De Keukenbouwer keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Keukenbouwer keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Keukenbouwer keukens langs in Roeselare? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Keukenbouwer keukens.

De Keukenbouwer keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keukenbouwer keukens 
Uw ervaring met De Keukenbouwer keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keukenbouwer keukens in Roeselare.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

De Keukenbouwer keukens algemene informatie

De Keukenbouwer Keukens heeft een vestiging gevestigd in Roeselare, Sint-Martens-Latem, Waregem, Zandhoven in België. Het familiebedrijf bestaat al enkele jaren. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Keukenbouwer keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keukenbouwer

Dit bedrijf steekt veel energie in persoonlijke aandacht. Door te kijken naar wensen en behoeften van klanten, helpt De Keukenbouwer jaarlijks 850 gezinnen bij de realisatie van hun nieuwe keuken. Het bedrijf verkoopt moderne, landelijke, houten en design keukens.

Openingsuren

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
13:00 – 18:00

 

56 klantgetuigenissen

 1. Maxime
  | Beantwoorden

  Ongelooflijk. Zelden voelde ik mij zo gekleineerd in een winkel waar ik als potentiële klant aankwam. Mijn partner en ik gingen als jong koppel met een beperkt(er) budget binnen bij De Keukenbouwer. We zochten een keuken in een specifieke stijl met enkele specifieke wensen. We hadden hier een budget van rond de 20.000 euro voor aan de kant gezet en dachten daarmee toch wel een keuken te kunnen samenstellen die binnen onze stijl past. Tijdens ons bezoek werd binnen de eerste 10 minuten ons idee volledig teruggekaatst. Met veel geroep en gebaren naar collega’s als in: ”mevrouwtje hier denkt om een landelijke keuken te zetten met een budget van 20.000”. waarbij de moed al in onze schoenen zakte. Wij, die nog volledig flexibel waren in indeling van kasten, gebruik van materialen, kwaliteit van toestellen werden al afgeschreven als ‘onrealistisch’.
  Beste meneer, wij hadden gerust wel wat extra info gewild over de kostprijzen en mogelijkheden, wij hadden gerust wat bij ons budget willen voegen, wij hadden gerust op een vriendelijke en warme manier geluisterd naar jou ‘jaren’ kennis over keukenbouw en wat wel kon. Dan hadden wij ons misschien niet heel klein en dom gevoeld tussen heel wat starende ogen. Eén iets weet ik zeker, bij De Keukenbouwer kan je niet terecht voor de zoektocht naar je droomkeuken zonder dat je tegen een stootje kan.

  • De Keukenbouwer
   | Beantwoorden

   Beste Maxime,

   Oei, dit is zeker niet de bedoeling. Wij zijn er om jou te helpen en adviseren.

   Met jouw budget kun je bij ons trouwens al een heel mooie keuken kopen.

   Mogen we weten welke toonzaal je hebt bezocht en door wie je eventueel werd geholpen?

   Vriendelijke groeten

   De Keukenbouwer

 2. vanessa
  | Beantwoorden

  Even men zegje doen over keukenbouwer. Een bezoek in de toonzaal achter nieuwe keuken. Na veel wikken en wegen en mooie voorgestelde condities hadden we ons gedacht gevonden.
  Maar na ons volgend bezoek om te tekenen waren opeens ons gekozen design niet verkrijgbaar en hebben we moeten besluiten andere design te nemen. Wat wij natuurlijk al een flater vonden jammer. Maar toch hadden we een besluit genomen bij een ander design. Dus getekend en gedaan.
  Er werd ons zelfs een koffiemachine gratis aan geboden met de aankoop .deze werd ons beloofd bij voorschot. Dus voorschot binnen de 2dagen betaald. Niks te horen van koffiemachine. Gebeld naar keukenbouwer en koffiemachine werd geleverd bij volledige betaling. Volledig betaald geen koffie machine . Veel bellen en doen en uit de lucht vallen en beloven nog altijd geen koffiemachine, ja jammer van hun belofte , keuken is volledig betaald geweest in december zoals afgesproken (18000euro)en hebben ze zoals beloofd begin januari geplaatst met alle keuken toestellen. Maar na veel bellen en bellen en uitvluchten hebben we ook nog steeds geen oven!!!!
  Dus mensen denk er even goed over na als ge met uw spaarcenten een keuken koopt bij keukenbouwer Roeselare!!!!!!!
  Totaal absurd wordt je behandeld na volledige betaling!!!!!
  Voilà moest dit even kwijt mensen
  Björn en vanessa

  • De Keukenbouwer
   | Beantwoorden

   Beste Vanessa,

   Bedankt voor je feedback.

