Ervaringen SieMatic Keukenontwerpers? Bekijk hier alle SieMatic Keukenontwerpers ervaringen. Gaat u binnenkort bij Keukenontwerpers langs? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Keukenontwerpers.

SieMatic Keukenontwerpers ervaringen? Hoe was uw ervaring met Keukenontwerpers? Uw ervaring met Keukenontwerpers plaatsen?
Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Keukenontwerpers in België.

 

Gratis keukencatalogus

siematic keukenontwerpers cataloogIn de catalogus van SieMatic Keukenontwerpers vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. Deze extra grote uitgave staat vol prachtige keukenfoto’s, nieuwe collecties van SieMatic en Art Liniën, vernieuwende details voor uw nieuwe keuken en veel meer.

* Prachtige keukenfoto’s op A3-formaat
* Ontdek de nieuwe SieMatic & Art Liniën collecties
* Binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd

www.keukenontwerpers.com/keukencatalogus

 

 

Algemene informatie SieMatic Keukenontwerpers

Bij SieMatic Keukenontwerpers hebben we veel te vertellen over de grootste en mooiste keukens. Onze interieurarchitecten luisteren graag naar al uw wensen om uw droomkeuken te ontwerpen. In onze uitgebreide toonzalen in Kortenberg, Waterloo, Geel, Hasselt en Wilrijk laten wij u graag onze drie keukenlijnen van SieMatic zien: Pure, Urban of Classic.

Of combineer uw keuken uit het brede programma van onze Art Liniën huiscollectie. Benieuwd? Bekijk dan hier de website van SieMatic Keukenontwerpers voor meer informatie, openingstijden of maak zelf een 3D-keukenontwerp.

 

 

Een impressie van onze toonzaal in Wilrijk

 

 

186 klantgetuigenissen

 1. Dries VL
  | Beantwoorden
  Leuke ervaring. Er werd goed geluisterd naar ons idee en onze wensen. Installatie correct en mooi afgewerkt!
  Heel tevreden! Een aanrader!

  Dries VL geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Dave Vanhoudt
  | Beantwoorden
  Heel fijne ervaring met het team in Hasselt. Super vertaling van idee richting ontwerp, begeleiding van materialen en toestellen. Alsook prima opvolging en pro-actieve flexibiliteit doorheen het volledige proces.

  Dave Vanhoudt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Isabelle
  | Beantwoorden
  Na een vlotte plaatsing door bekwame installateurs, heb ik mijn keuken in gebruik kunnen nemen sedert eind januari. Mijn keuken past perfect met de stijl van mijn, in renovatie zijnde, oude hoeve. Kortom, een “klassieke” keuken, met véél opbergruimte, gekoppeld aan de moderne technologiën.
  Andermaal dank aan K. dewelke de keuken ontworpen heeft naar de stijl der woning… om deze vervolgens te tekenen en hertekenen. Het resultaat : een prachtige keuken dewelke de beschikbare ruimte optimaal benut… en aan dewelke ik geen minpunten kan ontdekken.
  Perfectly done, K. !

  Isabelle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Liesbet
  | Beantwoorden
  Ik werd supersnel en -vriendelijk geholpen! Ook de aanpassingen die ik vroeg, gebeurden dadelijk en met een vriendelijke lach.
  Superaangename klantvriendelijkheid!

  Liesbet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Siel
  | Beantwoorden
  Er werd echt meegedacht! Verder heel tevreden van de kwaliteit.

  Siel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Nathalie Aegten
  | Beantwoorden
  De aankoop van mijn keuken bij Siematic Keukenontwerpers was een zeer fijne ervaring! K. heeft met haar professionaliteit, geduld en klantvriendelijkheid meer dan ruim de tijd genomen om samen een mooi ontwerp te maken. Telkens stond ze klaar, telefonisch of ter plekke in de toonzaal om de zoveelste aanpassing aan het plan te doen of om weer mee te denken over nieuwe voorstellen of ideeën.
  De keuken moet nog geplaatst worden, maar deze ervaring wilde ik zeker al delen, echt top!

  Nathalie Aegten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. Kristien en Dirk
  | Beantwoorden
  Ik ben bij Keukenontwerpers in Kortenberg geweest en was gewoon top.
  S. zat er met haar ontwerp direct op, voelde perfect aan wat ik wou en heeft een keuken ontworpen die ook perfect past in onze woning. Ook altijd beschikbaar per mail/telefoon als ik wat vragen had of nog iets wou bijsturen. Ook de verdere communicaties met de inplannings-, leverings- en plaatsingsdienst en naservice verliepen heel vriendelijk en vlot. Ik had het gevoel om als klant op handen gedragen te worden richting onze nieuwe keuken. Eind december eerste gesprek en sinds een aantal weken sta ik hier te genieten in mijn nieuw paradijsje. Ik kan alleen maar een dikke pluim geven aan heel het team!
  Note : ik ben zoooooo fan van mijn keramiek werkblad (foto van tijdens opbouw – nog niet volledig af).

  Kristien en Dirk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Oliver Bauwens
  | Beantwoorden
  Fantastische keuken.
  Heel professionele en klantvriendelijke bediening
  Prima naverkoop diensten – Miele is een dure dienst naverkoop indien een probleem md toestellen.

  Oliver Bauwens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9. Joris & Patricia
  | Beantwoorden
  We wilden graag een shoutout geven aan het team van Keukenontwerpers in Hasselt, vooral richting K.! Ze heeft echt fantastisch werk geleverd bij het ontwerpen van onze keuken.

  K. was ontzettend behulpzaam en begreep precies wat we wilden. Ze heeft onze ideeën omgezet in een prachtig ontwerp en kwam zelf met een paar geweldige suggesties waar we niet aan hadden gedacht.

  Het hele proces verliep soepel en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar team voor je keukenproject, dan raden we zeker Keukenontwerpers aan. Nogmaals bedankt aan K. en het team voor hun geweldige werk & we kijken uit naar de plaatsing!

  Joris & Patricia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Annick en Wouter
  | Beantwoorden
  Review 2 – plaatsing van de keuken: Eind november was het dan zover.. perfect getimed zoals voordien afgesproken werd onze nieuwe keuken en bijhorende toestellen netjes verpakt aangeleverd. Daags nadien zijn de monteurs langsgekomen om deze op profesionele wijze in elkaar te monteren… Tom heeft alles uit de kast moeten halen 🙂 om een aantal speciallekes in de keuken gemonteerd te krijgen. Alles werd met het nodige oog voor detail en precisie perfect gemonteerd.
  Wij wonen nu 2 maanden in ons nieuwe huis en we zijn super tevreden met onze prachtige nieuwe keuken. Een pareltje is het geworden!!! We zijn super blij dat we de moeite hebben genomen om vanuit Mechelen naar Hasselt te rijden om onze keuken daar te laten ontwerpen….
  Nogmaals dikke mercie aan K. van Keukenontwerpers Hasselt om dit prachtige ontwerp uit te tekenen en Tom voor de perfecte installatie en opvolging van de keuken. Echt een aanrader!

  Annick en Wouter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. Marie
  | Beantwoorden
  Goed advies gekregen voor aanpassing en uitbreiding van onze keuken in ons nieuwbouwappartement. K. is zeer professioneel en voelt perfect aan wat onze wensen zijn. Heel snel ontwerp ontvangen dat top is. Zeer goede service en gezellige ontvangst met warme appeltaart!
  We kijken uit naar de levering!

  Marie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Annelies
  | Beantwoorden
  Van eerste plan tot oplevering niets dan goede ervaringen met SieMatic. In de toonzaal te Hasselt werden we enthousiast ontvangen door K. Ze luisterde naar onze wensen en ging snel aan de slag met een ontwerp. Het eerste ontwerp was -op enkele kleine aanpassingen na- meteen het definitieve. De keuken werd zoals afgesproken en helemaal ingepakt geleverd. Bij de installatie werd zeer net en zorgvuldig gewerkt.

  Annelies geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 13. Melissa
  | Beantwoorden
  Voor onze nieuwbouw ontwierp K. uit Hasselt onze Keuken. We werden hartelijk ontvangen en ook bij het bijsturen van onze keuken liep het contact steeds zeer vlot. We zijn enorm tevreden van onze keuken, ze is volledig zoals we ze in gedachten hebben en enorm gebruiksvriendelijk.

  Melissa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14. LD
  | Beantwoorden
  Er was voor ons nieuwbouwappartement een keuken door de bouwheer voorzien. Deze hebben we met de deskundige hulp van SieMatic Hasselt volledig aangepast aan onze wensen. De samenwerking verliep vlot en in een aangename sfeer. Er werd voldoende tijd genomen om alles tot in detail door te nemen. Kleine mankementen werden na de plaatsing snel en goed in orde gebracht.

  LD geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15. Patrick en Carla
  | Beantwoorden
  Anderhalf jaar geleden kochten wij een nieuwe keuken bij Siematic in Hasselt.
  Het was een zeer aangenaam onthaal van K. in de toonzaal.
  Nadat onze wensen waren besproken, kwam er al snel een ontwerp.
  We waren daar heel tevreden mee.
  Mede door de professionele ervaring van K. kunnen we iedere dag genieten van onze mooie keuken.
  Dank je wel k. super gedaan

  Patrick en Carla geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 16. Maria
  | Beantwoorden
  Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht. De bouwheren hadden reeds een standaardkeuken ontworpen bij SieMatic. Zo werd ik naar hun doorverwezen om eventuele aanpassingen te doen. Ik kreeg in Geel de nodige hulp om deze in goede banen te leiden. Ik ben dan ook tevreden over de wijze waarop ze mij geholpen hebben. Ik hoop dat ik over het plaatsen even positief kan zijn.

  Maria geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 17. Bert
  | Beantwoorden
  Super content van de keuken .
  zeer mooi afgewerkt, alles correct en vlot verlopen .
  Met dank aan K. van de showroom in Hasselt die de keuken heeft uitgetekend en ontworpen .

  Bert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18. Prik en Bieke
  | Beantwoorden
  Onze keuken werd ontworpen door M. een zeer gedreven professionele en enthousiaste ontwerpster. Ook de teammanager bracht leuke ideeën in. Onze keuken staat te stralen in onze woning kwalitatieve apparaten, hoogwaardige kasten en mooie afwerking met ledverlichting. Plaatsing verliep tevens netjes en correct. Kortom een pareltje. Service van begin tot einde. Een aanrader!!

  Prik en Bieke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19. Anja Philippens
  | Beantwoorden
  Mooie toonzaal, goede uitleg, meedenken … en een super ontwerp als resultaat !

  Anja Philippens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 20. Gerarda & Guy
  | Beantwoorden
  Wij hebben onze keuken nu vijf jaar en zijn er nog steeds zeer tevreden dat we voor SieMatic hebben gekozen. De begeleiding bij aankoop, de vakkundige plaatsing en de hoge kwaliteit van de keuken maken het verschil. Ook de service na verkoop is zeer correct en adequaat.
  Kort gezegd: een aanrader over de ganse lijn.

  Gerarda & Guy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 21. Ria
  | Beantwoorden
  Bij het ontwerp van onze keuken werden wij geholpen door M. van Siematic – Keukenontwerpers Hasselt. Zij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en een ontwerp voorgesteld dat aan onze wensen tegemoet kwam, rekening houdend met ons budget.
  Alle gesprekken verliepen zeer aangenaam. Altijd goed geïnformeerd bij elke stap in het proces.
  Ook de installatie gebeurde zeer stipt en de installateurs werkten zeer netjes, met een heel mooi eindresultaat.

  Ria geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Isa
  | Beantwoorden
  Na elders keukenontwerpen van variërende kwaliteit ontvangen te hebben, werd ons aangeraden zeker eens K. van SIEMATIC-KEUKENONTWERPERS te Hasselt te raadplegen.
  Na een digitale contactname, maakte K. ons, gedurende een eerste telefonisch contact, meteen attent op de esthetische tekortkomingen – uitlijning meubilair – van ons initiële ontwerp. Daar het om een verbouwingsproject handelde, redeneerde K. steeds met ons mee… en maakte zij ons zodoende eveneens attent op de benodigde door te voeren technische aanpassingen… zoals daar zijn aangepaste elektrische bekabeling en noodzakelijke wandstructuur.
  Een weinig later liet K. ons een eerste simulatie van haar ontwerp geworden. Dit ontwerp zou, op enige detailaanpassingen na, het uiteindelijke ontwerp worden.
  Wij bezochten K. twee maal “on site” en werden telkens zéér hartelijk ontvangen door deze joviale dame dewelke ons, zonder pushen, eveneens raad gaf in de keuze der keukenapparatuur.
  Wij zijn zéér blij uiteindelijk bij K. beland te zijn dewelke ons veel meer tijd en aandacht besteedde dan de andere geraadpleegde keukenontwerpers der concurrentie.
  Wij kunnen jullie K. enkel aanraden.

  Isa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 23. De Ren-De Haes
  | Beantwoorden
  Wij zijn ongelooflijk tevreden over onze aankoop, wij hadden zeer hoge eisen en K. heeft ons steeds met de glimlach verdergeholpen.

  De Ren-De Haes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24. Annelies
  | Beantwoorden
  Deel 1 (Klantcontact en ontwerpfase):
  Na een korte digitale afstemming maakten wij een afspraak in Hasselt. Daar werden wij zeer vriendelijk ontvangen door K. Een zeer vlotte dame die met een enorme ervaring en positieve vibe direct mee was in ons verhaal.
  Eerst werd er een kleine rondleiding gegeven, daarna gingen we aan tafel zitten en werd er zeer aandachtig geluisterd naar onze wensen. Na enkele aantekeningen kregen we dan enkele kleurstalen voorgesteld door K. en deze bleken perfect naar wens te zijn.

  Een tweede afspraak werd gemaakt om een eerste ontwerp te mogen ontvangen. Kleine tip: Geef je wensen op de eerste afspraak door en geef de ontwerpers een carte blanche. Zij zullen je sowieso verbazen!

  Na enkele kleine aanpassingen gemaakt te hebben, kregen we ook een eerste prijsofferte door. Ook deze bleek perfect in ons budget te passen, waardoor we niet langer hebben moeten twijfelen!

  Een échte aanrader!!

  Deel 2 volgt na de plaatsing 🙂

  Annelies geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 25. Eline
  | Beantwoorden
  De keuken werd ondertussen ook geleverd en geplaatst. De keuken is prachtig en wederom was de service top!
  Een echte aanrader!

