de-keyzer-keukens-ervaringen

De Keyzer keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Keyzer keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Keyzer keukens langs in Beveren? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Keyzer keukens.

De Keyzer keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keyzer keukens in Beveren
Uw ervaring met De Keyzer keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keyzer keukens in Beveren.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Keyzer keukens algemene informatie

De Keyzer Keukens heeft een vestiging gevestigd in Beveren, Menen, Roeselare, Sijsele, Boortmeerbeek, Sint-Martens-Latem in België. De Keyzer keukens bestaat al ruim 40 jaar. Het familiebedrijf bestaat nu al drie generaties. Met meer dan 100 gedreven werknemers.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Keyzer keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keyzer keukens

U krijgt één adviseur aangewezen die u bijstaat gedurende het proces. Het bedrijf is gespecialiseerd in houten keukens. Uw keuken wordt geproduceerd en bewerkt in eigen fabriek, van boom tot gelakte keuken.

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
10:00–12:00, 14:00–18:00
woensdag
10:00–12:00, 14:00–18:00
donderdag
10:00–12:00, 14:00–18:00
vrijdag
10:00–12:00, 14:00–18:00
zaterdag
10:00–12:00, 14:00–18:00
zondag
Gesloten

 

22 klantgetuigenissen

 1. Ben Van Hier
  | Beantwoorden
  Na enkele maanden begonnen een deur elementen te verkleuren , dat kan gebeuren.
  Bij 4 telefonische meldigen en een jaar later , kwamen ze kijken van ” DeKEYZER ” en kregen de melding dat het van de zon kwam en hebben erop gewezen dat we geen zon hebben in de keuken .
  wij hebben ook vermeld dat er een andere materie is geleverd dan op de offerte, in plaats van massief hebben ze gelakte materialen geleverd.
  er werd mij gezegd dat ik dat eerder had moeten melden.
  nochtans hadden wij 4 telefoontjes gedaan naar hun firma , MAAR ze wisten van niets

  Ben Van Hier geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • De Keyzer Bart
   | Beantwoorden

   Meneer Van Hier,

   Blijkbaar ben je niet wie je schrijft die je bent. In ieder geval blijkt u geen klant te zijn of kunnen we uw naam nergens aan linken. Wij staan er steeds voor problemen op te lossen en dit willen we ook voor u doen mocht u ons met uw echte naam kenbaar maken. Indien u een concullega bent is dit inderdaad een goede manier om goedkoop uw concurrent pijn te doen. Jammer dat het zo moet.

   Vriendelijke groet,
   Ben Niet Van Gisteren

 2. Hans en Ellen
  | Beantwoorden
  We zijn héél tevreden over onze De Keyzer Keuken dat we in 2019 geplaatst hebben en zijn ook vol lof over de vlotte samenwerking. We zouden De Keyzer Keukens aan iedereen aanraden.

  Hans en Ellen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • De Keyzer Bart
   | Beantwoorden
   Dankjewel voor jullie review Hans en Ellen , we stellen dit ten zeerste op prijs!

   De Keyzer Bart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Olivier De Coen
  | Beantwoorden
  Sinds vorig jaar (mei 2021) een nieuwbouw woning gekocht waar de keuken geïnstalleerd was door Keukens de Keyzer.
  De huizen links en rechts van mij hebben ook een keuken van de Keyzer
  Vorig jaar al tal van problemen met de heer T.d.S. die denkt dat hij de grote baas is. Om een lang verhaal kort te maken heb ik uiteindelijk een heleboel deuren (zoals die van de frigo welke enorm sleepte en voor beschadiging heeft gezorgd) zelf moeten goed hangen en heeft mijn elektricien mijn kookplaat moeten aansluiten.
  Zelf bij de installatie van mijn inbouw microgolf, welke later geleverd, mocht ik heel de tijd helpen omdat de installateur alleen was en het niet alleen kon doen. Ik denk niet dat we betaald hebben om uiteindelijk te moeten helpen bij een installatie.

  Nu sinds December 2021 is mijn inbouw vaatwasser losgekomen waardoor die continue kantelt.
  Ik heb hiervoor al 4 MAAL de algemene dienst gecontacteerd om dit te komen herstellen.
  Telkens: meneer we gaan u iets laten weten en we komen zo snel mogelijk langs. Natuurlijk krijg ik nooit reactie.
  Ondertussen zijn de mensen van de Keyzer hier ook al paar maal langs geweest om de keuken van het huis naast mij af te werken. Telkens ik vroeg of ze iets wisten dat ze moesten langskomen was hun antwoord: we weten van Niets.
  Zelf als ik vriendelijk vroeg om eens te komen kijken kreeg ik telkens het antwoord: we hebben geen tijd.
  Ondertussen zit ik nu 3 á 4 maand met dit probleem en zijn de zijwanden van mijn keuken eiland aan de binnenkant goed beschadigd door al het kantelen.
  Als dit probleem op korte termijn niet wordt gerepareerd ga ik verdere stappen ondernemen.

