luma keukens ervaringen

Luma keukens ervaringen? Alle Luma keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Luma  keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Luma  keukens.

Luma keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Luma keukens
Uw ervaring met Luma keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Luma keukens.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Luma  keukens algemene informatie

Luma keukens heeft vestigingen in Mol en Herentals. Luma keukens is in 1978 opgericht door de heren Luckx en Mast, vandaar de naam Luma. Het bedrijf is sinds 1974 actief in de keukenbranche, momenteel zit de derde generatie op het familiebedrijf.

Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Luma keukens

Het bedrijf hecht veel waarde aan kwalitatief goede producten en probeert haar producten continue te verbeteren.

4 klantgetuigenissen

 1. Hilde
  | Beantwoorden
  We hebben een keuken besteld bij Luma en we zijn 100% tevreden.
  We kregen ten eerste een zeer goede uitleg over de verschillende materialen ( kasten, werkbladen, toestellen etc) en dan werden er op basis van ons plan verschillende ideeën uitgewerkt in een prachtige 3D voorstelling waarmee we thuis konden experimenteren.
  Na onze keuze te hebben gemaakt werd een datum afgesproken die zeer correct werd gerespecteerd.
  Bij de plaatsing zijn er her en der wat meerwerken geweest die echter niet werden doorgerekend.
  De prijs die wij betaalden was de afgesproken prijs op de offerte.
  We zijn heel blij dat we voor Luma hebben gekozen en we kunnen dit iedereen ook aanraden.
  We kregen een zeer goede kwalitatieve afwerking en de service van een familiaal bedrijf.

  Hilde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Kristel
  | Beantwoorden

  Daar gewoon wegblijven wat is da daar badkamer meubel besteld voor veel geld niet uitgevoerd naar wat we wouden dan niet op tijd geen korting gekregen en je zegt tegen de plaatsers dat hebben we niet gevraagd na het zetten heb je de baas aan de lijn en zegt dat doen we niet of wel geen garantie als je op maat nog geen hoekkast kan laten maken waarom dan meer als 5000 € betalen we voelen ons in het zak gezet nu een meubel met bijna geen opbergruimte wat een zaak is da zijn geld niet waard had beter kasten in Ikea gehaald en zelf afgewerkt was het nog goedkoper en opbergruimte in een kleine badkamer moet je een heel jaar voor werken en sparen

 3. Karolien
  | Beantwoorden

  Ze willen niet de volledige betaling! een deel moet betaald worden wanneer alles afgewerkt is. Ze vragen een deel van de betaling wanneer de keuken geplaatst wordt. wat logisch is, want de volledige keuken (incl. toestellen en werkblad) staat dan klaar in hun toonzaal…
  en de toestellen zijn de catalogus prijs? als het merk kortingen geeft worden deze verrekend.

 4. Vicky
  | Beantwoorden

  Wegblijven ! Toestellen Siemens enorm duur. Willen volledige betaling keuken week voor de plaatsing, wat als ze over kop gaan ! Geld weg !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)