Jacobs Interieur keukens ervaringen? Bekijk hier alle Jacobs Interieur keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Jacobs Interieur langs in Bree? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Jacobs Interieur keukens .

Jacobs Interieur keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Jacobs Interieur in BreeJacobs Interieur keukens ervaringen
Uw ervaring met Jacobs Interieur plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Jacobs Interieur in Bree.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Jacobs Interieur algemene informatie

Jacobs Interieur heeft één vestiging gevestigd in Bree in België. Het is een familiebedrijf opgericht in 1978 door Jaak Jacobs. Het bedrijf staat voor ambachtelijke kwaliteit. Produceren doen ze alleen in unieke stukken, geen massa werk.

In de jaren vijftig werkte de vader van Jaak, Fons Jacobs als eerste in België met gipskarton. Dit deed hij bij het Sint-Theresia college in Kapelle-op-den-Bos. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Jacobs Interieur voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Jacobs Interieur

Het bedrijf investeert niet in machines, maar in mensen. Ze maken dan ook geen gebruik van CNC-machines. Uw keuken wordt vormgegeven door een interieurarchitect.