Akkermans keukens ervaringen

Akkermans keukens ervaringen? Bekijk hier alle Akkermans keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Akkermans keukens langs in Antwerpen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Akkermans keukens.

Akkermans keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Akkermans keukens in Antwerpen
Uw ervaring met Akkermans keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Akkermans keukens in Antwerpen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Akkermans keukens algemene informatie

Akkermans Keukens heeft één vestiging gevestigd in Antwerpen, in België. Akkermans keukens is een familiebedrijf dat al, vier generaties, meer dan 100 jaar actief is in de keukenbranche. Met ondervinding en vakmanschap maakt Akkermans Keukens uw dromen waar. Het vakkundige personeel bekommert zich niet alleen om de plaatsing van de keuken.

Ook het uitvoeren van voorbereidend werk zoals: loodgieterij, elektriciteit, vloer- en wand tegels, verlaagde plafonds tot schilder- en behangwerken. Ook kunt u terecht bij Akkermans Keukens voor onder andere de bekleding van uw meubilair, garderobes en badkamers. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Akkermans keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Akkermans keukens

Akkermans staat voor, werken met professionals, vakmanschap, exclusief apparatuur en uitmuntende kwaliteit. Mede door lange ervaring weten ze alle klanten te voorzien van een keuken.

Openingsuren

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)