de abdij keukens ervaringen

Keukens De Abdij ervaringen? Alle Keukens De Abdij ervaringen. Zit u te denken om bij Keukens De Abdij langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over deze keukenwinkel.

Keukens De Abdij ervaringen? Hoe was uw ervaring met deze keukenwinkel?
Uw ervaring met Keukens De Abdij keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over deze toonzaal.

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Keukens De Abdij Algemene informatie

Het bedrijf is opgericht in 1980 door familie Van den Brande. Met meer dan 38 jaar ervaring bent u verzekerd van eerlijk advies en kwaliteitskeukens. Een adviseur en binnenhuisarchitect zullen met u meekijken naar de realisatie van uw keuken. Uw keuken wordt ontworpen in een fotorealistische 3D tekening.

Keukens De Abdij heeft vestigingen in Aartselaar, Brugge, Merksem, Ninove, Lier, Tielt-Winge, Waasmunster, Zemst, Waregem en Zoersel. De missie van Keukens De Abdij, is om vanuit hun passie en kennis van pure kwalitatieve keukens te ontwerpen en de klanten de perfecte keuken die bij hun past.

Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Keukens De Abdij

Het bedrijf levert uw keuken van top tot teen. Adviseurs helpen u bij het ontwerpen, meubelmakers maken uw keuken op maat en hun eigen servicedienst plaatst uw keuken bij u thuis.

148 klantgetuigenissen

 1. gerda Vervaeke
  | Beantwoorden
  Tijdens de opendeur in Lochristi stapte ik ’s avonds binnen uit nieuwsgierigheid. Een vriendelijke jonge dame, M.F. kwam me begroeten en samen bekeken we enkele keukens. We maakten voor de volgende dag een afspraak, daar ik geen afmetingen kende voor een nieuwe keuken. Met mijn plan van de woning werd ik terug vriendelijk ontvangen en kreeg ik uitstekende raad! Er werd gekeken en vergeleken en mijn wensen werden in acht genomen. Marie-Fleur nam de tijd en ik besliste uiteindelijk. De prijs viel mee en hopelijk zal alles vlot verlopen met het installeren.

  gerda Vervaeke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Delphine
  | Beantwoorden
  Midden juli langs gegaan bij keukens De Abdij in Aartselaar waar we duidelijke informatie hebben gekregen. Na rustig onze tijd genomen te hebben in de mooie toonzaal, zijn we onze droom keuken gaan uitwerken met de verkoper J., die heel eerlijk, geduldig en meedenkend was bij de basis design van onze keuken. Door deze vlotte en eerlijke werkwijze zijn we snel tot een akkoord gekomen en kijken we nu vol enthousiasme uit naar de volgende stappen met binnenhuisarchitecte en uiteraard de plaatsing zelf van de nieuwe keuken.

  Delphine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Meeuwissen
  | Beantwoorden
  We hebben een half jaar geleden de keuken aangekocht bij P. in Tielt-winge, vlotte en eerlijke verkoop! De keuken is gister goed geplaats en we zijn zeer content met P. en keukens de abdij. We zullen jullie zeker aanraden bij onze vrienden. Chapeau!

  Meeuwissen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Katrien
  | Beantwoorden
  Bij keukens De Abdij in Aartselaar, heb ik concrete en correcte informatie gekregen van de vlotte verkoper J.
  Luister- en hulpbereid. Vlotte werkwijze! We zijn zeer snel tot een akkoord gekomen en dit op een zondag!
  Ik kan niet wachten om de verdere afhandeling van de keuken te bespreken met de keukenarchitecte.

  Katrien geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Hilde
  | Beantwoorden
  Een aanrader!
  Met veel geduld en luisterbereidheid werd mijn droomkeuken ontworpen aan een correcte prijs.
  Ik waardeer enorm je tijd en je advies om tot dit resultaat te komen J.
  Ik kijk uit naar de volgende stappen en hoop dat die even ‘wow’ zullen zijn.

  Hilde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Renaat
  | Beantwoorden
  Bij keukens De Abdij in Aartselaar kregen we concrete en correcte informatie van de vlotte verkoper Joran. Luister- en hulpbereid. Vlotte werkwijze!

  Renaat geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. David Blommaert
  | Beantwoorden
  Vriendelijk de groep samen en tijd vol voor de uitleg prijs kwaliteit correct

  David Blommaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Koen
  | Beantwoorden
  Aankoop keuken Tielt Winge ,slechte start met verkoper D. hij kent zijn vak maar geeft mooie verkoop praatjes ,houd de keuken zo goed koop mogelijk zelfs gratis kraan als je direct beslist maar dan na betaalt voorschot als je bij binnenhuisarchitect komt krijg je te horen dat de muren niet haaks staan en er 1500€ bijkomt alhoewel duidelijk bij aankoop gezegd was de prijs is inclusief plaatsing aangepast en afgewerkt met pdf tot tegen plafond,frigo is kleiner dan gekozen in toonzaalmodel en dus een grotere ook meerprijs is. In confrontatie met verkoper beweert deze dit niet gezegd te hebben en daar had ik het moeilijk mee ,ben dan ook maar vertrokken voor verdere escalatie te vermijden want hij bleef maar doordrammen op de meerprijs en juridische stappen onvermijdbaar gingen worden!! De architecte A. heeft ons erna opgebeld en beloofd dat dit bij hun in een management vergadering zou besproken worden ook hebben wij nodige mondelinge acties ondernomen via telefoon .
  Een paar weken later heeft A. een nieuwe afspraak met ons ingepland en afgehandeld zonder meerprijs voor de plaatsing!!
  De keuken is na volledige betaling geleverd en geplaatst zoals afgesproken door zelfstandige keukenplaatser DS en deze maakte zelfs geen probleem van de scheve muren??
  Wij hebben nu een mooie en goed geplaatste keuken !!!
  Raad ik keukens De abdij aan JA ZEKER maar zorg dan dat je alle afgesproken punten bij de verkoop goed vermeld op de offerte , bij telefonisch contact blijven aandringen en desnoods op mail laat bevestigen wat de afspraken zijn en dan heb je de keuken die je zo graag wou zonder veel problemen wij zijn al bij al content over onze keuken en geven dan ook een goede score hiervoor

  Koen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 9. Johan en Rita
  | Beantwoorden
  Wij zijn zeer tevreden over de samengestelde keuken door P. in het filiaal in Aartselaar, goede vakkennis en een bedreven verkoper. na een lange zoektocht hebben we besloten om in zee te gaan met keukens de Abdij. Als de plaatsing even goed verloopt als de verkoop, zijn wij meer dan content!

  Met vriendelijke groet,

  Johan en Rita

  Johan en Rita geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Lieven Sysmans
  | Beantwoorden
  Nieuwsgierig stapte ik binnen bij keukens De Abdij op de Antwerpsesteenweg in Lier. Annelies stelde me eerst voor even door de toonzaal te dolen, wat me al wat nieuwe indrukken opleverde. Met de afmetingen en wat foto’s van mijn huidige keuken, gingen we brainwashen en ontwerpen. Annelies luisterde, inspireerde, suggereerde en al vrij snel werd een offerte opgesteld…en aanvaard! Ik heb er alle vertrouwen in dat de heldere communicatie met kennis van zaken, kwaliteitsmaterialen en duidelijke afspraken zal leiden tot de droomkeuken waarin jarenlang met de glimlach geleefd zal worden!

  Lieven Sysmans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. Gert Taeymans
  | Beantwoorden
  We hebben onze eerste stappen gezet met Keukens De Abdij. We hadden zelf al een redelijk beeld van wat we wilden, en zeker niet graag zagen. Toen we met W. in Aartselaar aan de slag gingen om één en ander concreet te maken bleek wel dat we nog een aantal zaken moesten overwegen. Hij heeft ons echt goed geholpen en veel meer tijd genomen dan voorzien om tot een echt feel-good resultaat te komen. Nooit hebben we druk ondervonden (wat bij mij trouwens niet werkt).

  We hebben W. de berekeningen laten maken en toen onze gedachten verder uiteengezet, met uiteraard impact op de prijs (die werd lager). Het resultaat is een keukendesign waar we echt naar uitkijken voor een wat wij voelen is een eerlijke, goede prijs.

