Grando keukens ervaringen? Denkt u erover om bij Grando keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

WELKOM BIJ GRANDO!!

Grando… Wij weten echt alles van keukens.

De keuken is steeds vaker het centrum van uw woning, het hart van uw huis. Iedereen loopt erbinnen, er wordt gekookt, geproefd en de afgelopen dag wordt doorgenomen. Er worden plannen gemaakt en dingen besproken. Boodschappen worden opgeruimd, een recept ligt klaar voor later, ingrediënten worden gesneden en het begint al lekker te ruiken...

Wij bij Grando keukens zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens voor alle smaken en ieders budget. We gaan samen met u op zoek naar uw wensen en gewoonten om ze zo te vertalen naar een praktisch en duurzaam ontwerp dat uw stempel draagt en aansluit bij uw woning en uw smaak. Kortom wij ontwerpen uw droomkeuken.

Wist u trouwens dat iedere Grando vestiging wordt uitgebaat door een zelfstandige ondernemer? Zo doet u dus altijd zaken met een lokale zelfstandige, waar u steeds 1 aanspreekpunt heeft. Dit telkens met vertrouwen van een grote overkoepelende organisatie op de achtergrond

De adviseurs van Grando keukens adviseren u graag persoonlijk over de laatste keukentrends, opstellingen en de verschillende mogelijkheden.

Wij maken vrijblijvend een 3D-ontwerp, zodat u een zeer realistisch beeld krijgt bij uw nieuwe droomkeuken.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen u graag! Laat u adviseren door onze vakkundige adviseurs in één van onze Grando Keukens toonzalen!

Wilt u meer informatie over één van de Grando vestigingen bij u in de buurt? Of een op maat gemaakte offerte voor uw nieuwe droomkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, u vindt alle info op onze website grando.be

Met persoonlijk en vakkundige groet,


Grando Keukens

Ervaringen Grando keukens Belgie

Inspiratie magazine

Wij inspireren u graag, download vrijblijvend ons gratis inspiratiemagazine:

Afspraak maken

Maakt u liever direct een afspraak, kijk dan hier:

Grando vestigingen

  • grando aartselaar
  • grando brugge
  • grando gent
  • grando HASSELT
  • grando lier
  • grando merksem
  • grando neupre
  • grando roeselare
  • Grando Turnhout
  • grando zaventem
  • grando zingem

Grando keukens Hasselt
Kempische Steenweg 159
3500 Hasselt
011 – 15 15 10

Jos.baens@grando-hasselt.be

Openingstijden:

Ma:

Gesloten

Di:

10:00 - 18:00

Wo:

10:00 - 18:00

Do:

10:00 - 18:00

Vr:

10:00 - 18:00

Za:

10:00 - 17:00

Zo:

13:00 - 17:00

4.9 op basis van 19 reviews

134 Responses

  1. Hasmik Chibukhchyan
    | Beantwoorden

    Keuken gekocht bij Grando Keukens Turnhout.

    Ben zeer tevreden. Kwaliteit prijs in verhouding. Ondanks moeilijk jaar door Corona hebben ze toch hun beste gedaan om alles zo snel mogelijk te leveren.

    Ook zeer tevreden van de verkoper . Goede advies en opvolging.

    Jasmine

  2. Elke Drumont
    | Beantwoorden

    Zeer tevreden van de professionele aanpak in het definieren van de keuken layout en de bijgaande inspiratie en creativiteit van de verkoper W. De afspraak was op tijd en we werden zeer goed ontvangen door A. & A. Er werd geluisterd naar onze wensen en noden. Deze werden naadloos vertaald in de nieuwe keuken layout en design. Na een korte rondleiding in de mooi uitgeruste winkeltoonzaal, hadden we onmiddellijk de design van keuken op het oog die we op voorhand ook in gedachte hadden. Na het bespreken van alle opties en de bijhorende prijs was het dan ook snel beslist om voor de kwaliteit van Grando keukens Merksem te kiezen en niet verder te zoeken in de keuken markt.
    We werden zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van aankoop tot installatie.
    Een zeer ervaren keuken installateur is komen opmeten voor het plaatsen van onze droomkeuken.
    Voor de installatie hebben we zelfs nog aanpassingen gemaakt zonder enig probleem en werden telkens even vriendelijk geholpen en bijgestaan.
    Eindelijk was het zover, de dag van levering en installatie van de keuken.
    Hier ook weer zonder problemen en als er iets was werd dit meteen opgelost zonder meer.
    Onze Oven was door covid nog steeds niet geleverd. Hiervoor heeft de zaakvoerster A. ons een vervanging gegeven om te gebruiken tot onze gekozen oven was toegekomen en geïnstalleerd kon worden.

    Eindelijk was onze keuken klaar, een droom die werkelijkheid werd dankzij A., A. en W.
    Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor de mooie service die Grando keukens Merksem bied aan hun klanten.

  3. M.Morel P Vermeren
    | Beantwoorden

    Van bij het begin professionele begeleiding door Björn van Grando Latem, voor het maken van de juiste keuze.Ook de laatste dagen bij de plaatsing,werden wij vlot teruggebeld door Björn.De plaatser Nicholas is ook een vakman die op 2 dagen klaar was.Grando betekent goede kwaliteit, degelijk materiaal.Kortom,een aanrader.

  4. Ivy
    | Beantwoorden

    Vorige week werd de laatste hand gelegd aan mijn keuken, namelijk het plaatsen van de spatwand.

    Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de begeleiding, raad, verwerking en de plaatsing van mijn droomkeuken.
    En ja, ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.

    Dikke pluim voor jullie allemaal bij Grando Merksem (ook voor diegene die achter de schermen hebben meegewerkt) en nog eens bedankt.

    Vele groetjes van een ontzettend tevreden klant 🙂

  5. Sam
    | Beantwoorden

    Wij hebben in maart 2021 onze droomkeuken besteld bij Grando Merksem.
    We hebben voor Grando gekozen omdat zij een ruime keuze hebben aan materialen en stijlen, waar we al onze wensen konden terugvinden.
    A. heeft ons ontzettend goed geholpen met het ontwerp door, met ervaring en kennis van zaken, ons onrealistisch en onpraktisch oorspronkelijk idee om te vormen tot een mooie en functionele keuken.
    Wat wij ook ten zeerste waarderen is het feit dat de medewerkers van Grando Merksem gedurende het hele proces heel bereikbaar waren en snel reageerden op vragen of toelichting.
    Onze keuken werd zoals gepland in juni 20201 geplaatst en ziet er prachtig uit. Wij zijn in de wolken!

  6. Gwendolina
    | Beantwoorden

    Super toffe mensen die dit met hart en ziel doen! Ze luisteren naar wat je wil en maken jou droomkeuken op maat. Zeker een aanrader!

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Beste Gwendy, dank je wel voor je lieve woorden voor ons en ons team en nog heel veel plezier in je Grando droomkeuken.
      Grando Keukens Merksem, Ann

  7. Ilse
    | Beantwoorden

    Klantvriendelijkheid: 10/10
    Betrouwbaarheid: 10/10
    Kwaliteit: 10/10

    Het hele team werkte mee om onze droomkeuken te realiseren. Allemaal toppertjes!

    Wij kijken terug met een zeer blij resultaat! We komen zeker terug, maar dan voor kasten op maat.

    Liefs Ilse

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Beste Ilse, dank voor jouw mooie review. We kijken uit naar jullie terugkomst 🙂
      Hartelijke groeten en nog fijne zomerdagen.
      GRANDO KEUKENS MERKSEM, Ann

  8. Storms - De Backer
    | Beantwoorden

    Vorig jaar onze keuken gekocht bij Grando.
    Er werd echt naar ons geluisterd en samen nagedacht hoe we zowel qua budget als qua materialen onze verwachtingen konden invullen.

    Onze keuken werd perfect op tijd geplaatst en was meteen gebruiksklaar.

    Deze morgen is 1 van de medewerkers onze kraan komen vervangen. Deze lekte aan de sproeier.

    Wij zijn super tevreden van de service. De medewerker heeft ook, zonder dat wij dat gevraagd hebben, de kalk op onze natuursteen opgekuist en de kast die een beetje naar voor stak (iets wat we ook al hadden doorgegeven maar een beetje uit het oog waren verloren) uit zichzelf opgemerkt en hersteld. Dit maak je tegenwoordig niet meer veel mee en mag dan ook wel eens gezegd worden.

    Complimenten aan deze medewerker en jullie team!

    Bedankt!

    • Grando Keukens Aartselaar
      | Beantwoorden

      Bedankt familie Storms – De Backer, fijn te horen dat we jullie goed hebben kunnen helpen!