   Kun je ons even je ordernummer bezorgen?

   We bekijken graag hoe we jou kunnen helpen.

   Vriendelijke groeten

   De Keukenbouwer

   • Vanessa Van overmeire
    | Beantwoorden

    beste,
    dossier KKB30LR200025
    factuur nr VFT/OKKBO2/21/001584
    sedert gisteren is onze oven geleverd en geplaatst, eindelijk!!!!
    Maar van de koffiemachine geen spoor en ook geen reactie per mail. En bellen naar de winkel in Roeselare heeft ook geen zin, want volgens hen heeft SMEG de levering van de koffiemachine in handen.
    Ter info ik heb eens gebeld met SMEG en deze wist mij te vertellen dat zij mij niet kunnen helpen, de actie is doorgevoerd door Keukenbouwer en dient ook door Keukenbouwer in orde worden gebracht!
    Volgens jullie verkoopsvoorwaarden van de koffiemachine krijg ik deze bij betaling van voorschot, en dit is reeds al gebeurd in oktober!
    Het excuus van in ontvangst nemen van koffiemachine bij volledige betaling, en bij levering keuken en late levering corona is niet volgens de voorwaarden van de keukenbouwer-ambassadeur.
    Dus ik vraag het nu nog eens wanneer krijg ik mijn cadeau (koffiemachine) van jullie?
    een zeer teleurgestelde klant!!!!!!!!

    • De Keukenbouwer
     | Beantwoorden

     Beste,

     Bedankt voor uw bericht.

     Maandelijks geeft de Keukenbouwer een lijst met toestellen die vanuit SMEG rechtstreeks geleverd mogen worden bij de klanten.

     Die komen dus wel degelijk rechtstreeks van daar.

     Er zijn evenwel reeds maanden problemen met de uitleveringen hiervan.

     Ze doen steeds hun best om deze te leveren.

     Maar gezien onze grote vraag kunnen zij vaak niet volgen en loopt dit achterstand op.

     De beloofde toestellen die onze klanten ontvangen voor de reclame komen er zeker aan
     maar lopen door meerdere factoren vertraging op.

     Wij vragen nog even geduld om deze gratis toestellen in ontvangst te krijgen.

     Kunnen we jou nog ergens anders mee helpen?

     Bedankt.

     De Keukenbouwer

 3. Jerom
  | Beantwoorden

  Mensen ga nooit bij de keukenbouwer. Niet aan te raden. Hebben in september de kasten bestelt plus een frigo en diepvries. Begin januari de levering kregen dan te horen dat de diepvriezer er niet bij was. Mochten dat wel eventjes laten weten vonden wij. Kregen een telefoon nr moesten daar maar naar bellen. Hebben we ook gedaan ze gingen ons terug bellen hebben dat NOOIT gedaan. Tot heden vandaag hebben we ons diepvriezer nog niet. Als we zelf niet bellen LATEN ze niets weten. Ze komen af met het ligt niet aan ons het is de leverancier. En nu plots steken ze zich weg achter de corona. Als je ZES maanden moet wachten achter een toestel krijgt je het wel op je heupen. Ik hoop dat we hem hebben voor de zomer. Een compensatie dat zit er volgens hen niet in. Dus mensen denk twee keer na voor dat je een keuken bestelt bij de keukenbouwer

  • De Keukenbouwer
   | Beantwoorden

   Beste Jerom,

   Bedankt voor je feedback.

   Kun je ons jouw ordernummer bezorgen zodat we dit kunnen nakijken?

   We willen jou hierover zo snel mogelijk informeren.

   Vriendelijke groeten

   De Keukenbouwer

 4. Michel
  | Beantwoorden

  We eijn vorige week bij de Keukenbouwer in Diest geweest. G. heeft ons zeer goed geholpen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken en je wil alles weten over de nieuwe matetialen en apparaten, vraag naar G. G. haalt alles uit de kast om je te helpen. Hij is niet opdringerig. Voor hem telt slechts een zaak . De klant zo goed mogelijk helpen. Hun toonzaal is een juweeltje en je vindt er alles terug voor jouw droomkeuken.