  Eline geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 26. Christine en Jan
  | Beantwoorden
  Werden vanaf het eerste moment goed ontvangen door K. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Bij ons 2de bezoek kregen we een prachtig ontwerp en een mooie voorstelling van de keuken in een boek op A3 formaat. Achteraf is het ontwerp nog een paar maal veranderd maar niets was te veel. Voor ons is het zeker een aanrader om met Siematic en K. samen te werken om uiteindelijk uit te komen op de keuken die we echt willen.
  We kijken er al naar uit dat onze keuken geplaatst zal worden.
  Zeker een aanrader om eens lang te gaan als je opzoek bent naar een nieuwe keuken

  Christine en Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 27. m & m
  | Beantwoorden
  Wij werden vriendelijk ontvangen door de behulpzame K.
  Samen zijn we tot een ontwerp gekomen waar we ons goed bij voelen.
  De keuken moet nog geplaatst worden en ook hier verwachten wij dezelfde service.

  m & m geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 28. Eline
  | Beantwoorden
  Zeer tevreden van de service!
  K. was ons aanspreekpunt. Haar warme onthaal, technische vaardigheden en leuke ideeën hebben gezorgd voor een prachtig ontwerp. Met als resultaat: zeer tevreden klant en keuken gekocht!

  Eline geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. Fam Van der Auwera-Perrone
  | Beantwoorden
  Onze keuken is een week geleden geplaatst en we zijn super tevreden over zowel de kwaliteit, het design als de manier waarop de samenwerking verlopen is.
  K.V. in de vestiging Hasselt was ons vast aanspreekpunt en heeft altijd onmiddelijk en correct gereageerd op onze vragen. Ze kreeg voor elkaar wat andere keukenwinkels niet uitgetekend kregen. Door de mooie 3D renders en de duidelijke, technische uitleg voelden we ons ook dadelijk op ons gemak. Ook een pluim voor de installateurs die een extra effort hebben moeten doen voor de speciale afwerkingsvraag. Gaat er toch iets fout zijn ze onmiddelijk bereid om een oplossing aan te reiken. Conclussie: voor prijs/kwaliteit zit je hier goed

  Fam Van der Auwera-Perrone geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 30. Annick en Wouter
  | Beantwoorden
  Na vele bezoeken aan andere keukenfabrikanten zijn we via enkele goede internet reviews bij K. van Siematic Keukenontwerpers in Hasselt beland.
  Wij zijn zeer tevreden over haar professionele advies en het meedenken naar een ontwerp, dit alles in een ontspannen en warme sfeer.
  Resultaat: onze nieuwe keuken is besteld! We zijn ervan overtuigd dat de levering en oplevering van ons pareltje even vlot zal verlopen…

  Annick en Wouter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31. JR
  | Beantwoorden
  Zelden zo een professionals meegemaakt! Bij Siematic Hasselt leeft K, zij luistert uitzonderlijk goed naar alle wensen van de klant, zelfs tijdens haar vakanties leeft K. keukens, niets lijkt haar te veel. Binnen 2 weken na ons eerste showroombezoek presenteerde zij ons het gewenste ontwerp samen met de offerte in een mooi samengestelde full color brochure met 3D tekeningen waar de kwaliteit en zorg vanaf straalt. Wij hebben daarna goede zaken gedaan. CHAPEAU! Na het onvermijdelijke wachten hebben supermonteurs B. en J. gedurende 3 dagen de montageklus geklaard. Alles netjes en opgeruimd achter gelaten, alle verpakking afval meegenomen. Echte en vooral plezierige vakmannen! Ik sluit af door te zeggen;… zoek overal de 10 verschillen,…de prijs is daar maar ééntje van!

  JR geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 32. Nicole
  | Beantwoorden
  We hebben een keuken van Siematic gekocht omdat K ons een prima voorstel heeft gedaan. Ze heeft naar onze wensen geluisterd en een plan uitgewerkt dat hier perfect bij aansluit. De plaatsing moet nog gebeuren, maar tot nog toe zijn we heel tevreden.

  Nicole geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 33. Esmeralda Sangen
  | Beantwoorden
  Prima ervaringen in het voortraject, er werd goed meegedacht en niets was teveel gevraagd. Plaatsing keuken moet nog gebeuren maar voortraject was heel goed. Goede opvolging van vragen e.d. en steeds even vriendelijk.

  Esmeralda Sangen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 34. Mevr. Stevens
  | Beantwoorden
  Z. keukenontwerpers SieMatic Hasselt heeft mij geholpen. Zeer tevreden, neemt haar tijd, binnen het budget, meedenkend, vriendelijk en een lekkere appeltaart! Na twee bezoekjes was alles duidelijk, gekozen en getekend. Top service echte aanrader!

  Mevr. Stevens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 35. D. Degeest
  | Beantwoorden
  Ik werd prima begeleid door Z. van keukenontwerpers Hasselt in mijn zoektocht naar de ideale keuken. Gezien de grillige vorm van de keukenruimte en gelet op het feit dat een eiland toch een must was, ging dit gepaard met tal van wijzigingen en aanpassingen. Ik werd hierbij deskundig en professioneel geassisteerd en ben zeer tevreden over het eindontwerp. Ik vertrouw er dan ook op dat de plaatsing op een gedegen wijze zal worden uitgevoerd.

  D. Degeest geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 36. Bert Vandeput
  | Beantwoorden
  Zeer vriendelijke ontvangst. De medewerker luistert goed naar je wensen en past het voorontwerp vlot aan.

  Bert Vandeput geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 37. André Jodogne
  | Beantwoorden
  Niets dan lof voor Kimberley, de adviseur bij SieMatic Keukenontwerpers in Hasselt. Met engelengeduld legt zij alles uit en staat open voor onze eigen inbreng, zelfs als dat anders is dan haar visie. Door haar ervaring kan zij ook de juiste apparatuur aanwijzen, aangepast aan het voorziene budget en onze visie. Kortom een aanrader!

  André Jodogne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38. Kimberley (verantwoordelijke SieMatic Keukenontwerpers Hasselt)
  | Beantwoorden

  Beste, uw recensie gaat over een andere keukenfirma.
  Uw recensie gaat over kidchen concept in Sint-Martens-Latem: http://www.kidchenconcept.com, maar wij zijn Keukenontwerpers (Hasselt, Geel, Schoten, Kortenberg, Waterloo en Wilrijk): https://www.keukenontwerpers.com/
  Spijtig om te horen dat u hier helaas niet tevreden over bent.
  Mag ik u vragen de recensie bij de juiste keukenleverancier te plaatsen?

  Alvast bedankt hiervoor. Zou jammer zijn als onze tevreden klanten uw recensie lezen, terwijl dit niet over ons gaat.
  Met vriendelijke groet, Kimberley van Putten (verantwoordelijke SieMatic Keukenontwerpers Hasselt)

 39. Katia Grosemans
  | Beantwoorden
  Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten werden we goed ontvangen.
  We hebben ons idee voor een keuken voorgelegd aan de verkoopster K. en die deed onmiddellijk enkele interessante bijkomende voorstellen en dit geheel binnen ons budget.
  K. liet ons in de toonzaal de materialen en toestellen zien waardoor we een beter inzicht kregen in het geheel.
  We zijn met een goed gevoel vertrokken en na een paar dagen hebben we de offerte ontvangen.
  We hebben nog enkele aanpassingen doorgegeven en die werden nog diezelfde dag verwerkt.
  We zijn superblij met de service en het eindresultaat van het ontwerp.
  Een aanrader voor iedereen.

  Katia Grosemans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 40. Iris & Onno
  | Beantwoorden
  Vanaf dat we binnenkwamen bij Siematic Keukenontwerpers Hasselt was er een fantastisch contact en voelden we ons meteen welkom.
  We werden vriendelijk onthaald, kregen de tijd om wat rond te kijken en tijdens het gesprek werd er écht geluisterd naar wat wij wilden van/in onze keuken.
  Er werd ook op geen enkel moment gepusht om te tekenen, we zijn wel 4x terug geweest om nog iets te bespreken en nog eens iets aan te passen.
  Niets was hen te veel!
  Na veel aanpassingen zijn we ook gekomen op onze prachtige droomkeuken!
  Het hele proces en alle communicatie is super transparant en ze blijven steeds eerlijk en behulpzaam.
  Dit allemaal in schril contrast met onze ervaringen bij andere keukenwinkels.
  Onze keuken moet nog geleverd worden, maar die ervaring met een foto plaatsen we achteraf graag!

  Iris & Onno geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 41. Maite s
  | Beantwoorden
  Zeer goede ervaring. Gesprek met de adviseur was aangenaam er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. Er werd telkens een vervolgafspraak vastgelegd, zeer flexibel. De offerte die we kregen paste in ons budget. Van het begin tot het einde makkelijk verloop. De plaatsing van de keuken werd heel professioneel gedaan.

  Maite s geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 42. D-R
  | Beantwoorden
  We hebben een nieuwbouwwoning bij Matexi gekocht, voor de keuken konden we terecht bij Keukenontwerpers. We werden goed ontvangen door M.
  Er was reeds een standaard keuken uitgewerkt maar deze voldeed niet aan onze verwachtingen. Samen met M. hebben we stap voor stap een nieuwe keuken ontworpen volledig naar onze wensen. Toen het ontwerp aangepast moest worden was dit geen enkel probleem.
  We zijn zeer tevreden van Keukenontwerpers en van M. en willen haar bedanken voor haar geduld met ons in het kiezen van de nieuwe keuken.

  D-R geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Ann
   | Beantwoorden
   Wij zijn zeer tevreden van onze keuken van Siematic, zowel over het deel binnen het project, als het deel dat we zelf bijkochten. Onze ideeën werden door S. in de toonzaal Wilrijk omgezet in werkelijkheid. Zij luisterde naar ons en wij naar haar tips en goede raad. Zo kwam onze keuken tot stand en voldoet volledig aan onze wensen en mag gezien worden. Het laatste deel werd geplaatst door 2 zeer vakkundige ‘heren’. Alles wat niet dadelijk in orde was, werd opgenomen door de dienst ‘nazorg’ en dat verloopt ook correct. Bedankt voor deze realisatie.

   Ann geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 43. Brenda
  | Beantwoorden
  Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening en het advies dat we bij de keukenontwerpers in Hasselt mochten ervaren. Erg behulpzaam, meedenkend en professioneel. Flexibiliteit op gebied van nog last minute aanpassingen. Ook de medewerker die de inmeting is komen doen was top. Zeker niet twijfelen om langs te gaan!

  Brenda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Vicky Stalmans
   | Beantwoorden
   In maart advies en een offerte gevraagd voor een nieuwe keuken bij keukenontwerpers in Hasselt. Vriendelijk te woord gestaan door K. Ze heeft een eerste ontwerp gemaakt en kort erna mocht ik het even komen doorspreken en werden er op mijn verzoek een paar aanpassingen gedaan. In al mijn wensen hebben ze advies gegeven. K. is eerlijk en oprecht en heeft ontzettend veel verstand van keukens. Ik was echt aangenaam verrast. Ik heb nog regelmatig vragen per mail gesteld en deze werden allemaal zeer snel en volledig beantwoord. Het vertrouwen zat meteen goed. Contract getekend. Een maand later zijn ze gekomen voor de opmeting. Ook correct behandeld en er werden meteen al wat opmerkingen opgeschreven zodat we later niet voor onnodige problemen zouden komen te staan (iets met oud huis, scheve muren). 5 maanden na het tekenen werd de keuken geplaatst. Van tevoren goede communicatie. Ik weet wat ik zelf moest regelen en wat er verwacht werd. Wanneer ze kwamen om te leveren werd alles nog eens extra nagekeken om te zien of het in orde was. Bij de plaatsing zelf een probleempje gehad met aanrechtblad maar dat is zonder problemen opgelost en er is een nieuw aanrechtblad geplaatst een maand later.

   Samenvatting:
   -vriendelijke en duidelijke communicatie
   -goede adviezen
   -eerlijk
   -goede service na verkoop
   -en ten slotte wel echt een supermooie kealiteitskeuken.

   Vicky Stalmans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 44. Markai
  | Beantwoorden
  Vestigingsmanager Hasselt heeft ons hartelijk ontvangen en goed geadviseerd over de aanschaf van een keuken. Dacht goed mee aan onze wensen en mogelijkheden. Prettig in de communicatie. Al met al zijn wij zeer tevreden met de service.

  Markai geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 45. John
  | Beantwoorden
  Het kiezen van de juiste keuken is een hele opgave.
  De mogelijkheden zijn enorm.
  Hierbij wil ik K. van SieMatic Keukenontwerpers Hasselt van harte bedanken voor de prettige samenwerking en het professionele advies.

  John geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 46. Daan
  | Beantwoorden
  Een nieuwbouw woning bij Matexi gekocht, hier zit een keuken in voor een vast budget uit te zoeken bij KeukenOntwerpers in Hasselt. Hier een afspraak gemaakt met K. om mijn wensen te bespreken. De toonzaal in Hasselt is goed te bereiken en goed ingericht. Bij de eerste afspraak was er vooraf al een logisch tijdelijke indeling gemaakt voor de keuken. K. kan goed uitleggen en onderbouwen waarom het logisch is om zo de keuken in te richten. K. heeft mij goed begeleid in het maken van mijn keuzes, ik ben zeer tevreden over de professionaliteit & klantvriendelijkheid. Ik kijk er naar uit dat ik deze keuken kan gaan gebruiken in mijn nieuwe huis, al moet ik daar nog een jaartje op wachten.

  Daan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 47. Xavier Martens
  | Beantwoorden
  We hebben een appartement aan de Quartier Bleu gekocht met een vast budget. Voor de keuken waren er twee mogelijke leveranciers. Het eerste contact met SieMatic was zeer aangenaam. Ik mocht zelfs zonder afspraak even langskomen om te horen wat er voor het budget kon geleverd worden. Hierbij trad K. op als verkoopster. Ze was zeer vriendelijk. Aangezien het budget veel te klein was heeft K. een offerte gemaakt die na een aantal aanpassingen perfect aan mijn wensen voldoet. K. kent haar vak zeer goed en ze denkt mee met haar klant en wijst hem op potentiële risico’s. Ze werkt ook hard en houdt zich steeds aan de afspraken. De samenwerking was uitstekend en ik wil SieMatic zeker aanraden aan wie een keuken wil installeren.