      Grando Keukens Aartselaar

  9. Guido
    | Beantwoorden

    Wij zijn bij grando Merksem heel goed ontvangen en geholpen door B. Onze droomkeuken kreeg vorm en enkele weken later stond onze droomkeuken in onze woning. Er waren enkele foutjes, maar deze werden enige tijd later zonder problemen hersteld. Kortom indien je denkt aan een nieuwe keuken ga dan zeker eens langs bij grando Merksem.

  10. Angelique
    | Beantwoorden

    We bezochten al verschillende keukenwinkels maar ons gevoel zat direct goed bij B. van Grando keukens Merksem, er werd nagedacht over wat mogelijk was is onze keuken kwa opstelling ( onze keuken had veel opstakels een steunmuur een lagere plafond ) door al het opsommen van onze wensen kregen we na een weekje dan ook een perfecte keuken op 3D te zien . Bij elke verandering die we vroegen per mail kwam steeds heel snel reactie en werd het aangepast zo werd het helemaal top. De service is gewoon TOP!!!

    Voor de voorbereidingswerken hebben we de firma laten komen die door hen werd aangeraden en ook dit ging zeer vlot en alles was correct voor de plaatsing van de keuken.

    Over de plaatser van de keuken (D.) ook alleen maar lof, hij deed dit helemaal alleen en alles tot in de puntjes mooi afgewerkt. + een propere werker wat het altijd aangenamer maakt.

    De composiet kwam een dik weekje later en ook hier was alle contact met de firma heel goed voor het opmeten en plaatsen.

    Op de spatwand hebben we even moeten wachten. Zoals we meer horen gebrek aan levering van bepaalde producten door heel het corona gebeuren. Maar ook hier waren we mooi van op de hoogte en de keuken kon al gebruikt worden uiteraard.

    B. kon ons heel snel overtuigen van een Bokmerk spatwand dit is een kant-en-klare aluminium spatwand. Dit is echt👌 kuist zeer gemakkelijk af helemaal wat we wilden. Een strakke wand.

    De keuken is nu volledig af en volledig naar onze zin. Degelijke kwaliteit aan eerlijke prijs… TOP team

    Dank u B. voor alle hulp en een mooie uitwerking van onze droomkeuken.

    Onze complimenten aan B. en A. en het volledige team van Grando Merksem en uiteraard de plaatser D.

  11. Glenn Van Leuven
    | Beantwoorden

    Zeer recent een keuken besteld bij grando. Heel vriendelijk ontvangen. Er was meteen een klik met hen. Ze gaven me een uitgebreide uitleg. Hierop hebben ze een keuken uitgetekend. Wat een prachtige keuken was dit. Wij hebben inspraak gekregen en nog enkele kleine details aangepast maar dit was nooit een last voor grando. Uiteindelijk zijn ze onze keuken komen plaatsen. Vakmannen die op 1 dag een kunstwerk geleverd hebben. Ook de contacten nadien verliepen allemaal vlot.
    Ik raad iedereen aan om dit een kans te geven. Jullie zullen aangenaam verrast zijn.

    Bedankt grando,

    Een tevreden klant

    • Boonen
      | Beantwoorden

      Bedankt Glenn voor je mooie woorden, Grando Keukens Turnhout bloost er van 🙂

  12. Familie Engelbregt
    | Beantwoorden

    Uitstekende service vanaf het binnenkomen tot het plaatsen en afleveren van de keuken.
    We zijn ongelooflijk tevreden over hoe we onze keuken hebben kunnen ontwerpen naar onze zin ifv de ruimte en het budget dat voorhanden was. De opvolging van het meten en plaatsen verliep vlot en de communicatie was helder en transparant. De dienst na verkoop was ook in orde! We koken nog steeds met plezier in onze droomkeuken.

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Beste X. en D. , hartelijk dank voor jullie mooie commentaren.
      Team Grando Keukens Merksem

  13. Sira
    | Beantwoorden

    Ondertussen de 3e keuken aangekocht bij Grando Meksem…
    Topservice!!!!

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Dank je wel Sira ! ook voor het aanbrengen van jouw vrienden en kennissen 🙂
      Tot Rock on the Dock
      Grando Keukens Merksem

  14. Peggy plompen
    | Beantwoorden

    Van het allereerste begin werden we goed geholpen bij grando aartselaar.
    Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en voor kleine probleempjes werd meegedacht naar de beste oplossing.
    Na verloop van tijd werd de keuken nog aangepast waardoor onze droomkeuken een feit was.
    Ondanks corona hebben wij amper hinder ondervonden .
    De plaatsing moest een weekje worden uitgesteld omdat het keukenblad nog niet geleverd was. Maar een weekje later stond dan ook meteen onze volledige keuken Professioneel geplaatst door I.!
    Dankuwel aan het hele team van grando aartselaar. Een aanrader!

    • Grando Keukens Aartselaar
      | Beantwoorden

      Bedankt voor je mooie woorden Peggy! Blije klanten, daar doen we het voor!

      Grando Keukens Aartselaar

  15. sabine en peter
    | Beantwoorden

    De nieuwe keuken vormde voor ons het sluitstuk van een vrij ingrijpende verbouwing, echt de kers op de taart. We kwamen eerder toevallig bij Grando terecht en werden daar super ontvangen door E. Na haar enthousiast onthaal bezochten we nog een paar zaken maar al snel stonden we terug bij haar. We kregen een ontwerp en offerte geheel naar wens, en nu staat die droomkeuken precies zoals gepland in ons huis. Alles is heel correct en aangenaam verlopen, ook niet anders dan lof voor de deskundige installateur N. Wij zijn super tevreden klanten. Materialen, toestellen en afwerking zijn top. We kunnen Grando Brugge zeker aanbevelen.

  16. Christophe
    | Beantwoorden

    bij de aankoop van onze keuken, goede uitleg gekregen.
    Plannen van de architect zijn aangepast gedurende de bouwwerken en het was geen probleem om alle plannen van de keuken aan te passen.
    Na een jaar enkele opmerkingen doorgegeven ivm beschadiging en montage en deze werden zonder problemen opgelost

    • Ann De vos
      | Beantwoorden

      Geachte familie Vilyn, beste, dank voor uw review alsnog. Jammer genoeg vergat u te vermelden over welke Grando vestiging het ging vandaar doe ik dit even 😉
      GRANDO MERKSEM dankt u voor uw positieve bevindingen met betrekking tot onze na service ! Hartelijke groeten. Ann De Vos

  17. Paul Toen
    | Beantwoorden

    Verschillende keukenzaken bezocht. Uiteindelijk een klik met verkoper
    B. Mooi degelijk alles overlopen en op papier gezet. Dit was in juli
    2020. Ze vertelden ons dat het best was dat we in januari 2021 de
    definitieve bespreking planden. Deze heeft dan ook plaatsgevonden in
    januari 2021. Deze keer met D…aanpassingen en het definitieve
    plan, afspraken + prijs waren gemaakt. De belangrijkste afspraak voor
    ons was dat de keuken volledig afgewerkt ging zijn tegen einde mei.
    Begin juni hadden kinderen examens. Onderaanneming Remento heeft in
    april nog wat aanpassingen komen doen in overleg met D./Grando
    keukens.Afvoer verleggen, gyproc plafond enz… Deze mensen waren
    perfect op tijd klaar. Keuken werd geleverd op 5 mei uit Nederland. Kon
    niet vroeger volgens D. Plaatsing gebeurde op 6 en 7 mei. Plaatser
    was correct maar had heel wat tijdsdruk ! Onze composiet zowel werkblad
    als tussen boven en onderkasten moest dan nog opgemeten worden door
    externe firma ! Deze mensen zijn het op 20 mei komen opmeten en hebben
    deze dan komen plaatsen op 10 juni 2021. Mensen van de composiet hebben
    proper werk geleverd. Kleine aanpassingen, naleveringen of gebreken
    werden wel opgelost, gaande van microgolfoven nog te plaatsen ,een
    beschadigde deur koelkast , tot deurremmers enz..dankzij de opvolging
    van G. Alle plaatsers kennen hier ons adreske. Uiteindelijk is onze
    keuken afgeraakt…weliswaar niet binnen de afgesproken termijn , en dit
    zou D. na jaren lang al keukens te verkopen beter de levertermijnen
    moeten kennen. Eind goed , al goed ! Over iedere keukenfabrikant hebben
    we al eens horen klagen. We kunnen nu genieten van ons juweeltje ! En
    als er ooit iets is , hopen we dat Grando ons ook nog weet wonen !

    • Grando Keukens Aartselaar
      | Beantwoorden

      Beste Paul, bedankt voor je uitgebreide review!
      Timing is in deze vreemde tijden steeds wat moeilijk in te schatten, maar gelukkig kunnen jullie intussen volop genieten en … we zullen je zeker nog weten wonen moest het nodig zijn!

