horemans keukens ervaringen

Horemans keukens ervaringen? Bekijk hier alle Horemans keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Horemans keukens langs in Geel? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Horemans keukens.

Horemans keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Horemans keukens in Geel
Uw ervaring met Horemans keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Horemans keukens in Geel.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Horemans keukens algemene informatie

Horemans Keukens heeft één vestiging gevestigd in Geel, in België. Het bedrijf is opgericht in 1948 door Louis Horemans. Momenteel is de keukenzaak uitgegroeid tot gezond, dynamisch bedrijf met vier bedrijfsleiders en 25 werknemers.

Het bedrijf streeft naar de beste kwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken. Ook bieden ze u keukens in verschillende stijlen aan. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Horemans keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Horemans keukens

Het bedrijf biedt keukens in allerlei stijlen op maat. Uw keuken wordt geplaatst door eigen team.

4 klantgetuigenissen

 1. Swinnen
  | Beantwoorden
  Onze keuken geplaatst, door een team van horemans, is perfect afgewerkt ,er werd proper gewerkt , geplaatst op de afgesproken datum, ,vriendelijke werkmannen ,echte vakmannen.
  Onze keuken is de keuken van ons dromen voor een eerlijke prijs , dankjewel Horemans

  Swinnen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Jos Gilis
  | Beantwoorden

  gilis bogaerts
  bij ons heeft horemans keukens een landelijke keuken geplaatst
  die plaatsers van de keuken moeten wij hartelijk bedanken alles is perfect tot in de puntjes afgewerkt
  wij zijn op verschillende plaatsen gaan kijken maar prijs kwaliteit en plaatsing kan het niet beter
  waarvoor dank aan horemans keukensgil

 3. A.Gérard
  | Beantwoorden

  Bezin eer ge begint met Horemans. Offerte getekend en dan begint de miserie. Electra en loodgieterij wordt uitgegeven aan externe partij. Deze man denkt dat hij bezig is op een bouwwerf ipv. in een bewoond appartement. Gaten maken in de muur, sleuven slijpen waar het niet nodig is. Na anderhalf jaar waterlek, electriciteitskabel ligt onder de waterlek en deze kabel is met niets afgeschermd. Geen waterdicht stopcontact gebruikt enz. Na service is hier beneden alle peil. Ik doe met hun in ieder geval geen zaken meer.y

 4. Guy Claes
  | Beantwoorden

  Toch even nadenken eer je tekent zou ik als goede raad willen meegeven!!! Vriendelijk tot en met je getekend hebt, daarna komen de problemen.
  1e dag: keuken uitbreken: een gat in de muur geslagen tussen keuken en living…. de resultaten van dit probleem zijn nog steeds zichtbaar in de living. Compensatie? Wordt met geen woord over gerept, dit is “normaal, dat kan gebeuren”! Ik vind dat alles behalve normaal, tenminste zonder compensatie.
  Ik heb zelf aangegeven dat de stroomkring misschien wat licht zou uitvallen…. “De mannen weten met wat ze bezig zijn….” Het resultaat vandaag is dat we keer op keer zonder electriciteit vallen als het kookvuur op staat en er nog iets bij wordt opgezet!
  Het ergste van al is dat ik eind vorig jaar een offerte vroeg om een bijkomende kleinigheid op te leveren. (Onderleg plankjes in de design van de bijgeleverde tafel) Direct een voorzet om wat te compenseren voor het geleden ongemak, dacht ik zo. De eerste twee maanden kreeg ik een poeslief “druk, druk, druk” of “geen tijd, maar ik vergeet u niet”!!! Na 7 maand worden telefoons of mails zelfs niet meer beantwoord en heb ik nog steeds mijn offerte niet!
  Klanttevredenheid ver onder nul op dit ogenblik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)