  Xavier Martens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 48. Hochstenbag christel ( lowet geert )
  | Beantwoorden
  Was gewoonweg een super onthaal !!! Perfecte service door K. 🔝🔝 , zelfs lekkere appeltaart ! Prijs en kwaliteit zijn super 😀 zeker de moeite om eens langs te gaan, kwaliteit voor alles thanks !!! Christel

  Hochstenbag christel ( lowet geert ) geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Daphne
   | Beantwoorden

   Onze nieuwe keuken tot in detail uitgedacht en uitgewerkt door Kimberley. Zeer tevreden over alles, van ontwerp tot plaatsing. Voor ieder wie een nieuwe keuken nodig heeft moet bij Kimberley van SieMatic zijn!

 49. Anne-Marie en Dirk
  | Beantwoorden
  Bij het binnenkomen in de toonzaal was de eerste indruk zeer positief. Niet enkel merkten wij dat er heel wat mooie keukens tentoongesteld werden, ook aanstonds werden we vriendelijk ontvangen door K. Bij een gemoedelijk gesprek voelde K. onmiddellijk aan waar we naartoe wilden. K. was ook bijzonder goed op de hoogte van de materialen en de toestellen. We hadden wel vooraf al een idee over de structuur van de keuken. Ook bij de concrete uitwerking werden wij uitstekend geholpen. Na de tweede afspraak was de keuken reeds volledig naar onze wens. Het e-mail verkeer verliep eveneens bijzonder vlot, zonder ook maar enige vertraging. Kortom, wij waren uiterst tevreden van de service en hopen nu natuurlijk hetzelfde van onze droomkeuken.

  Anne-Marie en Dirk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 50. Door & Isabelle
  | Beantwoorden
  Kort voor het einde van 2021 kochten we een appartement in Quartier Bleu in Hasselt. De keuken was te kiezen bij SieMatic Hasselt. Al bij het eerste bezoek aan SieMatic bleek dat we het getroffen hadden met K. Ze voelde goed aan wat onze wensen waren en tekende op korte termijn een mooi voorstel uit. Vervolgens hebben we via mail, telkens in zeer korte tijd, nog een aantal veranderingen voorgesteld waarbij K. ons steeds adviseerde en snel feedback gaf. We hebben finaal, alvorens de bestelling te plaatsen, met K. nogmaals de toonzaal bezocht om ‘onze keuken’ te bespreken en zowel toestellen als kasten opnieuw te bekijken. Ook toen maakte ze voor ons de nodige tijd vrij en werden we uitstekend geholpen! We kijken uit naar onze binnenkort geplaatste keuken in QB! Bedankt SieMatic Hasselt!

  Door & Isabelle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 51. Annita & Dirk
  | Beantwoorden
  We hebben heel, goede ervaringen met Siematic Hasselt.
  Goed meegedacht in de voorfase. Doordacht ontwerp, aandacht voor detail. Keurige plaatsing volgens afspraak.
  De grootste troef van Keukenontwerpers Hasselt is echter K.: steeds bereikbaar, vlot antwoord op vragen, niets was haar te veel, ook nadat de koop was gesloten. Ik hoop dat de organisatie haar waardeert voor wat ze waard is.
  Annita & Dirk

  Annita & Dirk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 52. Stockx-Hermans
  | Beantwoorden
  Na onze afspraak online ingeboekt te hebben, werden we enorm vriendelijk en enthousiast onthaald door K. bij Siematic Hasselt. Het was een spontane en aangename kennismaking waarbij ruim de tijd werd genomen om naar onze wensen te vragen.
  K. voelde dit heel goed aan, toonde elke mogelijk optie en kon ons een mooi ontwerp voorleggen. Heel eerlijk, zonder zaken op te dringen.
  Achteraf hadden we graag enkele dingen veranderd gezien en dit werd moeiteloos aangepast, via vlotte en duidelijke communicatie.
  Zeker een aanrader om mee samen te werken!

  Stockx-Hermans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 53. Patrick Uyttebroeck
  | Beantwoorden
  Perfecte ontvangst in de winkel. Daar wij met een bouwpromotor werken was de keuze op deze keukenbouwer gevallen. Mij was deze onbekend maar moet zeggen dat we aangenaam verrast waren. We hadden wel op voorhand onze keuken laten uittekenen bij een binnenhuisarchitecte. Ze zijn op alle gebieden tegenmoet gekomen aan onze wensen. Onze keuken is nog niet geplaatst maar tot op heden communicatie etc loopt alles perfect. Plaatsing ergens in de maand april.

  Patrick Uyttebroeck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 54. LUC EN MAY
  | Beantwoorden
  We hadden K. als verkoopster .De voorbereiding was door haar heel zorgvuldig gebracht. Ze was direct met ons mee met het geen wij wilden wijzigen aan haar ontwerp. Ze had ook een zeer goede kennis over alle toestellen.
  De aangepaste keuken werd direkt uitgetekend naar onze wensen.

  Maw, we waren zeer tevreden.

  LUC EN MAY geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 55. Helen & Maarten
  | Beantwoorden
  Het contact met K. van SieMatic Hasselt verliep zeer vlot. Eerste overleg via mail gaf al een zeer rustgevend en ervaren indruk. Dit werd alleen maar beter tijdens de bespreking in de showroom.

  Er werd geluisterd naar onze wensen die we graag allemaal wouden in onze “droomkeuken” met oog op het aangegeven budget.

  Vragen werden steeds zo snel mogelijk en volledig beantwoord. Zelfs bij vragen op de avond kregen we diezelfde avond of in de ochtend al reactie.

  Dankjewel K. voor de goede service en begeleiding.

  Helen & Maarten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 56. Ma Guy
  | Beantwoorden
  Twee jaar geleden kochten wij een keuken bij SieMatic in Hasselt. Wij werden er zeer goed ontvangen door Kimberly en ook de plaatsing, met de nodige aanpassingen, verliep zoals verhoopt. Nu was er een klein probleem met de mengkraan. Na één telefoontje werd dit binnen de 24 uur opgelost !!!
  Een keuken kopen kan je overal maar deze service na verkoop is eerder uitzonderlijk en verdient de grote pluim !
  Dank U wel team SieMatic.

  Ma Guy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 57. Rudy en Martine
  | Beantwoorden
  Het contact met K. van SieMatic Geel verliep super.
  Er werd geluisterd naar onze wensen en en hier en daar aangepast door haar deskundige advies. Ook werd er creatief meegezocht naar oplossingen zonder gepush. Vragen werden steeds zo snel mogelijk en volledig beantwoord.
  Als de nieuwe keuken op dezelfde professionele wijze wordt geplaatst, zijn we weer een stap dichter bij ons droomhuis.

  Dankjewel K. voor je uitleg en geduld.

  Rudy en Martine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 58. Laure Vrebos
  | Beantwoorden
  SieMatic Hasselt is een echte aanrader!

  Vooral K. heeft mij enorm goed geholpen. Door haar kennis van zaken had ik al na een paar uur een quasi afgewerkte keuken die perfect voldeed aan mijn wensen. Zonder te veel te willen sturen doet ze zeer goede voorstellen en zoekt ze creatief mee naar eventuele oplossingen.

  Naast het feit dat ze duidelijk experte in haar vak is, biedt ze ook nog een topservice. Na het eerste bezoek op zaterdagnamiddag kreeg ik diezelfde avond nog het ontwerp van offerte en verschillende (3D-)ontwerpen van de keuken doorgestuurd. Ook nadien kreeg ik steeds meteen antwoord op al mijn vragen, eventueel zelfs met aangepaste offerte, zelfs tijdens haar verlof of ’s avonds laat (zonder dat dit enigszins verwacht werd!). Geen enkele vraag is te veel.

  Het is duidelijk dat ze een passie heeft voor haar vak, en de resultaten zijn ernaar. Indien de plaatsing even goed verloopt, ben ik zeker van een prachtige keuken!

  Laure Vrebos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 59. P.lemmens
  | Beantwoorden
  Eerste contact met S. van Siematic geel was top.
  Veel andere keukenwinkels gedaan maar konden niet op tegen Siematic.

  Heel blij met de keuze voor hun.
  Nu wachten op de plaatsing!

  P.lemmens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 60. Lydia en Dirk
  | Beantwoorden

  Wat een service!

  Vanaf het eerste contact hadden we een zeer goed gevoel bij K. van SieMatic Hasselt.
  Je merkt meteen een grote betrokkenheid bij je plannen. Vriendelijk, gemotiveerd en met grote vakkennis loodst ze je door materie waar je toch niet erg in thuis bent. Ze hielp ons om een mooie en efficiënte keuken te realiseren; steeds luisterend naar onze wensen. Haar tips waren van goudwaarde en de plannen werden ons op een minimum van tijd heel duidelijk en correct aangeleverd. Kleine bijsturingen werden erg snel geïmplementeerd en op e-mail reacties moesten we nooit lang wachten.
  Als de afwerking van onze keuken op hetzelfde niveau staat van deze samenwerking, gaat het er fantastisch uitzien.

  Bedankt voor de fijne samenwerking, K.
  Je bent, wat ons betreft, een absolute topper!

 61. Julia Huub
  | Beantwoorden

  Zijn super tevreden over de snelle deskundige uitleg en zeker de tijd die ze nam om onze keuze te maken, onze dank aan de vriendelijke K.

 62. Debbie & Jurgen
  | Beantwoorden

  Heel goede uitleg gekregen en een heel mooi ontwerp.
  Super goede communicatie vanaf het eerste telefonisch contact!

 63. Henri & Davita
  | Beantwoorden

  We hadden meteen een klik met K.
  Nam ruimschoots de tijd om te luisteren naar onze wensen en keuzes. Haar advies op onze keuzes waren super waardoor we konden bijsturen. Niets was teveel en dat maakte het des te plezanter. De response tijd na ons bezoek via mail liep ook als een trein. We zijn dus super tevreden over de afhandeling en kijken enorm uit wanneer onze keuken geinstalleerd word.

  Thx K

 64. Natalie Wullaert
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden over de hele lijn! Vriendelijk onthaal, goede uitleg van mogelijkheden, materialen en toestellen.
  Niets was teveel om aan te passen op plan.
  Mooie uitwerking van onze wensen!
  We zijn heel benieuwd naar het resultaat.
  Hopelijk is de uitwerking net zo top…
  Bedankt K.

 65. Arend Vandecasteele
  | Beantwoorden

  Voor onze renovatie hebben we een nieuwe keuken besteld bij SieMatic Geel. We werden ontvangen door S. die vanaf het eerste moment professioneel, doelgericht en vriendelijk aan de slag ging met het ontwerp. Haar productkennis en ideeën vielen meteen op. We hebben alle vertrouwen in de goede uitwerking van het project en kijken ernaar uit om te genieten van dit pronkstuk. Bedankt.

 66. Karen & Ruben
  | Beantwoorden

  Tijdens ons eerste gesprek werden we al heel vriendelijk onthaald. We kregen een zeer deskundige uitleg over alle mogelijkheden en niets was te veel bij het tonen van verschillende mogelijkheden en toestellen. Ons eerste ontwerp was ook meteen spot-on. Zeer goed geluisterd naar onze wensen en super mooi uitgewerkt door Kimberley van Putten van Siematic Hasselt!

 67. Christine Sanctorum
  | Beantwoorden

  Ondanks een vriendelijk onthaal en een ontwerp dat aan onze wensen voldoet hebben we geen goede ervaring met het installeren van onze keuken : verkeerde leveringen van werkblad, achterwand, afwerkplaten en een kastje, verkeerde montage van de dampkap … telkens blijf je als klant zitten met het “work in progress”. Op het einde bestelden we nog 2 kasten bij, en was er een discussie over glazen schabben (waarbij elke partij zegt dat het de fout is van de andere) maar toch was Keukenontwerpers Wilrijk niet akkoord om tussen te komen voor een bedrag van 200 Euro (een peulschil vergeleken met de totale kostprijs van de keuken). Ondanks een paar keer aandringen kregen we de plannen van deze bijkomende kasten pas na de levering, je wordt overladen met technische termen, en het is praktisch onmogelijk om alles te begrijpen van de omschrijvingen en codes op de orderbevestiging die je tekent. Dus neen, geen goed rapport voor Keukenontwerpers Wilrijk en SieMatic.

 68. Sara Davidson
  | Beantwoorden

  We hebben een heel aangenaam contact gehad met Kimberley in Siematic Hasselt. Top geholpen, flexibel meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Wij kijken alvast uit naar onze nieuwe keuken!

 69. Rob Beerten
  | Beantwoorden

  Ik kan alleen maar met lof spreken over de wijze waarop ik ben bijgestaan in het uitwerken van het meest optimale ontwerp voor mijn nieuwe keuken. Het was een constructieve zoektocht met als resultaat een ontwerp waar ik me prima in kan vinden en dit binnen mijn plafondbudget.
  Veel dank aan Kimberley van Siematic Hasselt.

 70. stefan vaes
  | Beantwoorden

  Na ons bezoek aan verschillende keukenontwerpers , hadden wij dadelijk de kriebels in de buik bij ons bezoek aan Siematic !
  Het eerste contact was warm en to the point ! Ook de vervolgafspraken liepen vlot en onze droom kreeg steeds meer vorm .
  Uiteindelijk werden gisteren de laatste knoopjes doorgehakt en werd de deal gesloten ! Ook van de levertijd was ik aangenaam verrast !
  Dikke duim voor Kimberley en Siematic .

 71. Patrick
  | Beantwoorden

  Wij zij zeer tevreden met de samenwerking met siematic . Kimberly heeft ons goed bijgestaan in het ontwerpen van onze keuken .Als de plaatsing en afwerking ook zo vlot verloopt zijn wij een tevreden klant

 72. monique
  | Beantwoorden

  Bij Siematic in Hasselt werden we geadviseerd door Kimberley
  Zijn kwan met zeer creatieve oplossingen .
  Super tevreden om zo snel de gepaste keuze te kunnen maken voor de nieuwe woning
  Kijk ernaar uit om erin te vertoeven
  Dank Kimberly

 73. Soetkin
  | Beantwoorden

  Voor je droomkeuken groot of klein moet je bij Michael Jacobs zijn (siematic, geel). Een ontwerper die meestapt in jouw verhaal. Luistert naar je wensen, neemt deze en zijn deskundigheid mee in jouw project. Hij denkt mee na over je project en geeft je advies, ontwerpt naar jou wens en brengt je idee naar een hoger niveau. Een vernieuwende blik onderscheid hem van andere ontwerpers. Dus kortom 1 adres, bij hem moet je zijn.

 74. Evelien Kapteijn dB
  | Beantwoorden

  Ik werd geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken door Kimberley van Siematic Hasselt.
  Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met Kimberley, ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en we hebben samen de beste keuken en apparaten voor mij uitgekozen. Ook de verdere opvolging verloopt tot nu toe uitstekend.
  Ik kijk er al naar uit om mijn keuken in het echt te zien!

