kvw keukens ervaringen

KVW keukens ervaringen? Bekijk hier alle KVW keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij KVW keukens langs in Kontich? Bekijk dan eerst de reviews en recensies.

KVW keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met KVW keukens in Kontich
Uw ervaring met KVW keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over KVW keukens in Kontich.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

KVW keukens algemene informatie

KVW Keukens heeft één vestiging gevestigd in Kontich, in België. Het bedrijf is opgericht in 1976 door Karel van Wesemael. Momenteel is Peter van Wesemael zaakvoerder, hij is sinds 1989 werkzaam in de keukenzaak. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van KVW keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan KVW keukens

Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in design keukens op maat. Uw keuken wordt in eigen atelier ontwikkelt. Tijdens het proces heeft u Peter van Wesemael als aanspreekpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)