De Keukenbouwer keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Keukenbouwer keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Keukenbouwer keukens langs in Roeselare? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Keukenbouwer keukens.

De Keukenbouwer keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keukenbouwer keukens 
Uw ervaring met De Keukenbouwer keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keukenbouwer keukens in Roeselare.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Keukenbouwer keukens algemene informatie

De Keukenbouwer Keukens heeft een vestiging gevestigd in Roeselare, Sint-Martens-Latem, Waregem, Zandhoven in België. Het familiebedrijf bestaat al enkele jaren. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Keukenbouwer keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keukenbouwer

Dit bedrijf steekt veel energie in persoonlijke aandacht. Door te kijken naar wensen en behoeften van klanten, helpt De Keukenbouwer jaarlijks 850 gezinnen bij de realisatie van hun nieuwe keuken. Het bedrijf verkoopt moderne, landelijke, houten en design keukens.

Openingsuren

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
13:00 – 18:00

 

70 klantgetuigenissen

 1. Yan
  | Beantwoorden
  Goeie opvolging!

  Yan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Fien
  | Beantwoorden
  Wij kochten deze keuken een aantal jaren terug. Op zich was het verloop tussen aankoop en plaatsing goed. Na 5 jaar kwam de lak van een deurpaneel los (productiefout). Ik liet dit weten. We kregen 3x een nieuwe deurpaneel maar telkens een andere kleur. Ik kreeg als antwoord dat de kasten verkleurd zijn van de zon/gebruik. Terwijl wij nooit witte kastdeuren gehad hebben. Tenslotte lieten ze weten dat de keuken niet meer in garantie was en niets meer konden doen voor ons. Nu zitten wij als klant met 1 deurpaneel die verschilt van kleur (valt enorm op). Ik begrijp niet dat een winkel zich hier goed bij kan voelen. Dat is voor hen ook geen goede reclame. Een teleurgestelde klant die de Keukenbouwer niet meer aanraadt.

  Fien geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Ria
  | Beantwoorden
  Wij zijn in september binnen gestapt in de winkel van Roeselare, met het idee om wat inspiratie op te doen.
  We hadden een goede klik met de verkoper. Hij nam de tijd om samen met ons de keuken samen te stellen.
  Wat ik heel goed vind dat ze een eigen keukenarchitect hebben die samen met de klant de bestaande keuken komt bekijken bij je thuis en een plan opbouwen of aanpassen in de bestaande ruimte.
  Daarna nemen ze in de winkel ruim de tijd om alles samen te stellen, dit met een lachje ertussen en kennis van zaken over het uitzicht of praktische van je keuken. Verder wordt er snel gereageerd op bezorgde vragen van de klant.
  In augustus wordt de keuken geplaatst, hopend op een vlotte verloop. Maar tot nu toe tevreden over de communicatie van de Keukenbouwer te Roeselare.

  Ria geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4. Cassiman
  | Beantwoorden

  Dossier KKB06NME22D0077
  Nog steeds geen antwoord…..zou U tevreden zijn met dit resultaat ?
  Er was een compensatie beloofd in de maand oktober, maar niets meer gehoord !

  • De Keukenbouwer
   | Beantwoorden

   Beste,

   Onze excuses voor de vertraging, intussen hebben we jouw klacht kunnen oplossen 😊
   Op 11/01 werd jouw keuken dan ook volledig afgewerkt en heb je een compensatie gekregen.
   Hopelijk ben je hier tevreden mee en kan je genieten van jouw keuken.

   Als we je verder met nog iets kunnen helpen, laat maar weten.
   We wensen je alvast veel plezier toe in jou keuken!

   Met vriendelijke groeten,
   Team De Keukenbouwer

 5. Pillen Sjouke
  | Beantwoorden
  Wij gingen enkele maanden geleden langs bij de Keukenbouwer in Sint-Martens-Latem. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen voor ons gesprek en volgde er een aangename middag.
  Er werd duidelijk geluisterd naar wat we zelf voor ogen hadden. Terwijl kregen we advies over dingen waar we niet volledig uit waren of nog zelf over twijfelden. De eindbeslissing lag bij ons en er werd altijd transparant over prijzen gesproken.

  We hebben heel lang getwijfeld over het kleur van ons werkblad. Ook de binnenhuisarchitect kwam ons advies geven, waardoor we toch tevreden zijn over onze uiteindelijke keuken (met wit werkblad).

  Iedereen die bij ons thuis komt, boft met onze keuken. Wij boffen dus met de Keukenbouwer.