 75. Nico
  | Beantwoorden

  Mooie opvolging en aanpak van Kimberly bij de aankoop van onze tweede Siematic Keuken en eentje van onze jongste dochter. Duidelijke aanpak en goede begeleiding in Covid tijden. Hopelijk ziet we er in het echt ook top uit, weten we pas tegen de Zomer !

 76. Withofs
  | Beantwoorden

  Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met SieMatic in Hasselt. Kimberly is heel professioneel en leeft zich volledig in naar de wensen van de klant.
  Als de keuken op dezelfde vakkundig wijze wordt geplaatst komen onze dromen uit. Dankjewel Kimberly.

 77. Boudewijn Jenny en vero
  | Beantwoorden

  Wij werden geholpen door Kimberly . Zij was zeer vriendelijk en behulpzaam om onze droomkeuken te realiseren. Zeer correct en niks was haar teveel om aan onze wensen te voldoen. Ook technisch zeer goed op de hoogte en zeer meedenkend om tot een mooi resultaat te komen
  Bedankt Kimberly
  En fijne feestdagen

 78. Machiels Marc-Schraepen Sonja
  | Beantwoorden

  Wij zijn heel content over de samenwerking met Anneleen van Sie Matic Hasselt. Ze was altijd zeer vriendelijk, gaf ons veel uitleg en hielp ons goed met het ontwerp van de keuken. Ook toen we voor de vierde keer 🙂 een plannetje lieten maken bleef ze geduldig en vriendelijk. Dank je wel!

 79. Ritzen
  | Beantwoorden

  Zijn geholpen door Kimberley in Hasselt. Super tevreden. Vriendelijk, meedenkend. Ze volgt het kort op zonder te pushen. Deed alle moeite terwijl het voor ons een verhuurproject is en we meestal de reactie krijgen : het is om te verhuren, het moet niets speciaals zijn…
  Zelfs met een beperkter budget ( project) begeleidt ze tot de klant tevreden is.

 80. Wilfried Kupers
  | Beantwoorden

  Wij zijn super tevreden over de samenwerking. Niet alleen werd ruim de tijd uitgetrokken om ons tot in de kleinste details te helpen bij de planning van de keuken, maar ook de dienst na plaatsing was uitstekend. Geen enkele moeite was hen te veel. Van alle onderaannemers waarmee we hebben samengewerkt voor de aankoop van een nieuw appartement, stak Keukenontwerpers Hasselt er met kop en schouders boven uit.

 81. Yannick
  | Beantwoorden

  In Hasselt zijn we zeer goed door Kimberley geholpen bij het kiezen van de keuken. Snelle en professionele service en zeer meedenkend over de verschillende oplossingen binnen de voorgestelde budgetten.

 82. Christine Wilhelmina Juliette Kunze
  | Beantwoorden

  Keukenontwerper Kimberley van Putten is bereid ondanks de superdrukte op dit moment om je binnen 4 dagen te adviseren en de bestelling door te zetten m.b.t je droomkeuken. Van afgelopen dinsdag tot vandaag hebben we virtueel en via mail en whatsapp samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen. Tot in de kleinste details en afwerking denkt ze met je mee. Dit alles binnen het nieuwbouw project-budget Aubel Residentie. Ze adviseert je met verve over alle producten en kent alle artikelen uit de catalogus. Ze is een Topper die elke keukenontwerper en Keuken Speciaalzaak zo aan haar zijde wilt hebben. Door haar professionaliteit krijgt eenieder zijn droomkeuken. Ze heeft hart voor de zaak en loopt warm voor ontwerpen. Ze begrijpt haar vak en is zeer technisch onderlegd. Een vriendelijke jonge dame die de tijd neemt alle producten samen met je uit te zoeken. Een op maat gemaakte keuken. Ze heeft dus kennis van zaken, humor, is razendsnel in haar respons en uitzoekwerk en zeer snel van begrip. Ik adviseer u bij uw keukenaankoop Kimberley van Putten van Siematic Hasselt Keukenontwerpers te vragen. Dan komt alles zeker goed.

  • Cleuren Jamaer
   | Beantwoorden

   Bedankt Kimberley voor de goede begeleiding en het wegnemen van onze keuzestress ;)!
   Professionele, eerlijke inzichten en een snelle service.
   Als de plaatsing en de afwerking ook zo vlot verloopt zijn we zeer tevreden klanten!

 83. Ruud
  | Beantwoorden

  Wij zijn bij SieMatic Hasselt zeer vriendelijk geholpen door Kimberley. Zij heeft samen met ons de droomkeuken verwezenlijkt die wij voor ogen hadden. Ze is zeer meedenkend (met humor) om alles op een relaxte maar zeer professionele manier tot in de puntjes te regelen. Een aanrader voor iedereen die een snelle EN Topservice verwacht.

 84. Linda Dammann
  | Beantwoorden

  SieMatic Hasselt. Meedenkend, vriendelijk, accuraat en snel! Bedankt Kinberly. Het was een fijne samenwerking. Een aanrader!

 85. Inge Heynderickx
  | Beantwoorden

  Vandaag een mooi keukenproject voor een klant afgerond in samenwerking met Sie Matic Hasselt en keukenadviseur Kimberly Van Putten.
  Als interieurarchitect kwam ik met een conceptplan naar Sie Matic. Kimberly heeft de klant en mij vakkundig begeleid in het maken van keuzes voor opstelling, materialen en toestellen. Altijd uiterst vriendelijk en zeer helder in het toelichten en beantwoorden van onze vragen. Kortom een bijzonder fijne samenwerking. We kijken vol ongeduld uit naar de realisatie.

 86. Ludo
  | Beantwoorden

  SieMatic Hasselt. Bedankt Kimberley! Prima job! 100% professioneel en 100% empathisch en meedenkend. Het was een plezier met je samen te werken om de keuken te realiseren.

 87. Rob en Anne
  | Beantwoorden

  Dankzij de vriendelijke en proffessionele hulp van Michael en Sofie (Geel) hebben we onze droomkeuken verwezenlijkt! De keuken tot stand brengen en de daarbij horende communicatie verliep erg vlot en behulpzaam. Ook de service na verkoop bleek een aangename samenwerking te zijn! Het materiaal is naar onze mening enorm degelijk en prachtig. Kortom wat prijs/kwaliteit betreft, hadden we als jong koppel niet beter kunnen wensen. Bedankt!

 88. Nick Rubens
  | Beantwoorden

  Mijn vriendin en ik werden in Hasselt geholpen door Kimberley. Ze was een zeer professionele, vriendelijke, eerlijke en behulpzame vrouw en heeft onze keuken tot in de puntjes helpen ontwerpen. Ze was ook heel flexibel naar afspraakuren toe omdat het voor ons niet altijd even goed uitkwam. Ook de showroom is zeer goed ingericht met vele keukens als voorbeeld om inspiratie op te doen. Een grote collectie met kleuren en materialen is ook aanwezig. Kortom, een zeer goede en positieve ervaring met Keukenontwerpers te Hasselt.

 89. Jolien Laenen
  | Beantwoorden

  Wij werden in de toonzaal van Geel zeer vriendelijk onthaald door Sofie. Zij heeft onze stijl perfect weten in te schatten en heeft deze omgezet naar een minimalistische keuken met accent details. Wij zijn heel tevreden over het ontwerp, klantvriendelijkheid, plaatsing en kwaliteit van de Keukenontwerpers. Alles werd goed opgevolgd en gecommuniceerd. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een uniek design.
  Bedankt Sofie!

 90. Tom Horemans
  | Beantwoorden

  Bij Siematic Kortenberg werden we vriendelijk verder geholpen door John Ackerman. Hij gaf een klare kijk op het ontwerp en geen vraag was te veel. Het ontwerp van de keuken was zeer duidelijk en het leidingenplan eveneens. Waren er toch nog vragen werden deze onmiddellijk door John beantwoord. De plaatsing van de keuken verliep vlekkeloos en netjes. Van bij aankoop tot bij de plaatsing hebben wij enkel een ervaring van TOP SERVICE gehad!!! Waren alle leveranciers bij ons nieuwbouwproject maar zo.

 91. Sara Weutens
  | Beantwoorden

  siematic Kortenberg:
  We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Siematic keukenontwerpers.
  We werden in de toonzaal van Kortenberg vlot en zeer goed geholpen door Joachim.
  Het hele proces verliep zoals beloofd. het resultaat is een mooie, stijlvolle, praktische keuken waar we veel complimenten over krijgen.
  Heel fijn.

 92. Kaat
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken laten ontwerpen door Dennis in Schoten en zijn meer dan tevreden!!! Onze keuken is het juweel en het middelpunt van ons huis en iedereen is dan ook vol lof over zowel het ontwerp als de praktische details die heel mooi en fijn verwerkt werden. Onze keuken werd bij levering en plaatsing volledig naar de vooraf besproken manier in gereedheid gebracht, zonder uitstel of verkeerde materialen! Alles tiptop in orde ! Ook de klantenservice nadien ivm bijkomende inlichtingen of om een probleem te verhelpen is altijd uitermate vriendelijk en zeer correct. Mevr Maarten Melissa heeft mijn probleem direct aangepakt en kon mij daags nadien al de oplossing geven en dit zeer klantvriendelijk en op een heel warme eerlijke manier. Dit boost nogmaals het vertrouwen en eerlijkheid van Siematic keukenontwerpers dat ook onze dochter een afspraak heeft met Dennis in Schoten om haar toekomstige keuken te ontwerpen als een juweel !!!

 93. Ann en Rik
  | Beantwoorden

  In de toonzaal kregen we een zeer vriendelijke ontvangst door Kimberly. Ze luisterde naar ons verhaal en wensen en nam deze ter harte. Ondanks de lockdown door de coronacrisis was er een vlotte communicatie via mail en kregen we steeds snel en correct antwoorden op onze vragen en werden de plannen en offerte onmiddellijk aangepast. Vlotte, duidelijke en vriendelijke communicatie. Zo hoort het, dankjewel!

 94. diane
  | Beantwoorden

  Ontvangst en uitwerking door Kimberley waren uitstekend. Ook de verschillende aanpassingen waren geen enkel probleem en werden professioneel uitgewerkt.
  De mogelijkheden en het materiaal van de keukens zijn prima.
  Maar net zoals de andere mensen die een review hebben geschreven, is het budget dat de bouwpromotor voorziet voor een keuken ondermaats. Dit is natuurlijk meer een kritiek voor de bouwpromotor dan voor Siematic. Op gebied van gedetailleerde prijsbepaling heb je ook totaal geen overzicht, laat staan inspraak.

 95. Els Palmaers
  | Beantwoorden

  Via de bouwpromotor kwamen we bij Keukenontwerpers Siematic Hasselt. Het contact met Kimberley verliep uitstekend: een luisterend oor, empathisch vermogen, juiste “vertaling” naar het keukenplan, deskundige uitleg, geduldig en vriendelijk, correcte afspraken, snelle uitvoering, kortom super. Benieuwd naar de fase waarin het plan omgezet wordt in de praktijk!
  Toch vermelden dat een prestigieus bouwproject best een overeenkomstig keukenbudget voorziet.

 96. fam crijns-thielens
  | Beantwoorden

  Siematic Hasselt:
  we zijn heel goed ontvangen geweest door kimberley. Ze begreep waar we naar opzoek waren en gaf ons goed advies. Ze dacht mee in functie van ons budget. Kortom een zeer goede ervaring met deze keukenwinkel.

 97. Lut en Erik
  | Beantwoorden

  Hoewel we aanvankelijk ontgoocheld waren over de ons voorgestelde keuken voor ons appartement in aanbouw (een ondermaatse keuken voor een zogenaamd luxe-appartement), zijn we er dank zij de deskundige hulp van Kimberley toch in geslaagd om tot een bevredigend resultaat te komen. Kimberly ging in op al onze wensen en dacht constructief mee over oplossingen. En dit op een vriendelijke en correcte manier.

 98. Jan-Jos & Claire
  | Beantwoorden

  Daar wij ingestapt zijn in een nieuwbouwproject moesten wij onze keuken bij SieMatic Hasselt bestellen. De bouwheer had een minimaal keukenontwerp voorzien, maar voor ons was dat niet voldoende.
  Wij werden heel vriendelijk ontvangen door Kimberly, zij luisterde naar ons en had meteen door dat wij iets totaal anders wensten. Ze liet ons eerst rustig rond kijken in de showroom. Ze had goede ideeën en gaf haar mening over ons voorstel.
  De prijsofferte werd ons al vlug doorgestuurd met een duidelijk overzicht van de +/- tussen het voorstel van de bouwheer en ons voorstel. De meerprijs was duidelijk vermeld.
  Bij ons tweede bezoek mochten we nog vragen stellen en werd de overeenkomst getekend. We zijn zeer positief over de samenwerking met Kimberly en zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.

 99. Karin
  | Beantwoorden

  Met onze gedachten van hoe onze nieuwe keuken er zou moeten uitzien, klopten we aan bij verschillende keukenbouwers. Toen we alle plannen naast elkaar legden, bleek dat Bie van Siematic het best naar onze wensen geluisterd had en onze droom in een mooi keukenplan had vertaald.
  Nu de nieuwe keuken al enkele maanden geleden geïnstalleerd is, zeggen we nog heel regelmatig tegen elkaar wat een schot in de roos het ontwerp van Bie geworden is. Het werd niet alleen een stijlvolle keuken om dagelijks heerlijk te koken, er is eveneens een tof bar/hoekje voorzien voor het ontbijt of een snelle hap, een heerlijke koffie bij het lezen van de krant of een gezellige apero bubbel met 100% interactie tijdens de activiteiten rond de keukenblok. Súpertevreden!

 100. Glenn S
  | Beantwoorden

  Keukenontwerpers Schoten.

  Goede ervaring met keukenontwerpers schoten. Voortgeholpen door Bie, een zeer bekwame binnenhuisarchitecte en ook de manager van de nieuwe winkel, die vanaf het begin de tijd nam en aandacht gaf voor zeer goed advies. Ik kreeg op alle (vele) vragen duidelijk en correct antwoord. Zij was beschikbaar (mail, tel, in de winkel) en steeds vriendelijk en correct. Dit gaf me het nodige vertrouwen. Daarom besloten om hier te tekenen voor de keuken.
  De keuken wordt in januari geleverd en geplaatst. Ik zal dan een nieuwe recensie schrijven voor de ervaringen met de plaatsers en het eindresultaat.

