ack keukens ervaringen

Ack keukens ervaringen? Bekijk hier alle Ack keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Ack keukens langs in Zottegem? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Ack keukens.

Ack keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Ack keukens in Zottegem
Uw ervaring met Ack keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Ack keukens in Zottegem.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Ack keukens algemene informatie

Ack Keukens heeft een vestiging gevestigd in Zottegem in België. Ack keukens is vanaf 2007 bezig met het plaatsen van keukens. Het doel van Ack keukens is dat elke klant tevreden is over de aankoop. Ook zorgen ze ervoor dat de klant zich op zijn gemak voelt tijdens de aankoop van een nieuwe keuken.

Een goed gesprek, het juiste advies en een uitgekiende vragenlijst om de behoeften van de klant zoveel mogelijk te kennen maken Ack keukens één van de succesvolste keukenzaken. Uw tevredenheid is hun voldoening. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Ack keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Ack keukens

Ack keukens investeert in duurzame klanten. Veel klanten doen een tweede aankoop bij deze aanbieder. Vaak zijn dit dan geen keukens, maar kasten of andere interieurafwerkingen. Daarnaast bieden ze de klant een goed gevoel, door vakmanschap, geduld, kwaliteit, een luisterend oor, eerlijke prijzen en de perfecte oplossing. Bij interesse wordt er een vragenlijst afgenomen, zodat Ack u zo goed mogelijk kan voorzien in uw wensen en behoeften.

Openingsuren

maandag
Enkel op afspraak
dinsdag
09:00 – 12:00, 13:15 – 18:00
woensdag
09:00 – 12:00, 13:15 – 18:00
donderdag
09:00 – 12:00, 13:15 – 18:00
vrijdag
09:00 – 12:00, 13:15 – 18:00
zaterdag
09:00 – 12:00, 13:15 – 17:00
zondag
Enkel op afspraak

  1. de winter
    | Beantwoorden

    beste, wij zoeken een eiland keuken in toonzaal- of demo model. Hebben jullie dergelijke model in aanbieding aub

    Dank en vr. gr. Filip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)