  We kregen 2 prijzen: ééntje geldig tot einde jaar of een betere deal. De eerste prijs was ongeveer 10% onder wat ik zelf dacht, prijsvast tot einde 2022, en de tweede prijs (lager) indien we instemden met een aantal voorwaarden.

  Dit is niet onze eerste keer dat we zo’n beslissingen moeten nemen voor ons huis, dus we weten waarop te letten voor alarmbells. En we hebben die niet ondervonden bij W. of het bedrijf zelf. De ervaring is tot nu zeer positief en vertrouwenwekkend. Ik kan W. zeker aanraden, want dat is de persoon met wie we spraken. Hij vertelde me dat hij ook in Zemst en Merksem te vinden is.

  Ik kijk uit naar de verdere samenwerking.

  Gert Taeymans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Katte Beflecken
  | Beantwoorden
  Zeer content over de goede service en de plaatsing van de keuken! Thnx abdij

  Met vriendelijke groet,

  Katte Beflecken

  Katte Beflecken geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 13. Kristien H
  | Beantwoorden
  Aangenaam verrast door de kwaliteit , vakkundige uitleg en zeer mooie toonzaal in Brugge . Het ontwerp van onze nieuwe keuken is meer dan geslaagd ,
  bedankt voor de service !

  Kristien H geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14. Niko
  | Beantwoorden
  Begin vorig jaar langsgeweest bij keukens de abdij Merksem voor het uitwerken van een nieuwe keuken. Verkoper Frederik luisterde zeer goed naar wat we wilden en werkte ons meteen een fantastisch plan uit.
  Zonder twijfel hebben we meteen ingestemt op zijn voorstel.

  Vandaag, een jaar later is onze keuken perfect geplaatst en willen we keukens de abdij enorm bedanken om deze keukendroom waar te maken!

  Niko geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15. Kat Geschwind
  | Beantwoorden
  We are very proud of our new kitchen!!! Thnx kitchen de abdij.

  Kat Geschwind geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 16. Uyterwaele Frank
  | Beantwoorden
  Uiterst content van begin tot eind, enkel de micro zat er niet bij wegens corona. deze komt volgende week. Nogmaals bedankt keukens de abdij

  Uyterwaele Frank geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 17. Els de Bruyne
  | Beantwoorden
  Keuken aangekocht in Boutersem, deze is gisteren geplaatst. Alle afspraken zijn nagekomen vanaf de aankoop tot plaatsing! Wij kunnen nu lekker genieten van ons droomhuis. Thnx team van de abdij 😉

  Els de Bruyne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18. Mieremet
  | Beantwoorden
  Goede service, goede uitleg…verkoper uiterst bekwaam in zijn job!

  Mieremet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19. Greet en Jo Stevens
  | Beantwoorden
  Keuken aangekocht in het filiaal in Boutersem bij Patrick, gisteren is de keuken volledig geplaatst en wij zijn uiterst content!! Doe zo veurt!

  Groet Jo en greet

  Greet en Jo Stevens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 20. Xje
  | Beantwoorden
  Zeer goede service! En een aangenaam onthaal

  Xje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 21. Julie en Dirk deknijper
  | Beantwoorden
  Zeer Content over alles, echte aanrader!!

  Julie en Dirk deknijper geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Dirk Verspaget
  | Beantwoorden
  Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij keukens de abdij, keuken gekocht in Boutersem in Juli en gisteren is deze volledig geplaatst en opgeleverd volgens afspraak. Enkel de oven was er niet bij, ik werk zelf in de autobranche en wij hebben ook een groot tekort aan de chips wat ze ook nodig hebben voor de toestellen. Stomme corona ;-)….al met al een zeer tevreden Fam Verspaget. P. bedankt voor alles!

  Dirk Verspaget geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 23. Van den Berckel
  | Beantwoorden
  Correcte prijs, goede kwaliteit en de plaatsing was ook goed !

  Groetjes Jolien

  Van den Berckel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24. Smets Michiel
  | Beantwoorden
  Meerdere keukenzaken gedaan en uiteindelijk na een goed en professioneel gesprek de keuken besteld bij keukens de abdij, de keuken is gisteren helemaal naar ons goesting geplaatst! Bedankt P. om onze droom te helpen finaliseren! Ge moogt eens komen kijken bij ons ,er staat een goei fleske champagne op u te wachten zoals afgesproken 😉

  Smets Michiel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 25. Christine Watson
  | Beantwoorden
  Wij zijn uitermate tevreden over de hele gang van zaken!

  Christine Watson geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 26. Goossens
  | Beantwoorden
  Keukens de Abdij Boutersem zeker een aanrader! In juni vorig jaar de aankoop gedaan,en gister perfect opgeleverd! Bedankt keukens de Abdij

  Goossens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 27. Maarten Galdermans
  | Beantwoorden
  Zeer aangename verkopers in Aartselaar. Luisteren goed naar wat je wilt en geven zelf ook wat inzichten. Hopelijk is plaatsing van keuken even fantastisch

  Maarten Galdermans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 28. drussaert
  | Beantwoorden
  Goed geholpen en 3 uur lang een goede uitleg gehad, ontwerp was naar ons goesting en de prijs ook. Zeker een aanrader!!!

  drussaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. jesper drost
  | Beantwoorden
  Van het begin tot het einde zeer goed geholpen, Verkoper P en Binnenhuisarchitecte J hebben uitstekend hun best gedaan en onze droom waar gemaakt, Keukens de Abdij Aartselaar is de schoonste winkel wat we in onze zoektocht naar keukens hebben ervaren. Ook een aardig en professioneel team daar. Onze kookplaat komt iets later omdat er een storing inzat, tot nu toe een zeer goede ervaring! We zullen jullie zeker aanraden bij ons famille en vrienden….

  jesper drost geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 30. Stevens-Bruyninckx
  | Beantwoorden
  Wij zijn super tevreden over Keukens De Abdij. Vanaf de Verkoop, tekenen en interieurarchitecten. Super sympathieke mensen 1 voor 1. Ook hun ideeën waren een aanvulling op de onze.We hebben wel even moeten wachten op de keuken door corona maar dit is ons duidelijk gezegd. Het eindresultaat mag er wezen . Wij zijn super tevreden .

  Stevens-Bruyninckx geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Uiterwaele Kristien
   | Beantwoorden
   Keuken aangekocht afgelopen Juli in Boutersem en is vandaag geplaatst. We zijn super content vanaf verkoop tot plaatsing! Verkoper Patrick, binnenhuisarchitecte Vicky en de plaatsers Johan en Ivan enorm bedankt voor het realiseren van onze droomkeuken. Ik raad jullie zeker aan!

   Uiterwaele Kristien geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31. Ahmed
  | Beantwoorden
  Onlangs ons keuken gekocht bij Abdij. Ontzettend tevreden over de kwaliteit en de service. Ik raad ten zeerste W.J. aan. Een proffesioneel verkoper/ interieurarchitect dat echt zijn vak door en door kent! Hij neemt echt zijn tijd om samen tot een ideaal opstelling te komen. Niet alleen denkt hij mee na maar bied hij ook goede ideëen en oplossingen aan!
  Kortom wij waren verkocht!
  Zeker de moeite waard om Keukens De Abdij te bezoeken!

  Ahmed geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 32. Kurt en Elske
  | Beantwoorden
  Professioneel van het begin tot het eind, zeer kundige verkoper/ontwerper. Tevens kregen we een goede prijs kwaliteit! We hadden er al enkele bezocht maar toch het meest content bij de abdij. P, A. en de plaatsers J. en A. bedankt voor alles! Ik zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden!!

  Fam de Wael Aartselaar

  Kurt en Elske geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 33. Valentina scevchenko
  | Beantwoorden
  Our dream has come true, thank you Abdij Kitchen!!!!

