de-keukenbouwer-keukens-ervaringen

De Keukenbouwer keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Keukenbouwer keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Keukenbouwer keukens langs in Roeselare? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Keukenbouwer keukens.

De Keukenbouwer keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keukenbouwer keukens in Antwerpen
Uw ervaring met De Keukenbouwer keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keukenbouwer keukens in Roeselare.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

De Keukenbouwer keukens algemene informatie

De Keukenbouwer Keukens heeft een vestiging gevestigd in Roeselare, Sint-Martens-Latem, Waregem, Zandhoven in België. Het familiebedrijf bestaat al enkele jaren. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Keukenbouwer keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keukenbouwer

Dit bedrijf steekt veel energie in persoonlijke aandacht. Door te kijken naar wensen en behoeften van klanten, helpt De Keukenbouwer jaarlijks 850 gezinnen bij de realisatie van hun nieuwe keuken. Het bedrijf verkoopt moderne, landelijke, houten en design keukens.

 

8 klantgetuigenissen

 1. Nicholas
  | Beantwoorden

  wij hebben inderdaad ook gevoeld dat er harde concurrentie is en je mag ook niet vergeten dat het verkopers zijn. hun naam liegt niet, ze proberen ons een keuken te verkopen. je moet hier wat doorkijken.
  er zijn andere zaken waar ik kwaad ben weggegaan maar bij de keukenbouwer hebben ze ons nog een mooie korting gegeven om te overtuigen en ik ben blij dat we gekocht hebben bij hen. ondertussen al opmetingen en aanpassingen gehad, ik hoop snel de keuken bij ons te hebben!

 2. Roos
  | Beantwoorden

  Ons gevoel zat direct goed van toen we de eerste keer binnen kwamen in de toonzaal.Als je uitleg vraagt staan ze onmiddellijk ter uwer beschikking. Bij het kiezen van de materialen Goeie uitleg en ze nemen écht hun tijd daarvoor! Nu op naar een goeie levering en plaatsing. Zie er naar uit!

 3. Bob De Groot
  | Beantwoorden

  In onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we uiteindelijk voor De Keukenbouwer gekozen. Omdat we alletwee een druk leven hebben, was het gemakkelijk dat ze zondag open zijn.
  We hebben in de toonzaal een tip gekregen om onze oude keuken te verkopen.
  De plaatser heeft de keuken perfect geïnstalleerd. Erg leuk was dat hij proper werkte en ook alle afval meenam. Zo hadden we direct nadat hij klaar was een prachtig mooie nieuwe keuken waar we zeer trots op zijn.
  Kennissen van ons hebben daarna ook bij De Keukenbouwer hun nieuwe keuken besteld. Als cadeau hiervoor kregen wij en zij een handige keukenrobot.

 4. Bert
  | Beantwoorden

  ze werken open op zondag, handig!

 5. De Cabooter
  | Beantwoorden

  Bij ons eerste kontakt was het verrassend. Een grote toonzaal,zie je niet van op straat, Mooie toonzaal met veel mooie modellen.
  Vriendelijke verkopers en heel lieve Annelien, die haar werk als architect echt goed doet.
  Alles is volgens afspraak verlopen en de juiste datum geleverd en geplaatst,
  Een hele goeie monteur,is de perfekte stielman !
  Ons gevoel zat direkt goed van toen we binnen kwamen !

 6. Familie De luycker -Laporte
  | Beantwoorden

  Ons eerste bezoek bij de keukenbouwer was een zeer aangename ontmoeting mooie uitleg gehad over alles en zonder opdringerig te zijn zodat we op het gemak nog eens zijn langs geweest om te beslissen daarbij heeft Mathieu ons alles uitgetekend en alle voordelen en nadelen van de produkten uitgelegd waarna Annelien ook is komen opmeten en dat we samen nog wat gedachten uitgewisseld hebben en wat veranderd hebben om tot een mooi en gemakkelijk te onderhouden geheel gekomen zijn !
  De levering is perfect verlopen en de plaatsing is ook goed en degelijk uitgevoerd er werd een voorlopig werkblad en na 10 dagen zoals beloofd kwam de composiet erop perfect gemonteerd en toen daarna nog eens controle en eventueel aanpassing van de deuren enzo , dit is voor ons verlopen met een perfecte aangename betrouwvolle samenwerking waardoor wij deze firma dan ook zekers aanbevelen !!
  Wij hebben bij Keukenbouwer Waregem(Sint Eloois Vijve )gekocht maar zijn ook de andere toonzalen eens gaan bekijken .

 7. JC Van Acker
  | Beantwoorden

  Binnen de week hadden mijn vrouw en ik beslist om verder te werken met DeKeukenbouwer. Mathieu kreeg van ons de afmetingen en plan van de keuken en ook carte blanche om de nieuwe keuken uit te tekenen.
  Binnen een week hadden we een voorstel en rendering van de nieuwe keuken en … bonk erop !!!

  3 weken later werden de juiste opmetingen gedaan (terug zéér vriendelijk binnenhuisarchitect) en kort daarop terug gecontacteerd door Mathieu voor de volgende stap nml. het bekijken van de keuken in detail, bepalen van soort bovenblad (bij ons werd het een zwarte composiet) en keuze van de toestellen. Wij opteerden voor de blackline serie van AEG met onder andere een stoomoven/sous vide.

  Levering van de keuken was eind augustus. Er werd regelmatig gebeld door de keukenbouwer of deze datum nog steeds haalbaar was voor ons omdat we een de keuken totaal wilden renoveren.
  Op de afgesproken dag om 7H00 stipt kwam de monteur (terug héél vriendelijk) en na anderhalve dag stond onze droomkeuken er.

  Tien dagen later werd ook het bovenblad geleverd en geplaatst en ik kon beginnen met de laatste stap in ons renovatieplan …. schilderen.

  Binnen de maand werden we opnieuw gecontacteerd door DeKeukenbouwer voor een volledig nazicht van de keuken.

  DeKeukenbouwer: vriendelijke bekwame mensen, perfecte service en bovenal een prachtige keuken !!!!!!!!

 8. Royaert
  | Beantwoorden

  Wij kochten onze keuken bij DeKeukenbouwer. Alles ging vlot tot bij het moment van levering.
  We merkten toen op dat er een andere tekening in het werkblad zat dan wat zichtbaar was op het staal in de toonzaal.
  Hier zaten grotere nerven in en dat was storend en wij voelden ons hier niet goed bij.
  We zijn direct naar de toonzaal gereden maar daar werden we op ons gemak gesteld en kregen we gelijk.
  Wanneer we het blad echt niet mooi vonden mochten we een ander blad kiezen omdat het niet duidelijk was.
  We hebben het een paar dagen laten bezinken en vonden het blad toch passend bij de keuken en
  besloten dan om het te laten liggen.
  Wanneer we dit lieten weten aan DeKeukenbouwer kregen we nog een tegemoetkoming voor het misverstand en kregen we gratis antislipmatten nageleverd.
  We zijn blij dat we met hetzelfde gevoel geëindigd zijn zoals het beginproces en dat DeKeukenbouwer bereidt was om misverstanden recht te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)