Jacobs Interieur keukens ervaringen? Bekijk hier alle Jacobs Interieur keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Jacobs Interieur langs in Bree? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Jacobs Interieur keukens .

Jacobs Interieur keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Jacobs Interieur in BreeJacobs Interieur keukens ervaringen
Uw ervaring met Jacobs Interieur plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Jacobs Interieur in Bree.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Jacobs Interieur algemene informatie

Jacobs Interieur heeft één vestiging gevestigd in Bree in België. Het is een familiebedrijf opgericht in 1978 door Jaak Jacobs. Het bedrijf staat voor ambachtelijke kwaliteit. Produceren doen ze alleen in unieke stukken, geen massa werk.

In de jaren vijftig werkte de vader van Jaak, Fons Jacobs als eerste in België met gipskarton. Dit deed hij bij het Sint-Theresia college in Kapelle-op-den-Bos. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Jacobs Interieur voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Jacobs Interieur

Het bedrijf investeert niet in machines, maar in mensen. Ze maken dan ook geen gebruik van CNC-machines. Uw keuken wordt vormgegeven door een interieurarchitect.

3 klantgetuigenissen

 1. Urbain
  | Beantwoorden
  We hebben in 2021 een keuken en kasten laten ontwerpen en plaatsen door Jacobs Interieur. We waren heel tevreden over het iteratief proces om alles te ontwerpen en bij te sturen. Vóór de plaatsing bij de klant wordt alles gemonteerd in de werkplaats en wordt de klant uitgenodigd om te komen kijken, dat vonden we een uitstekende procedure. De meubelmaker komt ook de installatie doen, dat is eveneens super. Enkele maanden na de plaatsing waren er enkele kleine problemen, deze werden correct opgelost. Prettige firma om mee samen te werken !

  Urbain geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Milena
  | Beantwoorden
  We zijn zeer ontgoocheld in de kwaliteit van de keuken. We hebben een keuken van Schmidt laten plaatsen in 2007: serie Arcos, Magnolia, kleur: Cream Oxford, mat, melamine. De keuken staat er nu 15 jaar en de panelen zijn erg verkleurd: niet gelijkmatig, want dat zou misschien niet opvallen, maar wel de boorden (opkanten) en voegen tussen de deuren zijn niet meer gebroken wit maar geel en zelfs met bruine vlekken (waarschijnlijk ten gevolge van de gebruikte lijm en de zon). Het proces van verkleuring gebeurt geleidelijk en wordt echt storend na een tiental jaar. Aangezien de garantie verstreken is, komt noch Jacobs, noch Schmidt tussen.
  Een ander nadeel van onze Schmidt- keuken: de laden zijn minde diep dan bij andere keukens: zonde van de verloren ruimte.

  Milena geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Anoniem
  | Beantwoorden

  Na een eerste gesprek waar we een goed gevoel bij hadden een keuken door hun laten ontwerpen maar die helaas na meermaals bij te sturen helemaal niet in de buurt kwam van ons idee van een landelijke keuken. Hun aanbod in materiaalkeuze is ook erg beperkt als we nu zien wat een mogelijkheden andere keukenbedrijven ons kunnen aanbieden. Jammer van de maanden tijd die erin gekropen zijn en het geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)