  Pillen Sjouke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Sam Slock
  | Beantwoorden
  Van start tot finish super verlopen!

  Een betere ervaring kon niet. We gingen per toeval binnen bij de Keukenbouwer en kwamen met een volledig ander idee buiten dan initieel gedacht. De verkoper had er duidelijk kaas van gegeten en bekeek kritisch onze plannen. Hij gaf een volledig ander idee dan dat wij hadden. De keuken is nu veel praktischer en leuker om in te koken!

  10 op 10!

  Sam Slock geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. Jacobs luk
  | Beantwoorden
  Deze week keuken gekocht bij de Keukenbouwer
  Overtuigd door verkoopster F. met de vakkundige uitleg en veel geduld

  Jacobs luk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Nicholas
  | Beantwoorden
  geweldige ervaring van toonzaal tot montage.
  gesprekken in de toonzaal gingen vlot en de opmeting gebeurde zeer precies. daarna nog met het juiste advies het ontwerp kunnen vervolledigen. we zijn dan echt tot een droomontwerp gekomen!
  afspraken met planning en levering gingen zeer vlot.
  enkel 2 toestellen die manco waren bij de montage maar dat heeft meer te maken met de huidige pandemie. na 3 weken zijn de toestellen netjes geïnstalleerd geweest en was dit direct vergeten. binnenkort komt de fotograaf langs dus ik kijk er naar uit om ook op de website te staan!

  bedankt keukenbouwer!

  Nicholas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9. Emma
  | Beantwoorden
  topteam!
  we wisten zeer goed wat we wouden en kregen dit direct vertaald in het juiste ontwerp. nu de keuken er staat is het nog mooier dan we konden dromen!
  ik kan hun manier van werken enkel aan iedereen aanraden!

  Emma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Francois de brauw
  | Beantwoorden
  Ik kocht onlangs keuken bij De Keukenbouwer Ternat. Zeer tevreden over zowel advies, levering en plaatsing. Alles correct verlopen. Bedankt

  Francois de brauw geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. Michel
  | Beantwoorden

  We eijn vorige week bij de Keukenbouwer in Diest geweest. G. heeft ons zeer goed geholpen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken en je wil alles weten over de nieuwe matetialen en apparaten, vraag naar G. G. haalt alles uit de kast om je te helpen. Hij is niet opdringerig. Voor hem telt slechts een zaak . De klant zo goed mogelijk helpen. Hun toonzaal is een juweeltje en je vindt er alles terug voor jouw droomkeuken.

 12. Steffen
  | Beantwoorden

  Na een zeer slechte ervaring bij een andere fabrikant hadden we na ons eerste contact bij de keukenbouwer een veel ander en beter gevoel. Ook door de goede ervaring door 2 gezinnen in de buurt hebben we gekozen voor de keukenbouwer. Na de bestelling van de keuken kwam Quooker met een zwarte flex kraan op de markt, zonder problemen werd onze offerte aangepast, ook andere kleine zaken konden zonder problemen aangepast worden zolang ze niet in bestelling stond uiteraard.

  De keuken werd netjes geleverd begin juli en enkele dagen later stond de installateur hier al. De leverancier voor het dekton werkblad en achterwand was jammer genoeg na de plaatsing van de keuken al in bouwverlof dus voor de opmeting van het werkblad moesten we even geduld hebben. 2 dagen na het bouwverlof kregen we van deze al een telefoontje om de opmeting te komen doen en 2-3 weken later in augustus werd het werkblad netjes geplaatst. Er werd ook rekening gehouden met onze opmerkingen voor naden.
  Aangezien de achterwand ook van dekton was is de luifel ook pas geplaatst na de plaatsing van deze. Hiervoor kwam de installateur in september terug. Ondertussen maakten we gebruik van onze zo goed als afgewerkte keuken.

  2 maand later viel me plots op dat 1 van onze schuiven geen glazen zijwand had. Het was zowel de installateur als mij nooit opgevallen, ook al maak ik dagelijks toch wel intensief gebruik van deze. Foto genomen, gemeld aan de keukenbouwer en 2 weken later werd er al een nieuwe, deze keer correcte schuif geplaatst. Zonder vragen, zonder moeilijk doen.

  Nadat ik wat foto’s genomen had en deze via facebook gestuurd had werd ik opgebeld met de vraag of er een fotograaf van hen mocht komen. Dit heb ik uiteraard toegezegd en deze heeft mooie foto’s genomen.

