Locas keukens ervaringen? Bekijk hier alle Locas keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Locas keukens langs in Maldegem? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Locas.

Locas ervaringen? Hoe was uw ervaring met Locas in MaldegemLocas keukens ervaringen
Uw ervaring met Locas plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Locas in Maldegem.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Locas algemene informatie

Locas heeft één vestiging gevestigd in Maldegem in België. Locas is opgericht in mei 2014 in Maldegem door Christophe Loontjes. Christophe Loontjes is huidige zaakvoerder met zijn dochter Ann-Sophie Loontjes. Na lang werkzaam te zijn geweest in de keukenbranche, besloot Christophe zijn eigen onderneming op te starten. Locas biedt diverse merken aan, er is voor elk budget een keuken te vinden.

Het bedrijf is naar keukens ook gespecialiseerd in dressings, haardmeubelen, bureaus en dressoirs. Voor landelijk tot modern kunt u slagen bij Locas keukens. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Locas voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Locas keukens

Onder het motto “teamwork makes the dream work” zitten veel enthousiaste, ambitieuze medewerkers. Uw keuken wordt ontworpen aan de hand van uw wensen door een keukenexpert. Een eigen team van monteurs plaatst de keuken bij u thuis.