hk keukens ervaringen

Hk keukens ervaringen? Bekijk hier alle Hk keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Hk keukens langs in Lanaken? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Hk keukens.

Hk keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Hk keukens in Lanaken
Uw ervaring met Hk keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Hk keukens in Lanaken.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Hk keukens algemene informatie

Hk Keukens heeft een vestiging gevestigd in Lanaken, Diest in België. In 1993 is het familiebedrijf Hk keukens opgericht. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Hk keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan HK keukens

Het bedrijf is gespecialiseerd in landhuis, moderne en greeploze keukens.

5 klantgetuigenissen

 1. Sleven kevin
  | Beantwoorden
  Super goede kwalitatieve keuken , kwaliteit, en goede service ! Zelfs naar 3 jaar als er iets scheelt komen ze het maken !
  Zeker een aanrader
  En mijn 2 e keuken in de 2 e woonst kan ook rekenen op zo een top keuken en service

  Sleven kevin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. F van Rens
  | Beantwoorden

  Normaal schrijven we nooit een review maar na wat twijfels toch maar gedaan… 2 jaar geleden bij HK-keukens een nieuwe keuken gekocht en alleen maar slapeloze nachten gehad. Na plaatsing kon de keuken na 2 weken weer worden afgebroken ivm verkeerde kleur en niet goed geplaatst.. Daarna nog 5 keer diverse deurtjes, kraan en andere dingen vernieuwd door HK.. De deuren zitten nog altijd niet recht en koelkast deur kraakt bij openen nog steeds en nog diverse andere dingen. Vaak geen reactie op e-mail en altijd de schuld van degene die de keuken plaats of de fabriek !!! We hebben het voor 500 euro door iemand anders laten herstellen op eigen kosten. Iedereen mag zelf weten wat ze met deze review doen maar ben gewaarschuwd !!!

 3. HK keukens
  | Beantwoorden

  Beste Marc,

  Bij opmeting is geconstateerd dat het blad dieper moest worden en nog enkele andere aanpassingen ten orde waren. Maar aangezien de meerprijs voor u niet in orde was en het niet anders mogelijk was hebben we vriendelijk de order geannuleerd.
  Beide partijen gelukkig…

  Met vriendelijke groeten,

  HK keukens

 4. Katty
  | Beantwoorden

  Dag Marc, hoe is dit probeem opgelost? Hoe is je ervaring met deze leverancier en kwaliteit v hun keukens?
  Mvg katty

 5. Marc
  | Beantwoorden

  Bij hk keukens diest 3 x geweest en tot aankoop keuken afgesproken, contract getekend en 3 dagen nadien telf gekregen dat zij n fout hebben gemaakt in de berekening en dat ik 700 euro meer zou moeten betalen dan de afgesproken som waarvan het contract is opgemaakt! bij ter plaatse gaan kon verkoper me niet exact vertellen waar het verschil van 700 euro zit ! als contract is getekend aan prijs dat er in staat is het toch aan beide partijen zich er aan te houden, maar de verkoper wimpeld het weg en zegt dat de som moet bijbetaald worden of dat de keuken niet geleverd word…., is dit geen contactbreuk vanwege hen? het moest eens andersom zijn….!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)