Grando keukens ervaringen? Denkt u erover om bij Grando keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

WELKOM BIJ GRANDO!!

Grando… Wij weten echt alles van keukens.

De keuken is steeds vaker het centrum van uw woning, het hart van uw huis. Iedereen loopt erbinnen, er wordt gekookt, geproefd en de afgelopen dag wordt doorgenomen. Er worden plannen gemaakt en dingen besproken. Boodschappen worden opgeruimd, een recept ligt klaar voor later, ingrediënten worden gesneden en het begint al lekker te ruiken...

Wij bij Grando keukens zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens voor alle smaken en ieders budget. We gaan samen met u op zoek naar uw wensen en gewoonten om ze zo te vertalen naar een praktisch en duurzaam ontwerp dat uw stempel draagt en aansluit bij uw woning en uw smaak. Kortom wij ontwerpen uw droomkeuken.

Wist u trouwens dat iedere Grando vestiging wordt uitgebaat door een zelfstandige ondernemer? Zo doet u dus altijd zaken met een lokale zelfstandige, waar u steeds 1 aanspreekpunt heeft. Dit telkens met vertrouwen van een grote overkoepelende organisatie op de achtergrond

De adviseurs van Grando keukens adviseren u graag persoonlijk over de laatste keukentrends, opstellingen en de verschillende mogelijkheden.

Wij maken vrijblijvend een 3D-ontwerp, zodat u een zeer realistisch beeld krijgt bij uw nieuwe droomkeuken.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen u graag! Laat u adviseren door onze vakkundige adviseurs in één van onze Grando Keukens toonzalen!

Wilt u meer informatie over één van de Grando vestigingen bij u in de buurt? Of een op maat gemaakte offerte voor uw nieuwe droomkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, u vindt alle info op onze website grando.be

Met persoonlijk en vakkundige groet,


Grando Keukens

Ervaringen Grando keukens Belgie

Inspiratie magazine

Wij inspireren u graag, download vrijblijvend ons gratis inspiratiemagazine:

Afspraak maken

Maakt u liever direct een afspraak, kijk dan hier:

Grando vestigingen

 • grando aartselaar
 • grando brugge
 • grando gent
 • grando lier
 • grando merksem
 • grando neupre
 • grando roeselare
 • Grando Turnhout
 • grando zaventem
 • grando zingem

Grando keukens Zingem
Gentsesteenweg 66
9750 Zingem
09 – 398 39 02

info@grandokeukensenbad.be

Openingstijden:

Ma:

Gesloten

Di:

10:00 - 18:00

Wo:

10:00 - 18:00

Do:

10:00 - 18:00

Vr:

10:00 - 18:00

Za:

10:00 - 17:00

Zo:

Gesloten

88 klantgetuigenissen

 1. Brigitte
  | Beantwoorden

  Wat een service bij Grando keukens Merksem! Er wordt uitgebreid advies gegeven en naar je geluisterd wat je wensen zijn! klant is echt koning wat je ook vraagt!
  Zeker daar passeren als je van plan bent een nieuwe keuken te laten plaatsen daar krijg je echt waarde voor je geld: prijs-kwaliteit en top service

 2. Emek S.
  | Beantwoorden

  Onderwerp: Re: Grando keukens Merksem

  Beste Bart,

  Bedankt voor je superfijne service… 👍
  Ik ben zeer tevreden alles is naar mijn wens 😊
  Overschrijving is ondertussen al gebeurd.
  Fijn weekend

  Grtjes
  Sukran

 3. Bert Lemmens
  | Beantwoorden

  Onze keuken moest het pronkstuk van het huis worden. Na vele bezoeken bij verschillende keukenbouwers en vele voorstellen zijn we uiteindelijk bij Grando Aartselaar terechtgekomen. Reeds bij het eerste gesprek was duidelijk dat zij echt meedachten met ons. Een connectie was gemaakt en we hadden er direct vertrouwen in. Zij luisterden naar onze ideeën en noden en kwamen met een ontwerp dat ons enorm aansprak . Elk contact werd er nog wel iets aangepast en zo werd het uiteindelijk ontwerp een feit. Mooi om te ervaren was het groeiende enthousiasme van het hele Grando team bij elke verandering. Het ontwerp, de planning, de fantastische uitvoering zijn allen probleemloos verlopen. Het resultaat is een droom die uitgekomen is. Bedankt Grando Aartselaar om dit traject zo aangenaam te maken met een prachtig resultaat. En dat is niet enkel onze mening maar ook van de schare bezoekers die ze reeds gezien hebben.

 4. Rob
  | Beantwoorden

  Wat een top service bij Grando keukens in Merksem!
  Welke klant dan ook je word daar echt op handen gedragen en geholpen!
  Ook kwa na service blijven ze je vriendelijk verder helpen en alles opvolgen.
  Echt een aanrader en prijs/kwaliteit verzekerd

 5. Nancy
  | Beantwoorden

  Wij hebben bij Grando keukens in Merksem een top ervaring!
  Niet alleen zeer tevreden van de keuken maar ook van de dienst na verkoop en de super vriendelijkheid van het personeel om u te helpen niks is hen teveel en helpen u direct verder. Mijn advies koop zeker daar je gaat zo tevreden zijn!!

 6. Gon
  | Beantwoorden

  Heel erg bedankt aan Grando Merksem voor de ondersteuning en hulp bij de realisatie van onze droomkeuken. Het team is erin geslaagd om onze wensen van functionaliteit en design perfect om te zetten en met elkaar te verbinden. De afwerking is tiptop tot in de puntjes en wij hebben nu een luxe keuken waarvan wij elke dag genieten.