      Grando Keukens Aartselaar

  18. Guy De Prins
    | Beantwoorden

    Wij hebben niets negatief moeten doorstaan. Alles is gegaan hoe ze het gezegd hebben. Nog een voordeel was dat het sneller geleverd was. En er moest nog muurstenen afgedaan worgen en ook allemaal op tijd. Wij hebben een goede opeenvolging van de keuken gehad.

  19. Gerda
    | Beantwoorden

    Ann & Ab

    Dankzij Grando keukens merksem kunnen we weer gezellig samen bakken met onze keukenrobot van smeg
    Heel erg bedankt voor de snelle en goede service

    Groetjes
    Familie De Vos

  20. Ivo Kerstens
    | Beantwoorden

    Na verschillende keukenwinkels te hebben bezocht ( EGGO-DSM-DOVY – enz ) uiteindelijk bij Grando Keukens in Merksem . Wat rond gekeken , eerst niet gevonden wat we zochten , maar door W. hartelijk ontvangen en oze ideeen gewisseld . Na een paar schetsen kwamen we tot een mooi resultaat . Na een paar weken kregen we een 3D voorstelling van onze keuken . We waren versteld van het resultaat , meteen waren we weg van onze nieuwe keuken . Na de opmeting ging onze keuken in produktie , die volgens datum dan ook geleverd en een dag nadien in elkaar gestoken werd door D. ( prima vakman trouwens ) . Mijn hartelijke dank gaat zeker naar heel het Grando Team van Merksem nl. W. – A. – B. – D. voor de prima samenwerking en mailverkeer die steeds vriendelijk verliep . Ik raad dan ook eens langst bij Grando keukens Merksem op de Bredaan te gaan . Niet groot van keukenwinkel maar groots in zijn daden .

  21. John De Graef
    | Beantwoorden

    Wij willen het ganse Grando-team Merksem van harte bedanken voor de geleverde service. Vanaf het eerste moment luisterden jullie aandachtig naar onze wensen voor onze nieuwe keuken en ondanks het feit dat we een paar keer van mening zijn veranderd, namen jullie steeds de nodige tijd om alles (opnieuw) uit te tekenen. Er was omwille van Corona-beslommeringen vertraging bij het leveren van ons gasfornuis ( dit was niet aan Grando te wijten )
    maar ook dan werden we niet in de steek gelaten aangezien we een vervangtoestel kregen, waarmee we zeer goed uit de nood waren geholpen. Ook de plaatsing van de keuken werd zeer professioneel uitgevoerd. We kunnen Grando Merksem dan ook ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

    Myriam en John

    • Annelies Dens
      | Beantwoorden

      Keuken besteld bij Grando Merksem. Uiterst professionele opvolging van A tot Z. Uitstekende plaatsing! Kortom, een aanrader !

  22. Vanberghen T'Syen
    | Beantwoorden

    Wij zijn super tevreden over onze nieuwe keuken van Grando Turnhout. Intussen is ze mooi afgewerkt door I. de keukenplaatser. Wat een vakman!
    Dankjewel M. en D. voor de correcte manier van werken en de open en eerlijke communicatie.
    We zijn steeds goed ontvangen geweest in de toonzaal en onze inbreng (die in de loop vd tijd wel eens durfde te veranderen ) werd altijd goed aanvaard en toegepast.
    Het resultaat is een prachtige keuken waar we fier op zijn.
    De levering vd toestellen verliep niet altijd even vlotjes met dank aan mr Corona.
    Ook dank aan aannemer W. met zijn team voor de renovatiewerkzaamheden. Dankzij de eerlijke en open communicatie konden we alle moeilijkheden tijdens het ganse traject oplossen wat resulteert in een mooi afgewerkt geheel.
    Blij dat de werken achter de rug zijn maar het resultaat mag er zeker zijn!

  23. Van de Velde
    | Beantwoorden

    Super tevreden over de mooie geleverde keuken, alsook over de klantvriendelijk van het ganse team! 👍

  24. Peter
    | Beantwoorden

    Na heel wat keukenwinkels te hebben bezocht werden we zelf gecontacteerd door Grando Merksem naar aanleiding van het gebruik van de Kitchenplanner op hun site.
    Het eerste contact verliep heel sympathiek en er werd absoluut niet aangedrongen in tegenstelling tot enkele andere winkels.
    We werden uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Omdat onze ruimte nogal vervelend is ingedeeld waren we enorm verrast door het ontwerp en zijn we onmiddellijk ingegaan op dit voorstel. De lange zoektocht naar een concept was eindelijk voorbij.

    Er werd ons ook een firma aangeboden om de voorbereidingswerken uit te voeren, deze samenwerking met Grando Merksem verliep super goed. Deze firma was zeker niet de goedkoopste, maar de meerprijs was het absoluut waard. De naadloze samenwerking was een enorm pluspunt.

    Over de firma die kwam plaatsen kunnen we ook alleen maar positief zijn. Op één dag de volledige keuken geïnstalleerd!
    Tijdens de plaatsing begonnen we te twijfelen over de gekozen spatwand. Ook hier maakten ze bij Grando Merksem geen probleem van. De tekening en bestelling werden onmiddellijk aangepast.

    Wij kunnen dan ook enkel maar met lof spreken over Grando Merksem, van het eerste contact tot de na service verliep alles steeds zeer vlot en aangenaam.

    Top Team en zeer aangename bedrijfsleidster Ann!!

    Wij zijn alvast fan

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Geachte familie P., beste, wat een ongelooflijk mooie recensie heeft u hier voor ons neergezet ; hartverwarmend.
      Hiermee weten we nog maar eens waarom we onze zaak en klanten – alleen maar – nauw en persoonlijk willen opvolgen.
      Dank ook van uw adviseur Bart, aannemer Reeco BV – Nathan en montage team Melis Kasten !
      Als laatste wensen wij u nog heel veel kookplezier in en rond uw Grando droomkeuken.
      TEAM GRANDO KEUKENS MERKSEM, Ab, Bart, Wim, Dominique, Leen en Ann.

  25. Lies
    | Beantwoorden

    Ik was op zoek naar een budgetvriendelijke kwalitatieve keuken en vond het erg aangenaam dat er mee werd nagedacht en bekeken hoe we de keuken binnen mijn budget konden laten passen.
    De service erna was heel correct en toen er enkele onvoorziene obstakels op de weg kwamen werd ik ook snel verder geholpen door een firma in onderaanneming.
    Op de definitieve afwerking heb ik even moeten wachten en daar verliep de communicatie niet zo vlot meer.
    Maar al bij al tevreden, de plaatsing gebeurde met oog voor detail, de materialen zijn mooi en kwalitatief.

    • Ann
      | Beantwoorden

      Beste Lies, over welke Grando onderneming gaat het aub ? Dank je ! Grando Merksem, Ann

  26. Kristof de laender
    | Beantwoorden

    Grando Merksem

    Top
    Kwalitatief en zeker goed afgewerkt
    Wil je lekker koken
    Moet je bij grando Merksem zijn
    Service kwaliteit en mooi afgewerkt
    Zeker aanrader
    Doe zo verder
    👍👍👍

    Groetjes Kristof

  27. Sarah Van Praag
    | Beantwoorden

    Komt in orde. De keuken is echt geweldig!! Even heel druk nu, maar sturen binnenkort wel eens een foto.
    Opnieuw het hart van onze thuis!
    Hartelijke groet,
    S

    • De Vos
      | Beantwoorden

      Beste Sarah, dank voor wederom jouw mooie woorden voor ons.
      Groetjes en een dikke proficiat ondertussen met de derde sloeber (vandaar de drukte :-))!
      Team Grando Keukens Merksem

  28. Pascal&Helga
    | Beantwoorden

    Ons eerste bezoek was vluchtig, snel wat ideetjes opdoen voor een nieuwe keuken.
    Grando Keukens Aartselaar was de zoveelste op ons lijstje. We stonden al bijna met één voet terug buiten, maar een attente verkoper (Benny) vroeg of we naar iets speciaals op zoek waren, of we ons “goesting” hadden gezien!
    Samen hebben we dan wat dingen bekeken, ideetjes besproken en al snel was het duidelijk… Grando Keukens Aartselaar weet wat we willen en kunnen het realiseren!
    We maakten een afspraak om de details uit te werken en kwamen tot een akkoord. De keuken stond op papier. Onze zoektocht werd beloond!
    Het was het waard, want het resultaat mag er zijn en de geleverde service was top!
    We konden zowat alles vragen, waarop steeds correct werd gereageerd. Een team waar we konden op rekenen.
    Ze zouden ons de ambassadeurs van Grando Keukens Aartselaar kunnen noemen!
    En dat wil wat zeggen!

