kitchen suite ervaringen

Kitchen-Suite ervaringen? Bekijk hier alle Kitchen-Suite ervaringen. Gaat u binnenkort bij Kitchen-Suite langs in Genk? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Kitchen-Suite.

Kitchen-Suite ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kitchen-Suite in Genk
Uw ervaring met Kitchen-Suite plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kitchen-Suite in Genk.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Kitchen-Suite algemene informatie

Kitchen-Suite  heeft één vestiging gevestigd in Genk, in België. Het familiebedrijf heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de keukenbranche. Momenteel wordt de zaak geleid door vader Cees en zoon Jim. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Kitchen-Suite voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Kitchen-Suite keukens

Het bedrijf heeft een brede keus aan diverse stijlen, van landelijk en klassiek tot modern en greeploos. Uw keuken wordt ontwikkelt in eigen atelier en geplaatst door eigen plaatsingsteam. De zaakvoerders zijn betrokken bij elke stap in het proces, van opmeting tot plaatsing.

26 klantgetuigenissen

 1. Fam Vandersteegen
  | Beantwoorden
  Recentelijk bij ons een massief eiken keuken geplaatst, werkelijk Prachtig.
  Verschillende keukenwinkels bezocht ,waarvan bekende van tv, maar de keuze in eik of fineer eik is bij kitchen-suite wel heel uitgebreid.
  Ook hun ideeën betreffende opstelling en mogelijkheden zijn zeer verrassend.
  Onze verkoper F. heeft ons werkelijk geholpen om onze droom te realiseren, ook de rest van het team een dikke merci.

  Een tevreden Klant

  Fam Vandersteegen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 2. Marcel Verhulst
  | Beantwoorden
  kitchen-Suite bedankt voor het geleverde werk, en Frank nog bedankt voor de mooie pannenset die we cadeau hebben gehad bij de oplevering van de keuken.

  Een tevreden klant

  Marcel Verhulst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Merel Maes
  | Beantwoorden
  Beste F. en team,

  Ik wilde jullie graag laten weten hoe buitengewoon tevreden ik ben met mijn recent geplaatste keuken.
  Ik ben zo onder de indruk van mijn nieuwe keuken dat ik Kitchen Suite zonder aarzeling aan iedereen aanbeveel die op zoek is naar een hoogwaardige keuken. Jullie hebben bewezen dat dromen werkelijkheid kunnen worden!
  Nogmaals dank aan het hele team. Ik kijk ernaar uit om vele heerlijke momenten in mijn nieuwe keuken door te brengen.

  Met vriendelijke groet,

  Merel

  Merel Maes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Marck/ellen Lambrechts
  | Beantwoorden
  Wij zijn zeer tevreden over de recente aankoop van onze keuken bij de kitchen-Suite.de klantservice was echt heel goed. Onze verkoper F. was uiterst vriendelijk en wist duidelijk waar hij over sprak ,en tekende meteen een ontwerp waar we ons in konden vinden. hij lette daarbij op ons budget wat wel een beetje hoger werd dan voorzien maar dat had te maken omdat wij acht af een stoomoven hebben toegevoegd, waar F. ons nog een mooie korting op gegeven heeft.
  Ik beveel Kitchen-suite dan ook zeker aan voor wie op zoek is naar een hoogwaardige keuken met een fijne service.

  Marck/ellen Lambrechts geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Jean Beeck
  | Beantwoorden
  We zijn supertevreden over onze keuken bij Kitchen Suite.
  Alles is zeer vlot verlopen, van levering tot plaatsing.
  We hebben ook een klein probleempje gehad met de oven maar dit heeft P. heel goed opgelost voor ons.
  Wij zijn 100 % tevreden en raden Kitchen Suite ook aan bij onze vrienden en Familie.

  Jean Beeck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. anoniem
  | Beantwoorden
  Wij hebben een keuken via kitchen suite Genk.
  Verkoop top maar dienst na verkoop! Dan is het trek u plan. Als je met iets zit dan komen ze altijd af onze leveranciers komen niet tussen wij kunnen het wel doen voor …… bedrag. Plaatsers top, verkoop top maar dienst na verkoop een flop.
  Genkersteenweg heeft veel winkels ga er zeker ook langs. Mvg

  anoniem geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Jim Brandwijk
   | Beantwoorden

   Beste,

   wij danken u voor uw review.

   Wij vragen enkel af om wie dit gaat. Zo kan ik nakijken wat er voor u is misgegaan.
   En het ook oplossen.

   Ik hoor graag van u.