 7. Enisa Jarovic
  | Beantwoorden

  Grando MERKSEM: fantastische service en een perfecte afwerking!
  Voor een renovatieproject van 3 appartementen hebben wij de keukens bij Grando Merksem besteld en ik kan alleen maar zeggen dat het hele proces, het ontwerp, de planning, de opvolging en de levering absoluut vlekkeloos is verlopen. De medewerker heeft voor het ontwerp veel professionele input en tips gegeven zodat de ruimte van de keukens maximaal benut kon worden. De begeleiding doorheen het hele proces was helder en flexibel en het eindresultaat zijn 3 prachtig afgewerkte keukens die een meerwaarde zijn voor elk appartement.

 8. Johan
  | Beantwoorden

  Beste Team Grando,

  enkele maanden geleden had ik al eens een bericht gepost. Op uitdrukkelijke vraag van Grando heb ik dat toen opnieuw verwijderd, maar nu wil ik opnieuw via deze weg mijn ongenoegen uiten. In augustus 2019 werd onze nieuwe keuken geplaatst en aanvankelijk waren wij heel tevreden, maar bij het plaatsen van het werkblad ging het goed fout. Door uw onderaannemer, de firma Steenimex, werd een verkeerd product op het werkblad aangebracht, waardoor het werkblad nu echt lelijk oogt en bovendien ook niet onderhoudsvriendelijk is.

  Bovendien ontdekken we vrij snel dat er ook vlekken en afdrukken (waarschijnlijk fabricagefouten) op het werkblad zijn die niet kunnen worden verwijderd. Dit alles werd onmiddellijk (telefonisch) en na enkele dagen ook schriftelijk meegedeeld aan Grando, maar van in het begin werd duidelijk dat een oplossing niet in het verschiet lag. De zaakvoerder van Steenimex is toen 1 keer ter plaatse geweest om het probleem te bekijken en heeft meteen alle schuld van zich af geschoven. Volgens hem is alles “volgens de regels van de kunst” gebeurd.

  Omdat wij bleven aandringen op een oplossing is er uiteindelijk een interventie gebeurd door een gespecialiseerde firma, maar die heeft het probleem niet kunnen oplossen. Sindsdien is er eigenlijk niks meer gebeurd om het probleem van het werkblad op te lossen. We hebben vooral veel beloftes gekregen, maar Steenimex is niet meer naar zijn “kunstwerk” komen kijken.

  Voor enkele andere problemen werd wel steeds een oplossing voorzien door Grando, maar we moesten telkens wel enkele weken/maanden geduld oefenen.
  Groot is dan ook onze verbazing als we in oktober 2020 plotseling een mail krijgen van Grando waarin letterlijk te lezen staat: “Ikzelf kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de fouten van mijn onderaannemer die is veroorzaakt aan derden.”.

  Als reactie heb ik dan een ingebrekestelling naar Grando gestuurd, want zoiets kan toch niet door de beugel. Eerst het probleem laten aanslepen en vervolgens de klant aan zijn lot overlaten, dat is er los over. Uiteindelijk hebben we nog extra kosten moeten maken om juridisch advies in te winnen, maar er is ons bevestigd dat Grando wel degelijk verantwoordelijk is voor het geheel, inclusief het werk van een onderaannemer.
  Op vraag van de advocaat van Grando hebben we nadien ook nog een finale ingebrekestelling gestuurd, want zonder dit laatste kon men zogezegd niks ondernemen tegen Steenimex.

  Daar hadden wij van onze kant dan een deadline aan gekoppeld. Die deadline was ingesteld op 23/12/2020.
  Ik heb sindsdien al gebeld en gemaild naar Grando, maar het lijkt alsof wij niet meer bestaan, want we krijgen geen reactie meer.
  Binnenkort zijn we anderhalf jaar na de feiten en we staan nog nergens.

  Er werd mij al meegedeeld dat dit niet de gewone gang van zaken is bij Grando, maar daar heb ik geen boodschap aan. Als klant heb ik recht om te krijgen wat contractueel werd vastgelegd. Wat wij Grando vooral verwijten is dat er veel te weinig inspanning is gedaan om de onderaannemer (Steenimex) aan te sporen om het probleem op te lossen. Bovendien waren wij helemaal “not amused” door de mail waarin Grando probeert om zijn verantwoordelijkheid te ontlopen, waardoor ons vertrouwen zoek is.

  Steeds bereid tot verdere reactie,

  Johan.

  0486/67.49.81

  • Team Grando Keukens Zingem
   | Beantwoorden

   Beste mnr. Van Poucke

   Wij hebben begrip voor uw situatie en zoals uzelf al schrijft is het niet de normale gang van zaken bij Grando Keukens.

   U weet dat wij nog steeds met deze zaak bezig zijn en onze intentie is hier nog steeds de zaak voor u op te lossen.

   Helaas nemen bepaalde zaken heel wat tijd in beslag om dit vervelende voorval te kunnen oplossen.

   Weet dat u steeds met de vestiging in kwestie contact kunt opnemen om de stand van zaken te bespreken.

   Hopende op uw begrip en vragende u nog een beetje geduld uit te oefenen.

   Mvg

   Team Grando Keukens

 9. Christophe
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden van de Grando keuken om de volgende redenen: 1) plaatsing is vlot verlopen (1 dag + 1 dag voor afwerking) 2)kwalitatieve keuken 3) Grando Merksem heeft gezorgd voor een op maat oplossing om de buizenschacht weg te steken 4) Grando Merksem heeft gezorgd voor een op maat oplossing waarbij keukenblad overvloeit in het venstertablet 5) vriendelijke geholpen.

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte heren Vanhoutte, beste Christophe en vader, hartelijk dank voor deze mooie woorden voor ons team ! GRANDO MERKSEM

 10. Lesley Coertjens
  | Beantwoorden

  Precies 2 maand geleden beginnen zoeken voor het plaatsen van een nieuwe keuken.
  Na vele winkels stond grando ook op onze lijst.
  Na het bezoek van grando Merksem en de super vriendelijke en duidelijke uitleg van Bart de verkoper waren onze plannen klaar!
  Wij zijn alvast super tevreden van het verloop door heel het proces van aankoop tot en met plaatsing.
  We kunnen iedereen deze schitterende winkel aanraden.

