Keukenbaron ervaringen? Bekijk hier alle Keukenbaron ervaringen. Gaat u binnenkort bij Keukenbaron langs in Diest of Herent? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Keukenbaron.

Keukenbaron ervaringen? Hoe was uw ervaring met Keukenbaron in Diest
Uw ervaring met Keukenbaron plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Keukenbaron in Diest.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Keukenbaron algemene informatie

Keukenbaron heeft twee vestigingen gevestigd in Herent en Diest in België. Voor keuken en badkamer is deze zaak geschikt om een te bezoeken.

Een goed gesprek, het juiste advies en een uitgekiende vragenlijst om de behoeften van de klant zoveel mogelijk te kennen maken Keukenbaron één van de succesvolste keukenzaken. Uw tevredenheid is hun voldoening. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Keukenbaron voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Keukenbaron

Met het uitgebreide aanbod is er voor elke wens wel een keuken of badkamer vindbaar. Online een keuken ontwerpen behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee probeert u thuis al een droomkeuken samen te stellen.

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
13:00 – 18:00 uur
woensdag
10:00 – 18:00 uur
donderdag
10:00 – 18:00 uur
vrijdag
10:00 – 18:00 uur
zaterdag
10:00 – 18:00 uur
zondag
11:00 – 18:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)