 5. Steffen
  | Beantwoorden

  Na een zeer slechte ervaring bij een andere fabrikant hadden we na ons eerste contact bij de keukenbouwer een veel ander en beter gevoel. Ook door de goede ervaring door 2 gezinnen in de buurt hebben we gekozen voor de keukenbouwer. Na de bestelling van de keuken kwam Quooker met een zwarte flex kraan op de markt, zonder problemen werd onze offerte aangepast, ook andere kleine zaken konden zonder problemen aangepast worden zolang ze niet in bestelling stond uiteraard.

  De keuken werd netjes geleverd begin juli en enkele dagen later stond de installateur hier al. De leverancier voor het dekton werkblad en achterwand was jammer genoeg na de plaatsing van de keuken al in bouwverlof dus voor de opmeting van het werkblad moesten we even geduld hebben. 2 dagen na het bouwverlof kregen we van deze al een telefoontje om de opmeting te komen doen en 2-3 weken later in augustus werd het werkblad netjes geplaatst. Er werd ook rekening gehouden met onze opmerkingen voor naden.
  Aangezien de achterwand ook van dekton was is de luifel ook pas geplaatst na de plaatsing van deze. Hiervoor kwam de installateur in september terug. Ondertussen maakten we gebruik van onze zo goed als afgewerkte keuken.

  2 maand later viel me plots op dat 1 van onze schuiven geen glazen zijwand had. Het was zowel de installateur als mij nooit opgevallen, ook al maak ik dagelijks toch wel intensief gebruik van deze. Foto genomen, gemeld aan de keukenbouwer en 2 weken later werd er al een nieuwe, deze keer correcte schuif geplaatst. Zonder vragen, zonder moeilijk doen.

  Nadat ik wat foto’s genomen had en deze via facebook gestuurd had werd ik opgebeld met de vraag of er een fotograaf van hen mocht komen. Dit heb ik uiteraard toegezegd en deze heeft mooie foto’s genomen.

  We hebben, ook dankzij COVID19, wat geduld moeten hebben, maar zijn uiteindelijk super tevreden van de keuken. Van een complete veel te kleine 1-wands keuken naar een keuken langs beide kanten, met voldoende werkruimte.

 6. Karin Deblaere
  | Beantwoorden

  Onze keuken staat op de website, hij staat hier nu al 1 jaar. De foto’s op de site doen de keuken niet echt tot zijn recht komen, hij is zoveel mooier in het echt!

  Het is een zeer praktisch ingedeelde keuken, met heel veel kastruimte, ik geniet er nog elke dag van alsof hij er pas staat.

  De samenwerking met de keukenbouwer was super. Ze denken mee maar laten je toch je ding doen. Als je ideeën niet zo praktisch zijn zeggen ze het ook, wat ik zeer geapprecieerd heb!

  Ook de dienst na verkoop is fantastisch, ik ben pas nog eens de winkel binnen geweest en je wordt er steeds met een lach onthaald. Ze kennen je en helpen waar nodig. Nog eens bedankt Kenny!

  Wij zijn dus super tevreden over de Keukenbouwer!

 7. Linda
  | Beantwoorden

  Uiterst tevreden. Mijn eerste ervaring was in Latem. Heel snel zaten we op eenzelfde denkpiste en een eerste voorstel werd getekend. Omdat er net een nieuwe keuken was geplaatst in de toonzaal te Waregem welke, volgens de verkoper te Latem, heel nauw zou aansluiten aan mijn smaak en wensen werden mijn plannen, na een bezichtiging te Waregem daar verder voltooid. Tijdens de verschillende fases van het ontwerp werd er steeds geluisterd naar mijn wensen en voorkeuren, plannen werden verbeterd en materiaalkeuze aangepast en werd ik altijd vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk resulteerde dit tot een mooi ontwerp. Met de kortingen erbij was ik meer dan 100% tevreden. De levering gebeurde zoals gepland en de plaatsing verliep tot in de puntjes. Ik ben trots op de keuken waar ik van mijn passie kan genieten. De Keukenbouwer is een aanrader! Bedankt team!