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte heer Coertjens, beste Lesley, bedankt voor de mooie commentaren aan het adres van Bart en team Grando Merksem.
   Onze klant blij maken daar doen we het dan ook voor en dat bent u zo te lezen ! Hartelijke groeten en nogmaals dank. Ann De Vos

 11. Axl Van Balen
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden van mijn Grando keuken! Na enkele winkels vergeleken te hebben was het meteen duidelijk dat je met een Grando keuken prijs-kwaliteit top zit. Daarnaast is de service ook nog eens geweldig. Waarvoor enorm veel dank aan Bart en Ann. Geen vraag was te veel en ze houden je zeer goed op de hoogte. Zelfs in deze drukke tijden van Corona waren ze altijd bereikbaar (en altijd zeer vriendelijk en buhulpzaam). Ook hebben ze zeer professionele en vriendelijke monteurs. Ik raad het zeker iedereen aan om bij Grando Merksem een keuken te nemen.

  • De Vos
   | Beantwoorden

   Geachte heer Van Balen, beste Axl, bedankt alsnog voor deze mooie woorden voor ons team. En ook bedankt voor uw geduld dat u keer op keer toonde, in deze moeilijke corona tijden. Heel veel plezier in uw Grando droomkeuken gewenst van team Grando Merksem

 12. Paul Verheylesonne
  | Beantwoorden

  Schitterend onthaal door de keukenadviseur Peggy, mooie toonzaal, prachtig gedetailleerde offerte. Absoluut een aanrader !

 13. Martine Paessens
  | Beantwoorden

  Wij zijn echt heel tevreden van onze nieuwe keuken van Grando Merksem . Na een aantal winkels te hebben afgelopen kwamen we terecht bij Grando . Super vriendelijk , geen vraag is te veel , snel antwoord , professioneel advies . Ze luisteren echt naar U . Een echte aanrader . Werkten zeer degelijk onze wensen uit en top materialen aan eerlijke prijs ,
  Bedankt Wim , Ab en Ann

 14. Lauranne
  | Beantwoorden

  Super tevreden met onze nieuwe Grando Keuken. Onze verkoper had veel eigen inbreng en we zijn tot een heel tof ontwerp gekomen. Deze week werd de keuken gezet, en hoewel het werkblad morgen nog geplaatst moet worden ziet ze er helemaal top uit. Een echte aanrader. Wij kijken al uit naar het weekend, wanneer we de keuken voor het eerst zullen kunnen gebruiken. Bedankt Grando Zaventem en meer bepaald Davy om zo goed met ons mee te denken.

 15. Brigitte D'Hont
  | Beantwoorden

  GRANDO KEUKENS MERKSEM
  Wij zijn heel tevreden over onze keuken( bijna 7 jaar ondertussen).Vriendelijk team. Ook de zaakvoerder en zijn vrouw zijn steeds correct. Soms met een beetje humor. Na service is ook een pluspunt. Als je met vragen zit, steeds bereid om met oplossingen te komen en uitleg te geven.

  Brigitte

 16. Caroline Gysels
  | Beantwoorden

  Het is niet de eerste keuken die we bij Grando Keukens Merksem hebben besteld en het zal zeker niet de laatste zijn. Van A tot Z hebben zij ons steeds een goede service verleend en gaan zij tot het uiterste om de kwaliteit van de installatie en de klanttevredenheid te garanderen. Ze hanteren een feilloze communicatie, de werkkrachten zijn capabel/goed op de hoogte van het dossier en ook de installateur is vriendelijk en werkt proper. Ze hebben mijn dossiers steeds behandeld alsof ze voor zichzelf een keuken zetten.
  Ik ben en blijf fan.

  Caroline Gysels

 17. Verstappen-Peeters
  | Beantwoorden

  Beste,

  Nadat wij reeds meerdere keukenwinkels hadden bezocht en eigenlijk in de finale fase zaten van beslissing, besloten we om toch even bij Grando langs te lopen. Daar hebben we tot op heden nog geen spijt van gehad. Zowel qua ontwerp als qua kostprijs wist Grando ons te overtuigen. Ze gaan mee in je verhaal en mede door de persoonlijke benadering, opvolging en na-service maken ze het verschil t.o.v. hun concurrenten. We willen dan ook het ganse team van Grando Merksem van harte bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken, wat zeker niet evident was gezien de corona-crisis.

 18. Johan
  | Beantwoorden

  Een firma zoals Grando keukens te MERKSEM zo bestaat er maar 1

  Als bouwheer kan ik deze Firma te zeerste aanraden.

  Super vriendelijk en professioneel personeel.

  Antwoorden zeer vlug op vragen en mails en bieden alle hulp aan.

  Zeer correcte prijzen en Kwaliteit.

  Als bouwheer is er maar 1 firma waarvan ik zo tevreden ben en dat is Grando keukens te MERKSEM,de andere Firma´s zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

 19. Red
  | Beantwoorden

  Grando Merksem; TOP SERVICE!
  Zeer professioneel en correct!

 20. Daniel en Liliane Jordens
  | Beantwoorden

  Nous venons de Bruxelles car par ouïe dire, on nous vante l’accueil et le professionnalisme de Grando à Merksem .Donc nous avons demandé un devis pour notre future cuisine et nous avons été franchement éblouis par les idées et conseils des patrons .Qualité et prix très abordables à notre grande stupéfaction .Nous serons leurs meilleurs publicitaires .Faites comme nous ,allez pousser la porte de GRANDO à MERKSEM

 21. Dominique VELTHOF
  | Beantwoorden

  Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando Brugge. We werden daarbij met raad en daad en goeie suggesties bijgestaan door Peter Bal. Die keuken werd geplaats door Demis, die zijn werk met hart en ziel doet en door Thomas, die nog in opleiding was en zich een zeer ijverige leerling toonde. Zowel de levering als de plaatsing zijn stipt volgens afspraken uitgevoerd.
  Kortom : Grando Brugge is zeker een aanrader !

