eremex keukens ervaringen

Eremex keukens ervaringen? Bekijk hier alle Eremex keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Eremex keukens langs in Ardooie? Bekijk dan eerst de reviews en recensies.

Eremex keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Eremex keukens in Ardooie
Uw ervaring met Eremex keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Eremex keukens in Ardooie.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Eremex keukens algemene informatie

Eremex Keukens heeft één vestiging gevestigd in Ardooie, in België.Het bedrijf biedt u keukens van verschillende stijlen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Eremex keukens

Uw keuken wordt ontworpen door keukenexperts en geplaatst door gedreven vakmannen. Daarnaast wordt de keuken vervaardigd in eigen atelier. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle keuken stijlen.

8 klantgetuigenissen

 1. Kevin
  | Beantwoorden
  Slechte ervaring, alles verloopt vlot totdat facturen betaald zijn, daarna is het ver te zoeken (tot wel 7 weken om nodige informatie te verkrijgen) om deze reden dan ook besloten om geregeld te wachten met betalen totdat ik de info verkreeg (anders ging ik deze nooit krijgen)
  Uitvoering is ondermaats op verschillende manieren (muren schuin inslijpen, geen rekening houden met leidingen qua stads/regenwater, kookplaat ging verkeerd (lees: niet volgens de regels, alsook niet volgens de montagehandleiding) aangesloten zijn, daardoor heb ik dit dan maar zelf gedaan, anders had ik hier nog brandgevaar aan overgehouden) alsook het kraanwerk in de keuken zit onder de vensterbanktablet, waardoor ik deze heb moeten wegslijpen (men ‘ging ervan uit’ dat dit ging veranderen, ook al had men expliciet gevraagd de ramen eerst te vernieuwen voor de plaatsing badkamer/keuken, welke keukenbouwer met ervaring vergeet/vermoed zoiets?)
  Gebruikt onduidelijke manieren om meerwerken aan te rekenen (‘deze muur zal vlak gezet moeten worden’, waarop ik antwoord ‘ok’, volgende dag hangt hier gyproc tegen… Dit vroeg ik niet? Ik beantwoord enkel zijn vraag? Ik geef hiermee toch geen toestemming daarvoor?)
  Voor wandtegels in de keuken gaat men ervan uit dat er 10/15% verloren gaat, maar volgens hen zou 1 enkele muur betegeld worden met 190 tegeltjes, terwijl er 350 aangekocht zijn door hen (dat is dan een dure 10% overschot denk ik zo)
  Keukentablet moeten veranderen omdat degene volgens offerte niet meer leverbaar was (en daarmee dus rekening moeten houden met de prijsstijgingen in vergelijking met de offerte)
  Begon later met de werken dan gepland, daar kan ik in komen, maar om volgens de planning de maandag te beginnen, de week voordien dit te verlaten naar dinsdag, en dan de originele maandag te zeggen dat ze woensdag beginnen? Dit lijkt me toch echt moeilijk om dit dan te moeten regelen met al de rest.

  Kortom: een zeer slechte ervaring waar ik de volgende decennia naar moet kijken, om toestellen te leveren misschien een topfirma, om informatie in te winnen over wat mogelijk is ook, maar om mee te werken? Nooit meer.

  Kevin geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Mr en mevr DUMONT
  | Beantwoorden
  Ga niet in zee met Eremex uit Ardooie. Het contact was eerst positief, maar er doken problemen op, waarna hij zelfs niet meer met ons praatte. We zijn zwaar teleurgesteld en willen voorkomen dat andere mensen in dezelfde situatie belanden. Geef je geld liever elders uit.

  Mr en mevr DUMONT geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Ostyn
  | Beantwoorden
  Onbetrouwbaar en onvriendelijk. Zelfs met het voorstel een meerprijs te betalen, blijft hij bij zijn gedacht. Houdt voorschotten achter en weigert deze terug te geven. Ten zeerste af te raden.

  Ostyn geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. Demeester
  | Beantwoorden
  Lage prijsoffertes om je toch maar te laten overstag gaan.
  Factuur is dan de prijs van de offerte plus 60%.
  Ver weg van blijven. Jammer dat je niet minder dan 1 ster kunt geven.

  Demeester geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Vandenabeele
   | Beantwoorden
   Hallo,
   zelfde meegemaakt; Had offerte gemaakt en dan stond er in zijn aanbod uren geraamd. Met het woord ‘geraamd’ heeft hij alle vrijheid om achteraf een pak uren in. meer aan te rekenen. Zijn nu in discussie om het saldo te betalen. we hebben de hoofdsom betaald en niet zijn uren in meer + fouten in afrekening. Hij is echt leep en sluw en denkt dat alles mag. Best geen keuken of badkamer kopen bij die zaak want daarna begint de miserie.

   Vandenabeele geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 5. Goele Vandenberghe
  | Beantwoorden

  Geen zaken mee doen! Onbetrouwbaar, slechte communicatie, er wordt niet naar de wensen van de klant geluisterd. Geen menselijkheid. Niet. Doen.

 6. Marc De Clerck
  | Beantwoorden

  Eveneens heel negatieve ervaring met deze zaakvoerder, onredelijk en overprijsd. Ten zeerste af te raden

 7. depover
  | Beantwoorden

  zeer negatief, wacht nog altijd op mijn prijsofferte mevrouw zelf zeer onvriendelijk,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)