de groof keukens ervaringen

De Groof keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Groof keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Groof keukens langs in Lommel? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Groof keukens.

De Groof keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Groof keukens in Lommel
Uw ervaring met De Groof keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Groof keukens in Lommel.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Groof keukens algemene informatie

Het bedrijf is in 1959 opgericht door Gust en Marcella De Groof. Inmiddels is deze keukenzaak uitgegroeid tot een groot bedrijf met gedreven werknemers. De Groof heeft één vestiging gevestigd in Lommel, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Groof keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Groof keukens

Alle keukens worden op maat gemaakt in eigen atelier met precisiemachines. Interieurarchitecten kijken samen met u naar de planning en realisatie van uw nieuwe keuken. Met de jarenlange ervaring hebben keukenexperts inzicht in uw wensen en u wordt hier eerlijk geadviseerd.

17 klantgetuigenissen

 1. Ludo Verelst
  | Beantwoorden
  Onze ervaring met De Groof keukens dateert reeds sinds 2016.
  Vanuit een door onszelf gekozen concept hebben de medewerkers op een uitmuntende manier met ons samengewerkt.
  Een aantal delen die bij andere keukenfabrikanten niet werden geverfd / gelakt ; en dus door onszelf moesten worden geverfd ; werden door de keukenbouwer zeer goed ingevuld.
  Alle delen werden bij de fabrikant gelakt ; en na montage waren er geen naden of overgangen zichtbaar.
  En dat alles aan een voor ons gunstiger prijs dan 3 anderen ; met een voor ons erg korte levertermijn.
  Nog een belangrijk item : De prijzen van de kwalitatief goede Neff-toestellen lagen bij De Groof ( ondanks identieke uitvoering) beduidend lager dan bij anderen.

  Ludo Verelst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Tunc
  | Beantwoorden

  Hallo iedereen, ons ervaring met De Groof keukens dateert uit 2005.
  Toen bij Siematic geweest onze gedachten kwamen uit op 25.000€ en was veel te veel voor ons en nadien met dezelfde plannen naar De Groof keukens en ze kwamen uit op 15.000€ waarvan 10.000€ nadien cash en de resterende 5.000€ opgesplitst in den tijd voor 10 maanden..
  Na 14 jaar nog altijd content, binnenkort denken we aan ons volgende nieuwbouw het weer bij hun te realiseren.
  Mvg

 3. CW
  | Beantwoorden

  Hallo iedereen, willen jullie de prijs van jullie keuken delen, en erbij vermelden wat je daarvoor gekregen hebt? Wij overwegen om ook naar De Groot te stappen, maar willen eerst weten in welke prijsklasse hun keukens liggen alvorens wij de grote afstand gaan afleggen.
  Alvast bedankt!

 4. Avci
  | Beantwoorden

  Zeer slechte na service, ik raad het niemand maar ook niemand aan. Ze komen nooit opdagen na 2 jaar gaat alles kapot. 30000 euro betaald voor de keuken, alles zou tiptop inorde zijn maar scharnieren die nu loskomen is ons probleem, want wij zitten alles hier kapot te maken.
  Ga elders anders maar niet bij de groof keukens!

 5. Jan
  | Beantwoorden

  De groof keukens is voor mij een echte aanrader.
  vanaf dag 1 hebben ze ons met raad en daad bijgestaan en vooral naar onze noden geluisterd voor een keuken samen te stellen.
  Zowel de verkoper, de plaastsers als de zaakvoeder waren zeer proffecioneel, correct en vriendelijk.
  een plezier om met samen te werken.

 6. Vanessa
  | Beantwoorden

  heel veel geld uitgegeven, aan een grote keuken en meubels. De heren die het werk deden, deden prima hun best, maar de baas gaf niks door aan hen, daardoor werden er fouten gemaakt. Slechte garantie, slechte communicatie!
  De baas ging totaal verwarrend om met onze wensen, als we contact met hem wilde was hij er nooit, en belde ook nooit terug. Het leek hem niets te interesseren of hij een klant van heel veel geld binnen kreeg. Toen hij eenmaal terug kwam om de situatie te bekijken zou hij het oplossen. Dat is nu een jaar geleden. Nog steeds niks terug gehoord, hij belt ook niet terug.