 22. Theys Greet
  | Beantwoorden

  Na enkele jaren een keuken aangekocht te hebben nog steeds super service.
  Ik ben snel geholpen met een probleem.
  Bedankt Ab en Ann

  • Ann De Vos
   | Beantwoorden

   Dank je wel Greet en Marijn voor deze mooie woorden. Grtjs. Ab en Ann

 23. Godelieve Broeckx
  | Beantwoorden

  Wij hebben vorige maand bij Grando Turnhout advies gevraagd ivm een nieuw tafelblad.
  Zij hebben ons professioneel bijgestaan en goede suggesties gegeven.
  Ondertussen is het vernieuwde werkblad geplaatst en zijn wij super tevreden.
  Topkwaliteit en prima service.

 24. Isabeau & Sven
  | Beantwoorden

  Wij hebben net onze keuken laten plaatsen door Grando Merksem en zijn zeer tevreden!
  Alle aspecten hebben wij als zeer goed ervaren: vanaf de eerste keer dat we de winkel in Merksem binnenliepen tot de na-sercvice die men levert.
  Wij kregen professioneel advies bij het samenstellen van onze droomkeuken en deze werd volledig volgens afspraak geplaatst.
  De plaatsing zelf was ook uitstekend. Alles was netjes in orde en de kleine opmerkingen die we nog hadden werden meteen aangepast. Bij vragen kwam er meteen reactie en er wordt steeds in oplossingen gedacht. Een persoonlijke en toch professionele aanpak, een combi die wij zeker konden smaken.
  Voor ons is Grando Merksem dus zeker een aanrader wanneer je een mooie keuken wil met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

 25. Vorobyev Madina
  | Beantwoorden

  Ik wil Grando keuken Merksem bedanken voor een mooie keuken. Het beste keukenbedrijf in België met een TOP team.

 26. Lisse C & Alexander V
  | Beantwoorden

  Deze zomer werd onze keuken geplaatst door Grando Aartselaar. We ervaarden een zeer persoonlijke aanpak bij het uitwerken van onze keuken. Er werd ruim de tijd genomen om alles te overlopen en bespreken, steeds rekening houdend met het vooropgestelde budget, er werd nooit gepusht om meer te verkopen. Levering en plaatsing verliep zeer vlot, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij raden Grando Aartselaar zeker aan!

 27. De Buck
  | Beantwoorden

  Er werd een zeer mooie, tijdloze en functionele keuken afgeleverd. We zijn tevreden van de keuken. Er waren wat problemen met de uitvoering van de keuken, maar na een gesprek met de zaakvoerder werd dit uiteindelijk zeer commercieel opgelost. Nu genieten wij van onze keuken die zeer smakelijk in het oog valt.

 28. Geers
  | Beantwoorden

  Als je op zoek bent naar een zaak waar er veel aandacht wordt besteed aan een persoonlijke aanpak, dan moet je zeker bij Grando Merksem langsgaan. Wij hadden direct vertrouwen en kregen zeer goed advies. Alles verliep vlekkeloos van aankoop tot levering en plaatsing en dit alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit. Wij zijn kritische mensen maar hebben niks dan lof voor Ab, Ann en hun medewerkers. Zeker een bezoek waard.

 29. Kelly Van Kerckhove
  | Beantwoorden

  Héél tevreden over Grando keukens/ Merksem !!!
  Prachtige keuken, zéér degelijke kwaliteit. En de service en dienst naverkoop is TOP!
  Bij vragen onmiddellijk reactie en oplossingen.
  Niks op aan te merken zeker de moeite waard om een keer binnen te stappen 🙂

 30. Tamara De Wachter
  | Beantwoorden

  Wij hebben sinds kort onze nieuwe keuken, zijn er super tevreden van. Ook dikke pluim aan de monteur, deze was super proffesioneel en zeer vriendelijk. Alles verliep vlotjes tot in de puntjes. Geen enkel tegenslag, ben helemaal weg van mijn nieuwe keuken. Kan het iedereen aanraden GRANDO MERKSEM

 31. Danny Krol
  | Beantwoorden

  Top service – Top vakmensen – Top kwaliteit
  Enkel lof over deze zaak, ik ben uiterst tevreden .
  Ik kan iedereen Grando Merksem aanbevelen.

 32. Portael
  | Beantwoorden

  18 december 2019 onze droom keuken geplaatst van Grando keuken Merksem.
  Fantastische, kwaliteitsvolle keuken tegen een zeer mooie prijs!
  Plaatsing was ook zeer professioneel.
  We zijn tevreden!
  Katleen & Cedric

  • Ann de Vos - Grando Merksem
   | Beantwoorden

   Beste allebei, hartelijk dank voor deze mooie recensie.
   Wij zijn erg blij dat alles uiteindelijk goed en naar wens is verlopen !
   Team GRANDO KEUKENS MERKSEM

 33. Nadia Zirda
  | Beantwoorden

  Recent een keuken geplaatst via Grando Roeselare, heel tevreden van ontwerp tot uitvoering!