 101. Marc
  | Beantwoorden

  Keukenontwerpers Siematic Hasselt
  Uitstekend geholpen door Kimberley. We hadden een nieuwe inbouw-vaatwasser nodig en kozen eerst een toestel met de foutieve afmetingen. Zelf hadden we de afmetingen immers slechts ruw genoteerd. Gelukkig liet Kimberley niks aan het toeval over en stuurde tijdig bij door in detail de juiste afmetingen op te vragen en op zoek te gaan naar een geschikt inbouwmodel dat beantwoordde aan de specifieke afmetingen van onze keuken en aan onze wensen. Prima afhandeling! Prima service!

 102. Leen
  | Beantwoorden

  Bij Siematic Geel, zeer vriendelijk ontvangen door Vincent, die mijn vraag naar minimalisme perfect wist te vertalen naar een keuken die mijn verwachtingen overtroffen. Het was een plezier om samen met hem mijn droomkeuken uit te tekenen.
  Ondanks de bouw van mijn appartement in Nieuwpoort behoorlijk uitliep, hebben ze alles in het werk gesteld om met het bouwverlof dat voor de deur stond, mijn keuken snel geplaatst te krijgen. Een plaatsing die op een zeer vlotte en professionele manier gebeurde.
  Waarna ik mijn eerste zomer aan de kust, met een geweldige, kwaliteitsvolle keuken kon starten.
  Een computer error, maakte dat er voor enkele kleine zaken een na levering diende te gebeuren. Nog tijdens het plaatsen, had men hiervoor al een nieuwe afspraak ingepland. Zonder ik hiervoor zelf iets moest ondernemen.
  Wanneer tijdens de eerste weken er een barst in het keramische blad ontstond door het uitzetten van de inductie kookplaat, zoals bleek na verder onderzoek, is dit zonder enig probleem en met een glimlach, gratis vervangen.
  Moet vermeld worden dat ik nooit een klantendienst gekend heb, die ondanks de grote afstand van Geel naar Nieuwpoort, altijd alles in het werk heeft gesteld om bij deze problemen snel en accuraat alles te organiseren, rekening houdend met mijn persoonlijke wensen. Steeds vriendelijk en zoekend naar de meest snelle en ideale oplossing voor mij. Ook als dit betekende dat er een extra rit gemaakt moest worden.
  Siematic Geel – een sterk team, dat naast uitstekende kwaliteit ook een uitstekende naservice levert.

 103. Guillaume
  | Beantwoorden

  Voor ons is Siematic – Keukenontwerpers in Hasselt een absolute aanrader, zowel voor de begeleiding bij het ontwerp, de plaatsing en service na verkoop!

  Voor onze renovatie zijn we, op basis van deze reviews, finaal ook nog bij Siematic langs gegaan. We hadden geen afspraak, maar Kimberly maakte onmiddellijk tijd vrij. Het latere ontwerp was zoals we het gevraagd hadden, maar toch ook anders dan bij de andere 2 keukenspecialisten waar we reeds waren geweest. Ze had goede ideeën en luisterde naar onze bezorgheden (vaatwasser op hoogte?) en gaf daar een duidelijke mening over. Ze was vlot bereikbaar, antwoordde snel op mails en altijd bereid voor verdere afstemming en aanpassing(en) van het plan.
  In aanloop naar de plaatsing konden we langsgaan met onze zorgen rond de voorbereidende werken en nam ze actie waar nodig.
  De werken zelf zijn verlopen zoals afgesproken, door zeer professionele plaatsers. Mickey en zijn collega hebben mooi werk geleverd en ook het probleem mbt de watertoevoer opgelost; ze hebben ervoor gezorgd dat ook de details goed zaten en de omkadering perfect in mekaar zat. Kimberly was, in haar verlof, vlot bereikbaar om een laatste probleem uit te klaren (waarvoor veel dank).
  Er was één kastdeur met een kleine fabricagefout en nog enkel andere kleine zaken die niet helemaal vlot gingen, dingen die je pas na enkele dagen opmerkt. Geen enkel probleem! Na 1 maand was de nieuwe kastdeur, de nieuwe kookplaat er al en ook de druksystemen werden vlot aangepast. Weer helemaal volgens afgesproken timing.
  Voor ons is Siematic – Hasselt zeker een aanrader!
  Een dikke pluim voor heel het team.

 104. Hugo
  | Beantwoorden

  Via de bouwpromotor kwamen wij bij Siematic in Hasselt terecht. Zeer aangename ontvangst. Kimberley had reeds een eenvoudig ontwerp klaar wat maakte dat wij zeer makkelijk konden aanpassen en kiezen. Geen enkele moeite te veel! Onmiddellijk een prijsofferte! Na enkele dagen bleek dat we een verkeerde maat gebruikt hadden bij de opstelling. Opnieuw werden we uitgenodigd in de zaak en opnieuw lagen er al enkele mogelijke oplossingen klaar. Heel tevreden tot nu toe! Als de keukenplaatsers dezelfde kwaliteit weten te bieden, zullen wij alvast gelukkige mensen zijn.

 105. Snoeck
  | Beantwoorden

  Slechtste beslissing van heel onze (grondige) verbouwing.
  Bij plaatsing dient alles onmiddellijk betaald te worden.
  Volgende zaken blijken reeds bij plaatsing niet in orde:
  – Een volledige kast werd verkeerd opgemeten
  – Quooker verkeerd geleverd
  – Eiland werd 4 cm te ver naar de ramen geplaatst waardoor het niet onder de dampkap staat.
  – Allebei de zijpanelen van mijn eiland zijn beschadigd.
  – Stopcontacten in zijpaneel kunnen niet functioneren want zijn verkeerd geplaatst
  Na plaatsing blijkt het volgende :
  – Quooker geeft geen bruisend water
  – Diepvries koelt wel maar vriest niet
  – Afdichting van koelkast valt er steeds uit
  – Schab van kast beschadigd geplaatst

  Levering op 3 juli, zal moeten wachten tot midden augustus tot ze overgaan tot bijplaatsen kast, het is ‘bouwverlof’ !!!!
  Mijn appartement ligt vol met deuren, plinten, werkmateriaal, schabben,… dit hebben ze nodig voor het verder afwerken.
  Never ever again, slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

  Zij hebben wel ons geld, wij hebben geen functionerende keuken.

 106. Vandervoort
  | Beantwoorden

  Als je graag heel veel stress en miserie wil , moet je bij siemetic Geel zijn , de verkoper had ons belooft dat alles achter de rug zou zijn half juni , na de tweede verloren dag verlof zou op 10 juli alles afgewerkt worden , en de 2 e keer een grote chaos ,niks gebeurd ,zit nog steeds met een half keuken
  En als je dan op 11 juli ZELF moet bellen hoe dat het verder zit dan antwoorden ze doodleuk dat ik eens wat vriendelijker mag zijn? Klant is koning , niet bij siemetic Geel

 107. Jan Geeraerts
  | Beantwoorden

  Vorig jaar zijn wij bij Eggo, Bertels en Siematic geweest voor een offerte van een keuken. Bij elke keukenfabrikant hebben wij een offerte laten maken voor een landelijke keuken MET verticale groeven. Ook bij Siematic stapte wij op één keuken af en dat was die dat verticaal geprofileerd was.

  Bij Siematic hadden we het beste gevoel en zijn we daar meerdere keren geweest om alles te overlopen. Dit was zeer gedetailleerd, waardoor we dus niet verwacht hadden dat het zou kunnen mislopen… Eigenlijk ging alles goed tot de dag voor ze de keuken kwamen plaatsen. Toen ze de meubels geleverd hadden en we een doos uitpakte, zagen we meteen dat de panelen geen verticale groeven hadden. De dag waarop ze de keuken aan het plaatsen waren, ontdekte we nog veel meer zaken die niet correct waren!!
  Wat liep er mis? Een kast gekregen die totaal niet van onze keuken was. Drie panelen met handvaten, maar ik had geen handvaten gevraagd. Een wasbak die al beschadigd was (ondertussen wel al een nieuwe besteld). Onderdelen van de dampkap die niet geleverd zijn… Enzovoort.

  Tijdens ons bezoek (tweede afspraak) aan Siematic hebben we een map gekregen met de foto’s van hoe de keuken er zou uitzien. Tot op vandaag zien wij verticale lijnen op die foto’s en is er nog steeds GEEN haar op ons hoofd dat er aan dacht om VLAKKE panelen te kopen. Op de offerte die wij jammer genoeg ondertekend hebben, kunnen wij niet afleiden over welk soort paneel dit gaat. Volgens de verkoopster zou ze overal vlakke panelen genomen hebben, omdat we voor vlakke ZIJPANELEN gekozen hadden. Dit hebben wij duidelijk niet gevraagd….

  Nu is Siematic natuurlijk op de hoogte van het probleem. De verkoopster weet duidelijk dat ze in de fout is. Jammer genoeg kunnen ze de keuken die we dus willen, niet meer maken. We zijn dan 2 maart terug naar Siematic gegaan en daar hebben we een ander soort paneel gekozen. Uiteindelijk sturen ze ons 7 maart een offerte door (zie mail hieronder) waarin staat dat we nog 1804,72 euro moeten bijleggen om deze panelen (wat niet eens onze eerste keuze is) te kunnen verkrijgen. We zitten helemaal op het einde van onze renovatie en hebben dat bedrag niet meer over. Ook zijn we niet overtuigd van deze panelen. In de mail die de verkoopster op 7 maart naar ons doorgestuurd heeft, vermeldt ze duidelijk dat we 50% korting zouden krijgen. Dit doen ze toch alleen maar omdat ze weten dat ze in fout zijn?

  De plaatsing van de keuken had een mooi einde aan onze renovatie moeten worden maar wij zitten de komende 20 jaar wel met een keuken die niet voldoet aan onze eisen. Bedankt siematic!

 108. Goossens- Franssen
  | Beantwoorden

  We zijn terechtgekomen in Hasselt via vrienden. We werden goed ontangen door Kimberly. Zij heeft ons geholpen om een landelijke stijlvolle keuken te ontwerpen, ondanks dat er vooral moderne keukens ontworpen worden. We zijn erg tevreden, ook achteraf waren er geen problemen om nog enkele dingen aan te passen. Tevreden klanten hier! Wij raden Siematic in Hasselt aan naar (ver)bouwende vrienden/buren.

 109. De Cuyper
  | Beantwoorden

  In Kortenberg heel vriendelijk geholpen door Joachim die zen tijd nam en uiterst professioneel overkwam
  De keukens zagen er ook heel degelijk uit !

 110. GL&AC
  | Beantwoorden

  Ruim een jaar geleden plaatsten we de bestelling voor onze nieuwe keuken, ontworpen met de hulp van Kimberley (Hasselt). De opmeting en goedkeuring definitieve ontwerp verliep vlekkeloos. Het was voor onze eigen planning cruciaal dat de lever- en plaatsingstermijn gerespecteerd zou blijven en daar is Siematic volledig in geslaagd. Op de voorziene momenten werd de keuken afgeleverd en geïnstalleerd, door bekwame vakmannen.

  Tijdens de plaatsing werd er opgemerkt dat de dampkap beschadigd geleverd was. Geen probleem, er werd hiervoor meteen een nieuwe besteld en deze werd enkele weken later geplaatst. Het blijft precisiewerk en kritisch als we waren, merkten we enkele details op na de plaatsing die naar onze mening nog net iets beter konden. Geen probleem, een telefoontje en een afspraak later was alles kosteloos en snel gecorrigeerd. De service was echt top en dat was ook exact waarop we gehoopt hadden. Geen zorgen gehad.

  Ondertussen zijn we al ruim een half jaar gelukkige (en trotse) gebruikers van onze nieuwe keuken. Absoluut geen spijt, dikke aanrader!

 111. Marina
  | Beantwoorden

  Na een verplicht bezoek van de bouwpromoter bij SieMatic Geel kwam ik terecht bij R. waar het contant vriendelijk doch niet echt bevredigend was. Ik heb lang rond gelopen met een toch niet zo een fijnekeuze gevoel. Het was mij allemaal wat opgedrongen. Gelukkig werd ik opgebeld door Bie een fijne jonge dame met ambitie en boordevol toffe ideeën, die mij feilloos aanvoelde en vrij direct naar de juiste keuken leide. Ik ben trots op mijn keuken. Nu nog door de goeie vakmensen geplaatst en het kan niet meer stuk. Bie, hartelijk dank voor je enthousiaste en gemotiveerde aanpak, zeer professioneel. Je bent een meerwaarde voor SieMatic

 112. Evelien
  | Beantwoorden

  Wij raden Siematic aan iedereen aan!!

  We werden vanaf het eerste tot het laatste bezoek zeer goed ontvangen en begeleid. Michael, maar ook de andere collega’s staan altijd voor je klaar. Het was zeer aangenaam dat Michael meedenkt naar de mogelijkheden en er ook alles voor doet om aan alle wensen te kunnen voldoen.

  Hun totaalservice is super. Van het ontwerp tot de volledige plaatsing is alles super vlot verlopen. Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van onze keuken, alsook de kwaliteit van de service bij Siematic!

 113. Sarah
  | Beantwoorden

  Na een hele zoektocht terecht gekomen bij Keukenontwerpers Hasselt. Vriendelijk ontvangen door Mark en Kimberley, daarna werd de keuken stap voor stap uitgewerkt door Kimberley. Heel geduldige en meedenkende dame. Ze komt met veel nuttige ideeën en voorstellen en stelde onze droomkeuken samen alsof het haar eigen keuken was. Kortom een aanrader!

 114. frie
  | Beantwoorden

  Na een minder prettige ervaring met Sofie in de winkel werd ik opgebeld door Kimberley. Zeer vriendelijke dame die haar best deed om een paar voorstellen uit te werken. Spijtig dat we niet tot een geschikt concept kwamen.

 115. Dorien en Jan
  | Beantwoorden

  Met ons klein budget dachten we dat SieMatic niets voor ons zou zijn. Toch namen we eens een kijkje en hebben we samen met Bie in Geel een keuken op maat samengesteld. De ontvangst was zeer spontaan en professioneel. Het ontwerp met foto’s kregen we gebundeld mee naar huis. Wanneer we later vragen hadden, werden deze zeer snel beantwoord.
  Kortom, wij zijn heel tevreden!

