konings keukens ervaringen

Konings keukens ervaringen? Bekijk hier alle Konings keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Konings keukens langs in Essen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Konings keukens.

Konings keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Konings keukens in Essen
Uw ervaring met Konings keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Konings keukens in Essen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Konings keukens algemene informatie

Konings Keukens heeft één vestiging gevestigd in Essen, in België. U kunt terecht bij deze keukenzaak voor een landelijke, moderne, tijdloze of moderne keuken. Daarnaast zijn ze experts in badkamers en dressings. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Konings keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Konings keukens

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van een geheel nieuwe keuken op maat. Uw keuken wordt in eigen atelier op maat gemaakt, met behulp van de CNC machine. Konings kan tijdens het plaatsen van uw keuken ook werken aan de vloer en plafond, indien gewenst.

  1. Tassier-Van Broeckhoven
    | Beantwoorden
    vakmanschap met een hart, zeer professioneel. Communicatie en organisatie verliep erg vlot, prijs-kwaliteit meer dan correct. Bij complicatie zijn we prima begeleid, ook al lag er geen eindverantwoordelijkheid bij Keukens Konings. Kortom een aanrader!

    Tassier-Van Broeckhoven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)