Geert van der Sypt keukens ervaringen? Bekijk hier alle Geert van der Sypt keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Geert van der Sypt langs in Lochristi? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Geert van der Sypt keukens.

Geert van der Sypt keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Geert van der Sypt in LochristiGeert van der Sypt keukens ervaringen
Uw ervaring met Geert van der Sypt plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Geert van der Sypt in Lochristi.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Geert van der Sypt algemene informatie

Geert van der Sypt heeft één vestiging gevestigd in Lochristi in België. In 1996 richtte Geert van der Sypt zijn eigen schrijnwerkerij onderneming op. Na gestudeerd te hebben in de vakken houtbewerking en en interieurinrichting aan de Glorieux, een school voor wetenschap en techniek. In zijn laatste jaar won hij de tweede prijs voor Nationale Schrijnwerkersproef.

Maatwerk en vakmanschap zorgt voor een prachtige keuken op maat naar uw wensen. Geert van der Sypt biedt keukens van modern en greeploos tot landelijk en klassiek. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Geert van der Sypt voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Geert van der Sypt

Het bedrijf is gespecialiseerd in landelijke, moderne en design keukens. Daarnaast zijn ze experts op het gebied van houtbewerking.