  • De Groof A NV
   | Beantwoorden

   Beste Vanessa,
   Wij hebben onze dossiers even nagekeken en uw dossier lijkt ons onbekend. Indien u echt klant bij ons bent, gelieve ons dan te contacteren, wij zijn verbaasd om zo een reactie te lezen.
   We willen eventuele problemen bespreken zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. Ons volledig team staat steeds paraat om de nodige service te leveren.
   Wij hopen snel iets van u te vernemen.
   tel.: 011 / 54 45 90

 7. Guido willekens
  | Beantwoorden

  Nadat wij in 2012 een geheel nieuwe keuken lieten plaatsen waar we heel tevreden over zijn was het niet moeilijk voor ons om ook nu, voor de renovatie van onze badkamer, opnieuw voor de fa. De Groof te kiezen. Ook nu zijn we weer heel tevreden over het mooie en degelijke resultaat.
  Fa. De Groof : een aanrader!

 8. Nick Veraert
  | Beantwoorden

  Op aanraden van vrienden ben ik bij De Groof Lommel terecht gekomen.
  Heb daar nog geen minuut spijt van gehad !
  Na mijn veelvuldige bezoekjes aan de toonzaal, werd mijn plan elke keer zonder problemen aangepast. De plaatsing gebeurde op het afgesproken moment.
  De uitvoering is volledig naar mijn wens ! Het is een plezier om te koken in een keuken van De Groof ! 🙂

 9. Ingrid Bijleveld
  | Beantwoorden

  De eerdere lovende recenties over De Groof Keukens in Lommel verbazen mij niets, en ik sluit mij hier geheel bij aan. Zowel de (advies)gesprekken als de montage verliep zeer prettig. Geen moeite was de installateurs teveel, en kleine ongeregeldheden werden nadien naar volle tevredenheid opgelost. Er wordt gebruik gemaakt van degelijke, hoogwaardige materialen en de verleende service is voor mij ongekend. (Zo kan het dus ook!). In eerste instantie koos ik voor De Groof Keukens omdat zij een VZUG-verkooppunt zijn, en ik absoluut twee VZUG-ovens wilde. In tweede instantie zal ik opnieuw voor hen kiezen, gezien de eerder beschreven prettige ervaring met dit bedrijf.

 10. Van de Goor - Liersens
  | Beantwoorden

  Na vele jaren werd het eens tijd om onze tijdelijke keuken te vervangen. Na een lange zoektocht om de voor ons “juiste keuken” (strak en landelijk) te vinden, zijn we uiteindelijk bij De Groof uitgekomen. Na een eerste gesprek hebben we alle eisen en wensen in detail kunnen overbrengen. Op korte termijn hadden we een duidelijk zicht van de gebruikte materialen, design en bijhorende prijs. Onze “droomkeuken” paste binnen budget, hetgeen we bij andere niet hadden kunnen bekomen. Het laten aanpassen van enkele details was geen probleem en werd steeds ondersteund met de nodige en juiste informatie.
  De plaatsing is snel en correct verlopen evenals een eerste kleine herstelling, nu na 1 jaar.

  Bij ons niets dan goede ervaringen met De Groof.

 11. Kempen - Van den Eynde
  | Beantwoorden

  bij de renovatie van onze woning (keuken, dressing, kelder en garagekasten) hebben wij besloten om met keukens De Groof samen te werken.
  door de super vriendelijke ontvangst, de behulpzame verkopers met het ontwerp en de keuze van materialen voor de verschillende ontwerpen die we moesten kiezen zijn wij tot een prachtig eindresultaat gekomen, waar wij enorm tevreden over zijn .
  ook de opgestelde prijs met de hoogwaardige afwerking van lade’s en scharnieren enz…waren we zeker goed geholpen in vergelijking met de concurentie !!
  bedankt aan al het personeel van De Groof Keukens voor de vlotte en aangename samenwerking tijdens onze renovatie !!
  Fam Kempen – Van den Eynde

 12. Janssen-Vlems
  | Beantwoorden

  Enkele maanden geleden hebben we onze nieuwe keuken geplaatst door ervaren en vriendelijke vakmensen van De Groof Keukens.
  Perfecte plaatsing ,regeling van schuif- en deurpanelen evenals de plaatsing van de keukentoestellen en het mooie kitwerk betuigen van veel klasse en grootse afwerking.
  Vooraleer we tot het eigenlijke concept kwamen zijn we wel drie a vier keer terug gegaan met een paar keer een volledige nieuwe tekening, geen enkel probleem voor de ontwerpers en vol vele goede ideeen.
  Een goede uitleg en het zien van de gebruikte materialen omwille van eigen atelier is een pluspunt.
  Het personeel is totaal niet opdringerig om te verkopen en laten klanten rustig nadenken om tot het beste concept te komen.
  Bedankt allen en we zien jullie in 2016 terug wanneer we aan de renovatie van de badkamer beginnen.

