Beaten – van Es keukens ervaringen? Alle Beaten – van Es Keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Beaten – van Es Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Beaten – van Es Keukens.

Beaten – van Es keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Beaten – van Es keukens in Rumst
Uw ervaring met Beaten – van Es keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Beaten – van Es keukens in Rumst.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Beaten – van Es Keukens algemene informatie

Beaten – van Es Keukens heeft één vestigingen in Rumst. Beaten – van Es keukens is een bedrijf met een showroom van 750 m². Ook voor ramen, deuren, interieur oplossingen, aanbouw en totaalrenovaties kunt u hier terecht. Bent u benieuwd? Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Beaten – van Es keukens

Met meer dan 30 jaar ervaring en 100 werknemers krijgt u altijd een hoogwaardige keuken. Het bedrijf is erg gericht op het milieu, zo investeren ze in de productie- en milieutechnieken. De panden van Beaten – van Es worden dan ook verwarmd met een milieuvriendelijke houtverbrandingsinstallatie.

  1. ZENGO
    | Beantwoorden

    Ik heb gedurende 2 dagen, – in totaal 9 uren( !) – mijn keukenplan en dito badkamerplan zéér uitvoerig besproken met de adviseur van deze zaak . Zelf heb ik hem veel info gegeven o.a. over grootspelers voor het maken van deurpanelen voor het maken van massieve keukens – / badkamermeubelen , materiaalinfo, adressen en andere bouw – gerelateerde zaken . Was hierin mateloos geïnteresseerd . Hij heeft deze gegevens dan ook nauwkeurig opgeschreven . Wie gaf hier ‘ wie ‘ keukenraad ? Ja … , u kan het al raden ! Na 2 weken een zéér summiere offerte gekregen met maar 1 totaalprijs = badkamer én keuken samengeteld ! Dus géén prijs afzonderlijk voor zowel de badkamer als de keuken ! Dus ik heb er het raden aan om te weten wat zowel de badkamer als de keuken kost ! Hij schrijft hierbij dat hij met mij steevast zal contact opnemen . Na 3 weken nog steeds niets van hem gehoord en ik vertik het om hem zelf terug te bellen ! Wat denkt hij : ” Hij zal – ZELF- wel terugbellen want natuurlijk wil hij wil weten wat ieder apart ( keuken /badkamer ) kost ! Dit zijn de alomgekende
    trucken van de foor , laat de klant ( nu) maar over de brug komen want dan sta ik sterk aan de onderhandelingstafel zal hij tevergeefs denken ! Hij vergeet wel één ding : ” Ik ben een oude vos en die laat niet met zich sollen ! Ik ken het ‘ klappen van de zweep ‘ maar al te goed !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)