keukens & keukens ervaringen

Keukens & keukens ervaringen? Bekijk hier alle Keukens & keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Keukens & keukens langs in Hoogstraten? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Keukens & keukens.

Keukens & keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Keukens & keukens in Hoogstraten
Uw ervaring met Keukens & keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Keukens & keukens in Hoogstraten.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Keukens & keukens algemene informatie

Keukens & Keukens heeft één vestiging gevestigd in Hoogstraten, in België. Marc Schellekens is de eigenaar en zaakvoerder, Anita Schellekens-Koenraads is ook zaakvoerder. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Keukens & keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Keukens & Keukens

Het bedrijf heeft een brede keus in keukenstijlen en materialen, van laminaat tot massief hout. Uw keuken wordt geplaatst door schrijnwerkers van eigen team. U krijgt 8 jaar all-in garantie in combinatie met Atag.

5 klantgetuigenissen

 1. Fam Klerx
  | Beantwoorden
  Heb enorme slechte ervaring met Dhr. Heeft alleen een grote mond, dreigt met invordering en komt zijn afspraken niet na en denkt alleen maar aan geld. Mijn keuken is niet netjes geplaatst maar gelukkig heeft zijn stiefzoon het redelijk af kunnen werken.(dit heeft alles bij elkaar 9mnd geduurd ,gekocht Januari 2021,half geplaatst juni 2021 , zo goed mogelijk afgewerkt oktober 2021 alle kastjes waren scheef ,de koelkast sloot niet waarbij het plaatsen van de afzuigkap nog steeds te wensen overlaat))
  De kwaliteit van de keuken evenals de service van het bedrijf dat de cooker heeft geleverd (kraan was namelijk stuk)was goed.
  Maar het bedrijf zou gebaat zijn met een verkoper die achter de klanten staat en niet achter het geld.

  Fam Klerx geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Marc
   | Beantwoorden
   Fijne vent, alleen geen niveau. Een loser die geniepig achter iemands rug kwaadspreekt.

   Marc geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Smiley
  | Beantwoorden
  Prachtige keukens, dat wel, goede ontvangst, want mr. heeft een klant, wel uitkijken dat hij je niet met apparatuur opzadelt die je niet echt nodig hebt…… goeie vakman die de keuken plaatst, gelukkig…want die heeft er een hele kluif aan gehad om alles recht te trekken wat Mr. Verkeerd ingemeten had!
  Want v.d.baas moet je het niet hebben, laat je betalen voor de extra kosten die nood gedwongen gemaakt zijn omdat de keuken en het granieten blad niet goed ingemeten was door hemzelf
  Dreigt gelijk met invordering via rechtswege, i.P.v. met je in gesprek te gaan.
  Op mails word ook totaal niet gereageerd, maanden moeten wachten op een telefoontje wanneer de zaak eens afgewerkt zou worden, hoelang duurt het om een mailtje terug te sturen? vriendelijk en behulpzaam voor de verkoop, maar verder……
  Gelukkig hebben wij al mensen die nog aan het bouwen zijn, kunnen weer houden om met deze zaak in zee te gaan!
  Je kunt beter naar Ardi keukens gaan, daar weten ze wel wat goede service is, ook nog na jaren, wij hebben heel veel spijt dat we niet daar naar toe zijn gegaan

  Smiley geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. NL
  | Beantwoorden

  Fantastische mooie toonzaal bij Keukens en Keukens Hoogstraten én vriendelijke zaakvoerders.
  Volledig greeploze keuken én badkamer gekocht bij Keukens en Keukens Hoogstraten mét granieten tabletten. Met 6 keukentoestellen en volledige lijn Quooker Nordic Squaire Twintaps én bijhorende zeeppomp!
  Veel betere kwaliteit dan bij grotere bedrijven, maar een fractie van de prijs van bij de anderen!
  Mag nog meer bekendheid krijgen want wordt naar mijn mening ondergewaardeerd. Knap werk!

 4. polo45
  | Beantwoorden

  We werden aangenaam verrast door de mooie en verzorgde showroom te Hoogstraten. De ontvangst was prima en na een tasje koffie op ons gemak rondgekeken. Na een prima advies de keuken van onze dromen gekocht. Ook de plaatsing is prima en zonder problemen verlopen. Francois en Lea Vermonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)