  Valentina scevchenko geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 34. Benjamin en Amber
  | Beantwoorden
  WAUW! wat een prachtige ervaring hebben wij beleeft doorheen ons 2-daags bezoek aan keukens de Abdij in waregem!!
  T. was degene die ons geholpen heeft en heeft de keuze voor een keuken bij hen enorm gemakkelijk gemaakt. Er is ontzettend veel keuze en zij hebben enkele materialen die je nergens anders kan vinden. Om de keuze te verfijnen heeft T. ons dingen laten zien hoe het beter zou zijn en slechter zou zijn. Hij wist echt wel waarmee hij bezig was en kon ons goed lezen naargelang onze verwachtingen en pastte zich perfect aan naargelang onze wensen.

  Verder Kregen wij een voorstel van een keuken tegen een hee lerg mooie prijs/kwaliteit verhouding!

  Wij zijn alvast supercontent dat we voor Keukens de Abdij gekozen hebben en kunnen het de mensen alleen maar 100% aanraden

  Benjamin en Amber geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 35. Willems Linda/Dirk
  | Beantwoorden
  Deze morgen een bezoekje gebracht aan de winkel.
  Tot hier toe kunnen we enkel onze ervaring met de verkoper delen, en die was top.
  Goede uitleg over de materialen en toestellen, geen opdringerig gedoe, au contraire, alles verliep correct.
  En we beleefden onze keuken via een groot scherm, echt ferm.
  We twijfelen er niet aan dat de plaatsing in een zelfde sfeer zal verlopen, correct dus.
  Nogmaals hartelijk bedankt J.L. voor jouw deskundige uitleg en service.
  Vriendelijke groeten
  Willems Linda / Dirk

  Willems Linda/Dirk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 36. Van Mechelen Broucke
  | Beantwoorden
  Onze keuken is nu meer als één jaar oud en we zijn er nog steeds super tevreden over .Het is onze lievelingsplaatsje in ons huis . Tijdens de planning en voorbereidingen was geen moeite te veel . Krisje , de binnenhuisarchitecte heeft heel veel geduld gehad om al onze wensen op papier te zetten en het resultaat was dan ook in één woord : SCHITTEREND . De kwaliteit is ook geweldig , een aanrader om naar de abdij te gaan als je plannen hebt om een keuken aan te schaffen . Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam .Zou zó weer met hen in zee gaan moest ik ooit nog een nieuwe keuken nodig hebben . Een dikke 10 voor de abdij !!!👍👍👍

  Van Mechelen Broucke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 37. Dirk van Geneuchten
  | Beantwoorden
  Uiterst content van bestelling tot aan plaatsing. Enkel de vaatwasser werd wa later geleverd, maar dit kwam door corona en werd ook verteld tijdens het gesprek in de winkel. We zijn al met al zeer content en de fotos volgen nog indien de hele verbouwing klaar is 😉

  Dirk van Geneuchten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38. Van der vaart
  | Beantwoorden
  Ondanks de langere levertermijn toch super opgeleverd, wij zijn zeer tevreden!

  Van der vaart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 39. Karel de Smet
  | Beantwoorden
  Keuken aangekocht te Waregem bij P., goede uitleg en dacht goed mee. Keuken is gisteren geplaats en zeer content!

  Groetjes Karel en Bruno.

  Karel de Smet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 40. Ingrid Serron
  | Beantwoorden
  Wij hebben onze keuken aangekocht in het filiaal van Brugge bij de verkoper D.
  We hebben verschillende keukenwinkels afgezocht maar moeten toch wel zeggen dat deze toonzaal van een ander niveau was, een gezellige winkel met heel wat mogelijkheden.
  Omdat wij zelf twijfelaars zijn, was de hulp van de binnenhuisarchitecte meer dan welkom om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.
  Keukens De Abdij is zeker een aanrader.

  Ingrid Serron geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Marnix Van Moeffaert
   | Beantwoorden

   Beste, ook wij zijn twijfelaars bij dergelijke aankoop. We hebben ons laten overhalen door de verkoper te sint-kruis Brugge met zijn mooie praat. Het aanbod was alleen die dag geldig! De keuken is besteld in okt 2020 en geplaatst in april 2021. Nu zijn we november en onze keuken is nog niet volledig afgewerkt. In september zijn ze voor de laatste keer langsgeweest. Nochtans moest alles op voorhand betaald worden! Het zijn een bende onbeschofte amateurs die op die bureau’s zitten, beleefdheid is ver te zoeken en excuses nog niet gehoord. Ze zullen terugbellen maar dat doen ze niet. We zouden het zeker aan niemand aanraden bij hen te kopen, een verwittigd persoon is er 2 waard.

 41. Maaike Janssens
  | Beantwoorden
  Wij hebben onze keuken gekocht in de toonzaal in Ninove enkele maanden geleden. Door tekorten aan materialen hebben wij ondanks de drukte die Keukens De Abdij daardoor had, mits even wachten op enkele toestellen toch een ontzettend mooi eindresultaat. Ik zou graag de verkoper(Maïté) en (Lise)binnenhuisarchitecte en heel het team willen bedanken voor de inspanningen.

  Maaike Janssens geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 42. Borgers Patrick
  | Beantwoorden
  Wij hebben onze keuken gekocht in de toonzaal van Ninove bij Maïté, als we in de toonzaal toekwamen mochten we eerst op het gemak even rondkijken. Nadien heeft zij ons een zeer professionele uitleg gegeven over de keuken qua indeling en materialen. Wij kunnen zeker aanraden om hier eens langs te gaan.

  Borgers Patrick geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 43. Michael van steenbergen
  | Beantwoorden
  Goe geholpen van koop tot plaatsing, wij zijn uiterst content! Echte aanrader. Bedankt keukens de Abdij!

  Michael van steenbergen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 44. Johan Nelissen
  | Beantwoorden
  Goed geholpen, keuken gekocht

  Johan Nelissen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 45. Joenga
  | Beantwoorden
  5 Maanden geleden een keuken laten ontwerpen bij keukens de Abdij in Tielt- Winge bij de winkelverantwoordelijke , hij nam de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. (we waren niet de gemakkelijkste 😉 ) Gister is onze keuken geplaatst en alles liep naar ons goesting. Super content met het eindresultaat en we kunnen alleen maar lof steken voor P en keukens de abdij. Bedankt voor ons te ondersteunen in onze keukendroom!!!!

  Joenga geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 46. Stephanie Malysse
  | Beantwoorden

  We zijn supergoed en vriendelijk ontvangen door J. Hij is met ons aan de slag gegaan voor een nieuwbouw keuken. Na een uur kregen we een ontwerp waar we beide verliefd op werden. Hij is niet alleen supergoed in zijn vak, maar ook zeer vriendelijk, behulpzaam en heeft een luisterend oor. We raden hem zeker aan!

 47. Guy en Silvia van Damme
  | Beantwoorden

  Na een aantal erg negatieve reviews gelezen te hebben, geef ik hierbij graag een positieve reactie. Wij bestelden vorig jaar, bij het begin van de coronacrisis onze keuken bij KDA. Tengevolge de lockdown (en dus volledig buiten de schuld van KDA) was het wachten tot oktober voor onze keuken geplaatst werd. Er werd 1 kastje foutief geleverd en het was wachten op het glazen deurtje, maar enkele weken later was dit volledig in orde. Onze keuken is naar onze grote tevredenheid geleverd en geplaatst en wij hebben dan ook enkel lof voor deze firma en haar medewerkers.