  We hebben, ook dankzij COVID19, wat geduld moeten hebben, maar zijn uiteindelijk super tevreden van de keuken. Van een complete veel te kleine 1-wands keuken naar een keuken langs beide kanten, met voldoende werkruimte.

 13. Karin Deblaere
  | Beantwoorden

  Onze keuken staat op de website, hij staat hier nu al 1 jaar. De foto’s op de site doen de keuken niet echt tot zijn recht komen, hij is zoveel mooier in het echt!

  Het is een zeer praktisch ingedeelde keuken, met heel veel kastruimte, ik geniet er nog elke dag van alsof hij er pas staat.

  De samenwerking met de keukenbouwer was super. Ze denken mee maar laten je toch je ding doen. Als je ideeën niet zo praktisch zijn zeggen ze het ook, wat ik zeer geapprecieerd heb!

  Ook de dienst na verkoop is fantastisch, ik ben pas nog eens de winkel binnen geweest en je wordt er steeds met een lach onthaald. Ze kennen je en helpen waar nodig. Nog eens bedankt Kenny!

  Wij zijn dus super tevreden over de Keukenbouwer!

 14. Linda
  | Beantwoorden

  Uiterst tevreden. Mijn eerste ervaring was in Latem. Heel snel zaten we op eenzelfde denkpiste en een eerste voorstel werd getekend. Omdat er net een nieuwe keuken was geplaatst in de toonzaal te Waregem welke, volgens de verkoper te Latem, heel nauw zou aansluiten aan mijn smaak en wensen werden mijn plannen, na een bezichtiging te Waregem daar verder voltooid. Tijdens de verschillende fases van het ontwerp werd er steeds geluisterd naar mijn wensen en voorkeuren, plannen werden verbeterd en materiaalkeuze aangepast en werd ik altijd vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk resulteerde dit tot een mooi ontwerp. Met de kortingen erbij was ik meer dan 100% tevreden. De levering gebeurde zoals gepland en de plaatsing verliep tot in de puntjes. Ik ben trots op de keuken waar ik van mijn passie kan genieten. De Keukenbouwer is een aanrader! Bedankt team!

 15. Anne Vanbesien, Eric Van de Geuchte
  | Beantwoorden

  Eind 2019 een keuken besteld in Roeselare, met de overeenkomst, dat we het meeste nog konden aanpassen, wat wel een voordeel is.
  In Januari 2020 kwam de architect alles opmeten en bekijken. Daarna werd er een afspraak gemaakt en werd de keuken in de winkel nogmaals besproken. Hier gaf de architect ons nuttige tips, waarvan we de meeste goedkeurden en waarvan we nu zeker geen spijt hebben. De plaatsing werd voorzien voor begin maart 2020. Ondanks de coronalockdown werd de keuken toch nog in de derde week van maart, slechts enkele weken later dan voorzien. Zijn tevreden over de keuken, alsook over de heel bekwame plaatsers. Alles is prima georganiseerd en wordt heel goed en precies uitgevoerd.Ook van de service nadien zijn we tevreden, alhoewel mits een beetje vertraging. Bestellen bij de keukenbouwer is een aanrader!

 16. Joep
  | Beantwoorden

  We hebben begin van dit jaar het plan opgevat om een nieuwe keuken te kopen. De oude was echt aan vervanging toe. Na een aantal bedrijven te hebben bezocht kwamen we terecht bij de Keukenbouwer in Waregem. We hebben daar onze ideeën besproken en Dirk liet ons zien wat er allemaal mogelijk was. In een aangename sfeer en onder het genot van een kopje koffie hebben we besloten om de keuken aan te schaffen. We hadden afgesproken dat de plaatsing omstreeks Juni zou zijn. We zijn nog een aantal malen terug geweest om de puntjes op de i te zetten, zoals welke apparatuur, gootsteen, kranen etc. We werden altijd vriendelijk en professioneel behandeld.
  Toen was er ineens corona, de lockdown en alle beperkingen nadien. In mei ging de toonzaal weer open en kwam de binnenhuis architect om de maten op te nemen. We maakten een nieuwe afspraak om de keuken in Oktober te plaatsen. Dit was allemaal geen probleem. Nu is het dan Oktober en de keuken is gisteren zeer professioneel en mooi geplaatst. Zelfs kleine probleempjes werden door de plaatsers perfect opgelost.
  We zijn zeer tevreden over het hele traject, van informeren, offreren, aanschaf en plaatsing.

  De Keukenbouwer, je mag je naam eer aan doen. Bedankt.