  29. Wim en Ann
    | Beantwoorden

    Vanaf ons eerste bezoek aan de toonzaal te Turnhout waren we overtuigd dat we op het juiste adres waren.
    Een zeer hartelijk welkom, een klantvriendelijke behandeling en daarbij een heerlijk kopje koffie, maar vooral voldoende tijd voor een inspiratievolle bespreking die voor ons een fantastische en gebruiksvriendelijke keuken hebben opgeleverd die koken tot een plezier maken.
    De plaatsing is feilloos verlopen, alles volgens afspraak en zonder onaangename verrassingen.
    We zouden onmiddellijk dezelfde keuzes maken mochten we het kunnen overdoen.

  30. Luc&Els Van der Schoepen/Van Dessel
    | Beantwoorden

    Ab is geweldig. #Grando Merksem

  31. P. Vandeputte
    | Beantwoorden

    Door een tip van een vriendin die bij Grando Merksem al 2 keukens kocht zijn we er ook op bezoek geweest.
    Bart heeft ons begeleid in onze droom en heeft er werkelijkheid van gemaakt. Op geen enkel moment hadden we het gevoel dat het te lang duurde. Op elke vraag die we stelden kreeg we onmiddellijk een passende suggestie. Alles kon in de toonzaal getoond worden wat een perfect beeld gaf van onze twijfels.
    We waren overtuigd van de kwaliteit en de prijs.
    We kijken er naar uit wanneer onze droomkeuken geplaats wordt!
    Bedankt voor je geduld en de prima service Bart en heel het Grando Merksemteam.

  32. Jonathan
    | Beantwoorden

    Fijne samenwerking gehad met Grando Merksem voor de realisatie van onze (droom)keuken! Meerdere zaken vergeleken, maar we hielden het beste gevoel over aan ons contact met Wim (Grando Merksem). Naast het feit dat hij een sympathieke kerel is, werd een mooi ontwerp samengesteld, rekening houdend met onze wensen en binnen budget. Bedankt Wim & team om dit te realiseren!

  33. Brigitte
    | Beantwoorden

    Wat een service bij Grando keukens Merksem! Er wordt uitgebreid advies gegeven en naar je geluisterd wat je wensen zijn! klant is echt koning wat je ook vraagt!
    Zeker daar passeren als je van plan bent een nieuwe keuken te laten plaatsen daar krijg je echt waarde voor je geld: prijs-kwaliteit en top service

  34. Emek S.
    | Beantwoorden

    Beste Bart,

    Bedankt voor je superfijne service… 👍
    Ik ben zeer tevreden alles is naar mijn wens 😊
    Overschrijving is ondertussen al gebeurd.
    Fijn weekend

    Grtjes
    Sukran

  35. Bert Lemmens
    | Beantwoorden

    Onze keuken moest het pronkstuk van het huis worden. Na vele bezoeken bij verschillende keukenbouwers en vele voorstellen zijn we uiteindelijk bij Grando Aartselaar terechtgekomen. Reeds bij het eerste gesprek was duidelijk dat zij echt meedachten met ons. Een connectie was gemaakt en we hadden er direct vertrouwen in. Zij luisterden naar onze ideeën en noden en kwamen met een ontwerp dat ons enorm aansprak . Elk contact werd er nog wel iets aangepast en zo werd het uiteindelijk ontwerp een feit. Mooi om te ervaren was het groeiende enthousiasme van het hele Grando team bij elke verandering. Het ontwerp, de planning, de fantastische uitvoering zijn allen probleemloos verlopen. Het resultaat is een droom die uitgekomen is. Bedankt Grando Aartselaar om dit traject zo aangenaam te maken met een prachtig resultaat. En dat is niet enkel onze mening maar ook van de schare bezoekers die ze reeds gezien hebben.

  36. Rob
    | Beantwoorden

    Wat een top service bij Grando keukens in Merksem!
    Welke klant dan ook je word daar echt op handen gedragen en geholpen!
    Ook kwa na service blijven ze je vriendelijk verder helpen en alles opvolgen.
    Echt een aanrader en prijs/kwaliteit verzekerd

  37. Nancy
    | Beantwoorden

    Wij hebben bij Grando keukens in Merksem een top ervaring!
    Niet alleen zeer tevreden van de keuken maar ook van de dienst na verkoop en de super vriendelijkheid van het personeel om u te helpen niks is hen teveel en helpen u direct verder. Mijn advies koop zeker daar je gaat zo tevreden zijn!!

  38. Gon
    | Beantwoorden

    Heel erg bedankt aan Grando Merksem voor de ondersteuning en hulp bij de realisatie van onze droomkeuken. Het team is erin geslaagd om onze wensen van functionaliteit en design perfect om te zetten en met elkaar te verbinden. De afwerking is tiptop tot in de puntjes en wij hebben nu een luxe keuken waarvan wij elke dag genieten.

  39. Enisa Jarovic
    | Beantwoorden

    Grando MERKSEM: fantastische service en een perfecte afwerking!
    Voor een renovatieproject van 3 appartementen hebben wij de keukens bij Grando Merksem besteld en ik kan alleen maar zeggen dat het hele proces, het ontwerp, de planning, de opvolging en de levering absoluut vlekkeloos is verlopen. De medewerker heeft voor het ontwerp veel professionele input en tips gegeven zodat de ruimte van de keukens maximaal benut kon worden. De begeleiding doorheen het hele proces was helder en flexibel en het eindresultaat zijn 3 prachtig afgewerkte keukens die een meerwaarde zijn voor elk appartement.

  40. Johan
    | Beantwoorden

    Beste Team Grando,

    enkele maanden geleden had ik al eens een bericht gepost. Op uitdrukkelijke vraag van Grando heb ik dat toen opnieuw verwijderd, maar nu wil ik opnieuw via deze weg mijn ongenoegen uiten. In augustus 2019 werd onze nieuwe keuken geplaatst en aanvankelijk waren wij heel tevreden, maar bij het plaatsen van het werkblad ging het goed fout. Door uw onderaannemer, de firma Steenimex, werd een verkeerd product op het werkblad aangebracht, waardoor het werkblad nu echt lelijk oogt en bovendien ook niet onderhoudsvriendelijk is.

    Bovendien ontdekken we vrij snel dat er ook vlekken en afdrukken (waarschijnlijk fabricagefouten) op het werkblad zijn die niet kunnen worden verwijderd. Dit alles werd onmiddellijk (telefonisch) en na enkele dagen ook schriftelijk meegedeeld aan Grando, maar van in het begin werd duidelijk dat een oplossing niet in het verschiet lag. De zaakvoerder van Steenimex is toen 1 keer ter plaatse geweest om het probleem te bekijken en heeft meteen alle schuld van zich af geschoven. Volgens hem is alles “volgens de regels van de kunst” gebeurd.

    Omdat wij bleven aandringen op een oplossing is er uiteindelijk een interventie gebeurd door een gespecialiseerde firma, maar die heeft het probleem niet kunnen oplossen. Sindsdien is er eigenlijk niks meer gebeurd om het probleem van het werkblad op te lossen. We hebben vooral veel beloftes gekregen, maar Steenimex is niet meer naar zijn “kunstwerk” komen kijken.

    Voor enkele andere problemen werd wel steeds een oplossing voorzien door Grando, maar we moesten telkens wel enkele weken/maanden geduld oefenen.
    Groot is dan ook onze verbazing als we in oktober 2020 plotseling een mail krijgen van Grando waarin letterlijk te lezen staat: “Ikzelf kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de fouten van mijn onderaannemer die is veroorzaakt aan derden.”.

    Als reactie heb ik dan een ingebrekestelling naar Grando gestuurd, want zoiets kan toch niet door de beugel. Eerst het probleem laten aanslepen en vervolgens de klant aan zijn lot overlaten, dat is er los over. Uiteindelijk hebben we nog extra kosten moeten maken om juridisch advies in te winnen, maar er is ons bevestigd dat Grando wel degelijk verantwoordelijk is voor het geheel, inclusief het werk van een onderaannemer.
    Op vraag van de advocaat van Grando hebben we nadien ook nog een finale ingebrekestelling gestuurd, want zonder dit laatste kon men zogezegd niks ondernemen tegen Steenimex.

    Daar hadden wij van onze kant dan een deadline aan gekoppeld. Die deadline was ingesteld op 23/12/2020.
    Ik heb sindsdien al gebeld en gemaild naar Grando, maar het lijkt alsof wij niet meer bestaan, want we krijgen geen reactie meer.
    Binnenkort zijn we anderhalf jaar na de feiten en we staan nog nergens.

    Er werd mij al meegedeeld dat dit niet de gewone gang van zaken is bij Grando, maar daar heb ik geen boodschap aan. Als klant heb ik recht om te krijgen wat contractueel werd vastgelegd. Wat wij Grando vooral verwijten is dat er veel te weinig inspanning is gedaan om de onderaannemer (Steenimex) aan te sporen om het probleem op te lossen. Bovendien waren wij helemaal “not amused” door de mail waarin Grando probeert om zijn verantwoordelijkheid te ontlopen, waardoor ons vertrouwen zoek is.