 34. Alexander Favril
  | Beantwoorden

  Wij hebben een uitgebreide ervaring met grando keukens en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Fantastische service, prachtige keukens en een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

 35. Dieter
  | Beantwoorden

  Deze week werd mijn keuken geplaatst en ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben van installateurs Yves en zijn broer. Tijdens het ganse traject van de bouw zijn het de eerste mensen die alles tot in de puntjes afwerken en daar ook echt een punt van maken. Ze hebben ook alle respect voor eerder uitgevoerde werken, zo werd o.a. de vloer mooi afgedekt met karton zodat daar geen schade kon ontstaan en werden de zaagwerken buiten gedaan. De keuken is perfect opgeleverd met oog voor de kleinste details (deuren en lades perfect afgeregeld, mooi afgesilicoond waar nodig, …). Ze lieten mijn huis ook proper achter. Alles werd opgeruimd en restmateriaal werd mooi terug meegenomen. Ik kan niet anders dan enorm tevreden en dankbaar te zijn. Na een lange rit van stress bij de bouw is dit op het einde echt een dankbaar geschenk! Grote dank aan de installateurs: echt heel vriendelijke en sympathieke vakmensen die eer willen halen van hun werk!
  Ook hartelijk dank aan Helen van Grando Roeselare voor de raad en advies tijdens de planningsfase!

  Heel tevreden klant van Grando Roeselare!

 36. Sofie
  | Beantwoorden

  Dienst na verkoop!!! Om te wenen sedert augustus 2 tot 3 maal gebeld om afspraak te maken van regelen kasten telkens werd er mij gezegd dat ik ging teruggebeld worden jammer maar helaas… nu eind september was er een afspraak maar die werd de dag zelf ook afgezegd niets aan te doen denk je dan kan gebeuren… we zullen terug contact opnemen met jullie ook dit gebeurde weer niet… dus weer zelf gebeld uiteindelijk de verantwoordelijke dienst na verkoop plaatsing aan de lijn gehad en die meneer begon over de kosten was sedert augustus de eerste keer dat daarover werd gepraat bij mijn eerste afspraak werd er met geen woorden over gerept!!! Dus bij deze 4maanden verder en wij haken af! Service na verkoop!!! Triestig ! Wij zullen allesinds geen reclame meer maken voor grando een ontchoogelde (niet meer) grando klant

 37. Dieter Bultinck
  | Beantwoorden

  Enorm content van onze keuken! Volledig op maat uitgetekend obv onze behoefte, ook interessante tips gekregen om de inrichting te optimaliseren. De service was uitstekend, ook na de plaatsing van de keuken werden we onmiddellijk geholpen bij de kleine opmerkingen die we nog hadden. Intussen Grando aangeraden bij 2 collega’s.

 38. Vandenbussche Astrid
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken gekocht bij Grando keukens te Brugge.
  De grootste reden waarom wij dit bij Grando deden, was omdat er veel vertrouwen was naar de verkoper toe.
  Wij zijn naar meerdere keukenzaken geweest, maar Grando was veruit het aangenaamst. We kregen voldoende uitleg, tijd, keuze,…
  Er werd ook aandachtig geluisterd naar onze wensen en vragen werden zeer uitgebreid beantwoord.

  Wij kunnen niet wachten naar het eindresultaat binnen enkele maanden!

 39. Christa & Benoit
  | Beantwoorden

  Eind 2017 kwamen we na een negatieve zoektocht terecht bij Grando in Brugge via een tevreden klant. Daar luisterde Peter naar onze persoonlijke wensen en noden in het gezin om onze droomkeuken te realiseren want wij wilden een zitbank in de keuken.Peter noteerde al onze wensen en gaf uitvoerig advies. Het werd een tof ontwerp op onze maat . Heel stipte levering en plaatsing door ervaren topmensen.”Een warm onthaal en een luisterend oor en Grando ontwerpt een keuken naar jouw droom!”
  Bedankt !!! Christa, Feliciti, Benoit

 40. Erna
  | Beantwoorden

  We zijn heel tevreden over de samenwerking. Er werd voldoende rekening gehouden met onze eigen wensen.
  De plaatsing gebeurde heel professioneel, er werd heel proper en net gewerkt.
  We krijgen heel positieve reacties op de mooie afwerking.

 41. Alain
  | Beantwoorden

  Voor mijn renovatie project was ik op zoek naar 2 keukens.
  Na positieve commentaar van vrienden besloot ik bij Grando keukens Brugge langs te gaan.
  Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke, professionele aanpak van Evy.
  Zij luisterde naar wat ik nodig had en stelde een aantal optimalisaties voor.
  Evy slaagde erin de juiste keuken te ontwerpen die perfect geschikt was voor verhuur en prijs/kwaliteit uitstekend was.
  Beide keukens werden op de voorziene datum geleverd en de plaatsing werd heel professioneel met aandacht voor afwerking uitgevoerd.

 42. Arnold
  | Beantwoorden

  In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken, sprong Grando Brugge er bovenuit door de vriendelijke en professionele samenwerking (Evy). Gezien ik overtuigd was van mijn ontwerp/indeling, werd er ook niet gepusht om het prijsplaatje op te drijven. Er werd geluisterd en info gegeven zodat mijn gewenste keuken gerealiseerd werd. Prijs/kwaliteit en samenwerking is een aanrader!

 43. G. Braet
  | Beantwoorden

  In onze zoektocht naar een nieuwe keuken deden we Grando keukens in Brugge aan. De persoonlijke aanpak sprak ons enorm aan. De keukens in de toonzaal straalden kwaliteit uit. Het viel ons op dat ze met oog voor afwerking waren opgesteld. Deze twee dingen deden ons besluiten een offerte te vragen. De keuken werd volledig naar wens uitgetekend door Evy. Die bezorgde ons ook een volledig uitgeschreven detail inclusief 3D schets van de gekozen keuken.
  De levertijd en plaatsing was correct. Dankzij de vakman konden de laatste kleine aanpassingen zonder probleem gebeuren.
  Van het eerste contact tot het opruimen van het gemaakte stof ter plaatse. TOP.
  Een review schrijven doe ik met plezier. Maar beter nog vertel ik vol trots aan vrienden en kennissen waar ik mijn keuken heb gekocht.

