kitchen suite ervaringen

Kitchen-Suite ervaringen? Bekijk hier alle Kitchen-Suite ervaringen. Gaat u binnenkort bij Kitchen-Suite langs in Genk? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Kitchen-Suite.

Kitchen-Suite ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kitchen-Suite in Genk
Uw ervaring met Kitchen-Suite plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kitchen-Suite in Genk.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Kitchen-Suite algemene informatie

Kitchen-Suite  heeft één vestiging gevestigd in Genk, in België. Het familiebedrijf heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de keukenbranche. Momenteel wordt de zaak geleid door vader Cees en zoon Jim. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Kitchen-Suite voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Kitchen-Suite keukens

Het bedrijf heeft een brede keus aan diverse stijlen, van landelijk en klassiek tot modern en greeploos. Uw keuken wordt ontwikkelt in eigen atelier en geplaatst door eigen plaatsingsteam. De zaakvoerders zijn betrokken bij elke stap in het proces, van opmeting tot plaatsing.

9 klantgetuigenissen

 1. frank
  | Beantwoorden

  Verkoper frank van l. zeer goede verkoper gaat in op de wensen en denkt mee.
  Tot daar stopt het goede bij KITCHENSUITE. Ze luisteren naar de problemen en proberen het wel op te lossen. Leidinggevende is het goed.
  Grote minpunt de plaatsers die geen respect hebben dat ze bij mensen thuis zijn en niet op een werf! Geen respect voor vloer properheid etc. De plaatsers kunne jaarlijks bijscholing volgen voor hoe om te gaan met klanten en diens bezittingen. Uiteindelijk geen klanten geen omzet geen werk!

 2. Evelyn en Steven
  | Beantwoorden

  Na een zoektocht van een paar maanden… verliefd geworden op een toonzaalkeuken van Kitchen Suite.
  Helaas was deze keuken boven ons budget… 🙁 Maar dankzij verkoper Frank van der Laar werd er moeite gedaan en gepuzzeld om binnen ons budget, toch onze droomkeuken waar te maken… Eerlijkheid, straight to the point en zoeken naar oplossingen zijn eigenschappen van deze verkoper. Op andere plaatsen hadden we vaak het gevoel dat er meer aan commissie gedacht werd.
  Jim is bij ons thuis komen opmeten, ook enorm vlot en vriendelijk en eerlijkheid!
  Nu wachten we geduldig af naar de plaatsing, maar hier hebben we alvast alle vertrouwen in!

  Groeten, Evelyn en Steven.

 3. Swennen Michel
  | Beantwoorden

  Heel tevreden over ontwerp en plaatsing van onze keuken,ook een goede na service door bekwame en vriendelijke mensen.

 4. Dilek belgin
  | Beantwoorden

  Mijn keuken zit vol vlekken eerst had ik zuleyha die mij hielp met mijn wenen zij is gestopt en heb ik selin gehad mijn wensen die ik hasr stelde zei ze altijd dat gast niet is kitchen suite geen msstkeuken spevialist bij mij is alle standaatd maten gebruikt 120 cm en 60 cm buitenuit 1 kast van 50 cm mijn eiland kon wel 20 cm smaller maar omdat alleen masr dtandaard maten zijn gebruikt kan het ook niet anders ook de plek onder de eiland heel groot plek verloren ruimte ik had gevraagd voor een carosel voor potten ging niet apotheek kast ging ook niet wasrvan ik alleen tevreden van ben zijn mijn inbouwstoestellen alleen de lade voor flessen zat en barstje in en drasgd de flessen niet meer schuurt op de onderste ls dit is echt mijn droomkeuken niet had zo veel goeds gelezen in de revieuws zo ben ik ook bij jullie gekomen ik vind dat het niet bij alke klanten word gedaan

 5. Ronny Schreurs
  | Beantwoorden

  Bij Kitchensuite hadden wij direct een goed gevoel, er heerst een familiaire sfeer, met Frank zaten we al snel op dezelfde lijn, hij wist precies welke richting we uit wilden, op vraagstukken werd een oplossing gevonden, zo ontwierp hij onze droomkeuken zoals we die in gedachten hadden, het plaatsen ging supergoed met speciale dank aan Dominique, een harde werker, alle planningen werden steeds op de afgesproken tijdstippen uitgevoerd, bij een vraagje is iedereen behulpzaam, Kees en Jim hebben een team waar ze trots op kunnen zijn, en wij zijn trots op onze keuken, Bedankt.

 6. Bart Smets
  | Beantwoorden

  Zeer goede begeleiding bij het uitwerken van onze droomkeuken. Hartelijk dank aan Frank voor zijn zeer gewaardeerd advies en zijn vakkennis. Wij kijken al heel erg uit naar de plaatsing !

 7. Ben Croonenborghs
  | Beantwoorden

  Niets dan lof voor het team van Kitchen Suite. Vanaf het ontwerp van de keuken, tot aan de oplevering, werden we met raad en daad bijgestaan. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service en genieten nu elke dag van onze topkeuken. Bedankt!

 8. Nico Stirpe
  | Beantwoorden

  Heel tevreden
  Goede service

 9. Rick de Bruijn
  | Beantwoorden

  Ik ben altijd heel kritisch maar over onze keuken ben ik SUPERTEVREDEN,van ontwerp tot plaatsing ! Iedereen van Kitchensuite is even behulpzaam en vriendelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)