    Steeds bereid tot verdere reactie,

    Johan.

    0486/67.49.81

    • Team Grando Keukens Zingem
      | Beantwoorden

      Beste mnr. Van Poucke

      Wij hebben begrip voor uw situatie en zoals uzelf al schrijft is het niet de normale gang van zaken bij Grando Keukens.

      U weet dat wij nog steeds met deze zaak bezig zijn en onze intentie is hier nog steeds de zaak voor u op te lossen.

      Helaas nemen bepaalde zaken heel wat tijd in beslag om dit vervelende voorval te kunnen oplossen.

      Weet dat u steeds met de vestiging in kwestie contact kunt opnemen om de stand van zaken te bespreken.

      Hopende op uw begrip en vragende u nog een beetje geduld uit te oefenen.

      Mvg

      Team Grando Keukens

      • vera
        | Beantwoorden

        Johan heeft toch enkel een overeenkomst met Grando. Als u die onderaannemer in gebreke stelt, erkent u de problemen met het werkblad, en dient u deze opnieuw te (laten) maken en plaatsen. Vervolgens kan u vragen aan Johan om een verklaring dat uw zaak tegen de onderaannemer sterker maakt, maar Johan dient hiervan niets te ondervinden.

        • Team Grando Keukens Zingem
          | Beantwoorden

          Beste Vera

          Dank voor uw suggestie. Wij zijn nog steeds bezig met de zaak voor meneer en zoeken naar een passende oplossing.

          Met vriendelijke groet,

          Team Grando

  41. Christophe
    | Beantwoorden

    Zeer tevreden van de Grando keuken om de volgende redenen: 1) plaatsing is vlot verlopen (1 dag + 1 dag voor afwerking) 2)kwalitatieve keuken 3) Grando Merksem heeft gezorgd voor een op maat oplossing om de buizenschacht weg te steken 4) Grando Merksem heeft gezorgd voor een op maat oplossing waarbij keukenblad overvloeit in het venstertablet 5) vriendelijke geholpen.

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Geachte heren Vanhoutte, beste Christophe en vader, hartelijk dank voor deze mooie woorden voor ons team ! GRANDO MERKSEM

  42. Lesley Coertjens
    | Beantwoorden

    Precies 2 maand geleden beginnen zoeken voor het plaatsen van een nieuwe keuken.
    Na vele winkels stond grando ook op onze lijst.
    Na het bezoek van grando Merksem en de super vriendelijke en duidelijke uitleg van Bart de verkoper waren onze plannen klaar!
    Wij zijn alvast super tevreden van het verloop door heel het proces van aankoop tot en met plaatsing.
    We kunnen iedereen deze schitterende winkel aanraden.

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Geachte heer Coertjens, beste Lesley, bedankt voor de mooie commentaren aan het adres van Bart en team Grando Merksem.
      Onze klant blij maken daar doen we het dan ook voor en dat bent u zo te lezen ! Hartelijke groeten en nogmaals dank. Ann De Vos

  43. Axl Van Balen
    | Beantwoorden

    Zeer tevreden van mijn Grando keuken! Na enkele winkels vergeleken te hebben was het meteen duidelijk dat je met een Grando keuken prijs-kwaliteit top zit. Daarnaast is de service ook nog eens geweldig. Waarvoor enorm veel dank aan Bart en Ann. Geen vraag was te veel en ze houden je zeer goed op de hoogte. Zelfs in deze drukke tijden van Corona waren ze altijd bereikbaar (en altijd zeer vriendelijk en buhulpzaam). Ook hebben ze zeer professionele en vriendelijke monteurs. Ik raad het zeker iedereen aan om bij Grando Merksem een keuken te nemen.

    • De Vos
      | Beantwoorden

      Geachte heer Van Balen, beste Axl, bedankt alsnog voor deze mooie woorden voor ons team. En ook bedankt voor uw geduld dat u keer op keer toonde, in deze moeilijke corona tijden. Heel veel plezier in uw Grando droomkeuken gewenst van team Grando Merksem

  44. Paul Verheylesonne
    | Beantwoorden

    Schitterend onthaal door de keukenadviseur Peggy, mooie toonzaal, prachtig gedetailleerde offerte. Absoluut een aanrader !

  45. Martine Paessens
    | Beantwoorden

    Wij zijn echt heel tevreden van onze nieuwe keuken van Grando Merksem . Na een aantal winkels te hebben afgelopen kwamen we terecht bij Grando . Super vriendelijk , geen vraag is te veel , snel antwoord , professioneel advies . Ze luisteren echt naar U . Een echte aanrader . Werkten zeer degelijk onze wensen uit en top materialen aan eerlijke prijs ,
    Bedankt Wim , Ab en Ann

  46. Lauranne
    | Beantwoorden

    Super tevreden met onze nieuwe Grando Keuken. Onze verkoper had veel eigen inbreng en we zijn tot een heel tof ontwerp gekomen. Deze week werd de keuken gezet, en hoewel het werkblad morgen nog geplaatst moet worden ziet ze er helemaal top uit. Een echte aanrader. Wij kijken al uit naar het weekend, wanneer we de keuken voor het eerst zullen kunnen gebruiken. Bedankt Grando Zaventem en meer bepaald Davy om zo goed met ons mee te denken.

  47. Brigitte D'Hont
    | Beantwoorden

    GRANDO KEUKENS MERKSEM
    Wij zijn heel tevreden over onze keuken( bijna 7 jaar ondertussen).Vriendelijk team. Ook de zaakvoerder en zijn vrouw zijn steeds correct. Soms met een beetje humor. Na service is ook een pluspunt. Als je met vragen zit, steeds bereid om met oplossingen te komen en uitleg te geven.

    Brigitte

  48. Caroline Gysels
    | Beantwoorden

    Het is niet de eerste keuken die we bij Grando Keukens Merksem hebben besteld en het zal zeker niet de laatste zijn. Van A tot Z hebben zij ons steeds een goede service verleend en gaan zij tot het uiterste om de kwaliteit van de installatie en de klanttevredenheid te garanderen. Ze hanteren een feilloze communicatie, de werkkrachten zijn capabel/goed op de hoogte van het dossier en ook de installateur is vriendelijk en werkt proper. Ze hebben mijn dossiers steeds behandeld alsof ze voor zichzelf een keuken zetten.
    Ik ben en blijf fan.

    Caroline Gysels

  49. Verstappen-Peeters
    | Beantwoorden

    Beste,

    Nadat wij reeds meerdere keukenwinkels hadden bezocht en eigenlijk in de finale fase zaten van beslissing, besloten we om toch even bij Grando langs te lopen. Daar hebben we tot op heden nog geen spijt van gehad. Zowel qua ontwerp als qua kostprijs wist Grando ons te overtuigen. Ze gaan mee in je verhaal en mede door de persoonlijke benadering, opvolging en na-service maken ze het verschil t.o.v. hun concurrenten. We willen dan ook het ganse team van Grando Merksem van harte bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken, wat zeker niet evident was gezien de corona-crisis.

  50. Johan
    | Beantwoorden

    Een firma zoals Grando keukens te MERKSEM zo bestaat er maar 1

    Als bouwheer kan ik deze Firma te zeerste aanraden.

    Super vriendelijk en professioneel personeel.

    Antwoorden zeer vlug op vragen en mails en bieden alle hulp aan.

    Zeer correcte prijzen en Kwaliteit.

    Als bouwheer is er maar 1 firma waarvan ik zo tevreden ben en dat is Grando keukens te MERKSEM,de andere Firma´s zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

  51. Red
    | Beantwoorden

    Grando Merksem; TOP SERVICE!
    Zeer professioneel en correct!

  52. Daniel en Liliane Jordens
    | Beantwoorden

    Nous venons de Bruxelles car par ouïe dire, on nous vante l’accueil et le professionnalisme de Grando à Merksem .Donc nous avons demandé un devis pour notre future cuisine et nous avons été franchement éblouis par les idées et conseils des patrons .Qualité et prix très abordables à notre grande stupéfaction .Nous serons leurs meilleurs publicitaires .Faites comme nous ,allez pousser la porte de GRANDO à MERKSEM

  53. Dominique VELTHOF
    | Beantwoorden

    Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando Brugge. We werden daarbij met raad en daad en goeie suggesties bijgestaan door Peter Bal. Die keuken werd geplaats door Demis, die zijn werk met hart en ziel doet en door Thomas, die nog in opleiding was en zich een zeer ijverige leerling toonde. Zowel de levering als de plaatsing zijn stipt volgens afspraken uitgevoerd.
    Kortom : Grando Brugge is zeker een aanrader !

