odrada keukens ervaringen

Odrada keukens ervaringen? Bekijk hier alle Odrada keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Odrada keukens langs in Balen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Odrada keukens.

Odrada keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Odrada keukens in Balen
Uw ervaring met Odrada keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Odrada keukens in Balen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Odrada keukens algemene informatie

Odrada Keukens heeft één vestiging gevestigd in Balen, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Odrada keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Odrada keukens

U wordt begeleid door een interieuradviseur. Het bedrijf garandeert meubelwaarborg, dit is een schriftelijke garantie opgesteld samen met Test Aankoop.

4 klantgetuigenissen

 1. Vaes Kris
  | Beantwoorden

  Onbeschoft personeel op keukenafdeling . Klantvriendelijkheid is ver zoek . Wij zullen onze klanten binnen onze projectcoördinatie deze winkel zeker niet adviseren .

 2. lotte
  | Beantwoorden

  6maanden geleden een greeploos keuken laten plaatsen door Odrada. Tss de koelkast en oven moest er een greeplijst geplaatst worden waren ze helemaal vergeten te tekenen en weigeren ze deze te vervangen. Ook heb ik 5 bnnlades besteld heb een apotheekkast in de plaats gekregen. na veel zagen en zeuren kwamen ze deze vervangen. speciaal hiervoor verlof genomen, bleek dat er een stuk teweinig was geleveerd. we zijn ondertussen 6maandan verder en is het nog altijd niet inorde gekomen. ik vind dat ze niks van keukens afweten. een man van 60+ die daar maar tekent naar zijn eigen zin zonder rekening te houden met detail.

 3. jochen
  | Beantwoorden

  Ook wij hebben sinds zes jaar een keuken van odrada… de randen (witte keuken) zijn inmiddels geel uitgeslagen. Plaatsing (onderaannemer) is ook niet al te netjes gebeurd. Nooit nog een brolkeuken van ‘Duitse kwaliteit’ uit Odrada!

 4. Spykie
  | Beantwoorden

  Hebben nu reeds 10 jaar keuken van Odrada. Na 1 jaar was er reeds een mankement aan het draaisysteem van de hoekkasten, reeds meerder malen gemeld, slechts 1 maal iemand langs gekomen (onderaannemer die keuken voor Odrada plaatst, zou ons terug contacteren voor datum herstelling, nooit niets meer van gehoord. Na een 5 tal jaren zijn de handgrepen beginnen verkleuren wat het uitzicht van de keuken sterk beïnvloed. Bij het gesprek van de offerte werd meermaals de nadruk gelegd op hun degelijkheid en Duitse kwaliteit voor mijn nooit nog iets van Odrada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)