   Met vriendelijke groeten

   Jim

 7. Anoniem
  | Beantwoorden
  Zeker geen keuken kopen, eerste gesprek verliep opzich goed. Toestellen die we wilden…. mooie praatjes!! we dachten dat we kregen wat we wilden het zijn totaal geen maatkeukens, om alles op maat te krijgen steken ze overal latjes tussen. Schrijven goedkoper toestellen dan je vraagt. Lange wachttijden om de keuken volledig afgewerkt te zien, dit is na een half jaar nog steeds niet het geval. Daar keuken worden aangekocht in het buitenland en niet in eigen beheer hebben. Wachten tot camion vol is voor levering? Je moet ze steeds zelf achterna lopen, om dan nog eens onvriendelijk behandeld te worden. Alles moet volledig betaald worden voor ze leveren, zodat je zeker geen poot hebt om op te staan.
  Ik raad het iedereen te sterkste af hier een keuken te bestellen

  Anoniem geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8. Mert
  | Beantwoorden
  Zeer tevreden over de samenwerking met Kitchen-suite.
  Alles is zeer goed verlopen, ook de communicatie verliep heel vlot.
  Dankjewel J. om alles tot een goed einde te brengen.

  Mert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9. V-A
  | Beantwoorden
  We maken een afspraak voor 29 januari voor een nieuwbouw, zitten anderhalf uur samen met de verkoper (F.) om onze wensen op te lijsten en gaan uiteindelijk buiten met de melding dat het wel even kan duren omdat het druk is maar dat ze ons zullen contacteren om ons een voorstel te doen. Ondertussen zijn we 10 mei en heb ik nog steeds niets gehoord, dus ik bel ze zelf even op en blijkbaar vinden ze niets meer terug van ons bezoek. De persoon aan de lijn vindt dit blijkbaar allemaal zeer amusant en absoluut niet alarmerend dat dossiers zonder meer blijken te verdwijnen.

  Toch maar even gevraagd om dit na te kijken en terug contact met mij op te nemen, als alles goed gaat verwacht ik in november nog wel een telefoontje.

  V-A geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10. Wim Verheyen
  | Beantwoorden

  Zowel qua concept (F), planning (P) en plaatsing (J) is alles naar wens verlopen. Dit project was best een pittig avontuur voor ons, maar dankzij het Kitchen Suite team is het eindresultaat prachtig … tevens erkend / bevestigd door de feedback van vrienden en familie!

  • Frank
   | Beantwoorden

   Dank je wel voor deze fijne review Wim.
   Was een leuk project.

 11. Ingrid Van Dyck
  | Beantwoorden

  Super tevreden met onze keuken. Ontwerper(Frank) heeft ons uitstekend geholpen. De ideeën/wensen die wij hadden zijn perfect uitgevoerd. Ook dienst naverkoop(Petra) is super vriendelijk, professioneel en lost eventuele problemen/vragen tijdig op. Perfecte opvolging en communicatie. Dankuwel.

  • Frank
   | Beantwoorden

   Dank je voor deze positieve recentie

 12. Harmen Uffels
  | Beantwoorden

  Onze ervaring met Kitchen Suite (Hasseltweg 184, 3600 Genk)
  Aanvankelijk leek ons dit een correct bedrijf, maar gaandeweg het ontwerptraject is gebleken dat de beloftes die Kitchen Suite op haar website doet, loze beloftes zijn. Na het eerste opgestelde ontwerp dienden er nog de nodige aanpassingen aan de tekening te worden gedaan. Er is meermaals (5 keer in totaal) beloofd dat wij een gewijzigde tekening opgestuurd zouden krijgen met een prijsvoorstel, maar in een tijdsbestek van drie weken is dat tot op heden niet gelukt. Daarin zijn wij aan het lijntje gehouden en dat hebben wij als uitermate onprofessioneel en teleurstellend ervaren. Een bedrijf dat ook op haar website belooft “te doen wat ze beloven” en “eerlijkheid duurt het langst” hebben wij in dit proces geenszins gezien.Ze beloven verder “over het prijskaartje open te zijn”, maar er worden geen offertes verstrekt waarin de totaalprijs wordt onderbouwd. Dit deed Kitchen Suite niet vanwege het risico dat er naar één van de 18 concurrenten gegaan kon worden.

  Wij raden Kitchen Suite op basis van bovenstaande sterk af vanwege de loze beloftes en deze teleurstellende omgang met klanten.

 13. keukenprinces
  | Beantwoorden

  Nadat onze 1e keuken van Kitchen Suite 12 jaar is geworden en nog steeds niet is versleten, tekenden we vandaag voor de 2e keer na een zeer goede begeleiding door Jim, de zoon van Cees en met ruim voldoende competenties om de zaak op een goede manier voort te zetten. Mooie authentieke producten met een eerlijk advies waarbij de Klant centraal staat! Dit familiebedrijf is een aanrader voor heel Limburg!!

