De Keukenbouwer keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Keukenbouwer keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Keukenbouwer keukens langs in Roeselare? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Keukenbouwer keukens.

De Keukenbouwer keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keukenbouwer keukens in Antwerpen
Uw ervaring met De Keukenbouwer keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keukenbouwer keukens in Roeselare.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

De Keukenbouwer keukens algemene informatie

De Keukenbouwer Keukens heeft een vestiging gevestigd in Roeselare, Sint-Martens-Latem, Waregem, Zandhoven in België. Het familiebedrijf bestaat al enkele jaren. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Keukenbouwer keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keukenbouwer

Dit bedrijf steekt veel energie in persoonlijke aandacht. Door te kijken naar wensen en behoeften van klanten, helpt De Keukenbouwer jaarlijks 850 gezinnen bij de realisatie van hun nieuwe keuken. Het bedrijf verkoopt moderne, landelijke, houten en design keukens.

Openingsuren

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
13:00 – 18:00

 

14 klantgetuigenissen

 1. Joep
  | Beantwoorden

  We hebben begin van dit jaar het plan opgevat om een nieuwe keuken te kopen. De oude was echt aan vervanging toe. Na een aantal bedrijven te hebben bezocht kwamen we terecht bij de Keukenbouwer in Waregem. We hebben daar onze ideeën besproken en Dirk liet ons zien wat er allemaal mogelijk was. In een aangename sfeer en onder het genot van een kopje koffie hebben we besloten om de keuken aan te schaffen. We hadden afgesproken dat de plaatsing omstreeks Juni zou zijn. We zijn nog een aantal malen terug geweest om de puntjes op de i te zetten, zoals welke apparatuur, gootsteen, kranen etc. We werden altijd vriendelijk en professioneel behandeld.
  Toen was er ineens corona, de lockdown en alle beperkingen nadien. In mei ging de toonzaal weer open en kwam de binnenhuis architect om de maten op te nemen. We maakten een nieuwe afspraak om de keuken in Oktober te plaatsen. Dit was allemaal geen probleem. Nu is het dan Oktober en de keuken is gisteren zeer professioneel en mooi geplaatst. Zelfs kleine probleempjes werden door de plaatsers perfect opgelost.
  We zijn zeer tevreden over het hele traject, van informeren, offreren, aanschaf en plaatsing.

  De Keukenbouwer, je mag je naam eer aan doen. Bedankt.

 2. Jorien
  | Beantwoorden

  Mijn keuken werd onlangs geïnstalleerd.
  Ik ging hiervoor langs bij De Keukenbouwer in Latem. Ik werd fantastisch bediend door Thomas en hij maakte de keuken alsof het voor zichzelf was. Hij ging tot het uiterste om mijn droomkeuken te geven binnen mijn budget. Daarnaast was er geen moeite te veel en paste hij elke keer aan wanneer ik het vroeg.
  De levering en installatie ging bijzonder vlot en met oog voor detail.
  Ook na de levering blijft De Keukenbouwer beschikbaar voor opvolging.
  Leuk om iets te hebben binnen de verbouwingen dat zo vlot gaat! Dankjewel!

 3. Eddy De Vuyst - Gudrun Vansteenkiste
  | Beantwoorden

  Ons bezoek bij de Keukenbouwer in Waregem was zeer aangenaam en we hebben een goede uitleg met alle mogelijkheden gekregen door Mathieu die direct actie heeft genomen met een voorstel. Na de juiste afmetingen en foto’s vd bestaande keuken te hebben doorgeven heeft Mathieu ons de nieuwe keuken uitgetekend naar onze wensen en budget. Perfect.
  Na ons akkoord kwam binnen de week de binnenhuisarchitecte al langs vd juist opmetingen en enkele dagen later werden we opnieuw gecontacteerd door Mathieu om alles in de definitieve vormen te gieten..en opdracht te geven voor productie.
  Gisteren kregen we al een vriendelijk telefoontje om datum van levering en plaatsing te bespreken.
  Nu nog een paar weken wachten… tot nu al de punten vd service..
  bedankt Mathieu voor de zeer snelle opvolging en het direct handelen..een dikke pluim.

 4. Karel
  | Beantwoorden

  We zijn zeer tevreden over onze ervaring bij De Keukenbouwer. We zijn eerder toevallig bij hen binnengelopen, om wat tijd te doden tussen twee afspraken. Al snel werden we goed ontvangen door Mathieu die ons goede ideeën gaf voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Na enkele weken nadenken en vergelijken met andere keukenbouwers, kwamen we terug bij Mathieu. Dan hebben we samen alle details besproken, overwogen en vastgelegd en finaal hadden we een zeer ruime, high end keuken met zeer goede toestellen voor een competitieve prijs. Dikke aanrader!

 5. Bart
  | Beantwoorden

  Vandaag bij de keukenbouwer geweest in Latem super vriendelijk Michiel gaf ons de nodige info en we hebben een keuken gekocht super mooi en goede kortingen het aanraden waard

 6. Hannes
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken.
  Van plan tot uitvoering verliep alles gesmeerd. Men nam voldoende tijd om naar mijn wensen te luisteren, zodat ik een keuken op maat kreeg voor mijn noden.

  Speciale dank naar Thomas van de keukenbouwer voor de vlotte samenwerking.

 7. Nicholas
  | Beantwoorden

  wij hebben inderdaad ook gevoeld dat er harde concurrentie is en je mag ook niet vergeten dat het verkopers zijn. hun naam liegt niet, ze proberen ons een keuken te verkopen. je moet hier wat doorkijken.
  er zijn andere zaken waar ik kwaad ben weggegaan maar bij de keukenbouwer hebben ze ons nog een mooie korting gegeven om te overtuigen en ik ben blij dat we gekocht hebben bij hen. ondertussen al opmetingen en aanpassingen gehad, ik hoop snel de keuken bij ons te hebben!

