dc keukens ervaringen

DC keukens ervaringen? Bekijk hier alle DC keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij DC keukens langs in Mechelen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over DC keukens.

DC keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met DC keukens in Mechelen
Uw ervaring met DC keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over DC keukens in Mechelen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

DC keukens algemene informatie

DC Keukens heeft één vestiging gevestigd in Mechelen, in België. DC keukens biedt u samen met een eigen team van professionele en ervaren vakmensen keukens, interieur en renovatie aan. Met meer dan 70 jaar ervaring, bent u verzekerd van een stijlvolle en betrouwbare keuken.

Huidige zaakvoer Dirk Illegems heeft gestudeerd als binnenhuisarchitect en werkte als top designer bij ILWA. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van DC keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan D&C keukens

Door de unieke kwaliteit die de keukens hebben, geeft het bedrijf u 15 jaar garantie op laminaatkeukens bovenop de gebruikelijke fabrieksgarantie. Daarnaast zijn beide zaakvoerders gespecialiseerd op het gebied van keukens. U wordt uitgebreid geadviseerd over materialen en stijlen, maar ook over apparatuur.

 1. Johnny van Hofstraeten
  | Beantwoorden

  Verkoopt mooie keukens,
  Een ilwa keuken gekocht .
  Bij aankoop heel veel service en contact … zodra je uw handtekening plaatst is 50 procent van service weg . Daarna zie je enkel de plaatsers en service en contact is nog mss 5 procent . Heb zelf moeten vragen of ze alstublieft een kwamen kijken naar de fouten die er waren . In mijn ogen zijn de kasten iets minder van kwaliteit dan vroeger . Nu ook vernomen dat ze maar 5 JAAR GARANTIE geven. Dus ilwa probeert natuurlijk mee met de andere leveranciers te concurreren . Spijtig genoeg blijf en aankoopprijs van ilwa toch iets duurder …… uiteindelijk is alles hersteld en aangepast . Gelukkig hebben ze nog monteurs die een hart hebben en alles doen om een keuken te plaatsen . Plaatsing 10/10 …. service wil is zelfs geen punten op zetten … is zeker met een – voor het getal !!!! Enkele sfeer foto’s bijgevoegd . Doorgegeven aan ilwa fabrikant maar na foto’s geen reactie meer gekregen 😉 . Spijtig .

  De keuken is nu redelijk goed hersteld ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)