 48. Jo
  | Beantwoorden

  Begin september 2020 naar een KDA geweest in Aartselaar.
  Top ontvangen, er werd véél tijd voor ons genomen om onze wensen in realiteit om te zetten, althans in een ontwerp op architectenplan samengesteld met mijn de uitdrukkelijke vermelding dat andere keukenbouwers me vertelde dat een bepaalde kastencombinatie niet kon.
  Bij Keukens de Abdij kon dit wel.
  Uiteindelijk na een “beetje heen en weer ge-onderhandel” de bestelbon getekend, met de belofte dat we een beetje nadien de gedetailleerde offerte zouden krijgen, deze moest nog uitgewerkt worden. Je kan de keuken nog zoveel veranderen als je wil, maak je geen zorgen, een keuken koop je niet elke dag. Een keuken met een bureau volledig in granieten werkblad.
  Op 27/09 hebben we de eerste tekening gekregen, na lang aandringen.
  Ergens in die maand gaan we tegels kiezen vlak naast KDA en beslissen we om deze te matchen met de keukenkasten. Wij met de tegel naar KDA, om de kleuren nog eens naast elkaar te leggen. Een verkoper komt af met de kleur die in ons dossier stond. Totaal verkeerd. Dit werd rechtgezet.
  Ook beslissen we om het 3 m x 0,65m bureau gedeelte niet in graniet uit te voeren omdat dit te koud zou zijn om aan te zitten.
  Begin november hebben we na lang aandringen gevraagd om onze keuken te bespreken met de binnenhuisarchitecte echter kon dit enkel nadat we onze voorschotfactuur betaalde die we nog steeds niet gehad hadden.Zij merkt op dat de kastencombinatie inderdaad niet kan en dat het ontwerp danig herschikt moet worden, dus ander kasten, en efficiëntere (€€€) kasten om zoveel mogelijk ruimte onbenut te laten Ook heeft zij op de offerte, zijnde de graniet vervangen met de laminaat dezelfde prijs staan. 2m² graniet zou dezelfde prijs zijn als graniet, waarom? Omdat ze een volledige plaat, hout dienen aan te kopen en met de rest niks kunnen doen. Op de website van KDA staat letterlijk te lezen dat een keramsich werkblad 3x de prijs heeft van kunststof afwerking. Dit werd later rechtgezet, na veel praten. Uiteindelijk werd onze keuken duurder dan initiëel voor ogen gehouden vanwege efficiëntie-redenen. Een bureaukastje dat 50 cm breed is en 60 cm hoog 60 cm diep is was initiëel getekend met een scharnierende deur. Wij vroegen hier schuiven. Dit koste € 800 meer. Hout zou een deur blijven, dan.We hebben er ook alle accessoires uitgehaald. +- 5% meer budget na alle accessoires eruitgehaald te hebben.Deze zijn we nu veel billijker aan het aankopen.
  Bij ons zijn, afwasmachine, keukenkraan, voorinfrezing van spotjes, één legplank, niet geleverd. Ook zijn er toestellen anders. Hier had ik wat meer communicatie over verwacht.
  We hebben nu een oven zonder timer gekregen, wat onaanvaardbaar is. Bij navraag weet ik dat de Elektro-fabrikant dit niet zomaar autonoom beslist om andere types (opvolgers) toestellen leveren. Ik heb dit begin dit jaar reeds gemeld dat er toestellen uit roulatie gingen geraken en volgens KDA was er geen probleem. Ik ga er vanuit dat ze deze toestellen dan al gereserveerd hebben. Maar blijkbaar niet. Breng me op de hoogte en ik als klant zoek mee naar een juiste oplossing. Kost dit meer, dan is dit pech voor KDA, want ik tekende voor deze toestellen in januari/2021. Een minderwaardig toestel, daar ben ik niet mee akkoord.
  De installateurs 03/05/2021 hebben hun werk fantastisch gedaan tot nu toe maar ze is nog niet afgelopen. Indien men volgens plan de keuken geïnstalleerd zou hebben zou er een dure apothekerskast niet hebben kunnen opengaan. Na mijn opmerking hebben die mannen dat zonder morrelen opgelost.
  Er zijn bij ons nog veel vragen en een lange “oploslijst” gemaild naar KDA. waaronder; wanneer komt de steenkapper voor werkblad, wanneer komt afwasmachine, wat met de kastjes met spots,… Echter hier krijg ik geen respons over. Ons naverkoop-contact is onbereikbaar.
  Ondertussen meld de binnenhuisarchitecte dat de kraan niet meer te krijgen is, ik stel voor om ze dan via een ander kanaal aan te kopen met de reactie dat het ok is en dat ik ze dan zelf moet plaatsen, dit is aanvaardbaar en geeft blijk van medewerking.
  Afwachten is de boodschap, ik weet graag waar ik sta, vooral als alles al betaald is en ik eigenlijk alleen maar kan toekijken en aanvaarden wat er gebeurt.
  Ik blijf er tot nog toe rustig bij omdat weet dat dit opgelost geraakt. Alleen wil ik het gevoel krijgen dat iemand bezig is met mijn punchlijst en de tekorten die er zijn, lees communicatie erover. Ik ben niet meer tevreden over het antwoord, “ik zal het aan mijn overste vragen” of “ik stuur het door aan de besteldienst” of ik stuur uw vraag door aan de technische dienst”. Over het algemeen is er noch “ownership” noch een 1 aanspreekbaar contact dat binnen de 48 uur iets van zich laat weten (ook een belofte op de website van KDA).

 49. Van Thello
  | Beantwoorden

  Afgelopen zaterdag een keuken aangekocht bij P., In de mooie nieuwe winkel in Tielt- Winge… zeek vakkundig advies en professionele aanpak. We hebben reeds al 5 familieleden die gekocht hebben bij de Abdij en deze zijn allen zeer content. We kijken er naar uit!!! Met vriendelijke groet de fam. Van Thello

 50. Koen
  | Beantwoorden

  Op 22 April had ik een afspraak bij J. te Aartselaar. Een vriendelijke jongeman die ons heeft geholpen bij het uitwerken van onze droomkeuken.

  We waren reeds bij andere keukenzaken geweest, maar Keukens de Abdij sprong hier toch ver bovenuit.

  Op 2 uur tijd heeft hij onze bestaande tekenplannen aangepast en verbeterd naar al onze wensen. Hij heeft ons op een transparante manier de verschillen in werkbladen getoond, terwijl we bij de andere keukenzaken altijd richting Keramiek (Het duurste) werden gebracht.

  Op dezelfde dag nog hebben we getekend en onze afspraak bij de persoonlijke binnenhuisarchitect gepland.

  Nu volgt enkel de plaatsing nog, spannend !

 51. Dam. Altundag
  | Beantwoorden

  Wij zijn zeer goed ontvangen door R. in het filiaal van De Abdij keukens in Brugge. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen en met ons meegedacht. Ook in de prijsstelling voelen wij ons goed geholpen.
  Wij hebben er vertrouwen dat ook de levering en de plaatsing goed zal verlopen. Wordt vervolgd!
  We houden contact met R.

 52. MANUEL VERVAEKE
  | Beantwoorden

  Wij hebben tot onze grote spijt gekozen voor Keukens De Abdij. Wij hebben in de toonzaal in Lier onze droomkeuken samengesteld samen met verkoper Patrick. Het was een veelbelovend traject dat we gingen doorlopen, tot de installatie van onze keuken in de eerste week van december. Daar liep alles mis (kastdeuren die niet recht zijn, schuiven die niet sluiten, afwerking niet in verstek, afval werd achtergelaten…). Dit hebben wij onmiddellijk gemeld aan Keukens De Abdij via mail en telefonisch. Keukens De Abdij heeft na !!2!! maanden de fouten komen rechtzetten na veelvuldig ge-email en getelefoneer. Intussen werd ons Dekton werkblad en spatwand geleverd op 1 maart. Spatwand werd niet afgewerkt volgens faktuur en de uitsparing voor onze spoelbak in Dekton was te groot, met als gevolg dat we na installatie van ons werkblad geen spoelbak noch kraan hadden, intussen is er een voorlopige spoelbak gemonteerd op houten balkjes en hebben we nog steeds geen definitieve oplossing gekregen van Keukens De Abdij. Beloftes van terug te bellen worden niet nageleefd noch wordt er geantwoord op e-mails… Wij beleven onze keuken niet zoals we hadden verwacht…

  • Keukens De Abdij
   | Beantwoorden

   Beste Manuel,

   Eerst en vooral onze excuses voor het ongemak.

   Wij doen er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk verder te helpen.

   De feedback is doorgeven aan mijn collega’s, zij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

   Had u nog verdere vragen?