 14. hans
  | Beantwoorden

  Wij kochten vandaag onze 2e keuken in 12 jaar vanwege een goed gevoel over de eerst keuken. Deze is nog steeds in zodanig goede conditie dat we deze voorlopig laten staan in een huis met 3 toiletten, 2 badkamers en dus binnenkort 2 keukens! Zeer goed geadviseerd door Jim, de zoon van Cees en een waardige opvolger al je het ons vraagt..! Klasse!!

 15. frank
  | Beantwoorden

  Verkoper frank van l. zeer goede verkoper gaat in op de wensen en denkt mee.
  Tot daar stopt het goede bij KITCHENSUITE. Ze luisteren naar de problemen en proberen het wel op te lossen. Leidinggevende is het goed.
  Grote minpunt de plaatsers die geen respect hebben dat ze bij mensen thuis zijn en niet op een werf! Geen respect voor vloer properheid etc. De plaatsers kunne jaarlijks bijscholing volgen voor hoe om te gaan met klanten en diens bezittingen. Uiteindelijk geen klanten geen omzet geen werk!

 16. Evelyn en Steven
  | Beantwoorden

  Na een zoektocht van een paar maanden… verliefd geworden op een toonzaalkeuken van Kitchen Suite.
  Helaas was deze keuken boven ons budget… 🙁 Maar dankzij verkoper Frank van der Laar werd er moeite gedaan en gepuzzeld om binnen ons budget, toch onze droomkeuken waar te maken… Eerlijkheid, straight to the point en zoeken naar oplossingen zijn eigenschappen van deze verkoper. Op andere plaatsen hadden we vaak het gevoel dat er meer aan commissie gedacht werd.
  Jim is bij ons thuis komen opmeten, ook enorm vlot en vriendelijk en eerlijkheid!
  Nu wachten we geduldig af naar de plaatsing, maar hier hebben we alvast alle vertrouwen in!

  Groeten, Evelyn en Steven.

 17. Swennen Michel
  | Beantwoorden

  Heel tevreden over ontwerp en plaatsing van onze keuken,ook een goede na service door bekwame en vriendelijke mensen.

 18. Dilek belgin
  | Beantwoorden

  Mijn keuken zit vol vlekken eerst had ik zuleyha die mij hielp met mijn wenen zij is gestopt en heb ik selin gehad mijn wensen die ik hasr stelde zei ze altijd dat gast niet is kitchen suite geen msstkeuken spevialist bij mij is alle standaatd maten gebruikt 120 cm en 60 cm buitenuit 1 kast van 50 cm mijn eiland kon wel 20 cm smaller maar omdat alleen masr dtandaard maten zijn gebruikt kan het ook niet anders ook de plek onder de eiland heel groot plek verloren ruimte ik had gevraagd voor een carosel voor potten ging niet apotheek kast ging ook niet wasrvan ik alleen tevreden van ben zijn mijn inbouwstoestellen alleen de lade voor flessen zat en barstje in en drasgd de flessen niet meer schuurt op de onderste ls dit is echt mijn droomkeuken niet had zo veel goeds gelezen in de revieuws zo ben ik ook bij jullie gekomen ik vind dat het niet bij alke klanten word gedaan

 19. Ronny Schreurs
  | Beantwoorden

  Bij Kitchensuite hadden wij direct een goed gevoel, er heerst een familiaire sfeer, met Frank zaten we al snel op dezelfde lijn, hij wist precies welke richting we uit wilden, op vraagstukken werd een oplossing gevonden, zo ontwierp hij onze droomkeuken zoals we die in gedachten hadden, het plaatsen ging supergoed met speciale dank aan Dominique, een harde werker, alle planningen werden steeds op de afgesproken tijdstippen uitgevoerd, bij een vraagje is iedereen behulpzaam, Kees en Jim hebben een team waar ze trots op kunnen zijn, en wij zijn trots op onze keuken, Bedankt.

 20. Bart Smets
  | Beantwoorden

  Zeer goede begeleiding bij het uitwerken van onze droomkeuken. Hartelijk dank aan Frank voor zijn zeer gewaardeerd advies en zijn vakkennis. Wij kijken al heel erg uit naar de plaatsing !

 21. Ben Croonenborghs
  | Beantwoorden

  Niets dan lof voor het team van Kitchen Suite. Vanaf het ontwerp van de keuken, tot aan de oplevering, werden we met raad en daad bijgestaan. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service en genieten nu elke dag van onze topkeuken. Bedankt!

 22. Nico Stirpe
  | Beantwoorden

  Heel tevreden
  Goede service

 23. Rick de Bruijn
  | Beantwoorden

  Ik ben altijd heel kritisch maar over onze keuken ben ik SUPERTEVREDEN,van ontwerp tot plaatsing ! Iedereen van Kitchensuite is even behulpzaam en vriendelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)