 116. Nina
  | Beantwoorden

  We zijn naar het filiaal in Geel onze nieuwe keuken gaan kiezen. We hadden heel veel eisen en een gedetailleerde visie, geen makkelijke kant en klare keuken met andere woorden. Michaël heeft ons ontvangen en aandachtig geluisterd naar onze wensen. Bij het verkrijgen van de 3D-beelden van Michael werden we overdonderd: dit was de keuken die we voor ogen hadden, we hadden het niet beter kunnen ontwerpen dan Michael. Zeer positieve ervaring dus! Nu enkel nog wat wachten op de installatie, hopelijk een even positieve ervaring…

 117. Johan & Lutgard Van Caimere-Haverhals
  | Beantwoorden

  Nieuwbouwproject waardoor we een keuken diende te kiezen in het filiaal te Geel. Bij de eerste afspraak werden we door Michael en Vincent op een correcte, vriendelijke en heel professionele manier begeleid. De wijzigingen van onzentwege werden probleemloos verricht en nadien in mooie 3D foto’s naar ons via email toegezonden. Het 3D ontwerp mocht gezien worden. De tweede afspraak was met Michael en verliep zoals de eerste. We kregen een grondige uiteenzetting budget versus meerwaarde! Michael nam hiervoor zijn tijd en gaf ons bijkomend advies. Eén min punt, waarom geen korting geven aan de koper in plaats van de bouwpromotor als de concurrentie met BTW korting en gratis toestellen hun klanten trachten te lokken. Nu nog de plaatsing en afwerking, wij hopen dat dit even vlot verloopt zoals Michael en Vincent ons beloofd hebben en dan berichten we jullie van het eindresultaat.

 118. Lutgard en Johan
  | Beantwoorden

  Na het eerste contact met Michael en Vincent hadden we een goed gevoel. Klantvriendelijk is wel één van hun troeven wat kantoor te Geel aangaat. Vanuit onze basis opstelling hebben ze een prachtige keuken op papier uitgewerkt volgens onze normen. Wij hopen uiteraard dat de plaatsing en afwerking even vlot en efficiënt zal verlopen. Van Michael en Vincent zijn we inderdaad heel tevreden doch één min puntje namelijk wat met een korting voor de aankoop van toestellen van éénzelfde merk!!! Concurrenten bieden prijsverminderingen aan op toestellen als men een keuken koopt en laat plaatsen.

 119. Tony
  | Beantwoorden

  We zijn een keuken gaan kiezen in het filiaal te Geel.
  Michael Jacobs heeft ons heel vriendelijk en professioneel geholpen👍. De prijs berekende hij in een paar minuten en mooie 3d foto’s van de keuken hadden we diezelfde dag nog in mail. Daarna heeft hij een verandering van onzentwege probleemloos gedaan. Na de plaatsing hopen we evenzo een positieve feedback te geven van de plaatsers en de keuken.

 120. niko vanhaelen
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken gekocht bij Charlotte Van Eeckhoudt bij keukenontwerpers Waterloo. Topadvies en steeds meedenkend met de klant. Absolute aanrader!

 121. Hanna
  | Beantwoorden

  Vanaf het begin een afspraak gemaakt met de projectverantwoordelijke, Kimberley van Putten. Het was mijn allereerste ervaring tot het kopen van een keuken en Kimberley heeft deze ervaring prima begeleid van begin tot einde! Haar ervaring heeft zeker meegespeeld in belangrijke beslissingen. Een dikke dankjewel en nu wachten op het uiteindelijke eindresultaat! Ik kijk er alvast heel erg naar uit!

 122. Wilfried en Eliane
  | Beantwoorden

  We hebben enkele afspraken voor een nieuwe keuken achter de rug. Telkens met contactpersoon Kimberly van de vestiging in Hasselt. Geweldig persoon. Niets is teveel, (bijna) alles kan. Steeds vlot bereikbaar. Kortom een prachtig contact die meedenkt en je met raad en ervaring bijstaat. We zijn nu in volle verwachting van de realisering ervan. De plannen ogen goed. Na plaatsing zal ik hier nog wel iets plaatsen

 123. Familie Medart-Croes
  | Beantwoorden

  Aangezien het over een nieuwbouwproject gaat waren wij verplicht om een keuken te kiezen bij SieMatic Hasselt.
  Zeer positief, zeer goede samenwerking met interieurarchitect Kimberley van Putten.
  Wij zijn zeer tevreden, het was een een fijn samenwerken aan ons keukenontwerp op maat. Wij zijn fier met het eindresultaat.
  Telkens als we een aanpassing aan de keuken vroegen gebeurde dit zonder problemen. Een hele flexibele dame.
  De keuken is nog niet geplaatst maar we hebben er alle vertrouwen in.
  Kimberley een dikke pluim voor U en altijd welkom ! Veel succes in uw verdere carrière !

 124. patrick et nancy
  | Beantwoorden

  Nous sommes très fier de notre nouvelle cuisine exactement comme on se l’imaginait. Tout n’a pas été simple mais SieMatic Waterloo était à notre écoute et ils ont tout fait pour que nous soyons satisfait.
  Nous pouvons recommander leurs services.

 125. Natasja Timmers
  | Beantwoorden

  Mijn man en ik waren al een tijdje op zoek naar een mooie keuken voor ons renovatieproject toen we bij keukenontwerpers in Hasselt terecht kwamen. Wij waren meteen onder de indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden van Siematic. We werden uitstekend verder geholpen door Kimberley en van de ene op de andere dag was de keuze gemaakt. Ondertussen zijn we in het bezit van onze mooie Siematic keuken en wij kunnen nergens iets op aanmerken. Vlotte service, uitstekende plaatsing door erg vriendelijke monteurs, uitstekende kwaliteit! Bij Kimberley konden wij ook na de verkoop met al onze vragen terecht. Wij kregen steeds snel antwoord en kunnen niets anders zeggen dan dat zij super werk geleverd heeft! Kortom.. wij zouden iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken aanraden om een kijkje te gaan nemen in de showroom in Hasselt.

 126. De Smedt Bjorn
  | Beantwoorden

  Op onze zoektocht naar een mooie maar toch praktische keuken die dringend moest geplaatst worden zijn we door toeval op Keukenontwerpers gevallen, Bij deze hadden we contact met een zekere Charlotte Van Eeckhoudt die ons hier in begeleide en waarvan ik in het kort kan zeggen dat deze toch jonge maar Ambitieuze dame een Top service biedt, klant gericht is,rekening houd met de vraag van de klant en goed advies geeft waar nodig, meer dan een aangename ervaring waardoor onze keuze voor keukenontwerpers gemakkelijk gemaakt was, ook hun opvolging naar planning toe etc is top ,……..Alvast bedankt voor alle nodige inspanningen en het prachtige resultaat Charlotte,

 127. Mieke Sprimont
  | Beantwoorden

  Begin 2017 waren we toe aan een nieuwe keuken en op Batibouw viel ik als een baksteen voor een enorm werkblad in geborsteld inox bij de keukenstand van SieMatic.
  Ondanks dat er thuis nog een grote verbouwing op til stond bestelde ik de keuken direct. De gunstige voorwaarden wegens Batibouw speelden daarin een rol natuurlijk maar ook het feit dat ik vanaf het eerste contact met de keukenontwerpster (in mijn geval Charlotte Van Eeckhoudt) een sterk gevoel van vertrouwen kreeg: ik wist dat ik met deze persoon zou kunnen samenwerken. En ik ben daarin nooit teleurgesteld geworden. Alle medewerkers van SieMatic waar ik mee te maken kreeg waren even professioneel, uiterst precies, zorgzaam, flexibel en geduldig. Wegens de verbouwing is het een tamelijk lang proces geworden, maar ik kon erop rekenen dat als er iets beloofd werd, het ook gebeurde.

  Het resultaat mag er zijn: een ultra moderne, zeer praktische keuken die dankzij haar mooie warme tinten perfect past in ons 150 jaar oude huis.

 128. Vanderhallen Edith
  | Beantwoorden

  Aangezien het over een nieuwbouwproject gaat was ik verplicht een keuken te kiezen bij SieMatic Hasselt.
  Bij mijn eerste telefonisch contact met de interieurarchitecte Kimberley voelde ik dadelijk “dat zit goed”.
  Ze heeft me heel vriendelijk ontvangen en dan de gekozen keuken van de bouwheer zeer professioneel en met veel vakkennis tot in detail voorgesteld.
  Er was toen reeds een 3D plan aanwezig.
  Nadat ik het thuis even bestudeerd had heb ik terug met haar contact genomen.
  Kimberley heeft dan samen met mij aanpassingen aangebracht tot een resultaat waar ik fier op ben.Ook rekening houdend met mijn vooropgesteld budget.
  Zonder haar professionele hulp en vakkennis was ik niet tot zulk een mooi resultaat gekomen.
  Ik zou iedereen aanraden die een keuken moet kopen om bij SieMatic Hasselt te gaan.Niet vergeten naar Kimberley te vragen want samen met haar hulp kom je tot een droomkeuken.
  Ik hoop dat het plaatsen even professioneel verloopt als de ontwerpfase.

 129. May Proost
  | Beantwoorden

  Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen door Kimberley en zij heeft ons goed advies gegeven. Wij konden ook altijd snel terecht om wijzigingen door te nemen.
  De keuken is nog niet geplaatst, maar wij hebben er alle vertrouwen in.

 130. Nina & Yannick
  | Beantwoorden

  Wij werden heel vriendelijk ontvangen door Kimberley en zijn zeer snel en goed geholpen geweest. Telkens we een aanpassing aan de plannen wilden, stuurde ze die heel snel door, wat maakte dat we snel de knoop konden doorhakken. Onze keuken is nog niet geplaatst, maar de eerste stappen waren zeker al dik in orde!

 131. Marc Tulkens
  | Beantwoorden

  Kan nog geen commentaar geven aangezien keuken nog niet geplaatst is. Zal dus voor later zijn.

  • Marc Tulkens
   | Beantwoorden

   Wilde nog toevoegen aan mijn commentaar dat we in de winkel zeer vriendelijk zijn ontvangen en dat er voldoende tijd werd vrijgemaakt om ons alle nodige inlichtingen te verstrekken.

 132. Gerarda & Guy
  | Beantwoorden

  Wij werden in Hasselt op een zeer aangename manier geholpen door Kimberly. Haar vriendelijkheid en vakkennis maakten indruk. Geen moeite was haar teveel ook niet als er meermaals aanpassingen door ons gevraagd werden. De plaatsing is pas voorzien in het najaar maar wij hebben er het volste vertrouwen in.

 133. Thomas
  | Beantwoorden

  Tot nu toe zeer tevreden over de service bij Keukenontwerpers in Hasselt. Vriendelijke ontvangst, handige tips en snelle aanpassingen aan de plannen en schetsen door Kimberley, die steeds bereikbaar was en zich heel flexibel opstelde. Aangezien het om een nieuwbouwproject gaat, moet de keuken nog geplaatst worden. Ik hoop dat dit even vlot verloopt als de ontwerpfase!

 134. Lana
  | Beantwoorden

  We zijn super vriendelijk ontvangen! Dit was s morgens en werden dan ook van koffie en lekkere mini croissants en chocolade koekjes voorzien. Hierbij hebben we dan eerst uitleg gekregen en mochten daarna rondkijken in de winkel. We zijn geholpen door Kimberley. Ze was zeer vriendelijk en behulpzaam!

 135. Raymond Wyns
  | Beantwoorden

  Hasselt :We werden vriendelijke en correct onthaald door Kimberley. Ze gaf ons een zelden gezien gedetailleerde deskundige uitleg. Spijtig van de lange wachttijd. De keuken is nog niet geleverd en bijgevolg ook nog geen plaatsing. Al bij al tot nu toe tevreden. Als de plaatsing even vlot verloopt als de bestelling krijgen jullie een 8/10. Een snelle levering zou ons héél gelukkig maken ! Doe eens jullie best. Waar een wil is is een weg.

 136. Coskun & Sibel
  | Beantwoorden

  Wij werden geholpen door Kimberly in SieMatic te Hasselt.
  De 3D tekening die ze toonde, was wat wij exact wilden.
  Een klein beetje boven ons budget, maar dat hadden we er wel voor over. Het is ten slotte onze droomkeuken.
  En nu enkel afwachten… spannend!

 137. GL&AC
  | Beantwoorden

  We zijn erg onder de indruk van de ontvangst en service bij SieMatic Keukenontwerpers in Hasselt. We bestelden hier recent onze keuken, met volle overtuiging op beide oren te mogen slapen wat betreft kwaliteit en afwerking van de keuken, plaatsing en respecteren van leveringstermijn, kostprijs en betalingsvoorwaarden, …

  Gastvrouw Kimberley heeft ons met raad en daad zowel tijdens als na (!) de gewoonlijke werkuren bijgestaan. Met volle overtuiging om binnen het vooropgestelde budget te blijven, werkten we samen een ontwerp uit. Kritisch als we waren, vroegen we meermaals om aanpassingen te maken en dit werd steeds zonder problemen uitgevoerd, met volledige transparantie wat betreft de min- of meerprijs. De vele vragen die we stelden, werden steeds met een glimlach beantwoord. Het hele proces voelde aan als een goede, wederzijdse samenwerking en we kijken dan ook met veel plezier uit naar de installatie van onze keuken!

 138. Pedro
  | Beantwoorden

  Wij hebben net dezelfde ervaring meegemaakt, zelfs op die “Inspiration Days”. Het begon al toen we binnen kwamen, het geleuter van die speciale voorwaarden die enkel geldig waren op deze dag. Het ging zo maar verder, tot “mijn baas heeft net de speciale korting goedgekeurd”….. onze verkoper ging zelfs bijna 2 maal even weg om ons “in alle rust” te laten beslissen en telkens terug te komen met “… en hebben jullie al beslist”. Die agressieve verkoopstechnieken storen mij ook ontzettend en zeker op die Inspiration Days, waar je hapjes en de nodige drank krijgt, zodat je uiteindelijk de offerte tekent. In ons geval, hebben we zelfs een offerte getekend met als omschrijving ….”keuken volgens tekening”, helaas zat de tekening er niet bij, en geen detail van de keukenonderdelen. Het is duidelijk dat ze daar de mensen die de winkel binnenkomen, zo vlug mogelijk een bestelbon laten tekenen, zodat je aan hen vastzit. Hiermee wil ik niet zeggen dat de service of prijs niet goed zou zijn, het gaat mij vooral over de manier waarop ze de mensen benaderen. Misschien is de manier van handelen normaal, gezien de concurrentie op de keukenmarkt. Bij mijn vorige keuken, moest ik ook onmiddellijk tekenen als ik wou genieten van de Batibouw korting… Hopelijk komt alles nog goed.