 17. Jorien
  | Beantwoorden

  Mijn keuken werd onlangs geïnstalleerd.
  Ik ging hiervoor langs bij De Keukenbouwer in Latem. Ik werd fantastisch bediend door Thomas en hij maakte de keuken alsof het voor zichzelf was. Hij ging tot het uiterste om mijn droomkeuken te geven binnen mijn budget. Daarnaast was er geen moeite te veel en paste hij elke keer aan wanneer ik het vroeg.
  De levering en installatie ging bijzonder vlot en met oog voor detail.
  Ook na de levering blijft De Keukenbouwer beschikbaar voor opvolging.
  Leuk om iets te hebben binnen de verbouwingen dat zo vlot gaat! Dankjewel!

 18. Eddy De Vuyst - Gudrun Vansteenkiste
  | Beantwoorden

  Ons bezoek bij de Keukenbouwer in Waregem was zeer aangenaam en we hebben een goede uitleg met alle mogelijkheden gekregen door Mathieu die direct actie heeft genomen met een voorstel. Na de juiste afmetingen en foto’s vd bestaande keuken te hebben doorgeven heeft Mathieu ons de nieuwe keuken uitgetekend naar onze wensen en budget. Perfect.
  Na ons akkoord kwam binnen de week de binnenhuisarchitecte al langs vd juist opmetingen en enkele dagen later werden we opnieuw gecontacteerd door Mathieu om alles in de definitieve vormen te gieten..en opdracht te geven voor productie.
  Gisteren kregen we al een vriendelijk telefoontje om datum van levering en plaatsing te bespreken.
  Nu nog een paar weken wachten… tot nu al de punten vd service..
  bedankt Mathieu voor de zeer snelle opvolging en het direct handelen..een dikke pluim.

 19. Karel
  | Beantwoorden

  We zijn zeer tevreden over onze ervaring bij De Keukenbouwer. We zijn eerder toevallig bij hen binnengelopen, om wat tijd te doden tussen twee afspraken. Al snel werden we goed ontvangen door Mathieu die ons goede ideeën gaf voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Na enkele weken nadenken en vergelijken met andere keukenbouwers, kwamen we terug bij Mathieu. Dan hebben we samen alle details besproken, overwogen en vastgelegd en finaal hadden we een zeer ruime, high end keuken met zeer goede toestellen voor een competitieve prijs. Dikke aanrader!

 20. Bart
  | Beantwoorden

  Vandaag bij de keukenbouwer geweest in Latem super vriendelijk Michiel gaf ons de nodige info en we hebben een keuken gekocht super mooi en goede kortingen het aanraden waard

 21. Hannes
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken.
  Van plan tot uitvoering verliep alles gesmeerd. Men nam voldoende tijd om naar mijn wensen te luisteren, zodat ik een keuken op maat kreeg voor mijn noden.

  Speciale dank naar Thomas van de keukenbouwer voor de vlotte samenwerking.

 22. Nicholas
  | Beantwoorden

  wij hebben inderdaad ook gevoeld dat er harde concurrentie is en je mag ook niet vergeten dat het verkopers zijn. hun naam liegt niet, ze proberen ons een keuken te verkopen. je moet hier wat doorkijken.
  er zijn andere zaken waar ik kwaad ben weggegaan maar bij de keukenbouwer hebben ze ons nog een mooie korting gegeven om te overtuigen en ik ben blij dat we gekocht hebben bij hen. ondertussen al opmetingen en aanpassingen gehad, ik hoop snel de keuken bij ons te hebben!

 23. Roos
  | Beantwoorden

  Ons gevoel zat direct goed van toen we de eerste keer binnen kwamen in de toonzaal.Als je uitleg vraagt staan ze onmiddellijk ter uwer beschikking. Bij het kiezen van de materialen Goeie uitleg en ze nemen écht hun tijd daarvoor! Nu op naar een goeie levering en plaatsing. Zie er naar uit!

 24. Bob De Groot
  | Beantwoorden

  In onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we uiteindelijk voor De Keukenbouwer gekozen. Omdat we alletwee een druk leven hebben, was het gemakkelijk dat ze zondag open zijn.
  We hebben in de toonzaal een tip gekregen om onze oude keuken te verkopen.
  De plaatser heeft de keuken perfect geïnstalleerd. Erg leuk was dat hij proper werkte en ook alle afval meenam. Zo hadden we direct nadat hij klaar was een prachtig mooie nieuwe keuken waar we zeer trots op zijn.
  Kennissen van ons hebben daarna ook bij De Keukenbouwer hun nieuwe keuken besteld. Als cadeau hiervoor kregen wij en zij een handige keukenrobot.

