiste verlichting !! Voor de eigenaar, verkoper is niets teveel, uren professionele uitleg gekregen vervolgens een mooie voorstelling op plannen in 3D waar we niet veel dienden aan te veranderen. Dit is echt professionaliteit van de bovenste plank. Levering netjes aangekondigd en afwerking top. Pascal vertelde dat hij al 30j in de keukens werkte en sinds 2015 zijn eigen winkel in Zingem is opgestart. Ik ben echt een supertevreden klant en zou hem aan iedereen willen aanbevelen. Pascal van Grando Zingem N60 mijn badkamer en dressing staan ook al op de planning binnenkort !! Dikke Merci voor je engelengeduld en ik wens je nog veel klanten toe !

  • Pascal
   | Beantwoorden

   Dankjewel Annemie voor uw positieve feedback. Dit doet deugd en bewijst dat : “we echt wel alles van keukens en badkamers kennen” bij Grando in Zingem. Een goede communicatie van beide kanten resulteert in tevreden klanten.
   Mijn ervaring van +25j zal er ook wel iets mee te maken hebben zeker.
   Ik wens je nog veel gezellig familiemomenten in je keuken en we kijken uit naar je volgende project. mvg Pascal

 181. Luc
  | Beantwoorden

  Keuken gekocht bij de Grando in Temse.

  wij waren op zoek naar een keukenzaak die ons een keuken op maat kon aanbieden maar ook voor een nieuwe vloer, aanpassen van de leidingen etc. kon zorgen. We hadden al enkele winkels bezocht, maar meestal moet je daar zelf voor iemand zorgen of is het met onderaannemers. Op onze weg kwamen we de Grando tegen in Temse en zijn we ook daar even binnen gestapt op een van hun open zondagen. Leuke showroom met veel ideeën. Een vrouw sprak ons aan om te vragen naar wat we precies op zoek waren. Ze heeft ruim de tijd genomen om alles te bespreken. Bij een 2e afspraak had ze een ontwerp klaar en dat viel meteen in de smaak bij mijn vrouw. Het was eens iets anders dan de andere winkels die we hadden gedaan en helemaal op maat.

  De verbouwing is ondertussen achter de rug en ook de keuken is al geplaatst en van beiden zijn we zeer tevreden. Ze werken met eigen plaatsers zei de vrouw. En ze hebben zeer correct en netjes werk geleverd. Afspraken werden ook nagekomen bij het uitbreken van de oude keuken, aanpassen van de muren en de leidingen, vloeren,… Hun loodgieter heeft ook zeer netjes werk geleverd.

  Leuk aan hun showroom is dat ze ook nog een eigen afdeling hebben met badkamers, dressings, slaapkamer, wandmeubels etc.
  Daarom zijn we ondertussen terug langsgeweest om ook de badkamer door hen te laten uitwerken.

  Wij zijn echt tevreden over de aanpak en ze hebben daar een goed team.

 182. delat lena
  | Beantwoorden

  graag katalogus keukens

 183. Luc Lamproy
  | Beantwoorden

  Nieuwbouwappartement gekocht in een blok waar een contract met Grando Keuken/Roeselare was voor plaatsing.
  Tevreden over besproken ontwerp veel minder over plaatsing, niet echt professioneel (Voeg van composiet blad komt niet overeen met voeg in achterwand werkblad en daar een stuk stenen vloer voorzien was in het keukengedeelte, zou de keukenwand hier mooi op moeten eindigen… komt een 5 tal centimeter te kort, terwijl dit makkelijk had kunnen aangepast worden) Heeft dan nog 4 maanden geduurd voor keuken afgewerkt was !! (Blijkbaar hadden ze verkeerde dingen besteld)
  En dan is de fabrikant van het composietblad nog moeten langskomen om één en ander te polijsten en de slecht uitgevoerde voegen opnieuw in te voegen.
  De andere eigenaars kloegen al evenzeer over niet correcte uitvoering van hun keuken. Communicatie is evenmin een sterk punt (terugbellen kennen ze niet en antwoorden op mails al evenmin) Zeker geen aanrader als u vrije keuze heeft.

 184. Gunter
  | Beantwoorden

  @ Jos

  Idd de winkel is dicht.

  Wij hebben een toonzaal keuken gekocht bij grando Hasselt . Vandaag zijn
  we gecontacteerd geweest door het hoofdkantoor van grando.
  Om toch alles netjes af te handelen.

  Hebben ze jou niet gecontacteerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)