 44. Nathalie De Graeve
  | Beantwoorden

  Wij zijn nu reeds meer dan een jaar in het bezit van onze Grando-keuken. Van het ontwerpen van de keuken ( met Evy ) tot de plaatsing en ook de dienst naverkoop zijn we zeer tevreden. Afspraken werden nagekomen en voor vragen was er altijd een luisterend oor. We genieten van het comfort van de keuken en hopen dit nog lang te kunnen doen.

 45. Astrid
  | Beantwoorden

  Vorig jaar kochten wij onze keuken bij Grando in Brugge aan. We hebben professioneel advies gekregen, en toen onze bestelde inductie kookplaat niet meer beschikbaar bleek, heeft men ons ook op een goeie wijze verder geholpen. We zijn nog steeds zeer tevreden van onze keuken.

 46. Talloen Hendrika - Van Hove Franky
  | Beantwoorden

  Zeer proffesionele maar toch vriendelijke begeleiding van Evy bij het kiezen en samenstellen van onze keuken.
  Keuken werd stipt op tijd geplaatst, en zeker mijn waardering voor de top plaatsers voor de zeer mooie afwerking.
  Een top team ! En voor herhaling vatbaar 👍

 47. Jonas
  | Beantwoorden

  Na opstart van ons nieuwbouwproject mochten wij onze keuken kiezen bij Grando Keukens (Brugge).
  De medewerkers zijn ervaren & professioneel en begeleiden de klant heel goed doorheen het beslissingsproces.

  Wij willen Grando Keukens Brugge nogmaals bedanken voor de vlotte service & communicatie omtrent ons dossier.

 48. Mieke
  | Beantwoorden

  Wij hebben een keuken gekocht bij Grando en zijn daar heel tevreden over. Samen met de verkoopster Evy in Grando Brugge zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. De plaatsing is ook zeer vlot en correct verlopen. Bedankt !!

 49. Mario cleenwerck
  | Beantwoorden

  Bijna een jaar onze nieuwe keuken! We hebben 3 zaken bezocht. Grando stak er boven uit! Heel veel uitleg, over de verschillende soorten materialen, soorten kasten, noem maar op. Via een uitgebreid gesprek, werd gepeild wat we precies in onze keuken wilden. Kortom, super content van het onthaal, de gesprekken, de mannen die de keuken kwamen instaleren ( werkten heel proper), en alles klopte. Achteraf werd probleemloos nog een miniscuul schoonheidsfoutje opgelost!

 50. Katia Sybout
  | Beantwoorden

  Heb reeds 2x een Grando keuken laten plaatsen via Grando Brugge en 2x is dit vlekkeloos verlopen ! Ontvangst was uiterst professioneel. Heb zelf een diploma van binnenhuisarchitect op zak en zou het niet anders willen. Nette voorstelling in een gedetailleerd mapje. Plaatsing zoals afgesproken.
  M’n volgend project die er binnenkort aankomt wordt zeker eentje bij Grando keukens !
  Aanrader dus !

 51. Peter D’hondt
  | Beantwoorden

  Een leuke ervaring kopen bij Grando. De service bij de verkoop, waarbij een duidelijke omschrijving is gegeven van wat we moeten verwachten en een duidelijk plan van hoe het er zal uitzien. Alsook nadien de uitvoering volledig volgens afspraak. Geen gezever over kleine aanpassingen, alles kwam snel in orde. Een professionele aanpak waar ik verder niet veel kan aan toevoegen.

 52. Franky
  | Beantwoorden

  We zijn over alles zeer tevreden, de ontvangst van de verkoopster ze was heel behulpzaam om onze keuken samen te realiseren.
  Wij zouden zeker onze keuken daar terug aankopen, en het iedereen aanbevelen.
  Alles was op tijd en in orde niets van te zeggen.

 53. Brigitte Claeys
  | Beantwoorden

  Voor renovatiewerken heb ik Grando Brugge gecontacteerd, het waren aangename contacten.
  De keukens werden op de gevraagde datums perfect geplaatst.
  Bij wijziging van de plannen was Grando zeer flexibel.
  Ik kan Grando zeker aanbevelen.

 54. Nick
  | Beantwoorden

  Ik heb nog geen spijt van mijn keuze voor Grando. Vanaf de eerste gesprekken tot de plaatsing van de keuken ben ik erg tevreden met de geleverde kwaliteit en afwerking. De reacties van vrienden zijn dan ook unaniem positief, ik kan Grando aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de mooie keuken!

 55. Luc Ternoey
  | Beantwoorden

  Luc,
  De opvolging van ons dossier verliep zeer vlot. Het begon van in de showroom bij de voorstelling van de mogelijkheden tot de plaatsing van de keuken zelf. De installatie was van de eerste perfect in orde. Tot op vandaag zijn wij héél tevreden over onze aankoop.

 56. Nathalie
  | Beantwoorden

  Toonzaalkeuken aangekocht bij Grando Brugge…

  Vanaf het eerste contact verliep alles heel proffessioneel. De dame die de prijsofferte opmaakte had kennis van zaken en maakte ons attent op een paar niet onbelangrijke details. De verkoopsters dacht actief mee met ons. We zaten middenin een verbouwing en timing was heel belangrijk. Er werd transparant gecommuniceerd over het tijdstip waarop de keuken werd geleverd en geplaatst. Ook voor de monteur niks dan lof. Alles werd zorgvuldig geplaatst en elke avond ruimde de plaatser alles netjes op. Alle werken verliepen binnen de vooropgestelde termijn.

  Niks dan lof over de totale aanpak en zeker voor herhaling vatbaar! Grando Brugge verdient van ons een dikke pluim!

 57. Jeroen
  | Beantwoorden

  Wij plaatsten een Grando keuken als het orgelpunt van de bouw van onze nieuwbouwwoning. Bouwen gaat onvermijdelijk gepaard met wat kopzorgen, maar het is mooi als finaal de kwaliteit komt bovendrijven. Er waren een aantal correcties nodig na de installatie van de keuken, maar die werden door Grando Brugge op een zeer professionele manier afgehandeld. Vanaf de ontwerpfase tot de installatie en de opvolging nadien: bij elk van de medewerkers waarmee we in contact kwamen, merkten we dat jobfierheid geen loos begrip is, en dat de uiteindelijke klantentevredenheid hoog staat aangeschreven. Dat is een kwaliteit die niet vanzelfsprekend is in een grote organisatie!