   • MANUEL VERVAEKE
    | Beantwoorden

    Goeie avond,

    Uiteindelijk is onze spoelbak geïnstalleerd en onze Quookerkraan (na 2 interventies) goed gemonteerd…

    wij hadden inderdaad nog enkele vragen, op 18 maart gingen jullie ons op de hoogte houden ivm een terugbetaling/tegemoetkoming ivm de afwerking van werkblad/spatwand en geleden schade, na enkele reminders per e-mail nog steeds geen feedback hierover. Het is een schande dat wij als klant het volledige bedrag moesten betalen alvorens de keuken werd geleverd, uiteindelijk wordt hij geleverd niet conform de factuur/bestelbon en wordt er niet gereageerd op de vraag van een tegemoetkoming / terugbetaling van de niet geleverde afwerking.

    • MANUEL VERVAEKE
     | Beantwoorden

     Er werd ons een commerciële tegemoetkoming beloofd op 22/6/2021, we zijn intussen bijna 2 maand later en hebben nog steeds niets ontvangen… KDA komt nogmaals zijn beloftes niet na!

 53. Mireille Michiels
  | Beantwoorden

  Wij zijn nog maar pas in het verhaal gestapt maar in elk geval al zeer tevreden over de manier waarop J. ( De Abdij Waasmunster) ons vakkundig en creatief advies gaf. Hij nam rustig de tijd en straalde vertrouwen uit. Als de rest van het verhaal zo verder gaat zijn wij dik tevreden.

 54. De Bruyne
  | Beantwoorden

  Onze keuken aangekocht te Merksem, zeer bekwaam en goed advies!!! Van het vervolg en de plaatsing waren wij uitermate content!!!

  Met vriendelijke groet,

  Jan De Bruyne en Inge Sweels

 55. Dom
  | Beantwoorden

  Vandaag een keuken laten uittekenen en echt een topervaring achter de rug. Zeer professionele, klantvriendelijke verkoper te LIER, William Jacobs. Volledig in lijn met onze verwachtingen, er werd echt geluisterd naar onze behoeftes en zijn er met tevreden gevoel buiten gegaan. Kunnen deze winkel alleen maar aanbevelen. Nogmaals TOP! Benieuwd naar de rest van het verhaal 🙂

 56. Rango Doorein
  | Beantwoorden

  Gisteren in De Abdij Merksem een keuken gekocht, zeer goede uitleg en een goede prijs kwaliteit. Wij hadden reeds onze toer gedaan, en kwamen uit in Abdij Merksem. We werden goe ontvangen door een nederlandstalige verkoper, later zei hij dat m unne halve belg was ;-);…Deze verkoper heeft goed meegedacht en ook onze keukendroom volledig kunnen verwezenlijken. So far,so good….als de montage even goed gaat als de verkoop, hebben wij er het volste vertrouwen in. Doe zo veurt!!!

  Met vriendelijke groet,

  Fam. Doorein

  • Cay
   | Beantwoorden

   Beste, zijn jullie tevreden van de keuken? En opvolging

 57. PETER VERSTREKEN
  | Beantwoorden

  Na vele bezoeken aan keukenwinkels zijn we bij keukens de Abdij terecht gekomen , wat een top service , Joost de verkoper weet echt alles over keukens .
  Leuke ideeen , hebben al prachtige 3D tekening meegekregen , we kijken al uit naar de plaatsing , hartelijk dank Joost

 58. Sandra Haeghens
  | Beantwoorden

  Super tevreden over filiaal te Waasmunster.
  Op amper 8 dagen al onze wensen en prijs waargemaakt.
  Foto’s, en andere documenten reeds ontvangen, na het ondertekenen van onze bestelling.
  Veel voorbeelden van werkbladen, fronten, modellen kunnen zien.
  Levering en plaatsing nog af te wachten, maar zien we momenteel geen problemen in.
  Fijn eindejaar aan het team van Waasmunster.

 59. thibaut ruysschaert
  | Beantwoorden
  Voor onze aankoop van de nieuwe keuken, zijn we bij Keukens de abdij in Brugge op een zeer leuke en profesionele manier geholpen door A. Zijn geduld en ruimtelijk inzicht heeft ons geholpen de juiste keuze te maken met de keuken die wij in gedachte hadden.

  thibaut ruysschaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 60. Pauwels- De Haes
  | Beantwoorden

  Wij hebben een heel goed ontvangst ..zijn goed verder geholpen , kunnen ten alle tijden langs gaan bij vragen of problemen!!! Nu is het afwachten tot de plaatsing ..maar we zijn er zeker van dat we heel content gaan zijn !!!

 61. Derycke Dirk
  | Beantwoorden

  Op dinsdag 12 mei 2020 hebben wij in de toonzaal te Waregem bij verkoper A. onze keuken mogen samen stellen. A. gaf ons deskundig en duidelijk welke mogelijkheden we hadden om bij ons een prachtige keuken te laten plaatsen. Bij elke keuze kregen we duidelijk de voor- en nadelen en ook de financiële gevolgen. De levenslange garantie op de keuken geeft aan dat dit prijs / kwaliteit een goed product is. Wij zijn meer dan tevreden over de service bij Keukens De Abdij.

 62. Timur
  | Beantwoorden

  Goede kwaliteit en een nog betere service! Zonder afspraak binnengewandeld en rondgekeken. Personeel was zeer vriendelijk en Nihat heeft ons, ondanks de drukke agenda, voor diezelfde dag nog een afspraak kunnen geven. Samen met hem hebben we onze keuken overlopen, voorbeelden bekeken, budget opgemaakt en volledig 3D uitgetekend. Dankzij zeer leuke ideeën van hem hebben we op 2 uurtjes echt een droomkeuken gerealiseerd. Echt een topservice, dankjewel Nihat!

 63. marc en edith
  | Beantwoorden

  Wij hebben een super ervaring gehad met het kiezen en bepalen van onze nieuwe keuken. Kristiaan heeft ons erg goed geholpen. Hij had ook erg veel geduld omdat wij omwille van moeilijke omstandigheden (Corona en sterfgeval) alles eerst lang uitgesteld hebben. Wij werden nog extra geholpen door een eveneens erg vriendelijke binnenhuisarchitecte.
  nu hopen we dat onze nieuwe keuken er snel in werkelijkheid gaat komen en dat ze ook mooi afgewerkt geleverd en gezet gaat worden.
  bedankt aan Kristiaan voor alle hulp en gezelligheid.

 64. Gauwloos
  | Beantwoorden

  Professionele aanpak. Keuze gemaakt in de winkel, keuken werd opgemeten en dan werd alles nog eens overlopen met binnenhuisarchitecte Charlotte.
  Zeer vriendelijke dame die nog een aantal goede tips heeft gegeven.
  Wij zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

 65. Callaert
  | Beantwoorden

  Gisteren onze keuken besteld bij keuken de Abdij in Lier, de verkoper Patrick nam de tijd voor ons en zelfs na sluitingstijd bleef de verkoper fijn met ons zitten tot dat de keuken volledig naar ons goesting was. We hadden er al 3 keukenzaken gedaan, maar hier was het ons het beste bevallen. Veel keuze en een goede prijs kwaliteit. Enfin mooie zaak en een fijne verkoper!!! Dees is zeker een aanrader!!! Bedankt Patrick en Jutta( binnenhuisarchitecte) , we kijken er naar uit dat ze geplaatst wordt 😉

 66. De Soete
  | Beantwoorden

  Vandaag langs gegaan in Brugge bij Keukens De Abdij. Toevallig geholpen door zoon zaakvoerder. Eiroy heeft ons enorm geholpen om met ons beperkt budget een ideale keuken samen te stellen. Hier vindt je enkel kwaliteit en professionele uitleg met technische kennis. Om deze redenen hebben wij dan ook onmiddellijk een verkoopovereenkomst ondertekend. Wat betreft de toonzaal, hier kan je rustig eens rondneuzen en zie je veel nieuwe keuken ideeën, vb: het gasfornuis verwerkt in een granieten werkblad waar enkel de gasbekkens zichtbaar zijn, mooi!!! Bedankt, wij kijken al uit naar de toekomst wanneer de nieuwe keuken geplaatst zal worden. Wij verlieten met een heel goed gevoel en gelukkig de toonzaal. En ja, bedankt voor de lekkere koffie tijdens ons gesprek, jupjup

 67. Jackhellemans
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken 4 maanden geleden besteld bij keukens de Abdij Lier. Van het begin tot het eind zeer goed geholpen. Wij geven nu 1x in de week een workshop bij ons thuis voor hobby koks, iedereen is zeer tevreden over het ontwerp en gebruiksgemak van ons onze keuken! Goed gedaan keukens de Abdij!!!! We zijn en zullen jullie zeker adviseren bij vrienden en bekenden.