  54. Theys Greet
    | Beantwoorden

    Na enkele jaren een keuken aangekocht te hebben nog steeds super service.
    Ik ben snel geholpen met een probleem.
    Bedankt Ab en Ann

    • Ann De Vos
      | Beantwoorden

      Dank je wel Greet en Marijn voor deze mooie woorden. Grtjs. Ab en Ann

  55. Godelieve Broeckx
    | Beantwoorden

    Wij hebben vorige maand bij Grando Turnhout advies gevraagd ivm een nieuw tafelblad.
    Zij hebben ons professioneel bijgestaan en goede suggesties gegeven.
    Ondertussen is het vernieuwde werkblad geplaatst en zijn wij super tevreden.
    Topkwaliteit en prima service.

  56. Isabeau & Sven
    | Beantwoorden

    Wij hebben net onze keuken laten plaatsen door Grando Merksem en zijn zeer tevreden!
    Alle aspecten hebben wij als zeer goed ervaren: vanaf de eerste keer dat we de winkel in Merksem binnenliepen tot de na-sercvice die men levert.
    Wij kregen professioneel advies bij het samenstellen van onze droomkeuken en deze werd volledig volgens afspraak geplaatst.
    De plaatsing zelf was ook uitstekend. Alles was netjes in orde en de kleine opmerkingen die we nog hadden werden meteen aangepast. Bij vragen kwam er meteen reactie en er wordt steeds in oplossingen gedacht. Een persoonlijke en toch professionele aanpak, een combi die wij zeker konden smaken.
    Voor ons is Grando Merksem dus zeker een aanrader wanneer je een mooie keuken wil met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

  57. Vorobyev Madina
    | Beantwoorden

    Ik wil Grando keuken Merksem bedanken voor een mooie keuken. Het beste keukenbedrijf in België met een TOP team.

  58. Lisse C & Alexander V
    | Beantwoorden

    Deze zomer werd onze keuken geplaatst door Grando Aartselaar. We ervaarden een zeer persoonlijke aanpak bij het uitwerken van onze keuken. Er werd ruim de tijd genomen om alles te overlopen en bespreken, steeds rekening houdend met het vooropgestelde budget, er werd nooit gepusht om meer te verkopen. Levering en plaatsing verliep zeer vlot, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij raden Grando Aartselaar zeker aan!

  59. De Buck
    | Beantwoorden

    Er werd een zeer mooie, tijdloze en functionele keuken afgeleverd. We zijn tevreden van de keuken. Er waren wat problemen met de uitvoering van de keuken, maar na een gesprek met de zaakvoerder werd dit uiteindelijk zeer commercieel opgelost. Nu genieten wij van onze keuken die zeer smakelijk in het oog valt.

  60. Geers
    | Beantwoorden

    Als je op zoek bent naar een zaak waar er veel aandacht wordt besteed aan een persoonlijke aanpak, dan moet je zeker bij Grando Merksem langsgaan. Wij hadden direct vertrouwen en kregen zeer goed advies. Alles verliep vlekkeloos van aankoop tot levering en plaatsing en dit alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit. Wij zijn kritische mensen maar hebben niks dan lof voor Ab, Ann en hun medewerkers. Zeker een bezoek waard.

  61. Kelly Van Kerckhove
    | Beantwoorden

    Héél tevreden over Grando keukens/ Merksem !!!
    Prachtige keuken, zéér degelijke kwaliteit. En de service en dienst naverkoop is TOP!
    Bij vragen onmiddellijk reactie en oplossingen.
    Niks op aan te merken zeker de moeite waard om een keer binnen te stappen 🙂

  62. Tamara De Wachter
    | Beantwoorden

    Wij hebben sinds kort onze nieuwe keuken, zijn er super tevreden van. Ook dikke pluim aan de monteur, deze was super proffesioneel en zeer vriendelijk. Alles verliep vlotjes tot in de puntjes. Geen enkel tegenslag, ben helemaal weg van mijn nieuwe keuken. Kan het iedereen aanraden GRANDO MERKSEM

  63. Danny Krol
    | Beantwoorden

    Top service – Top vakmensen – Top kwaliteit
    Enkel lof over deze zaak, ik ben uiterst tevreden .
    Ik kan iedereen Grando Merksem aanbevelen.

  64. Portael
    | Beantwoorden

    18 december 2019 onze droom keuken geplaatst van Grando keuken Merksem.
    Fantastische, kwaliteitsvolle keuken tegen een zeer mooie prijs!
    Plaatsing was ook zeer professioneel.
    We zijn tevreden!
    Katleen & Cedric

    • Ann de Vos - Grando Merksem
      | Beantwoorden

      Beste allebei, hartelijk dank voor deze mooie recensie.
      Wij zijn erg blij dat alles uiteindelijk goed en naar wens is verlopen !
      Team GRANDO KEUKENS MERKSEM

  65. Nadia Zirda
    | Beantwoorden

    Recent een keuken geplaatst via Grando Roeselare, heel tevreden van ontwerp tot uitvoering!

  66. Alexander Favril
    | Beantwoorden

    Wij hebben een uitgebreide ervaring met grando keukens en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Fantastische service, prachtige keukens en een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

  67. Dieter
    | Beantwoorden

    Deze week werd mijn keuken geplaatst en ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben van installateurs Yves en zijn broer. Tijdens het ganse traject van de bouw zijn het de eerste mensen die alles tot in de puntjes afwerken en daar ook echt een punt van maken. Ze hebben ook alle respect voor eerder uitgevoerde werken, zo werd o.a. de vloer mooi afgedekt met karton zodat daar geen schade kon ontstaan en werden de zaagwerken buiten gedaan. De keuken is perfect opgeleverd met oog voor de kleinste details (deuren en lades perfect afgeregeld, mooi afgesilicoond waar nodig, …). Ze lieten mijn huis ook proper achter. Alles werd opgeruimd en restmateriaal werd mooi terug meegenomen. Ik kan niet anders dan enorm tevreden en dankbaar te zijn. Na een lange rit van stress bij de bouw is dit op het einde echt een dankbaar geschenk! Grote dank aan de installateurs: echt heel vriendelijke en sympathieke vakmensen die eer willen halen van hun werk!
    Ook hartelijk dank aan Helen van Grando Roeselare voor de raad en advies tijdens de planningsfase!

    Heel tevreden klant van Grando Roeselare!

  68. Dieter Bultinck
    | Beantwoorden

    Enorm content van onze keuken! Volledig op maat uitgetekend obv onze behoefte, ook interessante tips gekregen om de inrichting te optimaliseren. De service was uitstekend, ook na de plaatsing van de keuken werden we onmiddellijk geholpen bij de kleine opmerkingen die we nog hadden. Intussen Grando aangeraden bij 2 collega’s.

  69. Vandenbussche Astrid
    | Beantwoorden

    Wij hebben onze keuken gekocht bij Grando keukens te Brugge.
    De grootste reden waarom wij dit bij Grando deden, was omdat er veel vertrouwen was naar de verkoper toe.
    Wij zijn naar meerdere keukenzaken geweest, maar Grando was veruit het aangenaamst. We kregen voldoende uitleg, tijd, keuze,…
    Er werd ook aandachtig geluisterd naar onze wensen en vragen werden zeer uitgebreid beantwoord.

    Wij kunnen niet wachten naar het eindresultaat binnen enkele maanden!

  70. Christa & Benoit
    | Beantwoorden

    Eind 2017 kwamen we na een negatieve zoektocht terecht bij Grando in Brugge via een tevreden klant. Daar luisterde Peter naar onze persoonlijke wensen en noden in het gezin om onze droomkeuken te realiseren want wij wilden een zitbank in de keuken.Peter noteerde al onze wensen en gaf uitvoerig advies. Het werd een tof ontwerp op onze maat . Heel stipte levering en plaatsing door ervaren topmensen.”Een warm onthaal en een luisterend oor en Grando ontwerpt een keuken naar jouw droom!”
    Bedankt !!! Christa, Feliciti, Benoit

  71. Erna
    | Beantwoorden

    We zijn heel tevreden over de samenwerking. Er werd voldoende rekening gehouden met onze eigen wensen.
    De plaatsing gebeurde heel professioneel, er werd heel proper en net gewerkt.
    We krijgen heel positieve reacties op de mooie afwerking.

  72. Alain
    | Beantwoorden

    Voor mijn renovatie project was ik op zoek naar 2 keukens.
    Na positieve commentaar van vrienden besloot ik bij Grando keukens Brugge langs te gaan.
    Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke, professionele aanpak van Evy.
    Zij luisterde naar wat ik nodig had en stelde een aantal optimalisaties voor.
    Evy slaagde erin de juiste keuken te ontwerpen die perfect geschikt was voor verhuur en prijs/kwaliteit uitstekend was.
    Beide keukens werden op de voorziene datum geleverd en de plaatsing werd heel professioneel met aandacht voor afwerking uitgevoerd.