 8. Roos
  | Beantwoorden

  Ons gevoel zat direct goed van toen we de eerste keer binnen kwamen in de toonzaal.Als je uitleg vraagt staan ze onmiddellijk ter uwer beschikking. Bij het kiezen van de materialen Goeie uitleg en ze nemen écht hun tijd daarvoor! Nu op naar een goeie levering en plaatsing. Zie er naar uit!

 9. Bob De Groot
  | Beantwoorden

  In onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we uiteindelijk voor De Keukenbouwer gekozen. Omdat we alletwee een druk leven hebben, was het gemakkelijk dat ze zondag open zijn.
  We hebben in de toonzaal een tip gekregen om onze oude keuken te verkopen.
  De plaatser heeft de keuken perfect geïnstalleerd. Erg leuk was dat hij proper werkte en ook alle afval meenam. Zo hadden we direct nadat hij klaar was een prachtig mooie nieuwe keuken waar we zeer trots op zijn.
  Kennissen van ons hebben daarna ook bij De Keukenbouwer hun nieuwe keuken besteld. Als cadeau hiervoor kregen wij en zij een handige keukenrobot.

 10. Bert
  | Beantwoorden

  ze werken open op zondag, handig!

 11. De Cabooter
  | Beantwoorden

  Bij ons eerste kontakt was het verrassend. Een grote toonzaal,zie je niet van op straat, Mooie toonzaal met veel mooie modellen.
  Vriendelijke verkopers en heel lieve Annelien, die haar werk als architect echt goed doet.
  Alles is volgens afspraak verlopen en de juiste datum geleverd en geplaatst,
  Een hele goeie monteur,is de perfekte stielman !
  Ons gevoel zat direkt goed van toen we binnen kwamen !

 12. Familie De luycker -Laporte
  | Beantwoorden

  Ons eerste bezoek bij de keukenbouwer was een zeer aangename ontmoeting mooie uitleg gehad over alles en zonder opdringerig te zijn zodat we op het gemak nog eens zijn langs geweest om te beslissen daarbij heeft Mathieu ons alles uitgetekend en alle voordelen en nadelen van de produkten uitgelegd waarna Annelien ook is komen opmeten en dat we samen nog wat gedachten uitgewisseld hebben en wat veranderd hebben om tot een mooi en gemakkelijk te onderhouden geheel gekomen zijn !
  De levering is perfect verlopen en de plaatsing is ook goed en degelijk uitgevoerd er werd een voorlopig werkblad en na 10 dagen zoals beloofd kwam de composiet erop perfect gemonteerd en toen daarna nog eens controle en eventueel aanpassing van de deuren enzo , dit is voor ons verlopen met een perfecte aangename betrouwvolle samenwerking waardoor wij deze firma dan ook zekers aanbevelen !!
  Wij hebben bij Keukenbouwer Waregem(Sint Eloois Vijve )gekocht maar zijn ook de andere toonzalen eens gaan bekijken .

 13. JC Van Acker
  | Beantwoorden

  Binnen de week hadden mijn vrouw en ik beslist om verder te werken met DeKeukenbouwer. Mathieu kreeg van ons de afmetingen en plan van de keuken en ook carte blanche om de nieuwe keuken uit te tekenen.
  Binnen een week hadden we een voorstel en rendering van de nieuwe keuken en … bonk erop !!!

  3 weken later werden de juiste opmetingen gedaan (terug zéér vriendelijk binnenhuisarchitect) en kort daarop terug gecontacteerd door Mathieu voor de volgende stap nml. het bekijken van de keuken in detail, bepalen van soort bovenblad (bij ons werd het een zwarte composiet) en keuze van de toestellen. Wij opteerden voor de blackline serie van AEG met onder andere een stoomoven/sous vide.

  Levering van de keuken was eind augustus. Er werd regelmatig gebeld door de keukenbouwer of deze datum nog steeds haalbaar was voor ons omdat we een de keuken totaal wilden renoveren.
  Op de afgesproken dag om 7H00 stipt kwam de monteur (terug héél vriendelijk) en na anderhalve dag stond onze droomkeuken er.

  Tien dagen later werd ook het bovenblad geleverd en geplaatst en ik kon beginnen met de laatste stap in ons renovatieplan …. schilderen.

  Binnen de maand werden we opnieuw gecontacteerd door DeKeukenbouwer voor een volledig nazicht van de keuken.

  DeKeukenbouwer: vriendelijke bekwame mensen, perfecte service en bovenal een prachtige keuken !!!!!!!!

 14. Royaert
  | Beantwoorden

  Wij kochten onze keuken bij DeKeukenbouwer. Alles ging vlot tot bij het moment van levering.
  We merkten toen op dat er een andere tekening in het werkblad zat dan wat zichtbaar was op het staal in de toonzaal.
  Hier zaten grotere nerven in en dat was storend en wij voelden ons hier niet goed bij.
  We zijn direct naar de toonzaal gereden maar daar werden we op ons gemak gesteld en kregen we gelijk.
  Wanneer we het blad echt niet mooi vonden mochten we een ander blad kiezen omdat het niet duidelijk was.
  We hebben het een paar dagen laten bezinken en vonden het blad toch passend bij de keuken en
  besloten dan om het te laten liggen.
  Wanneer we dit lieten weten aan DeKeukenbouwer kregen we nog een tegemoetkoming voor het misverstand en kregen we gratis antislipmatten nageleverd.
  We zijn blij dat we met hetzelfde gevoel geëindigd zijn zoals het beginproces en dat DeKeukenbouwer bereidt was om misverstanden recht te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)