ilwa keukens ervaringen

Ilwa keukens ervaringen? Alle Ilwa keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Ilwa  keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Ilwa  keukens.

Ilwa keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Ilwa keukens
Uw ervaring met Ilwa keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Ilwa keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Ilwa keukens algemene informatie

Het bedrijf is opgericht in 1936 door Albert Illegems. Ilwa creëert al ruim 50 jaar laminaatkeukens op maat. De keukens zijn 100% Belgisch en worden ontworpen en ontwikkelt in eigen atelier. U kunt hier terecht voor een totaalproject op maat.

Bent u benieuwd? Bekijk hier dan de website van Ilwa keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Ilwa keukens

Ilwa werkt met duurzame producten en verwerkt haar keukens op een milieuvriendelijke manier. Door de hoge kwaliteit van de keukens, krijgt u 15 jaar garantie op laminaatkeukens.

10 klantgetuigenissen

 1. Jill
  | Beantwoorden

  After sales service is slecht. Ze proberen verantwoordelijkheden te ontlopen of door te schuiven naar de toeleveranciers als er iets kapot is…

 2. Van Hest
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden.. hebben onze keuken al 20 jaar.. de kasten zijn nog tiptop in orde.
  De aparatuur.. oven van Kupperbusch begint te verslijten.. de andere doen het nog goed..het uitzicht is nog up to date..

 3. Diana H.
  | Beantwoorden

  Uitgebreide en professionele uitleg gekregen. Kleinere toonzaal dan andere winkels die we bezochten, maar wel mooi en veel keuze. (ilwa in antwerpen)
  Als de prijs mee valt gaan we hier bestellen denk ik.

 4. van riet -cornelis
  | Beantwoorden

  zijn langs geweest bij ilwa keukens ruisbroek om te bespreken werden geholpen door manon die een hele duidelijke en overzichtelijke uitleg gaf alsof het voor haar zelf was ook bij het latere ontwerp was ze mee aan het denken om eventueel te verbeteren echt een top madam voor ons ilwa zeker een aanrader

  • Johan Illegems
   | Beantwoorden

   Bedankt voor de toffe commentaar over onze keukenspecialist Manon. Ik zal dit haar nogmaals persoonlijk meedelen. Indien we u nog verder van dienst kunnen zijn, staan we klaar met onze kennis en ervaring. Johan Illegems CEO ilwa.

 5. Van der Beken Jacques Deroose
  | Beantwoorden

  Aan ILWA Keukens : ik heb deze reacties gelezen en ik moet zeggen dat wij zeer tevreden zijn over onze keuken die er reeds 47 jaar staat , nog van in de tijd van in Nazareth , er is nog geen enkel stukje moeten vervangen worden en is nog in perfekte staat , dit is de beste reclame die een keukenmaker kan hebben , een dikke proficiat Ilwa en k’zou zeggen doe zo verder grt Jacques en Antonine

 6. Paul
  | Beantwoorden

  Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking van Ilwa. En in de wolken met het resultaat.
  We deden verschillende toonzalen in de regio Antwerpen. DSM, Dovy, Grando. Daar voelden we ons al meteen ongemakkelijk omdat ze ons zo snel mogelijk aan tafel wilden zetten om tot keuze en aankoop over te gaan. De man bij ilwa werkte enkel op afspraak, en kon op die manier ruim de tijd nemen om ons alle verschillen uit te leggen en te luisteren naar onze wensen. Hij had zelf ook enkele ideëen waar wij niet aan hadden gedacht, die hij meteen in perspectieftekening schetste. 2 Weken later was ons gedetailleerd ontwerp + bijhorende offerte klaar. Hij liet ons de tijd om er over na te denken en 2 weken later zijn we gaan bestellen.
  De opmeting gebeurde door dezelfde persoon. De plaatsing werd dan wel gecoordineerd vanuit hun hoofdzetel, maar ook dat liep prima. De gevraagde data die we bij bestelling besproken werden gerespecteerd.
  Bij plaatsing bleek dat er een lichte beschadiging was op één van de deurtjes, maar bij afwerking van de keuken (na het plaatsen van onze composietsteen) had de plaatser al een nieuw deurtje bij.
  Uiteindelijk zeer tevreden en zeker aan te raden.

