as-keukens-ervaringen

As keukens ervaringen? Bekijk hier alle As keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij As keukens langs in Zandhoven? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over As keukens.

As keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met As keukens in Zandhoven
Uw ervaring met As keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over As keukens in Zandhoven.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

As keukens algemene informatie

As Keukens heeft één vestiging gevestigd in Massenhoven, in België. As Keukens ontwerpt en maakt in eigen atelier met veel zorg en passie de droomprojecten van klanten. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van As keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan As keukens

Na eerst Duitse keukens te hebben verkocht, is het bedrijf zich gaan specialiseren in het ontwerpen en verkopen van eigen keukens. Door uw wensen te verwerken in een 3D tekening, kan uw keuken worden gerealiseerd. Het bedrijf staat bekend om haar manier van werken, alle keukens worden zo dicht mogelijk naar het plafond geplaatst. Op deze manier wordt met behulp van sokkels de keuken geplaatst en gaan de keukenkasten niet doorbuigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)