alcom-keukens-ervaringen

Alcom keukens ervaringen Beerse? Bekijk hier alle Alcom keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Alcom keukens langs in Hoogstraten? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Alcom keukens.

Alcom keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Alcom keukens in Beerse
Uw ervaring met Alcom keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Alcom keukens in Hoogstraten.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

 

Alcom keukens algemene informatie

Deze keukenwinkel heeft één vestiging gevestigd in Hoogstraten, in België. Alcom keukens staat voor Consequent, Onverstoorbaar en Modern. Dat zijn de belangrijkste begrippen bij Alcom interieur, bedacht door de oprichters moeder Adriaensen en vader Lanslots. Alcom hanteert zijn eigen waarden als richtlijnen.

Daarbij hoort een absolute gerichtheid op de klant, een eerlijke aanpak en de ambitie van de klant om de beste te zijn. Dit alles vormt de grondslag voor hun handelen  Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Alcom keukens voor meer informatie.

Uniek aan Alcom keukens

Met eigen materialen en een eigen stijl zal Alcom er alles aan doen om in uw wensen te voorzien. Wat dit bedrijf nog meer uniek maakt is de betrokkenheid, een luisterend oor, inzet, vakmanschap en passie voor het vak.

Openingsuren

maandag
08:00 – 16:00
dinsdag
08:00 – 16:00
woensdag
08:00 – 16:00
donderdag
08:00 – 16:00
vrijdag
08:00 – 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

 1. Debie Youri
  | Beantwoorden

  Beste,

  ik heb sinds meer dan 20 jaar een keuken met onderdelen van alcom.
  Op één van m’n schuiven heb ik een breuk op het bevestigingsstuk. Kan ik dit bij jullie krijgen , is het op voorraad?
  Zie bijgevoegde foto’s.

  Welbedankt en MVG

  Debie Youri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)