 8. Anne Vanbesien, Eric Van de Geuchte
  | Beantwoorden

  Eind 2019 een keuken besteld in Roeselare, met de overeenkomst, dat we het meeste nog konden aanpassen, wat wel een voordeel is.
  In Januari 2020 kwam de architect alles opmeten en bekijken. Daarna werd er een afspraak gemaakt en werd de keuken in de winkel nogmaals besproken. Hier gaf de architect ons nuttige tips, waarvan we de meeste goedkeurden en waarvan we nu zeker geen spijt hebben. De plaatsing werd voorzien voor begin maart 2020. Ondanks de coronalockdown werd de keuken toch nog in de derde week van maart, slechts enkele weken later dan voorzien. Zijn tevreden over de keuken, alsook over de heel bekwame plaatsers. Alles is prima georganiseerd en wordt heel goed en precies uitgevoerd.Ook van de service nadien zijn we tevreden, alhoewel mits een beetje vertraging. Bestellen bij de keukenbouwer is een aanrader!

 9. Joep
  | Beantwoorden

  We hebben begin van dit jaar het plan opgevat om een nieuwe keuken te kopen. De oude was echt aan vervanging toe. Na een aantal bedrijven te hebben bezocht kwamen we terecht bij de Keukenbouwer in Waregem. We hebben daar onze ideeën besproken en Dirk liet ons zien wat er allemaal mogelijk was. In een aangename sfeer en onder het genot van een kopje koffie hebben we besloten om de keuken aan te schaffen. We hadden afgesproken dat de plaatsing omstreeks Juni zou zijn. We zijn nog een aantal malen terug geweest om de puntjes op de i te zetten, zoals welke apparatuur, gootsteen, kranen etc. We werden altijd vriendelijk en professioneel behandeld.
  Toen was er ineens corona, de lockdown en alle beperkingen nadien. In mei ging de toonzaal weer open en kwam de binnenhuis architect om de maten op te nemen. We maakten een nieuwe afspraak om de keuken in Oktober te plaatsen. Dit was allemaal geen probleem. Nu is het dan Oktober en de keuken is gisteren zeer professioneel en mooi geplaatst. Zelfs kleine probleempjes werden door de plaatsers perfect opgelost.
  We zijn zeer tevreden over het hele traject, van informeren, offreren, aanschaf en plaatsing.

  De Keukenbouwer, je mag je naam eer aan doen. Bedankt.

 10. Jorien
  | Beantwoorden

  Mijn keuken werd onlangs geïnstalleerd.
  Ik ging hiervoor langs bij De Keukenbouwer in Latem. Ik werd fantastisch bediend door Thomas en hij maakte de keuken alsof het voor zichzelf was. Hij ging tot het uiterste om mijn droomkeuken te geven binnen mijn budget. Daarnaast was er geen moeite te veel en paste hij elke keer aan wanneer ik het vroeg.
  De levering en installatie ging bijzonder vlot en met oog voor detail.
  Ook na de levering blijft De Keukenbouwer beschikbaar voor opvolging.
  Leuk om iets te hebben binnen de verbouwingen dat zo vlot gaat! Dankjewel!

 11. Eddy De Vuyst - Gudrun Vansteenkiste
  | Beantwoorden

  Ons bezoek bij de Keukenbouwer in Waregem was zeer aangenaam en we hebben een goede uitleg met alle mogelijkheden gekregen door Mathieu die direct actie heeft genomen met een voorstel. Na de juiste afmetingen en foto’s vd bestaande keuken te hebben doorgeven heeft Mathieu ons de nieuwe keuken uitgetekend naar onze wensen en budget. Perfect.
  Na ons akkoord kwam binnen de week de binnenhuisarchitecte al langs vd juist opmetingen en enkele dagen later werden we opnieuw gecontacteerd door Mathieu om alles in de definitieve vormen te gieten..en opdracht te geven voor productie.
  Gisteren kregen we al een vriendelijk telefoontje om datum van levering en plaatsing te bespreken.
  Nu nog een paar weken wachten… tot nu al de punten vd service..
  bedankt Mathieu voor de zeer snelle opvolging en het direct handelen..een dikke pluim.