  Met vriendelijke groet,

  Familie Hellemans uit Lint

 68. S. Blanchaer
  | Beantwoorden

  Keuken gekocht in de vestiging Lier, Hele mooie showroom met veel nieuwigheden. Uitermate professioneel advies, we hadden al een toerke gedaan bij verschillende keukenbouwers. Abdij Lier voelde gelijk aan als een warm bad. Keuken in bestelling gedaan en is gister geplaatst! Meer dan een tevreden familie Blanchaer! Keukens de Abdij is een echte aanrader!!

 69. Gitta
  | Beantwoorden

  Wij zijn super tevreden over de service en vriendelijkheid van deze zaak. We voelden ons er meteen op ons gemak, er werd goede info gegeven en rekening gehouden met onze wensen en budget bij het samenstellen van de keuken. Ook de plaatsing verliep vlekkeloos. Wij zouden het iedereen aanbevelen om eens bezoekje te brengen aan Keukens De Abdij. In het bijzonder een dikke dankjewel aan Maité en Lauranne voor het bekomen van onze droomkeuken. Wij zijn tevreden klanten!

 70. Lenaerts
  | Beantwoorden

  Afgelopen Januari de keuken aangekocht in Lier, goede uitleg gehad en de verkoper had ons goed geholpen. Keuken is gister geplaatst en is heel mooi geworden. Vanmiddag barbecue met de familie, wie weet kunnen we nog mensen sturen naar jullie ;-)…We zullen jullie straks een vleesje komen brengen. Groetjesvan een zeer tevreden Fam Lenaerts!!!

 71. De Brouwer - Verhiest
  | Beantwoorden

  Afgelopen zondag langs geweest in de toonzaal in Brugge. Zeer mooie toonzaal met veel verschillende opstellingen en verschillende stijlen. Wij zien graag een moderne keuken en hebben onze keuze laten afhangen van de modellen in de toonzaal. goede uitleg gekregen en de keuken die we graag wouden zat binnen ons budget! wij kijken heel erg uit naar de plaatsing van onze keuken!

  Fam. De Brouwer – Verhiest

 72. De Hertog - Deborggraeve
  | Beantwoorden

  Wij hebben gisteren een keuken aangekocht bij Keukens De Abdij in Waregem. We hadden een jaar geleden al een droomkeuken gezien daar, en toen we nu weer gingen kijken, vonden we hem nog altijd even mooi.
  De toonzaalverkoper, Jeffrey, stelde ons voor om eens alles uit te tekenen, wanneer we klaar waren met rond te kijken. Dat hebben we dan ook gedaan. Jeffrey dacht echt met ons mee, vond het niet erg om tijdens het gesprek kleine aanpassingen te maken in het ontwerp. Hij gaf veel uitleg, wij kregen de keuze wat betreft de toestellen die we er in willen. Ook op financiëel gebied dacht hij met ons mee. Wij hadden nooit het gevoel dat hij ons het duurste van het duurste wou verkopen. Jeffrey was vriendelijk en meegaand, en gebruikte in onze ogen zeker geen aggressieve verkooptechnieken. Was dat het geval geweest, zouden we sowieso geen handtekening gezet hebben onder de bestelbon. Hij nam zijn tijd om de verschillende opties mooi uit te leggen, hij gaf ons een ‘full option’ prijs, en vanaf daar werden aanpassingen gemaakt tot de keuken binnen ons accepteerbaar budget was. Hele aangename ervaring.

  Ik lees hier en daar ervaringen van slechte plaatsing en slechte dienst-na-verkoop. Laat ons hopen dat de plaatsing en dienst na verkoop even positief zal zijn als het verkoopsgesprek met Jeffrey 🙂

 73. Nancy Switsers-Claes
  | Beantwoorden

  Onze keuken gekocht in Merksem,we zijn zeer tevreden , het is een pareltje. Bedankt Jutta en Lisa,en natuurlijk de fenomenale plaatsers Erik en François , super werk geleverd, bedankt

 74. Jens
  | Beantwoorden

  Onze keuken is gisteren geplaatst en we zijn hier zeer tevreden over. Wij weten dat het geen makkelijke opgave zou zijn om onze wensen in onze keuken te realiseren. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij jullie firma!!! Wij willen verkoper Patrick, binnenhuisarchitecte Charlotte en de plaatsers Christof en Wim bedanken voor hun goede werk!!! Ik kan alleen maar zeggen dat we jullie zeker zullen aanraden in onze vriendenkring. Wij komen met kerst een cavatje in jullie nieuwe filiaal in Lier drinken….Fijne feestdagen!!!! Groetjes van Conny en Stefaan Schollaert

 75. van dijck
  | Beantwoorden

  Onze keuken afgelopen zondag aangekocht in de toonzaal in Lier. We hebben een zeer mooi ontwerp gekregen, we zien al uit naar onze mooie keuken! Chapeau team Lier. S6 met jullie nieuwe mooie toonzaal !

  Groetjes van de familie van Dijck 😉

 76. Protaer
  | Beantwoorden

  Goede heldere verkoop, goed advies binnenhuisarchitect, goede montage!! Groet van een zeer tevreden Familie Protaer!!

 77. Van den Eeckhout
  | Beantwoorden

  De keuken vorig jaar aangekocht bij abdij ninove in oktober, de bouw was vorige week klaar en de keuken is gister geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor jullie goede advies en inzicht!! We hadden er al 4 bezocht maar content dat de keuken van jullie is gekomen! Ons gezin is er super tevreden van! Chapeau doe zo voort!!!
  Groet Fam. Van den Eeckhout uit Affligem

 78. Claessen
  | Beantwoorden

  Onze keuken is gisteren geplaats, we zijn content over de kwaliteit van de verkoop in Ninove. Goede en fijne plaatsers ! De afwerking is ook schoon!!! Bedankt voor de goede smanwerking 😉

 79. De Vosselaer
  | Beantwoorden

  Gisteren is onze keuken geplaatst, wij zijn hier heel tevreden over!! Alles verliep soepel en professioneel! Bedankt Patrick(verkoper), Lise(binnenhuisarchitect) en natuurlijk de plaatsers voor het realiseren van onze droomkeuken. Bedankt team Ninove!!! Wij zullen jullie zeker aanraden bij onze vrienden. Good Job!!!! @patrick….de stoofschotel komt er dit weekend aan 😉

 80. simone m
  | Beantwoorden

  ruime keuze en prima kwaliteit, tof personeel , zeer vriendelijk en gedienstig zij doen er alle moeite voor om de beste oplossing voor je te vinden een echte aanrader !!!!

 81. JOHNNY PEETERS
  | Beantwoorden

  Wij hebben een positieve ervaring met Keukens de Abdij in Boutersem waar we op 13/07/2017 een keuken bestelde het Team rond Mr Nihat Akgul en Mr Wim Schauwvlieghe hebben er alles aan gedaan om onze keuken op tijd af te leveren op 11/10/2017, ook wens ik het plaatsingsteam van VOF Den Ambacht te bedanken voor hun zeer professionele aanpak, deze zijn zeer goed in hun werk, dus keukens de Abdij is zeker een aanrader.