  73. Arnold
    | Beantwoorden

    In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken, sprong Grando Brugge er bovenuit door de vriendelijke en professionele samenwerking (Evy). Gezien ik overtuigd was van mijn ontwerp/indeling, werd er ook niet gepusht om het prijsplaatje op te drijven. Er werd geluisterd en info gegeven zodat mijn gewenste keuken gerealiseerd werd. Prijs/kwaliteit en samenwerking is een aanrader!

  74. G. Braet
    | Beantwoorden

    In onze zoektocht naar een nieuwe keuken deden we Grando keukens in Brugge aan. De persoonlijke aanpak sprak ons enorm aan. De keukens in de toonzaal straalden kwaliteit uit. Het viel ons op dat ze met oog voor afwerking waren opgesteld. Deze twee dingen deden ons besluiten een offerte te vragen. De keuken werd volledig naar wens uitgetekend door Evy. Die bezorgde ons ook een volledig uitgeschreven detail inclusief 3D schets van de gekozen keuken.
    De levertijd en plaatsing was correct. Dankzij de vakman konden de laatste kleine aanpassingen zonder probleem gebeuren.
    Van het eerste contact tot het opruimen van het gemaakte stof ter plaatse. TOP.
    Een review schrijven doe ik met plezier. Maar beter nog vertel ik vol trots aan vrienden en kennissen waar ik mijn keuken heb gekocht.

  75. Nathalie De Graeve
    | Beantwoorden

    Wij zijn nu reeds meer dan een jaar in het bezit van onze Grando-keuken. Van het ontwerpen van de keuken ( met Evy ) tot de plaatsing en ook de dienst naverkoop zijn we zeer tevreden. Afspraken werden nagekomen en voor vragen was er altijd een luisterend oor. We genieten van het comfort van de keuken en hopen dit nog lang te kunnen doen.

  76. Astrid
    | Beantwoorden

    Vorig jaar kochten wij onze keuken bij Grando in Brugge aan. We hebben professioneel advies gekregen, en toen onze bestelde inductie kookplaat niet meer beschikbaar bleek, heeft men ons ook op een goeie wijze verder geholpen. We zijn nog steeds zeer tevreden van onze keuken.

  77. Talloen Hendrika - Van Hove Franky
    | Beantwoorden

    Zeer proffesionele maar toch vriendelijke begeleiding van Evy bij het kiezen en samenstellen van onze keuken.
    Keuken werd stipt op tijd geplaatst, en zeker mijn waardering voor de top plaatsers voor de zeer mooie afwerking.
    Een top team ! En voor herhaling vatbaar 👍

  78. Jonas
    | Beantwoorden

    Na opstart van ons nieuwbouwproject mochten wij onze keuken kiezen bij Grando Keukens (Brugge).
    De medewerkers zijn ervaren & professioneel en begeleiden de klant heel goed doorheen het beslissingsproces.

    Wij willen Grando Keukens Brugge nogmaals bedanken voor de vlotte service & communicatie omtrent ons dossier.

  79. Mieke
    | Beantwoorden

    Wij hebben een keuken gekocht bij Grando en zijn daar heel tevreden over. Samen met de verkoopster Evy in Grando Brugge zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. De plaatsing is ook zeer vlot en correct verlopen. Bedankt !!

  80. Mario cleenwerck
    | Beantwoorden

    Bijna een jaar onze nieuwe keuken! We hebben 3 zaken bezocht. Grando stak er boven uit! Heel veel uitleg, over de verschillende soorten materialen, soorten kasten, noem maar op. Via een uitgebreid gesprek, werd gepeild wat we precies in onze keuken wilden. Kortom, super content van het onthaal, de gesprekken, de mannen die de keuken kwamen instaleren ( werkten heel proper), en alles klopte. Achteraf werd probleemloos nog een miniscuul schoonheidsfoutje opgelost!

  81. Katia Sybout
    | Beantwoorden

    Heb reeds 2x een Grando keuken laten plaatsen via Grando Brugge en 2x is dit vlekkeloos verlopen ! Ontvangst was uiterst professioneel. Heb zelf een diploma van binnenhuisarchitect op zak en zou het niet anders willen. Nette voorstelling in een gedetailleerd mapje. Plaatsing zoals afgesproken.
    M’n volgend project die er binnenkort aankomt wordt zeker eentje bij Grando keukens !
    Aanrader dus !

  82. Peter D’hondt
    | Beantwoorden

    Een leuke ervaring kopen bij Grando. De service bij de verkoop, waarbij een duidelijke omschrijving is gegeven van wat we moeten verwachten en een duidelijk plan van hoe het er zal uitzien. Alsook nadien de uitvoering volledig volgens afspraak. Geen gezever over kleine aanpassingen, alles kwam snel in orde. Een professionele aanpak waar ik verder niet veel kan aan toevoegen.

  83. Franky
    | Beantwoorden

    We zijn over alles zeer tevreden, de ontvangst van de verkoopster ze was heel behulpzaam om onze keuken samen te realiseren.
    Wij zouden zeker onze keuken daar terug aankopen, en het iedereen aanbevelen.
    Alles was op tijd en in orde niets van te zeggen.

  84. Brigitte Claeys
    | Beantwoorden

    Voor renovatiewerken heb ik Grando Brugge gecontacteerd, het waren aangename contacten.
    De keukens werden op de gevraagde datums perfect geplaatst.
    Bij wijziging van de plannen was Grando zeer flexibel.
    Ik kan Grando zeker aanbevelen.

  85. Nick
    | Beantwoorden

    Ik heb nog geen spijt van mijn keuze voor Grando. Vanaf de eerste gesprekken tot de plaatsing van de keuken ben ik erg tevreden met de geleverde kwaliteit en afwerking. De reacties van vrienden zijn dan ook unaniem positief, ik kan Grando aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor de mooie keuken!

  86. Luc Ternoey
    | Beantwoorden

    Luc,
    De opvolging van ons dossier verliep zeer vlot. Het begon van in de showroom bij de voorstelling van de mogelijkheden tot de plaatsing van de keuken zelf. De installatie was van de eerste perfect in orde. Tot op vandaag zijn wij héél tevreden over onze aankoop.

  87. Nathalie
    | Beantwoorden

    Toonzaalkeuken aangekocht bij Grando Brugge…

    Vanaf het eerste contact verliep alles heel proffessioneel. De dame die de prijsofferte opmaakte had kennis van zaken en maakte ons attent op een paar niet onbelangrijke details. De verkoopsters dacht actief mee met ons. We zaten middenin een verbouwing en timing was heel belangrijk. Er werd transparant gecommuniceerd over het tijdstip waarop de keuken werd geleverd en geplaatst. Ook voor de monteur niks dan lof. Alles werd zorgvuldig geplaatst en elke avond ruimde de plaatser alles netjes op. Alle werken verliepen binnen de vooropgestelde termijn.

    Niks dan lof over de totale aanpak en zeker voor herhaling vatbaar! Grando Brugge verdient van ons een dikke pluim!

  88. Jeroen
    | Beantwoorden

    Wij plaatsten een Grando keuken als het orgelpunt van de bouw van onze nieuwbouwwoning. Bouwen gaat onvermijdelijk gepaard met wat kopzorgen, maar het is mooi als finaal de kwaliteit komt bovendrijven. Er waren een aantal correcties nodig na de installatie van de keuken, maar die werden door Grando Brugge op een zeer professionele manier afgehandeld. Vanaf de ontwerpfase tot de installatie en de opvolging nadien: bij elk van de medewerkers waarmee we in contact kwamen, merkten we dat jobfierheid geen loos begrip is, en dat de uiteindelijke klantentevredenheid hoog staat aangeschreven. Dat is een kwaliteit die niet vanzelfsprekend is in een grote organisatie!

  89. Maité Teerlinck
    | Beantwoorden

    Super tevreden van onze Grando keuken die er nu ruim 2 jaar staat. We zouden het iedereen aanraden naar Grando te gaan!

  90. Maaike
    | Beantwoorden

    Een mooie, degelijke alsook praktische keuken gekocht bij Grando Brugge waarbij er een uitstekende klantenservice werd geleverd.

  91. Familie Walschap
    | Beantwoorden

    Het is allemaal begonnen vorig jaar als wij naar de bouwbeurs in Antwerpen zijn geweest. Daar stond Grando Aartselaar mfet een mooie keuken met eiland. Wij waren al even aan het dromen hoe gezellig het zou zijn om daar een aperitiefje te drinken met wat vrienden . Verkoper Geert zei ” interesse ” . Nee hoor vertelde wij, er moeten eerst nog muren uitgebroken worden . Geen probleem zei hij, wij doen dit ook . Dus wij hebben de volledige benedenverdieping volledig gerenoveerd. Wc , vloeren , deuren nieuw plaasterwerk , ramen naar beneden laten trekken door Grando keuken Aartselaar. Wij zijn super tevreden. Onze ideeën hebben Dieter en Jonas op 3D tekening gezet met de kleuren en de vloer die wij in ons hoofd hadden . Prijs kwaliteit dik in orde. Een echte aanrader.