 12. Karel
  | Beantwoorden

  We zijn zeer tevreden over onze ervaring bij De Keukenbouwer. We zijn eerder toevallig bij hen binnengelopen, om wat tijd te doden tussen twee afspraken. Al snel werden we goed ontvangen door Mathieu die ons goede ideeën gaf voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Na enkele weken nadenken en vergelijken met andere keukenbouwers, kwamen we terug bij Mathieu. Dan hebben we samen alle details besproken, overwogen en vastgelegd en finaal hadden we een zeer ruime, high end keuken met zeer goede toestellen voor een competitieve prijs. Dikke aanrader!

 13. Bart
  | Beantwoorden

  Vandaag bij de keukenbouwer geweest in Latem super vriendelijk Michiel gaf ons de nodige info en we hebben een keuken gekocht super mooi en goede kortingen het aanraden waard

 14. Hannes
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken.
  Van plan tot uitvoering verliep alles gesmeerd. Men nam voldoende tijd om naar mijn wensen te luisteren, zodat ik een keuken op maat kreeg voor mijn noden.

  Speciale dank naar Thomas van de keukenbouwer voor de vlotte samenwerking.

 15. Nicholas
  | Beantwoorden

  wij hebben inderdaad ook gevoeld dat er harde concurrentie is en je mag ook niet vergeten dat het verkopers zijn. hun naam liegt niet, ze proberen ons een keuken te verkopen. je moet hier wat doorkijken.
  er zijn andere zaken waar ik kwaad ben weggegaan maar bij de keukenbouwer hebben ze ons nog een mooie korting gegeven om te overtuigen en ik ben blij dat we gekocht hebben bij hen. ondertussen al opmetingen en aanpassingen gehad, ik hoop snel de keuken bij ons te hebben!

 16. Roos
  | Beantwoorden

  Ons gevoel zat direct goed van toen we de eerste keer binnen kwamen in de toonzaal.Als je uitleg vraagt staan ze onmiddellijk ter uwer beschikking. Bij het kiezen van de materialen Goeie uitleg en ze nemen écht hun tijd daarvoor! Nu op naar een goeie levering en plaatsing. Zie er naar uit!

 17. Bob De Groot
  | Beantwoorden

  In onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we uiteindelijk voor De Keukenbouwer gekozen. Omdat we alletwee een druk leven hebben, was het gemakkelijk dat ze zondag open zijn.
  We hebben in de toonzaal een tip gekregen om onze oude keuken te verkopen.
  De plaatser heeft de keuken perfect geïnstalleerd. Erg leuk was dat hij proper werkte en ook alle afval meenam. Zo hadden we direct nadat hij klaar was een prachtig mooie nieuwe keuken waar we zeer trots op zijn.
  Kennissen van ons hebben daarna ook bij De Keukenbouwer hun nieuwe keuken besteld. Als cadeau hiervoor kregen wij en zij een handige keukenrobot.

 18. Bert
  | Beantwoorden

  ze werken open op zondag, handig!

 19. De Cabooter
  | Beantwoorden

  Bij ons eerste kontakt was het verrassend. Een grote toonzaal,zie je niet van op straat, Mooie toonzaal met veel mooie modellen.
  Vriendelijke verkopers en heel lieve Annelien, die haar werk als architect echt goed doet.
  Alles is volgens afspraak verlopen en de juiste datum geleverd en geplaatst,
  Een hele goeie monteur,is de perfekte stielman !
  Ons gevoel zat direkt goed van toen we binnen kwamen !

 20. Familie De luycker -Laporte
  | Beantwoorden

  Ons eerste bezoek bij de keukenbouwer was een zeer aangename ontmoeting mooie uitleg gehad over alles en zonder opdringerig te zijn zodat we op het gemak nog eens zijn langs geweest om te beslissen daarbij heeft Mathieu ons alles uitgetekend en alle voordelen en nadelen van de produkten uitgelegd waarna Annelien ook is komen opmeten en dat we samen nog wat gedachten uitgewisseld hebben en wat veranderd hebben om tot een mooi en gemakkelijk te onderhouden geheel gekomen zijn !
  De levering is perfect verlopen en de plaatsing is ook goed en degelijk uitgevoerd er werd een voorlopig werkblad en na 10 dagen zoals beloofd kwam de composiet erop perfect gemonteerd en toen daarna nog eens controle en eventueel aanpassing van de deuren enzo , dit is voor ons verlopen met een perfecte aangename betrouwvolle samenwerking waardoor wij deze firma dan ook zekers aanbevelen !!
  Wij hebben bij Keukenbouwer Waregem(Sint Eloois Vijve )gekocht maar zijn ook de andere toonzalen eens gaan bekijken .