 82. Jan
  | Beantwoorden

  Keukens de Abdij / Boutersem heb jaar geleden keuken gekocht, is deze week geplaatst, moet zeggen dat ik inderdaad uiterst tevreden ben met de plaatsing van de keuken, wij wisten dat de plaatsing het belangrijkste is bij de aankoop van een keuken, dat je inderdaad geen prutser in huis krijgt,dus als het goed is mag het ook gezegd worden, dus keukens de abdij boutersem is dus een AANRADER voor iedereen, goeie kwaliteit en service

 83. Jimmy
  | Beantwoorden

  Wij hebben een goede 2 weken terug een keuken besteld bij Keukens De Abdij in Waasmunster.
  Achteraf gezien hanteren ze een vrij agressieve verkoopstechniek, wat hier in eerdere posts ook al aangehaald is geweest.
  Op zich is dat hun goed recht, maar aangezien we overtuigd waren van de kwaliteit hebben we dus ook getekend.
  Binnen de 5 dagen gingen we dan de gedetailleerde offerte ontvangen alsook enkele 3D tekeningen. Helaas niets ontvangen en daarop een mailtje gestuurd waar we vrijwel onmiddellijk een antwoord op kregen dat we dit ’s anderendaags zouden ontvangen.
  Ondertussen ook reeds een week geleden en nog steeds niets.
  Het enige dat we wel snel ontvangen hebben is de voorschotfactuur.
  Ik hoop dat dit niet de voorbode is van meer loze beloftes…. afwachten dus.
  Dus een goede raad : teken niets zonder de gedetailleerde offerte mee te krijgen.

  • Jimmy
   | Beantwoorden

   Ondertussen hebben wij een volledig gedetailleerde offerte ontvangen zoals beloofd, samen met de 3D tekeningen.
   Men heeft zich ook verontschuldigd voor de vertraging in het opstellen hiervan, en dit door omstandigheden.
   Zelfs de opmeting van onze keuken is ondertussen reeds gebeurd, de afspraak met de interieurarchitecte ligt vast voor volgende week, maw alles zit voorlopig op schema.
   Het ziet er naar uit dat onze schrik onterecht was en de conclusies voorbarig, ze hebben dit in Waasmunster terug goed opgepikt om er een positief verhaal van te maken.

   • Geert Haeghebaert
    | Beantwoorden

    Dag Jimmy
    Wij zijn afgelopen zaterdag bij hen geweest. Alles naar wens, een heel snelle prijsberekening, maar heel erg agessieve verkoopstechniek idd. Eigelijk teken je nog VOOR de de echte gedetailleerde offerte en wij hebben dat helaas (achteraf bekeken) ook gedaan.
    Kleine vraag : is jullie keuken dan volledig geworden wat het was EN voor het budget waarvoor jullie tekenden ? Of is er vanalles en nog iets bij gekomen. Want achteraf bekeken heeft die verkoper zich wel gebaseerd op goedkoopste toestellen enz… Dus hij kan alleen maar hoger uitkomen uiteindelijk.
    Dank voor uw reactie

   • dirk
    | Beantwoorden

    Dag Jimmy,
    Mag ik vragen welke tweede offerte je dan hebt ontvangen? Wat stond daar allemaal op? Kan je mij daarbij helpen aub?
    Dank voor je antwoord.

 84. van Bommel
  | Beantwoorden

  Dag beste mensen,

  Ik wil graag een positieve ervaring delen die ik heb gehad met Keukens de Abdij in Boutersem. Na een slopende renovatie die natuurlijk veel te lang heeft geduurd en te veel heeft gekost was het eindelijk tijd voor ons om de kers op de taart te zetten met een mooie keuken. Lang verhaal kort, een echt mooie keuken gekocht in Boutersem, goed begeleid geweest door de architect en reikhalzend uitgekeken naar de plaatsing. Bij de plaatsing ging niet alles zoals gewenst. Wij hadden wat schrik want de factuur was inmiddels betaald dus werden onze bedenkingen wel goed opgevolgd, vroegen wij ons af. Onze vrees was volledig ongegrond. Bij deze gaat onze speciale dank uit naar Nihat Akgul en bij gevolg ook aan Dirk Martens die er persoonlijk voor gezorgd hebben dat de dienst na verkoop zeer goed is opgevolgd. Al onze bemerkingen zijn zonder morren opgelost en weg gewerkt. Met als opmerking, NA het voldoen van de factuur.
  Men is natuurlijk altijd bang om in de steek gelaten te worden wanneer de firma de buit binnen heeft zogezegd.

  Dus ik kan maar één ding zeggen. Keukens de Abdij, jullie hebben een zeer mooi resultaat geleverd met nogmaals een speciale dank betuiging aan Nihat Akgul die geen moeite te veel was om dit project tot een goed einde te brengen.

  Het enige nadeel is dat ik hier geen foto bij kan plakken want jullie zouden jaloers zijn. :-)) Hoe dan ook, domweg goed werk.

 85. Vaessen
  | Beantwoorden

  Vorige maand onze keuken besteld bij Keukens de Abdij in Merksem. Zeer goed ontvangen door een verkoper die net uit zijn verlof was omdat hij papa was geworden. Onze kapoen was al 2 maandjes oud en het klikte direct natuurlijk op persoonlijk vlak. Goede uitleg gehad en er werd een mooi ontwerp gemaakt door de verkoper. We zijn op meerdere plaatsen geweest en we hadden hier het beste gevoel en hebben dan ook meteen een samenwerking gestart .Twee weken later stond de inmeter al voor de deur en we hebben vandaag een afspraak gemaakt met de binnenhuis architect….Zeer goede ervaring geweest voor ons en we kunnen niet wachten dat onze droomkeuken gezet wordt. Ga zo door zou ik zeggen.

 86. Janssen
  | Beantwoorden

  Wij zijn via mond op mond reclame bij keukens de abdij in Merksem terechtgekomen. (Nieuwe Toonzaal) We zijn erg aangenaam ontvangen. We konden daar rustig rondkijken, zonder gestoord te worden. Bij de meeste winkels word je niet met rust gelaten. We hebben veel mooie dingen gezien, wat ze bij de concurrenten zeker niet hebben. Er word door de adviseurs echt met je meegedacht om je droom keuken te realiseren. Ze doen alles stap voor stap. Eerst een adviesgesprek en word gekeken of er een samenwerking gestart kan worden. Daarna kwam de gespecialiseerde opmeter de ruimte opmeten en foto’s maken. Van hem hebben we ook goeie tips gekregen. Daarna zijn we bij de masterbinnenhuisarchitect van keukens de Abdij in Merksem terecht gekomen. Het gesprek duurde een halve dag, het was erg gedetailleerd. Waar we erg content over zijn. We hebben zelfs advies gekregen over hoe we het beste de ruimte kunnen verlichten. Warm licht, koud licht enz enz. Na de nodige wijzigingen wat we tegen een meer of minderprijs konden doorvoeren, kon de keuken besteld worden. Dit is precies waar wij naar op zoek waren. Professionaliteit!!! Binnenkort gaat ons keuken geplaatst worden, maar van onze vrienden weten we dat het zeker goed gaat komen. Want de monteurs zijn echte vakmensen hebben we gehoord. Keukens de Abdij we wensen jullie veel succes met jullie nieuwe toonzaal te Merksem!!!!
  De keuken gaat over 8 weken geplaats worden

 87. van wijmeersch
  | Beantwoorden

  We zijn naar daar geweesrt op aanraden van vrienden. Alles is heel goed verlopen, er was bij de plaatsing een kast beschadigd maar we hebben zeer snel een nieuw kast gekregen. Goeie service en Heel mooie keukens

 88. Bjorn de Neve
  | Beantwoorden

  Wij zijn in september 2015 langsgeweest in de toonzaal in Ninove. Zeer blij dat we dit gedaan hebben. Vriendelijke ontvangst, en zeer goede uitleg gekregen. Onze ruimte was niet echt gemakkelijk om in te richten maar we kregen enorm veel hulp van de binnenhuisarchitecte. Wij zijn heel blij dat ons keuken van bij de Abdij komt

 89. Bert
  | Beantwoorden

  Ons zoektocht naar ons droomkeuken is bij keukens de abdij te Boutersem begonnen. We zijn door de Toonzaal verantwoordelijke Nihat zeer vriendelijk ontvangen. Zijn advies was erg professioneel. Hij heeft dan ook ons droomkeuken ontworpen, en hebben meteen een samenwerking gestart. We hebben ook niet verder gekeken. Tot op de dag van vandaag hebben we er nog steeds, zeker geen spijt van. Alles is goed geregeld. Keukens de Abdij zeker een aanrader!!!!!