  Olivier De Coen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. De Winter
  | Beantwoorden
  Ik ga jullie het lezen van de hele saga en alle problemen besparen. Samengevat kan ik stellen: hallucinant slecht, onprofessioneel tot en met. Respectloos zelfs.
  En lees vooral het eventueel antwoord van de firma niet want dat zal nergens op slaan (allicht vatten ze het samen dat frigo vertraging heeft omwille van Corona – maar dat is lachen met de feiten, van bij aanvang tot op heden, los van de frigo).
  Ha ja, en die 1 ster is nog zwaar overdreven maar ik kon niet minder invullen….

  De Winter geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 5. Popelier
  | Beantwoorden

  Zeer slechte ervaring met keukens De Keyzer, bij de plaatsing was er geen enkel element correct en ook nog slecht geplaatst. 3 verschillende ploegen waren er nodig om er iets van de maken …Voor de elementen die niet konden aangepast worden werden wij onder druk gezet met een mail waarbij wij 1 uur de tijd kregen om slechte afwerking te aanvaarden. Een keuken van 32.000 €, wij vragen voor het saldo van 2000 € een minnelijke schikking voor de niet herstelbare fouten. Spijts worden wij bedreigd met incasso en nu met advocaat. Een koppige zaakvoerder die verkeerde mails naar klant stuurt en verkeerd is ingelicht.

  • De Keyzer Bart
   | Beantwoorden

   Meneer en mevrouw Popelier,
   Ik heb deze reactie nu pas gezien. Het klopt dat er tijdens de plaatsing elementen waren waarop u terecht een opmerking maakte. De uitdrukking “dat er geen enkel element goed was” en “om er iets van te maken” zijn geen correcte weergave van de werkelijkheid. Uw binnenhuisarchitect is persoonlijk bij u langsgekomen om deze opmerkingen te evaluren. Bepaalde zaken werden verduidelijkt en inderdaad zijn bepaalde elementen na overleg aangepast. Het element welke niet werd aangepast was een MDF luifel. Deze was reeds door uw schilder van een vlies voorzien. Het voorstel van de interieurarchitect, om de luifel naar uw wensen aan te passen werd door de U geweigerd, en bijgevolg zoals voorzien aanvaard. Hierdoor waren alle opmerkingen opgelost. Nadien weigerde u ondanks de gemaakte aanpassingen om 2000 euro van de keuken te betalen. Ondertussen zijn de plooien gladgestreken en hopen we dat u tevolle geniet van uw keuken.

 6. Isabel klok
  | Beantwoorden

  Prima service bij de verkoop. Op papier alles mooi uitgewerkt, Diederik Beels doet zijn werk goed. Toch verdwijnt hij eens alles verkocht en betaald is. Tip: Betaal nooit alles voor oplevering, want keuken wordt nooit opgeleverd. Gaslek bij eerste ingebruikname fornuis door ondeskundige installatie door onervaren mensen (heeft onze eigen loodgieter moeten fiksen, gezien de keyzer gaslekken niet dringend en serieus neemt), rekening voor ons. Bijna 2 jaar na plaatsing zijn onze deuren nog steeds uit de haak, de scharnieren stuk, de dampkap zuigt niet af, kleur van de kastdeur is niet de juiste….en vooral geen gehoor van geen enkele medewerker of directielid. We werden in het begin van het kastje naar de muur gestuurd, maaaaanden tijd gaan hierover, geen enkele oplossing. Klant staat in de kou. We blijven en blijven aandringen, maar deze keukenspecialist heeft geen enkele oplossing voor voor de hand liggende problemen. Totaal gebrek aan communicatie, ervaring en kwaliteit voor een merk dat zich als high end profileert aan high end prijzen. Over de ganse lijn teleurgesteld. Hoge verwachtingen werden geschapen bij de verkoop, geen enkele is ingelost. De Keyzer, een teleurstelling op alle vlak.

 7. Guy Jourquin
  | Beantwoorden

  Uitstekend ontwerp van plan + voorstel aannemer voor de verbouwingswerken (Interreno )door Stefaan van Lerberghe .
  De Plaatsingsdienst van de keuken ( vanuit Kortrijk ?) is beneden alle peil . Werken zijn gestart in November 2017. Alle verbouwingswerken zijn al maanden voltooid maar vandaag (half september 2018) is de keuken nog steeds niet afgewerkt. Of geen reactie of reeds verschillende malen werd een afspraak weer afgemeld . Af te raden als keukenbouwer .

  • De Keyzer Bart
   | Beantwoorden

   Onze excuses dat u de samenwerking zo ervaarde. De zwakste schakel maakt inderdaad de ervaring.
   Daarvoor is het goed dat we deze info mochten ontvangen. Zoals ik het begrijp is de planning twee maal aangepast wegens ziekte.Ik begijp bijgevolg uw schrijven.