 7. L. Aerts
  | Beantwoorden

  Twee heel slechte ervaringen met Ilwa keukens: de eerste 16 jaar geleden bij de aankoop (Ilwa keukens Leest) en de 2de, enkele maanden geleden bij mijn aanvraag voor een renovatie-offerte (Ilwa keukens Ruisbroek bij Boom). Het begon met de plaatsing die 3 weken later begon dan gepland. De bestaande keuken was al uitgebroken (was zo overeengekomen) en de melding dat de werken niet konden aanvangen, kwam op de dag dat ze moesten beginnen plaatsen. Resultaat : 3 weken zonder keuken, vergiet, ijskast enz. Plaatsing uiteindelijk begonnen: oeps er is verkeerd opgemeten en de keuken kan niet tussen de muren. Tja, dan maar een tweetal cm afkappen van de zijmuur….. ‘Dat zie je toch niet mevrouw als de keuken er staat’. De deur van de vaatwasser was beschadigd. Dan maar vervangen … eerste vervanging was een verkeerde kleur. Op naar de 2de vervanging… Bestek-lade bevatte geen onderverdelingen, deurtjes kasten die dichtklapten hadden een tussenspeling van 1 cm (je kon er gewoon je vinger insteken), de ijskast paste niet in de inbouwkast. Een nachtmerrie was het! Een plaatsing die max. 2 weken zou duren heeft 4 maanden geduurd. En dan nog afgewerkt dankzij de tussenkomst van een advocaat. Bij die winkel, nooit meer!
  In oktober 2015 een aanvraag gedaan om bestaande keuken te renoveren. Bij Ilwa Ruisbroek. Bestaande keuken is erg vergeeld. Er kwam snel iemand langs om alles op te meten. We zijn nu 5 maanden later en ik heb nog steeds GEEN offerte ontvangen. De excuses die ik hoorde na herhaaldelijk bellen waren belachelijk: één van onze personeelsleden is ziek; één is er aan het scheiden; de andere zijn vrouw was aan het bevallen, ons personeel mag ook al eens vrij nemen…. Noem maar op. Nu, voor mij hoeft het echt niet meer!! Voorlopig zijn mijn plannen voor een mooiere keuken opgeborgen.

 8. Hilde H.
  | Beantwoorden

  Erg tevreden over Ilwa keukens Wommelgem. In tegenstelling tot andere winkels had ik hier niet het gevoel dat ik met een verkoper te maken had. Wij zijn bij ilwa in Wommelgem gegaan. De man was interieurarchitect en dat merkte je aan de aanpak. Heel wat ideëen en details waar wij, en anderen, niet bij hadden stil gestaan. Was wel een klein beetje duurder, maar dat zijn we alweer vergeten. Logisch ook gezien de kwaliteit die we kozen. Ook de man die de keuken kwam installeren was een echte vakman. Erg blij met het resultaat!

 9. Timo
  | Beantwoorden

  Een zeer toffe verkoper, komt niet over als verkoper is tevens ook de zaakvoerder. Hij is een vriend waarmee ik fiets etc.

  Zijn vrouw is een jeugdkennis. Ze is ook de kinderopvang van onze zoon. Verdienen ze dus ook aan.

  Zeer leuke aangename ontmoeting, zeer veel tijd genomen voor ons idee, uitwerking van de keuken, vier tot vijf uur.

  We hebben een offerte gekregen totaal inc btw 22684€.
  Keukenkasten etc kosten: 13581€
  Toestellen 4stuks van Atag; 5406€
  Werklab in graniet: 3344€

  Korting van 10% op de keuken.
  Toetellen: 4 kopen is 40% korting op het duurste toestel + 3 jaar extra waarborg.
  +gratis Demeyere kookpotten voor inductie.

  Ze gaan er vanuit dat we dit bij hem kopen omddat we hem kennen, dit is ook zo maar over de prijs hebben we het nog niet gehad. Gewoon gekregen, nu net de definitieve offerte. Ik denk dat ze in bestelling is want geleverd 2de week februari. Maar moet nu via mail akkoord nog geven, maar ik denk dat er nog iets extra in zit qua korting? Wetende dat we miss op termijn ook door hen onze badkamer/woonruimte willen late aanpakken. Dit doen ze ook,’ interieurstudio’m aar vooral keuken.

  http://www.interieurstudio-erkelens.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)