goossens-keuken-ervaringen

Goossens keukens ervaringen? Bekijk hier alle Goossens keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Goossens keukens langs in Overspelt? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Goossens keukens.

Goossens keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Goossens keukens in Overspelt
Uw ervaring met Goossens keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Goossens keukens in Overspelt.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Goossens keukens algemene informatie

Goossens Keukens heeft één vestiging gevestigd in Overspelt, in België. Goossens keuken bestaat al sinds 1997 de eerste keuken werd al verkocht voordat de toonzaal er was. Tevens zijn ze ook bezig met badkamers. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Goossens keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Goossens keukens

Het bedrijf is gespecialiseerd in moderne en landelijke keukens. Ze richten zich tijdens het ontwerpen van uw keuken op optimaal gebruikersgemak.

3 klantgetuigenissen

 1. M.
  | Beantwoorden
  Is het intussen goed gekomen? Zit hier ook al te vrezen dat het hier nog lang wachten gaat zijn…

  M. geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 2. Edwin Brokling
  | Beantwoorden
  Inmiddels een goed gesprek gehad met de directeur. Levering van apparatuur is overal helaas een drama en onderbezetting van personeel dus ook in deze branche. Uiteraard begrip voor deze situatie, maar wel aangegeven dat communicatie de sleutel is in dit soort gevallen. Ik ben niet helderziend. Goossens heeft beloofd de problemen op te lossen……. Top! We gaan er van uit dat het goed komt

  Edwin Brokling geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Edwin Brokling
  | Beantwoorden
  Belachelijk duur en wat een slechte kwaliteit en geen service. Alles in delen gemaakt in totaal 3 maanden ipv 2 dagen. Putjes in de lak, kasjes scheef, afzuiger werkt niet, verkeerde apparatuur kasten verkeerde maat. Veel meer kan er eigenlijk niet mis gaan….kwaliteit…. nou niet dus, reageren op mail, ook niet. Het is de slechtste koop van m’n leven…… Alles al geprobeerd, maar het interesseert ze geen reet. Maar eens informeren bij een jurist of de koop ongedaan gemaakt kan worden, wat een miskoop.

  Edwin Brokling geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)