 25. Bert
  | Beantwoorden

  ze werken open op zondag, handig!

 26. De Cabooter
  | Beantwoorden

  Bij ons eerste kontakt was het verrassend. Een grote toonzaal,zie je niet van op straat, Mooie toonzaal met veel mooie modellen.
  Vriendelijke verkopers en heel lieve Annelien, die haar werk als architect echt goed doet.
  Alles is volgens afspraak verlopen en de juiste datum geleverd en geplaatst,
  Een hele goeie monteur,is de perfekte stielman !
  Ons gevoel zat direkt goed van toen we binnen kwamen !

 27. Familie De luycker -Laporte
  | Beantwoorden

  Ons eerste bezoek bij de keukenbouwer was een zeer aangename ontmoeting mooie uitleg gehad over alles en zonder opdringerig te zijn zodat we op het gemak nog eens zijn langs geweest om te beslissen daarbij heeft Mathieu ons alles uitgetekend en alle voordelen en nadelen van de produkten uitgelegd waarna Annelien ook is komen opmeten en dat we samen nog wat gedachten uitgewisseld hebben en wat veranderd hebben om tot een mooi en gemakkelijk te onderhouden geheel gekomen zijn !
  De levering is perfect verlopen en de plaatsing is ook goed en degelijk uitgevoerd er werd een voorlopig werkblad en na 10 dagen zoals beloofd kwam de composiet erop perfect gemonteerd en toen daarna nog eens controle en eventueel aanpassing van de deuren enzo , dit is voor ons verlopen met een perfecte aangename betrouwvolle samenwerking waardoor wij deze firma dan ook zekers aanbevelen !!
  Wij hebben bij Keukenbouwer Waregem(Sint Eloois Vijve )gekocht maar zijn ook de andere toonzalen eens gaan bekijken .

 28. JC Van Acker
  | Beantwoorden

  Binnen de week hadden mijn vrouw en ik beslist om verder te werken met DeKeukenbouwer. Mathieu kreeg van ons de afmetingen en plan van de keuken en ook carte blanche om de nieuwe keuken uit te tekenen.
  Binnen een week hadden we een voorstel en rendering van de nieuwe keuken en … bonk erop !!!

  3 weken later werden de juiste opmetingen gedaan (terug zéér vriendelijk binnenhuisarchitect) en kort daarop terug gecontacteerd door Mathieu voor de volgende stap nml. het bekijken van de keuken in detail, bepalen van soort bovenblad (bij ons werd het een zwarte composiet) en keuze van de toestellen. Wij opteerden voor de blackline serie van AEG met onder andere een stoomoven/sous vide.

  Levering van de keuken was eind augustus. Er werd regelmatig gebeld door de keukenbouwer of deze datum nog steeds haalbaar was voor ons omdat we een de keuken totaal wilden renoveren.
  Op de afgesproken dag om 7H00 stipt kwam de monteur (terug héél vriendelijk) en na anderhalve dag stond onze droomkeuken er.

  Tien dagen later werd ook het bovenblad geleverd en geplaatst en ik kon beginnen met de laatste stap in ons renovatieplan …. schilderen.

  Binnen de maand werden we opnieuw gecontacteerd door DeKeukenbouwer voor een volledig nazicht van de keuken.

  DeKeukenbouwer: vriendelijke bekwame mensen, perfecte service en bovenal een prachtige keuken !!!!!!!!

 29. Royaert
  | Beantwoorden

  Wij kochten onze keuken bij DeKeukenbouwer. Alles ging vlot tot bij het moment van levering.
  We merkten toen op dat er een andere tekening in het werkblad zat dan wat zichtbaar was op het staal in de toonzaal.
  Hier zaten grotere nerven in en dat was storend en wij voelden ons hier niet goed bij.
  We zijn direct naar de toonzaal gereden maar daar werden we op ons gemak gesteld en kregen we gelijk.
  Wanneer we het blad echt niet mooi vonden mochten we een ander blad kiezen omdat het niet duidelijk was.
  We hebben het een paar dagen laten bezinken en vonden het blad toch passend bij de keuken en
  besloten dan om het te laten liggen.
  Wanneer we dit lieten weten aan DeKeukenbouwer kregen we nog een tegemoetkoming voor het misverstand en kregen we gratis antislipmatten nageleverd.
  We zijn blij dat we met hetzelfde gevoel geëindigd zijn zoals het beginproces en dat DeKeukenbouwer bereidt was om misverstanden recht te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)