 90. Boudewijn
  | Beantwoorden

  In november 2016 hebben wij onze keuken besteld in het filiaal te Boutersem,wij werden zeer goed ontvangen en geholpen door Patrick. Wij waren al op meerdere plaatsen geweest en wisten al veel over keukens. Hij werkte samen met ons de keuken uit en luisterde goed naar onze wensen. De keuken is reeds geplaatst en we zijn zeer tevreden.mochten we ooit nog eens een keuken nodig hebben dan komt hij zeker van de Abdij. Prijs/kwaliteit/service is dik in orde.

 91. Merel
  | Beantwoorden

  Aanrader! Wij zijn ongeveer een jaar geleden zeer goed ontvangen geweest in de toonzaal in Boutersem. Nu een jaar later staat onze keuken en zijn we blij met het resultaat. Mijn vader ook langsgestuurd en ook hij was zeer tevreden met de samenwerking.

 92. Dieter S
  | Beantwoorden

  Zeer degelijke materialen en propere afwerking. Het lijkt wel of onze keuken een pak groter is geworden. Op twee weken was alles geklaard en vandaag zijn we al aan de grote kuis begonnen.

  Bedankt voor de goede samenwerking.

 93. Carl Withoek
  | Beantwoorden

  Bijna een jaar geleden bestelden we onze keuken. We hadden ze niet meteen nodig, maar met de prijsvastheid hoefde dit geen probleem te vormen.
  Vandaag zijn we onze bestelling definitief gaan goedkeuren. De architecte heeft op een budgetvriendelijke manier enkele persoonlijke toetsen toegevoegd en we kijken enorm uit naar het resultaat!

 94. Walter Desmet
  | Beantwoorden

  Onze zoektocht kwam al snel tot een einde na een bezoek aan de toonzaal te Waasmunster. Verkoper Jeffrey gaf ons een goede en professionele uitleg, goede kwaliteit, mooie prijs, ook nadien bij binnenhuis architecte Charlotte kregen we nog wat handige tips.
  Zeker een aanrader!

 95. Kevin Degraeve
  | Beantwoorden

  4 maand geleden onze keuken besteld. Vandaag is ze afgewerkt.
  We hadden de werken (electriciteit, water etc) laten uitvoeren door een onderaannemer die we zelf gekozen hadden.
  Helaas heeft deze aannemer ons in de steek gelaten en de werken niet uitgevoerd zoals op plan aangegeven.

  Hoewel er in de verkoopsovereenkomst vermeld staat dat bij dergelijke situatie er een schadevergoeding van 1000eu wordt aangerekend hebben ze bij Keukens De Abdij te Zemst absoluut niet vervelend gedaan.
  Sterker nog, ze hebben hun eigen aannemer langs gestuurd, 3 dagen later heeft die de leidingen aangepast, en vandaag 3 dagen na het aanpassen van de leidingen is de keuken geplaatst.

  Wat kan ik meer zeggen, service, kwaliteit, prijs.. Voor mij is alles ingevuld, en ik kan dus niet anders dan De Abdij aanraden als leverancier.

 96. Michael
  | Beantwoorden

  Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe keuken en samenwerking met Keukens De Abdij. De binnenhuisarchitecte was zeer vriendelijk en heeft alles tot in detail met ons besproken. We kwamen met een bepaald idee naar Keukens De Abdij, maar samen met de binnenhuisarchitecte zijn we compleet van genre en concept veranderd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een open keuken met groot werkblad en veel werkruimte. Het is een super mooie keuken geworden en we zijn er zeer tevreden van. Ook de plaatsing verliep zeer vlot, de plaatser heeft zeer mooi werk geleverd. We zijn dus super tevreden van onze nieuwe keuken van Keukens de Abdij.

 97. Raf V.
  | Beantwoorden

  Manu tekende ons voorontwerp waarmee we meteen instemde. Binnenhuisarchitecte Sophie werkte vervolgens alles professioneel en tot in de puntjes uit. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.

 98. Sergoris
  | Beantwoorden

  Door familieleden waren wij bij Keukens De Abdij langsgegaan. We waren op zoek naar een landelijke keuken die in onze nieuwbouw zou passen. Na ons verkenningsgesprek met keukenadviseur Cedric wisten wij meteen dat wij met iemand gepraat hadden met liefde voor het vak. Onze keuken werd tot in de details besproken. We zijn dan ook op dit moment overgegaan tot de bestelling te plaatsen van onze keuken die volledig aan onze wensen voldeed. De keuken is een paar maanden nadien opgemeten door een binnenhuisarchitecte die ons ook nog geholpen heeft met de kleurkeuze van de binnenramen en deuren. Onze vloer hadden wij ook meegebracht bij onze tweede afspraak bij de binnenhuisarchitecte. Daar hebben we dan samen de kleurkeuze van onze deuren aangepast. De tijd die Sophie aan ons gespendeerd heeft is fenomenaal. Niets was haar te veel. Ook wat betreft de uitleg die wij gekregen hebben van onze stoomoven! Onze prachtige keuken is ondertussen al 4 maand geplaatst en wij zijn ongelooflijk tevreden. Zelfs mijn zus heeft ondertussen een nieuwe keuken aangekocht door mijn positieve ervaring bij Keukens De Abdij. Als het echt goed is mag het ook zeker en vast vermeld worden vind ik!

 99. Ben
  | Beantwoorden

  Misschien heeft verdraagzaamheid er ook wel iets mee te maken? Bij ons was de ontvangst alleszins erg hartelijk, we voelden ons meteen welkom.

 100. Michiel
  | Beantwoorden

  Druk bezig met bouwen, we hebben na verschillende keukenzaken te hebben bezocht, gekozen om onze keuken bij Keukens De Abdij te laten maken. We waren eigenlijk bijna meteen overtuigd van hun kunde dankzij het vriendelijke ontvangst van de verkoper, deze had ook direct door wat we verwachtten van onze keuken. Het voorstel dat we kregen van onze toekomstige keuken gaf ons ook een duidelijk beeld van hoe deze er ging uitzien in de toekomst. De binnenhuis architecten daar konden ons ook duidelijk advies geven over de indeling van de keuken en de do’s en don’ts. De levering en plaatsing van keuken verliep eveneens goed, de keukenplaatsers hebben dit zeer goed gedaan, elk detail klopt. Aan te raden!

 101. Charlotte V.
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken besteld bij Keukens De Abdij en ondertussen is ze ook reeds geleverd en geplaatst. Van begin tot einde zijn wij goed geholpen geweest door de mensen van Keukens De Abdij. We waren vooral aangenaam verrast door de keuzes die wij hadden in deze zaak, ook werden we goed geholpen door de keukenarchitectes en kregen we wat handige tips mee naar huis voor onze keuken. ik zou Keukens de abdij dus zeker wel aanraden, de keuzes die je er krijgt zijn echt top en de mensen zijn er zeer vriendelijk en steeds bereid je te helpen. Wij zijn alleszins super content met onze keuken!

 102. Ben
  | Beantwoorden

  Komen net van Keukens De Abdij waar we onze keuken besteld hebben.
  Fantastisch gesprek gehad met de interieurarchitecte die onze keuken met enkele kleine en goedkope aanpassingen een veel chiquere keuken bezorgd heeft.
  We zaten ook met vragen mbt onze leefruimte en onze hal (extra toilet of inmaakkast van maken) en ook hier heeft ze probleemloos haar ervaring en tips gedeeld.

  Hopen dat de plaatsing even goed verloopt, maar we hebben er alle vertrouwen in!

 103. Sofie
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukens De Abdij. De keukens worden daar helemaal op maat gemaakt en het resultaat is volledig naar wens. we kregen professionele hulp van de keukenarchitecten en zij weten echt wel waarover ze spreken. Door het praatje van de verkopers moet je wel een beetje heen kijken, maar tja dat hebben we zo ervaren bij andere keukenbedrijven ook… Aangezien het een keuken op maat is, is het niet echt goedkoop maar de kwaliteit is wel heel goed; geen klachten van. De levering en plaatsing was ook zeer correct! blij dat we hebben gekozen voor Keukens de abdij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)