   • Julie Gevaert
    | Beantwoorden
    Hallo,

    Van A tot Z een perfecte cominatie van de top- vakkennis door interieurarchitect Diederik Beel, alsook de correcte plaatsing door Robin en Christof,
    En de correcte na- en tussenservice van Inge.
    Wij raden Dekeyzer zeker en vast aan!
    Julie, Jan Dadizele.

    Julie Gevaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Guy Van de Velde
  | Beantwoorden

  Onze nieuwbouw lieten wij inrichten door de firma DeKeyzer.
  Keuken, dressing, wasplaats, badkamers, vestiaire, TV-meubel.
  Wij zijn zeer tevreden zowel van de interieurarchitect Stefaan als van het atelier als van de plaatsers Pascal en Robin.
  Iedereen heeft zich 100 procent ingezet met een perfecte afwerking als resultaat.
  Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden.
  Guy en Edith Van de Velde.

  • De Keyzer Bart
   | Beantwoorden

   Meneer Van de Velde,
   Guy,

   Dank voor uw reactie.

 9. Bianca
  | Beantwoorden

  Hallo
  Ik heb míjn keuken al 10 jaar via DeKeyzer laten plaatsen

  ( heb mijn budget medegedeeld en de medewerker heeft een keuken op maat voorgesteld.) Ben nog altijd zeer tevreden .
  Wilde het gewoon eens mededelen.

  • De Keyzer Bart
   | Beantwoorden

   Dank voor uw reactie. We zijn blij dat tevredenheid ook op deze site komt.

 10. Faict
  | Beantwoorden

  Keukens De Keyzer Beveren,
  Zeker geen aanrader. De kwaliteit van de laminaat is zijn zeer dure prijs niet waard.
  Zeer nonchalante en onrespectvolle plaatsing: hoeken van de planken afgebroken, vuil achterlaten, lade na 4 maanden gebruik al stuk, …
  Enige compensatie of een herziening factuur en op een volwassen manier rond de tafel zitten wordt niet gedaan. Wel een advocaat op je afsturen was het antwoord.

  Hopelijk zien ze ooit hun fouten in maar dat vrees ik.

  Familie Faict, Beveren

  • Dekeyzer
   | Beantwoorden

   Beste heer Faict,

   Wij hebben onze dossiers nagekeken en uw dossier lijkt ons onbekend. Indien u echt klant bij ons bent, gelieve ons dan te contacteren .
   Wij zijn verbaasd om uw reactie te lezen en willen eventuele problemen bespreken zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. Wij staan steeds paraat om de nodige service te leveren.
   Wij hopen snel iets van u te vernemen.
   tel.: 056.52.13.40

 11. Serroen & vermeersch
  | Beantwoorden

  Tav. Keukens De Keyzer – Menen
  Zekers geen aanraders, onze fronten zijn volledig opgezwollen boven de apparaten, ondertussen al meer dan 3 jaar, enkel krijgen wij een nieuwe offerte voor deze herstellingen? Zielig voor zo’n firma met welke materialen jullie werken.

  De volgende reactie die wij zullen online plaatsen zullen met enkele foto’s zijn!

  Nog steeds zij wij aan het wachten op een positieve reactie van jullie.

  Mvg Serroen & Vermeersch

  • Dekeyzer
   | Beantwoorden

   Meneer Serroen,

   Jammer te vernemen dat u ons product als niet kwalitatief omschrijft.
   Kunststofdeuren zijn goede basisproducten maar zijn door hun opgelijmde rand inderdaad gevoelig voor overvloedig vocht of dampen. Dit is zo bij ons en ook bij al de andere keukenleveranciers.

   Bij ons bezoek ter plaatse constateerden we duidelijke waterschade aan de deuren boven de inbouwtoestellen.
   Naast het vervangen van de beschadigde deuren verzoeken we ook voor om de oorzaak van het vocht te bekijken. Als mogelijke oorzaak zien wij een verlies van damp bij uw vaatwas.
   Daar u indertijd verkoos om de inbouwtoestellen niet via ons aan te kopen raden we u aan uw leverancier hiervoor te contacteren.

   Graag hadden we verder via normale communicatie tot een oplossing gekomen.
   U mag me opbellen op 056.52.13.40.

   De Keyzer Bart

 12. van mechelen broucke
  | Beantwoorden

  We hadden graag binnenkort een nieuwe keuken laten maken , voorkeur gaat uit naar landelijke stijl maar zijn er nog niet over uit. We hadden graag jullie keukencatalogi ontvangen ,. We hebben veel interesse voor jullie firma wegen de goede kwaliteit.

  • Eva De Mey
   | Beantwoorden

   Goedemorgen, Mr. Van Mechelen,

   Dank voor uw interesse in onze keukens.
   Kunt u me uw gegevens doormailen zodat ik u een brochure kan toesturen aub?
   Op onze website kunt u ook veel sfeerbeelden terugvinden.
   Alvast dank,

   Vriendelijke Groeten,
   Eva De Mey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)