De Roo ervaringen? Bekijk hier alle De Roo ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Roo langs in Ruiselede? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Roo.

De Roo ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Roo in Ruiselede
Uw ervaring met De Roo plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Roo in Ruiselede.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Roo algemene informatie

De Roo heeft een vestiging gevestigd in Ruiselede in België. Deze organisatie is een familiebedrijf opgericht in 1914 in Lotenhulle. Met bijna 110 jaar ervaring en veel succes is de Roo uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met meerdere gedreven werknemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in keukens, badkamers, interieur en totaalprojecten.

In overleg met de klant zal een ontwerp gemaakt worden. De Roo is bovenal gespecialiseerd in moderne en “cottage” keukens. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Roo keukens

Het bedrijf is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in moderne en cottage keukens. De houten keukens worden in eigen fabriek bewerkt en geplaatst door eigen team. Keukens en interieur op maat is de expertise van dit bedrijf.