alal keukens ervaringen

Alal keukens ervaringen? Alle Alal keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Alal keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Alal keukens.

Alal keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Alal keukens
Uw ervaring met Alal keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Alal keukens.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukensop basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3Dof bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

 

Al al Keukens informatie

Al al Keukens is opgericht in 1960. De keukenzaak produceert in Kapelle-op-den-bos keukenmeubilair massieve kunststof. Het assortiment is verdeeld in vijf exclusieve speciaalzaken (Gent, Knokke, Wilrijk, Zaventem en de nieuwste toonzaal: Sint-Martens-Latem.

Gesloten zijn: Kappele op den bos, Leuven, Brugge en Antwerpen.

Al al keukens zijn bij de consument gekend als aanbieder van keukenontwerpen in het premium-segment. In 2008 is de vestiging in Sint- Genesius-Rode overgenomen door de keuken-Badkamerfabrikant J.B. Dedecker.

Beide partijen hebben hun merknaam behouden en vormen nu een sterke partij samen. Het maatwerk van al al houdt rekening met uw specifieke wensen. Ze schenken bijzondere aandacht aan het functioneel design en de inrichting van keukens op maat.

De keuken is immers een leefruimte waar u heel wat uurtjes doorbrengt. Omdat u uw keuken bij al al rechtstreeks koopt scheelt het u een hoop in de kosten. Wat u laat genieten van niet alleen uw keuken, maar ook het leven er omheen.

Bent u benieuwd? Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan al al keukens

Al al keukens zal uw keukenruimte zo doeltreffend mogelijk inrichten. Met uitstekende kwaliteit, slimme oplossingen en creatieve ontwerpers kan deze keukenzaak alles uit uw ruimte halen. De keukens worden van A tot Z geproduceerd. In hun eigen atelier ontwikkelen ze uw keuken op maat. Kwaliteit en duurzaamheid vindt al al erg belangrijk. Een keuken is immers een leefruimte en deze moet effectief zijn en een lange levensduur hebben. Daarnaast biedt de keukenzaak speciale keukenarchitecten.

 

Openingsuren

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
Gesloten

5 klantgetuigenissen

 1. Annie Lanssiers
  | Beantwoorden
  Wij hebben bij Al Al een tiental jaren geleden een keuken besteld.
  Wij zijn wel ontgoocheld over de kwaliteit.
  1/ de hoeken van de plinten hebben we al zelf moeten bedekken
  2/ alle kanten van de planken worden geel; het kontrast wordt lelijk
  De goedkopere keuken die wij ervoor hadden biedt beter weerstand aan de tijd dan die van Al Al.

  Annie Lanssiers geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 2. piet godderis
  | Beantwoorden
  onze ALALkeuken is van 1992. Over het algemeen tevreden van het kastmateriaal. De toestellen iets minder. Zijn reeds allemaal vervangen. De werktabletten zijn dermate versleten en zijn aan vervanging toe na intens gebruik…( niet meer stootvast)
  gemakkelijk in onderhoud.
  Opnieuw? misschien… maar was destijds zeer duur…

  piet godderis geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 3. Steens
  | Beantwoorden

  Een bende oplichters met goedkope toestellen komen hun afspraken niet na en afwerking laat te wensen over 1 keuken gekocht en het zal bij deze 1 ne keuken blijven

 4. Meulenberg
  | Beantwoorden

  Drie keer keuken gekocht bij deze firma maar de laatste aankoop was ook wel echt de laatste.zeker niet meer de beste keuze. Planning een ramp .Afwerking ver van perfect Denkt u aan een bestelling u mag bij mij eens komen kijken naar de afwerking.

 5. Bob Joye
  | Beantwoorden

  Nooit meer AlAl.

  AlAl vestiging in Brugge eind vorig jaar bezocht voor vervanging werkblad bestaande AlAl keuken.
  Na het bekomen van een raming was een definitieve offerte slechts mogelijk mits opmeting ter plaatse.
  Maar blijkbaar, zelfs na veelvuldig aandringen, is het onmogelijk een datum voor een bezoek vast te leggen.
  Letterlijk: “de vraag is doorgespeeld naar de planning, mocht men contact met u opnemen waarna u dit te laat vindt, dan kunt u hen altijd melden dat een afspraak overbodig geworden is”.
  Wat moet je als klant hiermee beginnen? Van commerciële feeling gesproken!

  Ter info:
  Bij de firma Vancoetsem in Torhout zijn wij op een heel vlotte manier bediend geweest, in die mate zelfs dat wij finaal besloten hebben onze keuken volledig te vernieuwen, alle toestellen inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)