 13. Vrancken-Steyaert
  | Beantwoorden

  09/09/2015

  Wij zijn op onze zoektocht naar een nieuwe keuken ook bij De Groof keukens uit Lommel beland.
  We werden daar heel vriendelijk ontvangen door,naar later bleek een zeer bekwame verkoopster.
  Wat bij andere keukenverkopers niet kon was daar plotseling geen enkel probleem.
  Omdat we altijd een L-keuken gehad hebben wilden we nu wel eens iets anders.
  Deze juffrouw heeft ons (al waren we geen gemakkelijke klanten)door alles heen geholpen.
  Na een paar keer terug geweest te zijn hebben we al onze wensen vervuld zien gaan.
  Zeer goede materialen,in ons geval een gelakte keuken met eiland.
  De wachttijd viel reuze mee aangezien zij een eigen atelier hebben.
  De plaatsing is bij ons gebeurd op twee dagen door zeer bekwame vakmensen.
  Een week na de plaatsing is de grote baas hier de composiet nog komen behandelen,samen met heel wat tips.
  De Groof keukens uit Lommel is voor ons een echte aanrader.

 14. Claudia Verbeek
  | Beantwoorden

  Sinds een paar weken zijn wij in het bezit van een prachtige keuken, badmeubel en dressing van De Groof Keukens uit Lommel.
  Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service.
  Wat wij heel positief vinden is dat er bij de offerte de ‘luxe’ afwerking berekend word. Dit wil zeggen dat de binnenkasten in dezelfde kleur zijn als de fronten, er een aluminium bodem voorzien word onder de spoeltafel (alsook onder de koelkast en vaatwas op hoogte). Ook de laden zijn bij de ‘luxe’ afwerking voorzien van een opgehoogde zij- en rugwand. Wij hebben gekozen voor de ‘luxe’ afwerking en zijn daar heel blij mee. Je ziet dat het degelijk materiaal is waarmee gewerkt word.
  Wij twijfelde over de kleur van het tablet, we zijn de kleur mogen gaan bekijken bij de leverancier zodat we een beter beeld zouden krijgen.
  Qua kleuren is de mogelijkheid enorm groot, maar met behulp van de interieurarchitecten hebben wij een goede keuze kunnen maken.
  De Groof keukens is zeker aan te raden!

 15. Verelst Couwberghs
  | Beantwoorden

  Vanuit een door onszelf vooraf bepaald concept is door een interieurarchitect en de eigenaar zelf op een professionele manier mee verder gewerkt en werd een idee verder uitgewerkt.
  Stap voor stap werd meegedacht in de vormgeving / te gebruiken materialen / toestellen…tot in de kleinste details.
  Voor wat betreft kleuren mochten we rekenen op deskundig advies en werden vooraf “staaltjes” geleverd ; zodat ter plaatse kon geevalueerd en juiste keuzes gemaakt.
  Met betrekking tot de eindafwerking is een groot gedeelte dat aansluitend aan de plaatsing moest geverfd op een totaal andere manier benaderd;zodat uiteindelijk een volledig afgewerkte keuken werd afgeleverd.
  De vooraf afgesproken en zelfs erg strikte timing (dewelke andere plaatsers niet konden evenaren) werd op een correcte manier en door vakbekwame medewerkers (ook mbt plaatsing) ingevuld.
  Kortom;een keuken die naar afwerking mag gezien worden;en dit aan een goede en correcte prijsstelling.
  Weer een tevreden klant van keukens De Groof.

 16. Rita Bammens
  | Beantwoorden

  Vorige week werd onze keuken geplaatst door twee vriendelijke mannen, zeer vakbekwaam!
  Ons plafond is niet recht, toch hebben ze de afwerking volledig op maat netjes kunnen doen passen.
  De Groof werkt met interieurarchitecten, dat merk je in hun manier van aanpak. Een lieve dame luisterde eerst naar onze wensen waarna verschillende voorstellen werden uitgewerkt. Stap voor stap kreeg onze keuken meer vorm en vertelde ze ons welke de voor -en nadelen zijn van verschillende materialen. We zijn zeer goed geholpen met de uitwerking van ons project, het kiezen van de toestellen,…
  We geraakten er maar niet uit welke kleur we moesten kiezen, ze hebben erg veel geduld bij De Groof moet ik zeggen!! De jonge dame is bij ons aan huis geweest voor kleuradvies.
  Niets is hen te veel, na de plaatsing is de grote baas zelfs ons werkblad (graniet) komen insmeren.
  We zijn zeer tevreden met onze keuken! Prijs-Kwaliteit zit zeker ook goed. Je wordt van begin tot einde goed geïnformeerd en geholpen.
  Ons volgend project is een dressing op maat, dan gaan we zeker ook opnieuw langs.
  Kan ik ook foto’s posten van het resultaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)