Nueve keukens ervaringen? Bekijk hier alle Nueve ervaringen. Gaat u binnenkort bij Nueve langs in Astene? Bekijk dan eerst de reviews en recensies.

Nueve keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Nueve in AsteneNueve keukens ervaringen
Uw ervaring met Nueve plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Nueve in Astene.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Nueve algemene informatie

Nueve heeft een vestiging gevestigd in Astene (Deinze) in België. Nueve is een jong familiebedrijf. Het bedrijf is sinds kort begonnen in de keukenbranche en is opgericht door zaakvoerders Joost Dero en Isabel De Block. Joost is bouwkundige en is sinds 2006 werkzaam in de keukenbranche, na 10 jaar lang talloze keukens te hebben ontworpen wilde hij zijn volgende stap zetten, Nueve.

De merken die worden aangeboden zijn VIKA en Varenna. De keukens worden op maat gemaakt en samen met u ontworpen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Nueve voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Nueve keukens

Uw keuken wordt ontworpen door een keukenexpert, vervolgens kunt u de gewenste materialen kiezen. Uw keuken wordt op maat gemaakt door de leverancier in België of Italië. Daarnaast heeft het bedrijf een huiskok, op afspraak worden de apparaten in uw keuken gedemonstreerd.