 21. JC Van Acker
  | Beantwoorden

  Binnen de week hadden mijn vrouw en ik beslist om verder te werken met DeKeukenbouwer. Mathieu kreeg van ons de afmetingen en plan van de keuken en ook carte blanche om de nieuwe keuken uit te tekenen.
  Binnen een week hadden we een voorstel en rendering van de nieuwe keuken en … bonk erop !!!

  3 weken later werden de juiste opmetingen gedaan (terug zéér vriendelijk binnenhuisarchitect) en kort daarop terug gecontacteerd door Mathieu voor de volgende stap nml. het bekijken van de keuken in detail, bepalen van soort bovenblad (bij ons werd het een zwarte composiet) en keuze van de toestellen. Wij opteerden voor de blackline serie van AEG met onder andere een stoomoven/sous vide.

  Levering van de keuken was eind augustus. Er werd regelmatig gebeld door de keukenbouwer of deze datum nog steeds haalbaar was voor ons omdat we een de keuken totaal wilden renoveren.
  Op de afgesproken dag om 7H00 stipt kwam de monteur (terug héél vriendelijk) en na anderhalve dag stond onze droomkeuken er.

  Tien dagen later werd ook het bovenblad geleverd en geplaatst en ik kon beginnen met de laatste stap in ons renovatieplan …. schilderen.

  Binnen de maand werden we opnieuw gecontacteerd door DeKeukenbouwer voor een volledig nazicht van de keuken.

  DeKeukenbouwer: vriendelijke bekwame mensen, perfecte service en bovenal een prachtige keuken !!!!!!!!

 22. Royaert
  | Beantwoorden

  Wij kochten onze keuken bij DeKeukenbouwer. Alles ging vlot tot bij het moment van levering.
  We merkten toen op dat er een andere tekening in het werkblad zat dan wat zichtbaar was op het staal in de toonzaal.
  Hier zaten grotere nerven in en dat was storend en wij voelden ons hier niet goed bij.
  We zijn direct naar de toonzaal gereden maar daar werden we op ons gemak gesteld en kregen we gelijk.
  Wanneer we het blad echt niet mooi vonden mochten we een ander blad kiezen omdat het niet duidelijk was.
  We hebben het een paar dagen laten bezinken en vonden het blad toch passend bij de keuken en
  besloten dan om het te laten liggen.
  Wanneer we dit lieten weten aan DeKeukenbouwer kregen we nog een tegemoetkoming voor het misverstand en kregen we gratis antislipmatten nageleverd.
  We zijn blij dat we met hetzelfde gevoel geëindigd zijn zoals het beginproces en dat DeKeukenbouwer bereidt was om misverstanden recht te zetten.

  • Sanders Christel
   | Beantwoorden

   Sanders ik wil mijn contract met de keukenbouwer in Roeselare verbreken en moet daarvoor 30% boete betalen op de aankoopprijs van 7000 euro ! Ik moest al op voorhand een contract tekenen voor de keukenarchitekt is langsgekomen want het definitieve contract hingen ze de volgende dag met e-mail doorsturen ! Kan dit ? Het contract per e-mail is niet hetzelfde als in de winkel niet alle toestellen en kasten staan er vermeld in voor de prijs van 7000 euro ! Ik ben nog steeds niet zeker of mijn keuken kan geplaatst worden omwille van de oude leidingen van water en elektriciteit en problemen met de dampkap want in de dampkap mag er geen motor aanwezig zijn van de cyndic en moet de dampkap aangesloten zijn op de badkamer voor de ventilatie ! Dossiernummer KKBO30LE2100010

   • Team De Keukenbouwer
    | Beantwoorden

    Beste,

    weet u toevallig met welke verkoper u contact had?

    Met vriendelijke groeten, de Keukenbouwer

    • JAN FIEUW
     | Beantwoorden

     Dossiernummer KKBO30LE2100010 en je vraagt de klant wie de verkoper was ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)