De Keukenboulevard ervaringen? Alle De Keukenboulevard keukens ervaringen. Zit u te denken om bij De Keukenboulevard keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over De Keukenboulevard keukens.

De Keukenboulevard keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keukenboulevard keukens in Hasselt
Uw ervaring met De Keukenboulevard keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keukenboulevard keukens in Hasselt.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-Ervaringen

Wilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

De Keukenboulevard keukens vestigingen

De Keukenboulevard keukens heeft vestigingen in Hasselt . Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan De Keukenboulevard

Deze keukenzaak laat u kiezen tussen Belgisch, Duits of Frans vakmanschap. U kunt kiezen voor een Belgische, Duitse of Franse keuken. De Keukenboulevard biedt veel diverse apparaten.

8 klantgetuigenissen

 1. markske
  | Beantwoorden

  Stenen tablet scheef geplaatst, de sifon lekt tot en met , de rooster van de afzuiging valt ervan af, de stoppers deurtjes ontbreken, lades niet uitgekuist vol zaagsel , afval moogt ge zelf wegdoen, aangehaald fronten zonder kleurverschil alles was geen probleem.En ja wat krijg je deurfronten met kleurverschil , mail gestuurd geen reactie, probleem frigo aangehaald mail terug, ze gaan u opbellen toch geen reactie.Bel boos naar keukenboulevard maar krijg een boze reactie terug van de eigenaar en hangt hij de telefoon gewoon neer, heeft zijn geld gehad. Zegt hem nog het gaat om vertrouwen. Men zegt klant is koning maar daar in ieder geval niet. Service is gewoon een schande

 2. Valerie Borgions
  | Beantwoorden

  Ik kan maar 1 raad geven: blijf er weg!
  Na 3 jaar, mijn kasten zijn scheefgetrokken. De keuken is verkleurd. De plinten zijn los en ga zo maar verder…. het budget was 25.000,00 wat toch niet niks is. Ik denk dat Ikea een stuk beter is.

 3. Mevrouw
  | Beantwoorden

  Keuken gekocht zeven jaar geleden, slechte verkoper die op eigen houtje ontwerp opeens omgooide, voor vanalles en nog wat moest er bijbetaald worden… Er kwam geen einde aan. Bij de plaatsing natuurlijk fouten, zaken te kort, ijskast heeft een half jaar vijf meter verder in de doos gestaan omdat de kast waarin ze moest geplaatst worden niet de juiste afmetingen had… En nadien dan bleek van wel!? Noem maar op! Je kon wel bellen, maar dat leverde niets op… Nu zijn we 7 jaar verder en bijna alle toestellen zijn aan vervanging toe. Voor het geld dat hier aan gegeven is, … schandalig! Ga daar niet je keuken kopen, bespaar je de stress van begin tot eind!

 4. hilde lauweryns
  | Beantwoorden

  Wij hebben een prachtige keuken van Keukenboulevard, contact met verkoper was top ! Onze droomkeuken……..
  Jammer genoeg bij het plaatsen was er een deur van een kast met een probleem, voor de installateur was dat geen probleem, een nieuwe deur werd besteld onder waarborg……..dit al weken geleden, bij telefonisch contact is er niemand op de hoogte van wanneer de deur geleverd zal worden, ” we gaan het eens nakijken, en houden u op de hoogte”, wij wachten nog altijd op een antwoord ! Een omlijsting boven aan de kast moet ook nog geplaatst worden, wanneer ze dat komen doen, we hebben er het raden naar !
  Jammer, maar ik denk niet dat ik Keukenboulevard zal aanprijzen !

 5. hilven nathalie
  | Beantwoorden

  3 jaar geleden een keuken aangekocht maar wegens verschillende fouten van de plaatser en de slechte afwerking zijn de niswanden en het werkblad nu aan het opsputten en aan het afbrokkelen ! We zijn nu al bijna een jaar naar een deftige oplossing aan het zoeken maar dankzij het onprofessionele en arrogant gedrag van Mr Epding aan de balie , die vond dat wij dit moesten aangeven aan de verzekering wegens WATERSCHADE ??, zijn wij nu genoodzaakt dit verder te zetten met een advokaat daar de verzekering NATUURLIJK geen bewijs vind van waterschade !!!
  JAMMER heb lang uitgekeken naar mijn nieuwe keuken !!

 6. Nele T.
  | Beantwoorden

  Ongeveer een jaar geleden onze keuken van de Keukenboulevard laten plaatsen.. Ik ben hier erg tevreden van! Vlot contact met de verkoper. (Met vragen kon ik direct terecht en werd ook steeds goed verder geholpen.) Ik kreeg advies op maat en niet zodat de prijs steeg maar naar gelang onze noden. Ook enorm tevreden over de kwaliteit van onze keuken. Wij zijn een jong koppel met meerdere vrienden die bouwplannen hebben en raden de Keukenboulevard absoluut aan!

 7. Karel
  | Beantwoorden

  2 jaar geleden ook bij keukenboulevard een keuken gekocht,alles volgens afspraak ook bij het plaatsen van de keuken was er geen probleem en nog geen enkel probleem gehad met de keuken .

 8. Patricia
  | Beantwoorden

  Wij hebben ongeveer 2 jaar geleden door de keukenboulevard een keuken laten plaatsen. Verschillende mankementen….
  Reeds meerdere keren gevraagd zowel persoonlijk als via email om te komen kijken….maar hier doen ze echt geen moeite voor. Ik heb het hier echt over de slechte plaatsing van de keuken en niet over de kwaliteit van het materiaal. Voor de service na verkoop krijgt de keukenboulevard van mij 0/10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)