hk keukens ervaringen

Hk keukens ervaringen? Bekijk hier alle Hk keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Hk keukens langs in Lanaken? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Hk keukens.

Hk keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Hk keukens in Lanaken
Uw ervaring met Hk keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Hk keukens in Lanaken.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Hk keukens algemene informatie

Hk Keukens heeft een vestiging gevestigd in Lanaken, Diest in België. In 1993 is het familiebedrijf Hk keukens opgericht. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Hk keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan HK keukens

Het bedrijf is gespecialiseerd in landhuis, moderne en greeploze keukens.

3 klantgetuigenissen

 1. HK keukens
  | Beantwoorden

  Beste Marc,

  Bij opmeting is geconstateerd dat het blad dieper moest worden en nog enkele andere aanpassingen ten orde waren. Maar aangezien de meerprijs voor u niet in orde was en het niet anders mogelijk was hebben we vriendelijk de order geannuleerd.
  Beide partijen gelukkig…

  Met vriendelijke groeten,

  HK keukens

 2. Katty
  | Beantwoorden

  Dag Marc, hoe is dit probeem opgelost? Hoe is je ervaring met deze leverancier en kwaliteit v hun keukens?
  Mvg katty

 3. Marc
  | Beantwoorden

  Bij hk keukens diest 3 x geweest en tot aankoop keuken afgesproken, contract getekend en 3 dagen nadien telf gekregen dat zij n fout hebben gemaakt in de berekening en dat ik 700 euro meer zou moeten betalen dan de afgesproken som waarvan het contract is opgemaakt! bij ter plaatse gaan kon verkoper me niet exact vertellen waar het verschil van 700 euro zit ! als contract is getekend aan prijs dat er in staat is het toch aan beide partijen zich er aan te houden, maar de verkoper wimpeld het weg en zegt dat de som moet bijbetaald worden of dat de keuken niet geleverd word…., is dit geen contactbreuk vanwege hen? het moest eens andersom zijn….!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)