  • Cabanier Kristin
   | Beantwoorden

   Beste heer Pedro, allereerst mijn welgemeende excuses dat u onze Inspiration Days in Geel zo ervaren hebt, dit is zeker niet onze intentie en onze manier van werken. Wij hebben elkaar die dag ook even gesproken en vond het zelf een aangename kennismaking met u en uw echtgenote. Zoals ik toen ook heb aangegeven hebben wij tijdens een Event weekend speciale afspraken met onze leveranciers voor mensen die dan kunnen beslissen. En u heeft hier ook van kunnen profiteren door samen met ons een principesakkoord te tekenen. Voordeel is dat u speciale voorwaarden heeft, maar u kan nog alles aanpassen tot Stefan uw keuken komt opmeten. Ondertussen heeft u van mijn collega Roy de computer tekeningen volgens bespreking mogen ontvangen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat u de juiste beslissing genomen heeft door met ons verder samen te werken voor uw nieuwe droomkeuken. En wij zullen u dossier zoals alle andere met de grootste zorg verwerken, zo kunnen wij u ook rekenen bij onze ambassadeurs van de toekomst. Mocht u nog verdere vragen hebben kan u mij uiteraard hiervoor contacteren. Vriendelijke groeten Cabanier Kristin

 139. Timmers Dietrich
  | Beantwoorden

  Ik heb een appartement gekocht, en mocht hiervoor gaan kiezen bij Keukenontwerpers te Geel. Wat een super ontvangst, na sluitingstijd zelfs. Alle tijd genomen om mij te helpen, en bij te staan in de soms toch al moeilijke keuzes. De persoon daar die mij geholpen heeft was Bie van De Looverbosch. Super spontaan iemand, de service was van bij de ontvangst tot de uiteindelijke beslissing 5 sterren waard!!! Doe zo verder!!! En nog een dikke merci voor het geduld.

 140. Veronique & Rolly
  | Beantwoorden

  Zeven jaar geleden hadden we een showroom siematic keuken aangekocht uit Wilrijk. Telkens een bezoeker bij ons langskwam kregen we steeds te horen : wat een prachtige keuken hebben jullie. Sinds kort zijn we verhuisd en we zijn uiteraard opnieuw naar siematic gegaan. We werden door Sarah ontvangen. Een charmante dame, die oog voor detail en vooral veel geduld heeft, want er zat veel onzekerheid in ons werken. We hebben heel wat oproepen en mails moeten uitwisselen en deze werden telkens keer zeer professioneel aangepakt. Dankuwel Sarah om zich over ons ontfermd te hebben, want onze keuken is eindelijk in productie gegaan en binnenkort zullen we van dit pareltje kunnen genieten. Daarnaast wil ik de ganse team ook bedanken, omdat ze zo behulpzaam zijn. Vandaar mensen nodig ik jullie allemaal uit om naar Wilrijk te gaan om dit in levende lijve mee te maken !

 141. Geert Bynens
  | Beantwoorden

  SieMatic Hassselt is ’the place to be’ voor een nieuwe keuken. Kimberley heeft heel de tijd actief geluisterd en meegegaan in heel het verhaal om de keuken te ontwerpen en aan te passen zoals ik het zag. Tot elk detail volgde ze en zonder probleem en met geduld zijn we er uitgekomen tot een pracht resultaat. Ik laat later weten of de plaatsing en afwerking even hoogwaardig is.

 142. Katrien
  | Beantwoorden

  Ik werd vriendelijk ontvangen door Pauline. Ze nam alle tijd om te luisteren naar mijn ideale keuken. Rekening houdend met ons budget kwam ze met een mooi ontwerp. Er werd een voorstel gedaan naar korting, wel in te tekenen op korte termijn. Maar dit gebeurde niet op een agressieve of dwingende manier. Uiteindelijk hebben we beslist met onze schrijnwerker verder te gaan omdat dit budgettair de beste keuze is. In het andere geval had ik zeker graag met Siematic in zee gegaan omwille van de totaalaanpak en hun vakkennis.

 143. Frans & Betty N.R.
  | Beantwoorden

  Frans & Betty N.R.

  Oriënterend bezochten wij 9 Keukenleveranciers, waarbij Siematic-Keukenontwerpers in Geel.
  Aan de balie zat een vriendelijke man die een rondleiding gaf en ons voorzag van documentatie.
  Nadien maakten wij 2 afspraken bij een dame, die tussentijds ook de door ons gevraagde update’s mailde.
  Woaaaw, was DAT een dame ! Vriendelijk, geduldig en attent, daarboven met inzicht en kennis van zaken. Gewoon in ziel en hart een ECHTE architect.
  Uitgaande van, dat achter een sterke dame ook een sterk technisch team staat, werd vervolgens in volle vertrouwen een keurige overeenkomst afgesloten.
  Zij is echt een bloemetje waard ! Nogmaals dank aan die dame: Bie V.D. Looverbosch.

 144. Koen en Katja
  | Beantwoorden

  Keukenontwerpers te Wilrijk:
  Niets dan lof over de begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe keuken en tenslotte de uitvoering waar we heel tevreden over zijn. Charlotte heeft ons steeds met raad en daad bijgestaan. Als we vragen hadden konden we haar steeds telefonisch contacteren. Een dikke pluim voor haar en het bedrijf.
  Zeer ervaren mensen die de keuken kwamen plaatsen en alles netjes achter lieten.

 145. Hombroeckx Wilfried en Nadia
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze Sie Matic keuken reeds van 2013.
  Door allerlei omstandigheden liep er van alles fout met onze keuken. Ondanks dat zijn we toch best tevreden over onze keuken, alle problemen werden allemaal opgelost door één van de installateurs (Dimitri). Het enige wat ontbrak was een inox dampkapoverkapping. Op zijn advies namen we contact op met Kimberly van Keukenontwerpers Hasselt. In samenspraak met haar werd er een prachtige dampkapoverkapping opgeleverd.
  Nu is onze keuken echt af.

 146. Rik & Greet
  | Beantwoorden

  Wij zijn door dezelfde Bie van de L. ontvangen in Geel. Inderdaad zeer goede en vriendelijk ontvangst maar naarmate onze ontmoeting vorderde steeds agressiever om onmiddellijk een koopovereenkomst af te sluiten door agressief met “uitzonderlijke korting” op de proppen te komen. Alle aandacht ging naar ons vermoedelijk budget, korting(en) en vooral het snel afsluiten van een deal.

  • Cabanier kristin
   | Beantwoorden

   Beste Rik en Greet , ik ben Kristin Cabanier, regiomanager van Siematic Keukenontwerpers en ben misnoegd te lezen dat u een slechte ervaring heeft in onze toonzaal te geel bij collega Bie. Graag had ik persoonlijk hieromtrent met u contact gehad omdat dit niet de policy van ons bedrijf is. U kan mij bereiken op mijn nummer 0498/27 27 40. Tot snel

 147. Hans & Ellen
  | Beantwoorden

  Wij zijn zeer goed ontvangen door Bie Van de L. bij Keukenontwerpers te Geel. Zij heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen en dit op prachtige wijze uitgetekend in 3D.
  Bie gaf heel nuttige tips om onze keuken nog te verbeteren, waarvoor wij haar zeer dankbaar zijn.
  Met veel plezier en een gerust gevoel hebben wij onze keuken besteld.
  Wij kijken heel erg uit naar de oplevering van de keuken.

 148. Joris De Ceuster
  | Beantwoorden

  Na een bezoek aan keukenontwerpers – Siematic te Geel, werden we spontaan aangesproken door één van hun medewerkers (Bie Van De Looverbosch) die ons hun principe en werkwijze verduidelijkte. Ze heeft bij alle afspraken die wij nadien hadden, haar tijd genomen voor ons om onze vragen duidelijk en professioneel te beantwoorden. Haar ervaring als binnenhuisarchitecte heeft zeker geholpen om de keuken perfect af te stemmen op onze wensen. Alle aspecten van de keukens werden ook met toonzaalmodellen duidelijk gemaakt en dit was steeds kwalitatief materiaal. We gingen hier telkens met een goed gevoel naar huis en hebben dan ook besloten om onze keuken bij hen aan te kopen. Zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar een keuken!

 149. Tim V.
  | Beantwoorden

  Een dikke pluim voor Keukenontwerpers Waterloo. Wij kregen van begin af aan een uitmuntende begeleiding van Charlotte Van Eeckhoudt. Alles werd zeer zorgvuldig uitgetekend en mooi gepresenteerd. Wij kunnen tevens bevestigen dat nadien ook alles werd gerealiseerd zoals afgesproken. Een tevreden klant hier! Nogmaals bedankt Charlotte!

 150. Annemie en Lieven
  | Beantwoorden

  Na het afschuimen van enkele beurzen en bezoeken van enkele keukenbouwers kwamen we in contact met Siematic Keukenontwerpers. We werden te woord gestaan door een bekwame dame (Kimberly) en kregen een goed beeld van de diverse mogelijkheden. Maar nog veel belangrijker waren de verfrissende ideeën qua lay-out. Als je 27 jaar vertrouwd bent met een keukenopstelling wil je wel eens iets anders, maar wat is dan de vraag. We werden uitstekend begeleid in onze keuze, ook wat betreft de materialen, kleuren en toestellen. Wat ons overtuigd heeft om met Siematic Keukenontwerpers te werken is hun professionalisme , geduld en flexibiliteit. Ze willen het beste voor hun klanten en maken hier werk van. Ook de timing voor afbraak en het plaatsen van de keuken waren voor ons belangrijk. Ze zijn alle afspraken correct nagekomen! De afbraakwerken zijn met de nodige zorg uitgevoerd en de nieuwe keuken beantwoordde perfect aan onze verwachtingen. Ook als er eventuele onvolkomenheden of probleempjes optreden word je geholpen en asap een oplossing geboden. Onze droomkeuken staat er nu enkele weken en we genieten er met volle teugen van. We hebben een uitstekende keuze gemaakt. Speciale pluim voor Kimberly voor wie geen vraag te veel was en die ons op elk moment heeft bijgestaan met onze vele vragen, wijzigingen en noden.

 151. Irena Mievis
  | Beantwoorden

  De ontvangst door Mevrouw Kimberley was zeer vriendelijk, gedienstig en geduldig. De uitleg en keuzebepaling zeer duidelijk en professioneel, helemaal niet opdringerig, integendeel, gewoon meedenkend in onze situatie! Ook achteraf nog enkele veranderingen aangebracht, en nog wat bijkomende vragen gesteld per mail; dit werd direct beantwoord en aangepast, zonder enig probleem. Als alles ook zo perfect en correct wordt uitgevoerd, dan krijgen ze van mij een 10 op 10! Wordt zeker vervolgd!

 152. Ilse en Kurt
  | Beantwoorden

  Ongeveer een jaar geleden ontdekten we Siematic keukenontwerpers in Wilrijk. In de showroom zagen we al dat de keukens pasten bij ons huis. Omdat we vooraf al een idee hadden over het eindresultaat, gingen we al snel concreet uittekenen wat mogelijk was. Charlotte stond ons van in het begin bij met raad en daad. De service was altijd vriendelijk en correct, ook al hadden wij voortdurend vragen en bedenkingen. Wij kregen advies over de toestellen die we zelf in gedachten hadden maar Charlotte had ook aanvullend wat suggesties die perfect pasten bij onze plannen.
  Na ongeveer een half jaar was het plan rond en konden we beginnen uitkijken naar de uitvoering ervan. Twee ervaren plaatsers hebben gedurende een kleine week mooi werk geleverd. Na een paar weken zagen we ze terug om nog een paar details verder af te werken.
  Wij zijn in ieder geval heel erg blij met ons eindresultaat!

 153. Yves
  | Beantwoorden

  Bij Alexandra van SieMatic kregen we professioneel advies. Ze heeft ons begeleid van A tot Z. Hebben we nog een andere keuken nodig in de toekomst, komen we zeker terug bij Alexandra. Een absolute aanrader.

 154. Carl en Nancy
  | Beantwoorden

  Na wat omzwervingen bij andere “keukenbouwers”, zijn we aanbeland bij SieMatic in Wilrijk. Zowel mijn echtgenote als ikzelf, thans losse vijftigers, kenden SieMatic keukens reeds vanuit onze jeugdjaren. Voor ons beiden stond, en staat, dit merk als onverwoestbaar en kwaliteitsvol. Tijdens de rondgang in de toonzaal van SieMatic, hadden we meteen een veel beter gevoel qua degelijkheid en afwerking dan bij de andere merken. Met behulp van de charmante en professionele expertise van Charlotte, van de Keukenontwerpers Wilrijk, werd al vrij snel een ideale compositie uitgetekend voor onze nieuwe keuken. Vragen met betrekking tot aanpassingen werden door Charlotte tot soms in de late uurtjes beantwoord. De levering, plaatsing en opvolging verliepen vlekkeloos. Onze keuken is nu een zeer mooie, prettige en praktische plaats om in koken. Met dank aan alle mensen dewelke hun schouders onder ons project hebben gezet.

 155. Guido en Caroline Staels-Buchet
  | Beantwoorden

  In voorbereiding van de renovatie van onze nieuw aangekochte woning hebben we nagenoeg alle gekende keukenfirma’s bezocht. Na die globale ronde hielden we slechts 2 firma’s over. Eén daarvan was Keukenontwerpers Wilrijk, maar omdat we dachten dat een Siematickeuken voor ons niet haalbaar zou zijn, gingen we eerst met de andere verder. Eigenlijk waren we zo goed als rond met die firma. Maar omdat Charlotte Van Eeckhoudt van Keukenontwerpers Wilrijk ons goed ontvangen had, gingen we toch in op haar vraag om haar ontwerp verder te bespreken, uit te werken en een plaatsbezoek aan de woning te brengen. Dat bezoek leverde heel wat nieuwe ideetjes op en gaf een nieuwe richting aan het oorspronkelijke ontwerp. Het vertrouwen in Charlotte groeide en we volgden haar volledig in de visie die zij had. Dit was geen keuken kopen in 1, 2, 3 … maar een proces van meerdere afspraken waarbij we telkens een stukje verder geraakten en nooit het gevoel gehad hebben dat het verkoopsresultaat het belangrijkste was. En verrassend genoeg kwamen we financieel op een nog betere prijs uit dan bij de andere firma. Dankjewel Charlotte, en veel succes in je nieuwe job als verantwoordelijke bij Keukenontwerpers Waterloo. By the way, vanuit het Leuvense ben je even snel in Waterloo als in Wilrijk. Nu nog duimen voor een perfect verloop van de plaatsing!