  92. Solange
    | Beantwoorden

    Wij hebben vorig jaar een prachtige, full- option keuken besteld bij Grando keukens Merksem. Wij werden prachtig onthaald door de uitbaters Ab en Ann en kregen een geduldige uitleg over wat de mogelijkheden allemaal waren. Na de opsomming van wat we wilden, werd alles in een prachtige schets gestoken, zodat we precies wisten wat we mochten verwachten.
    Na de bestelling van onze droomkeuken werd alles netjes opgevolgd door hen. Afgesproken data werden perfect nagekomen. Levering en plaatsing helemaal zoals afgesproken. Onze keuken is echt prachtig. Top kwaliteit en mooi afgewerkt. Ook de na-service is prima.
    We hadden een probleem met de bestelde koffiezetmachine van Atag Magna lijn. De fout zat hierbij bij Atag zelf, waar we weinig reactie kregen. Gelukkig hadden we Ann van Grando om ons te helpen. Zij heeft zich hier in vastgebeten en voor de nodige oplossingen gezord. Waarvoor onze dank!
    Ik raad iedereen aan om zeker eens een kijkje te gaan nemen in hun prachtige zaak te Merksem.

  93. Stefanie
    | Beantwoorden

    Enorm positieve ervaring met Grando Keukens in Merksem. Bij het tekenen van de keuken zijn ze heel creatief en geven super veel tips. Ze zien echt wat er binnen uw budget past. Service na verkoop is top! Een echte aanrader!

  94. Frank
    | Beantwoorden

    Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zeer tevreden met onze keuken.Superbedankt !!!!

  95. DIRK
    | Beantwoorden

    we hebben deze zomer een keuken gekocht bij grando Brugge.
    De verkoper die daar aanwezig is, is een ongelofelijk, ervaren topper ! Hij is een echte vakkenner en heeft de perfecte informatie.Nog niet veel mensen tegengekomen van dat kaliber… We zijn momenteel zeer blij met onze grando keuken uit Brugge !!! DANK U WEL !!!

  96. Leenhouwers
    | Beantwoorden

    Grando Aartselaar: Afgelopen week binnen gelopen voor vrijblijvend advies.
    Vriendelijk ontvangen en veel kennis van zaken.

  97. Danny
    | Beantwoorden

    Ik wil hier toch ook even een reactie achterlaten over Grando keukens.
    Want het is wel zeer makkelijk om een slechte ervaring te delen.

    Wij hebben 4 jaar geleden een keuken laten plaatsen door Grando en zijn hier zeer tevreden over.
    Zowel de kennis van de verkoper als de vakkundige plaatsing hebben ervoor gezorgd dat wij zeer tevreden zijn over onze aankoop.

    Ook hebben vrienden van ons een keuken laten plaatsen door Grando en deze zijn hierover ook zeer tevreden.

    Zeker een aanrader!

  98. Chris
    | Beantwoorden

    Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem.
    Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering.

    Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen.

    Zeker een aanrader!

  99. Kenneth
    | Beantwoorden

    Keuken gekocht bij grando en mijn keukenblad is gebarsten.
    Ze hebben me maanden aan het lijntje gehouden. Dan hebben ze uiteindelijk een expert gestuurt die de breuk toeschrijft aan een ongekende externe oorzaak.
    Zonder enige verklaring of bewijsvoering.
    Ze hebben zelf niet het respect om telefonisch te bellen. Ze sturen enkel mail.
    Heb nu een expert gehad van verzekering en deze schrijft de breuk toe aan een foute plaatsing.
    Ik ben heel ontgoocheld in deze firma.

  100. Yves
    | Beantwoorden

    We hebben een keuken gekocht bij Grando Brugge. De verkoper daar is een zeer ervaren persoon op gebied van interieurvorming, een echte topper ! We zijn supertevreden met het eindresultaat! Deze zaak kunnen we aan iedereen aanbevelen 100% !!!

  101. Annemie
    | Beantwoorden

    Laatst een bezoek gebracht aan Grando in Zingem !! Wat een schitterend aangeklede en verzorgde toonzaal !!! Dit is echt een leuk concept. Het voelt als thuiskomen vooral door het tot in de details aangeklede concept. Van keuken, badkamer, stoelen, gedekte tafel tot de juiste verlichting !! Voor de eigenaar, verkoper is niets teveel, uren professionele uitleg gekregen vervolgens een mooie voorstelling op plannen in 3D waar we niet veel dienden aan te veranderen. Dit is echt professionaliteit van de bovenste plank. Levering netjes aangekondigd en afwerking top. Pascal vertelde dat hij al 30j in de keukens werkte en sinds 2015 zijn eigen winkel in Zingem is opgestart. Ik ben echt een supertevreden klant en zou hem aan iedereen willen aanbevelen. Pascal van Grando Zingem N60 mijn badkamer en dressing staan ook al op de planning binnenkort !! Dikke Merci voor je engelengeduld en ik wens je nog veel klanten toe !

    • Pascal
      | Beantwoorden

      Dankjewel Annemie voor uw positieve feedback. Dit doet deugd en bewijst dat : “we echt wel alles van keukens en badkamers kennen” bij Grando in Zingem. Een goede communicatie van beide kanten resulteert in tevreden klanten.
      Mijn ervaring van +25j zal er ook wel iets mee te maken hebben zeker.
      Ik wens je nog veel gezellig familiemomenten in je keuken en we kijken uit naar je volgende project. mvg Pascal

  102. Luc
    | Beantwoorden

    Keuken gekocht bij de Grando in Temse.

    wij waren op zoek naar een keukenzaak die ons een keuken op maat kon aanbieden maar ook voor een nieuwe vloer, aanpassen van de leidingen etc. kon zorgen. We hadden al enkele winkels bezocht, maar meestal moet je daar zelf voor iemand zorgen of is het met onderaannemers. Op onze weg kwamen we de Grando tegen in Temse en zijn we ook daar even binnen gestapt op een van hun open zondagen. Leuke showroom met veel ideeën. Een vrouw sprak ons aan om te vragen naar wat we precies op zoek waren. Ze heeft ruim de tijd genomen om alles te bespreken. Bij een 2e afspraak had ze een ontwerp klaar en dat viel meteen in de smaak bij mijn vrouw. Het was eens iets anders dan de andere winkels die we hadden gedaan en helemaal op maat.

    De verbouwing is ondertussen achter de rug en ook de keuken is al geplaatst en van beiden zijn we zeer tevreden. Ze werken met eigen plaatsers zei de vrouw. En ze hebben zeer correct en netjes werk geleverd. Afspraken werden ook nagekomen bij het uitbreken van de oude keuken, aanpassen van de muren en de leidingen, vloeren,… Hun loodgieter heeft ook zeer netjes werk geleverd.

    Leuk aan hun showroom is dat ze ook nog een eigen afdeling hebben met badkamers, dressings, slaapkamer, wandmeubels etc.
    Daarom zijn we ondertussen terug langsgeweest om ook de badkamer door hen te laten uitwerken.

    Wij zijn echt tevreden over de aanpak en ze hebben daar een goed team.

  103. delat lena
    | Beantwoorden

    graag katalogus keukens

  104. Luc Lamproy
    | Beantwoorden

    Nieuwbouwappartement gekocht in een blok waar een contract met Grando Keuken/Roeselare was voor plaatsing.
    Tevreden over besproken ontwerp veel minder over plaatsing, niet echt professioneel (Voeg van composiet blad komt niet overeen met voeg in achterwand werkblad en daar een stuk stenen vloer voorzien was in het keukengedeelte, zou de keukenwand hier mooi op moeten eindigen… komt een 5 tal centimeter te kort, terwijl dit makkelijk had kunnen aangepast worden) Heeft dan nog 4 maanden geduurd voor keuken afgewerkt was !! (Blijkbaar hadden ze verkeerde dingen besteld)
    En dan is de fabrikant van het composietblad nog moeten langskomen om één en ander te polijsten en de slecht uitgevoerde voegen opnieuw in te voegen.
    De andere eigenaars kloegen al evenzeer over niet correcte uitvoering van hun keuken. Communicatie is evenmin een sterk punt (terugbellen kennen ze niet en antwoorden op mails al evenmin) Zeker geen aanrader als u vrije keuze heeft.

  105. Gunter
    | Beantwoorden

    @ Jos

    Idd de winkel is dicht.

    Wij hebben een toonzaal keuken gekocht bij grando Hasselt . Vandaag zijn
    we gecontacteerd geweest door het hoofdkantoor van grando.
    Om toch alles netjes af te handelen.

    Hebben ze jou niet gecontacteerd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)