adrem-keukens-ervaringen

Adrem keukens ervaringen? Bekijk hier alle Adrem keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Adrem keukens langs in Merelbeke? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Adrem keukens.

Adrem keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Adrem keukens
Uw ervaring met Adrem keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Adrem keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Adrem keukens algemene informatie

Adrem Keukens heeft vier vestigingen in Deinze, Eeklo, Zelzate en Bornem in België. De keukens van Adrem voldoen aan de eisen van vandaag en morgen. Het assortiment bestaat uit, landelijk, klassiek en modern.

Het team van Adrem keukens is een enthousiast team die slechts één ding voor het oog hebben en dat is “U de keuken van uw dromen aanbieden”. Adrem keukens maakt er een erezaak van om u optimaal en in alle vertrouwen te bedienen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Adrem keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Adrem keukens

Voor de aankoop van een keuken wordt altijd een uitgebreide kennismaking georganiseerd. De adviseur zal naar uw wensen vragen en uiteindelijk een vervolg afspraak plannen voor verdere uitwerking van uw keuken. Daarnaast biedt Adrem de mogelijkheid om thuis advies te krijgen. Op deze manier ziet de medewerker direct de keukenruimte en kan het plan hierop worden bijgesteld.

Openingsuren

maandag
09:30 – 12:30, 13:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 12:30, 13:30 – 18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
09:30 – 12:30, 13:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 12:30, 13:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 12:30, 13:30 – 18:00
zondag
13:30 – 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)