 156. Mechiel Schepers
  | Beantwoorden

  Sinds een paar maanden ben ik de trotse eigenaar van een door Kimberly ontworpen keuken. Deze hebben we uitvoerig besproken in de toonzaal te Geel en er werden meerdere offertes doorgegeven, elke met een andere samenstelling. Aangezien het geen probleem was om stalen mee te nemen van het werkblad en de kasten heb ik makkelijk de bijpassende vloeren en verf kunnen kiezen. Zelf de stalen voor meerdere weken houden was geen probleem. Na de aankoop ging ik met een zeer goed gevoel de winkel buiten. In het proces na de aankoop werd er regelmatig gemaild en gebeld door Kimberly. Dit onder andere omdat er een kleine aanpassing aan het plan nodig was ter plaatsing van de keuken. Ook werden er zeer duidelijke schema’s van bekabeling, water en andere leidingen doorgegeven. Ook na de plaatsing was ik zeer tevreden over mijn keuken.

  Maar eerlijk is eerlijk, een klein puntje van commentaar moet ik toevoegen. Na de oplevering van mijn keuken bleek dat er 1 zijpaneel niet afgewerkt was in het licht grijs (zoals de gehele keuken) maar nog in de ‘standaard’ witte kleur. Aangezien dit niet zo afgesproken was (had namelijk een gehele grijze keuken besteld), werd er bij de oplevering aangegeven dat het panneel nog geinstalleerd moest worden. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een paar dagen later telefoon van Kimberly dat er in de offerte de ‘standaard’ frontkleur meegegeven stond. Mijn vraag werd nogal snel afgewimpeld en er werd aangegeven dat: “Standaard is wit” dus als dit veranderd moet worden, waren de kosten voor het extra paneel voor mij. Die kosten gingen toch al snel richting de 300 euro. Ik was het hier natuurlijk niet mee eens, zeker niet omdat de rest van de zijpanelen wel in de afgesproken kleur afgewerkt zijn. Daarom ookdit maal weer contact opgenomen met Kimberly. Na wat wikken en wegen is het paneel toch nog kosteloos geinstalleerd.

  Buiten dit kleine incident ben ik zeer tevreden over beide Keukenontwerpers als Kimberly. Ik ben zeer te spreken over de service en zal ook zeker als eerste weer daar binnenstappen als de keuken aan vervanging toe is.

 157. Gert Van der Haegen
  | Beantwoorden

  Wij zijn uiterst tevreden met onze Siematic keuken. De dienstverlening bij het ontwerp is echt top. Het resultaat is zoveel beter dan wij zelf hadden kunnen bedenken. Er werd geen moeite gespaard om tot een ontwerp te komen dat zo dicht mogelijk aan onze wensen voldoet. Uitvoering en installatie verliepen vlot en volledig volgens afgesproken timing.

 158. Van den Wijngaert Ken
  | Beantwoorden

  Van A tot Z een zeer professionele bijstand gekregen van Walter en zijn team ! Doe zo voort !! Een absolute aanrader

 159. Paul V.
  | Beantwoorden

  Wij kochten bij Bie Van de Loverbosch (in de vestiging in Geel) een kleine keuken voor ons appartement in Berchem. Perfecte ontvangst en informatie ontvangen, duidelijk plan, knap design, goede prijs. Bij de plaatsing was er een klein akkefietje, maar dat werd ter plaatse (via Bie) opgelost. Bedankt Bie ! Je krijgt van ons een aanbeveling van 10/10.

 160. Jens De Cuyper
  | Beantwoorden

  Zeer goede bediening, snel geholpen en perfect rekening gehouden met budget,stijl en afmetingen. Zeker een aanrader.

 161. Leen
  | Beantwoorden

  Gedurende het hele proces van het ontwerp tot en met het uiteindelijk resultaat thuis ben ik erg goed begeleid en geadviseerd. De ideeën in mijn hoofd werden prachtig uitgewerkt tot een mooi plan door Bie Van De Looverbosch. Ook de afwerking tijdens het plaatsen gebeurde vlekkeloos. Mooie service, dankjewel!

 162. Verbelen Christiane
  | Beantwoorden

  Mijn keuken staat er sinds 4 jaar. Gisteren had ik een probleem met mijn vaatmachine. Het kraantje staat achter een kast, ik kreeg het lost via de achterkant van de kast maar niet meer op omdat ik via de achterkant en voorkant van de kast moest werken. Ik kon er moeilijk aan aangezien ik de kast moest uithalen om aan het kraantje te geraken. Ik ben een alleenstaande vrouw en moet wel mijn plan trekken. Daarbij moet ik zeggen dat ik niet groot ben en in dit geval was het wel een probleem. Ik kreeg de kast er niet uit, heb overal aan getrokken en geduwd. Ik was wat hopeloos.
  Ik ben dan deze morgen naar Kortenberg gereden en in de showroom mijn probleem gaan uitleggen. GELUKKIG was Walter Volleman aanwezig die me eerst heeft uitgelegd hoe ik die kast moest uitnemen. Hij gaf me ook de kans mijn probleem uit te leggen. Lachend zei ik hem dat het makkelijker zou zijn om met mij mee te gaan en de kast er uit halen. Ik woon maar op 6 km van Kortenberg en IK HEB HEM KUNNEN OVERTUIGEN OM DAT TE DOEN. Op een kwartiertje was het allemaal in orde. Hij kwam mee, hielp me met de kast eruit te halen, het kraantje weer goed aan te sluiten en na te zien of alles in orde was. Ik ben hem heeeeeel dankbaar daarvoor en mag wel spreken over een uitstekende dienst na verkoop. Dank nog aan Meneer Volleman voor zijn bereidwilligheid, zijn vriendelijkheid, zijn glimlach als je in de showroom komt en de dienst na verkoop.

 163. Kris & Kathleen Leirs - De Smedt
  | Beantwoorden

  Onze huidige keuken verkeert nog steeds in goede staat, maar het was tijd voor iets nieuws. Na het bezichtigen van een keuken van de hand van Keukenontwerpers bij Woningbouw Verelst, bezochten we de toonzaal van Keukenontwerpers in Hasselt. Daar werden we ontvangen door de enthousiaste interieurarchitecte Kimberley. Zij stelde ons de keukens in de toonzaal voor, net zoals de verschillende kwaliteiten die je bij Keukenontwerpers kan verkrijgen.
  Daarna zijn we met Kimberley gaan neerzitten en bekeken we aan de hand van ons verbouwingsplan de mogelijkheden. Rekening houdend met ons budget werkte Kimberley een voorstel uit, dat vervolgens aan onze wensen werd aangepast. Een prijsofferte en 3D-tekening later kregen we stalen van de fronten en het keukenblad mee om zeker te zijn dat de kleuren tot hun recht kwamen met de lichtinval thuis.
  De stalen werden goedgekeurd en onze keuken, inclusief keukentoestellen werd besteld. Het is dankzij Kimberley en haar expertise dat we vlotjes de toestellen naar onze wens uit het uitgebreide gamma selecteerden.
  Naderhand hebben we nog een aantal aanpassingen (de keukenwand moest ingekort worden) moeten doorvoeren vanwege de plaatsing van een pelletkachel. Voor Keukenontwerpers en in het specifiek Kimberley was dit geen probleem. Het plan en de offerte werden moeiteloos aangepast.
  De mensen van Keukenontwerpers zijn de ruimte komen opmeten en hebben ons een gedetailleerd uitvoeringsplan bezorgd, inclusief elektriciteitsplan en sanitaire leidingen. Rekening houdend met gebruiksgemak, ergonomie en functionaliteit – zo werden onze keukenbladen verhoogd – hebben we dankzij Kimberley de ideale keuken gevonden bij Keukenontwerpers en zijn we in volle verwachting naar de komst van onze nieuwe keuken.

 164. Bjorn Smeets
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken samen met Kimberley Putten uitgewerkt.
  We zijn heel tevreden over het resultaat en samenwerking.
  Kimberley haar ideeën hebben ons heel goed vooruit geholpen.

  Hartelijk bedankt voor de hulp.

  Bjorn

 165. Thomas Janssens
  | Beantwoorden

  Positief! We zijn erg goed geholpen door het team van Siematic Geel. Ik werd ontvangen op het ‘event’. Dit was een erg leuke ervaring, ik werd in de watten gelegd met een heerlijk maal, bloemetjes,… Ook het ontwerp van de keuken was super. Uitstekend advies in materialen en dergelijke. Hele leuke ervaring, te danken aan het team van siematic Geel!

 166. Penasse Dirk
  | Beantwoorden

  De keuken is fantastisch en ook praktisch om in te koken. Zeer goed over heel de lijn.
  De diensten na plaatsing zijn ook zeer goed. Véronique en ook Kimberly hebben hun uiterste best gedaan om alles volgens plan te laten verlopen. Bedankt een aanrader.

 167. Marijke
  | Beantwoorden

  Top service bij Keukenontwerpers Hasselt! Vriendelijk, samen werken aan een perfect keukenontwerp op maat, goede opvolging, mooie materialen en professioneel advies van interieurarchitecte Kimberley.

 168. Mommaert
  | Beantwoorden

  Geweldige begeleiding door een top adviseur. Charlotte Van Eeckhoudt heeft een prachtontwerp opgemaakt. Het was alsof een vriendin ons hielp bij het samenstellen van onze keuken. Op geen enkel moment voelde wij ons onder druk gezet! Dat gecombineerd met de kwaliteit van Siematic maakt dat wij nu echt over onze droomkeuken beschikken!

 169. Bart
  | Beantwoorden

  Wij hebben een keuken besteld in de toonzaal in Geel. Daar konden we rekenen op professionele begeleiding om tot een perfecte keuken te komen. We werden onder andere geholpen door Kimberly. Met een situatieschets ontwerpen zij een keuken zoals wij het ook in gedacht hadden. Nu nog even afwachten tot ze er staat maar we hebben er alle vertrouwen in.

 170. Crispeyn Serre
  | Beantwoorden

  Wij zijn heel tevreden over ons ontwerp van onze nieuwe keuken. Interieurarchitect Kimberly heeft ons heel vriendelijk ontvangen en heeft ons zeer goed begeleid zodat al onze ideeën prima werden uitgewerkt. Rudy en Sonja.

 171. Vandermeeren-Hermans
  | Beantwoorden

  Zeer goede samenwerking met interieurarchitecte Kimberley. De keuken is heel mooi afgewerkt en perfect geplaatst, zeer ervaren monteurs. Wij zijn zeer tevreden en raden daarom Sie Matic keukens aan.

 172. Fons Hoobergs
  | Beantwoorden

  We kochten een keuken in Geel maar werden door Kimberly (Hasselt) geholpen. Ze is een eerlijk, open en een ietwat onconventionele dame (heerlijk) die onze keuken tot leven bracht. We werden erg goed beluisterd en kregen tips en aanwijzingen die erg bruikbaar bleken. We kijken uit naar de levering en hopen dat de plaatsing met evenveel professionalisme en geestdrift wordt uitgevoerd.

 173. segers looymans
  | Beantwoorden

  De interieurarchitecte Kimberly van Sie Matic keukens is heel vriendelijk we hadden vertrouwen in haar zelfs een telefoontje als ze ziek was werd beantwoord.
  De keuken is mooi afgewerkt alles netjes achtergelaten en helemaal met plastiek ingepakt.
  Heel veel keuze in de winkel een aanrader !!!
  groetjes .

 174. Dhr. Verbeek
  | Beantwoorden

  Sinds een paar weken zijn wij in het bezit van een prachtige keuken van SieMatic Keukenontwerpers uit Hasselt.
  Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service.
  Wat wij heel positief vinden is dat er 2 merken zijn en dat wij hoe dan ook voor ons budget onze droomkeuken gevonden hebben. Wij hebben gekozen voor de ‘luxe’ afwerking van SieMatic en zijn daar heel blij mee. Je ziet dat het degelijk materiaal is waarmee gewerkt word.
  Wij twijfelde over de kleur van het tablet, dus de interieurarchitecte Kimberley heeft ons ontzettend goed geholpen. Qua kleuren is de mogelijkheid enorm groot, maar met behulp van de interieurarchitecten hebben wij een goede keuze kunnen maken.
  Wij raden dit bedrijf echt aan.

 175. Veronique
  | Beantwoorden

  Wat is het zalig om te kokkerellen in een Sie Matic keuken…bedankt voor de service en advies . Alles is perfect volgens afspraak verlopen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

 176. Evert heindryckx
  | Beantwoorden

  Na zoveel pogingen tot contact met keukenontwerpers Wilrijk met de Zaakvoerder zonder succes vind ik het spijtig dat ze niet willen leren uit hun grove fouten. Er noemen hun keukens hoogkwalitatief. Niets is minder waar als je het resultaat ziet. Niemand neemt verantwoordelijkheid. Ik zal deze firma NOOIT AAN IEMAND AANRADEN.en we zijn met 30 eigenaars met dezelfde ervaringen. Eh uit Oedelem west vlaanderen

  • Ann
   | Beantwoorden
   Zeer tevreden met onze keuken. Mijn idee in mijn hoofd werd uitgetekend tot een ‘echte’ keuken door S.D. in de toonzaal Wilrijk. We kregen goed advies en tips om ons eigen idee nog te verfijnen. Verschillende mogelijkheden werden aangeboden, zodat je zelf nog beslissingen kon nemen, bv. naar prijs toe. Je kon zo dikwijls afspreken als je wou om te gaan praten, wel op afspraak. Niets was te veel. Plaatsing was zeer professioneel. En momenteel zijn we tevreden over de opvolging door de dienst nazorg. We hopen lang van deze mooie en geriefelijke keuken te kunnen genieten. Zeker een aanrader voor wie een keuken zoekt!

   Ann geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 177. Evert heindryckx
  | Beantwoorden

  Veel negatief te vertellen: eerst verkeerd plan , vergeten dat er een schuine muur was, hoek van kast afgezaagd om te doen passen. Afwerking alles behalve: plinten los, defecte dysplay van nieuwe microgolfoven, draden in de kast hangen los-we moesten ze zelf vastplakken met plakband. Niet hermetisch afgesloten dampkap waardoor er vuiligheid van buiten naar binnen geblazen wordt. Silicone van keukenwerkblad komt reeds los na slechts 2 jaar. Dus prijs/kwaliteit 3/10. Voor ons nooit meer Keukenontwerpers . Plaatsers Kitchenpro. Trekt op niets. Hollanders plaatsen belgische keuken, zeer onvriendelijk. Zaakvoerder keukenontwerpers weigert aan de telefoon te komen. Nog meer dan 10 anderen hebben gelijkaardige klachten over dit bedrijf en plaatsers. Volgende keer Dovy keukens, die geven ten minste korting of electrische apparaten cadeau. Nu gaat de korting naar de bouwfirma.

 178. jc
  | Beantwoorden

  Slechte service na verkoop. Lange wachttijd en ondermaats vakmanschap van monteurs voor herstellingen. Zeer teleurgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)