 58. Maité Teerlinck
  | Beantwoorden

  Super tevreden van onze Grando keuken die er nu ruim 2 jaar staat. We zouden het iedereen aanraden naar Grando te gaan!

 59. Maaike
  | Beantwoorden

  Een mooie, degelijke alsook praktische keuken gekocht bij Grando Brugge waarbij er een uitstekende klantenservice werd geleverd.

 60. Familie Walschap
  | Beantwoorden

  Het is allemaal begonnen vorig jaar als wij naar de bouwbeurs in Antwerpen zijn geweest. Daar stond Grando Aartselaar mfet een mooie keuken met eiland. Wij waren al even aan het dromen hoe gezellig het zou zijn om daar een aperitiefje te drinken met wat vrienden . Verkoper Geert zei ” interesse ” . Nee hoor vertelde wij, er moeten eerst nog muren uitgebroken worden . Geen probleem zei hij, wij doen dit ook . Dus wij hebben de volledige benedenverdieping volledig gerenoveerd. Wc , vloeren , deuren nieuw plaasterwerk , ramen naar beneden laten trekken door Grando keuken Aartselaar. Wij zijn super tevreden. Onze ideeën hebben Dieter en Jonas op 3D tekening gezet met de kleuren en de vloer die wij in ons hoofd hadden . Prijs kwaliteit dik in orde. Een echte aanrader.

 61. Solange
  | Beantwoorden

  Wij hebben vorig jaar een prachtige, full- option keuken besteld bij Grando keukens Merksem. Wij werden prachtig onthaald door de uitbaters Ab en Ann en kregen een geduldige uitleg over wat de mogelijkheden allemaal waren. Na de opsomming van wat we wilden, werd alles in een prachtige schets gestoken, zodat we precies wisten wat we mochten verwachten.
  Na de bestelling van onze droomkeuken werd alles netjes opgevolgd door hen. Afgesproken data werden perfect nagekomen. Levering en plaatsing helemaal zoals afgesproken. Onze keuken is echt prachtig. Top kwaliteit en mooi afgewerkt. Ook de na-service is prima.
  We hadden een probleem met de bestelde koffiezetmachine van Atag Magna lijn. De fout zat hierbij bij Atag zelf, waar we weinig reactie kregen. Gelukkig hadden we Ann van Grando om ons te helpen. Zij heeft zich hier in vastgebeten en voor de nodige oplossingen gezord. Waarvoor onze dank!
  Ik raad iedereen aan om zeker eens een kijkje te gaan nemen in hun prachtige zaak te Merksem.

 62. Marc
  | Beantwoorden

  Alle laminaat van mijn deuren komt los, zéér slechte kwaliteit, en fabriek die de keuken maakte is failliet. Onze keuken is nu 8 jaar oud en alle deuren moeten vervangen worden!! Zeer spijtig.. Voor een keuken van 12.000 €

  • Marc
   | Beantwoorden

   Ik had vandaag contact met een vriendelijke meneer van Grando na mijn vorige reactie hier op het forum. Hij heeft wel oplossingen aangereikt om mijn loskomende folie te herstellen, zoals de folie losmaken met een föhn, opschuren en dan laten lakken. Dat zou het mooiste resultaat opleveren, maar dat lost natuurlijk nog altijd het probleem niet op dat ik met een keuken van amper 10 jaar ( juist in zijn 11de) zit die nergens meer op lijkt en die er waarschijnlijk ook niet zal op verbeteren naarmate de tijd voorbijgaat. Ik had toch wel gehoopt op een tegemoetkoming in deze al was het maar een adres waar ze voor een faire, lage prijs mijn fronten hadden hersteld zoals het hoort te zijn! Geen kwaad woord over Wim die mij contacteerde omdat hij waarschijnlijk ook de richtlijnen van de zaak moet opvolgen….

   Niettemin spijtig voor een keuken van in 2008 die me toch 12.000 € heeft gekost!

 63. Stefanie
  | Beantwoorden

  Enorm positieve ervaring met Grando Keukens in Merksem. Bij het tekenen van de keuken zijn ze heel creatief en geven super veel tips. Ze zien echt wat er binnen uw budget past. Service na verkoop is top! Een echte aanrader!

 64. Frank
  | Beantwoorden

  Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zeer tevreden met onze keuken.Superbedankt !!!!

 65. DIRK
  | Beantwoorden

  we hebben deze zomer een keuken gekocht bij grando Brugge.
  De verkoper die daar aanwezig is, is een ongelofelijk, ervaren topper ! Hij is een echte vakkenner en heeft de perfecte informatie.Nog niet veel mensen tegengekomen van dat kaliber… We zijn momenteel zeer blij met onze grando keuken uit Brugge !!! DANK U WEL !!!

 66. Leenhouwers
  | Beantwoorden

  Grando Aartselaar: Afgelopen week binnen gelopen voor vrijblijvend advies.
  Vriendelijk ontvangen en veel kennis van zaken.

 67. Danny
  | Beantwoorden

  Ik wil hier toch ook even een reactie achterlaten over Grando keukens.
  Want het is wel zeer makkelijk om een slechte ervaring te delen.

  Wij hebben 4 jaar geleden een keuken laten plaatsen door Grando en zijn hier zeer tevreden over.
  Zowel de kennis van de verkoper als de vakkundige plaatsing hebben ervoor gezorgd dat wij zeer tevreden zijn over onze aankoop.

  Ook hebben vrienden van ons een keuken laten plaatsen door Grando en deze zijn hierover ook zeer tevreden.

  Zeker een aanrader!

 68. Chris
  | Beantwoorden

  Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem.
  Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering.

  Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen.

  Zeker een aanrader!

 69. Kenneth
  | Beantwoorden

  Keuken gekocht bij grando en mijn keukenblad is gebarsten.
  Ze hebben me maanden aan het lijntje gehouden. Dan hebben ze uiteindelijk een expert gestuurt die de breuk toeschrijft aan een ongekende externe oorzaak.
  Zonder enige verklaring of bewijsvoering.
  Ze hebben zelf niet het respect om telefonisch te bellen. Ze sturen enkel mail.
  Heb nu een expert gehad van verzekering en deze schrijft de breuk toe aan een foute plaatsing.
  Ik ben heel ontgoocheld in deze firma.

 70. Yves
  | Beantwoorden

  We hebben een keuken gekocht bij Grando Brugge. De verkoper daar is een zeer ervaren persoon op gebied van interieurvorming, een echte topper ! We zijn supertevreden met het eindresultaat! Deze zaak kunnen we aan iedereen aanbevelen 100% !!!

 71. Annemie
  | Beantwoorden

  Laatst een bezoek gebracht aan Grando in Zingem !! Wat een schitterend aangeklede en verzorgde toonzaal !!! Dit is echt een leuk concept. Het voelt als thuiskomen vooral door het tot in de details aangeklede concept. Van keuken, badkamer, stoelen, gedekte tafel tot de juiste verlichting !! Voor de eigenaar, verkoper is niets teveel, uren professionele uitleg gekregen vervolgens een mooie voorstelling op plannen in 3D waar we niet veel dienden aan te veranderen. Dit is echt professionaliteit van de bovenste plank. Levering netjes aangekondigd en afwerking top. Pascal vertelde dat hij al 30j in de keukens werkte en sinds 2015 zijn eigen winkel in Zingem is opgestart. Ik ben echt een supertevreden klant en zou hem aan iedereen willen aanbevelen. Pascal van Grando Zingem N60 mijn badkamer en dressing staan ook al op de planning binnenkort !! Dikke Merci voor je engelengeduld en ik wens je nog veel klanten toe !

  • Pascal
   | Beantwoorden

   Dankjewel Annemie voor uw positieve feedback. Dit doet deugd en bewijst dat : “we echt wel alles van keukens en badkamers kennen” bij Grando in Zingem. Een goede communicatie van beide kanten resulteert in tevreden klanten.
   Mijn ervaring van +25j zal er ook wel iets mee te maken hebben zeker.
   Ik wens je nog veel gezellig familiemomenten in je keuken en we kijken uit naar je volgende project. mvg Pascal

 72. Luc
  | Beantwoorden

  Keuken gekocht bij de Grando in Temse.

  wij waren op zoek naar een keukenzaak die ons een keuken op maat kon aanbieden maar ook voor een nieuwe vloer, aanpassen van de leidingen etc. kon zorgen. We hadden al enkele winkels bezocht, maar meestal moet je daar zelf voor iemand zorgen of is het met onderaannemers. Op onze weg kwamen we de Grando tegen in Temse en zijn we ook daar even binnen gestapt op een van hun open zondagen. Leuke showroom met veel ideeën. Een vrouw sprak ons aan om te vragen naar wat we precies op zoek waren. Ze heeft ruim de tijd genomen om alles te bespreken. Bij een 2e afspraak had ze een ontwerp klaar en dat viel meteen in de smaak bij mijn vrouw. Het was eens iets anders dan de andere winkels die we hadden gedaan en helemaal op maat.

  De verbouwing is ondertussen achter de rug en ook de keuken is al geplaatst en van beiden zijn we zeer tevreden. Ze werken met eigen plaatsers zei de vrouw. En ze hebben zeer correct en netjes werk geleverd. Afspraken werden ook nagekomen bij het uitbreken van de oude keuken, aanpassen van de muren en de leidingen, vloeren,… Hun loodgieter heeft ook zeer netjes werk geleverd.

  Leuk aan hun showroom is dat ze ook nog een eigen afdeling hebben met badkamers, dressings, slaapkamer, wandmeubels etc.
  Daarom zijn we ondertussen terug langsgeweest om ook de badkamer door hen te laten uitwerken.

  Wij zijn echt tevreden over de aanpak en ze hebben daar een goed team.

 73. delat lena
  | Beantwoorden

  graag katalogus keukens

 74. Luc Lamproy
  | Beantwoorden

  Nieuwbouwappartement gekocht in een blok waar een contract met Grando Keuken/Roeselare was voor plaatsing.
  Tevreden over besproken ontwerp veel minder over plaatsing, niet echt professioneel (Voeg van composiet blad komt niet overeen met voeg in achterwand werkblad en daar een stuk stenen vloer voorzien was in het keukengedeelte, zou de keukenwand hier mooi op moeten eindigen… komt een 5 tal centimeter te kort, terwijl dit makkelijk had kunnen aangepast worden) Heeft dan nog 4 maanden geduurd voor keuken afgewerkt was !! (Blijkbaar hadden ze verkeerde dingen besteld)
  En dan is de fabrikant van het composietblad nog moeten langskomen om één en ander te polijsten en de slecht uitgevoerde voegen opnieuw in te voegen.
  De andere eigenaars kloegen al evenzeer over niet correcte uitvoering van hun keuken. Communicatie is evenmin een sterk punt (terugbellen kennen ze niet en antwoorden op mails al evenmin) Zeker geen aanrader als u vrije keuze heeft.

 75. Gunter
  | Beantwoorden

  @ Jos

  Idd de winkel is dicht.

  Wij hebben een toonzaal keuken gekocht bij grando Hasselt . Vandaag zijn
  we gecontacteerd geweest door het hoofdkantoor van grando.
  Om toch alles netjes af te handelen.

  Hebben ze jou niet gecontacteerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)