Princess keukens ervaringen

Princess keukens ervaringen? Bekijk hier alle Princess keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Princess keukens langs in Zutendaal? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Princess keukens.

Princess keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Princess keukens in Zutendaal
Uw ervaring met Princess keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Princess keukens in Zutendaal.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Princess keukens algemene informatie

Princess Keukens heeft één vestiging gevestigd in Zutendaal, in België. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukens en inrichtingsprojecten. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Princess keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Princess keukens

Uw keuken wordt ontworpen door interieurarchitecten en geplaatst door eigen plaatsingsteam.

7 klantgetuigenissen

 1. Cuperus, Rein en Ria
  | Beantwoorden
  20 jaar geleden onze keuken gekocht. Nog altijd goede service. We zij nog steeds blij met onze keuken.

  Cuperus, Rein en Ria geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Willy en Sabine Geurts
  | Beantwoorden
  22 jaar geleden keuken gekocht bij Princess keukens.En tot heden is ze nog altijd in prima staat ondanks toch wel intensief gebruik.Nu was er bij 1 lade het sluitsysteem met vertraging stuk en ik dacht al 22 jaar na plaatsing,dat zal wel niet meer bestaan.Maar gelukkig wel en het was in een wip vervangen….en gratis.
  Daarom wel bedankt voor de prima service.

  Willy en Sabine Geurts geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Gilberte en Martin
  | Beantwoorden
  35 jaar geleden plaatste Princess keukens een d’artagnankeuken. Kasten en laden zijn nog steeds in perfecte staat en daarom kozen we voor een renovatie (keukenblad, vuur spoelbak e.a) Het keukenblad in massieve Belgische arduin was dé uitdaging en is nu de blikvanger geworden van de keuken. Heel het proces van planning, plaatsing en afrekening is perfect verlopen. We kunnen weer 35 jaar !!! verder. Bedankt en vriendelijke groeten.

  Gilberte en Martin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Martinet
  | Beantwoorden
  Top mensen top kwaliteit en afwerking
  Een heel mooie firma met top mensen zowel baas als verkoper en werkvolk niets te veel als er vragen zijn problemen meteen opgelost komen de afspraken correct na ongeloofelijk
  Als ik in de toekomst iets zal veranderen zal het zeker princes zijn zal nergens anders meer gaan

  Martinet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Ann Cornu
  | Beantwoorden
  Wij zijn ongeveer 9j trotse en zeer tevreden bezitter van een Princesskeuken.
  Het ontwerp, de uitvoering en afhandeling van ons totaalproject zijn indertijd professioneel, meedenkend en correct verlopen.
  Recent hadden wij een defect aan onze vaatwasser, ook hier heeft Princess Keukens zeer snel en professioneel een oplossing geboden. De dag nadien werd er nl al een nieuwe vaatwasser geleverd en geplaatst!
  Dit is topservice! 👍👌

  Ann Cornu geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Marc Van Rossem
  | Beantwoorden
  Geachte heer K,

  Mag ik u feliciteren met de manier waarop Princesskeukens met de opdracht bent omgegaan.
  Snelle vlotte vriendelijke en professionele service op elk niveau. Als ik uw service mag beoordelen krijgt u een dikke tien. Zowel bij de vriendelijke ontvangst in uw zaak door de poetsvrouw en de juiste interpretatie en inschatting van wat moest gebeuren door de binnenhuisarchitecte. De snelle en vakkundige uitvoering door de keukenplaatser.
  Met plezier heb ik vandaag opdracht gegeven aan de Rabobank om de factuur vandaag nog te voldoen.

  Indien gewenst mag u mij als referentie noemen in uw communicatie met mogelijk toekomstige klanten

  Met vriendelijke groeten,

  Marc Van Rossem

  Marc Van Rossem geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. Henrotay Eric
  | Beantwoorden

  Wij zijn sinds april 2019 in het bezit van een Princess Keuken die volledig aan onze verwachtingen voldoet. Het advies, de offerte en de factuur waren correct en de prijs/kwaliteitverhouding is o.k. De afwerking is perfect! Men denkt ook mee met de klant en komt tegemoet aan zijn wensen waardoor een concept ontstaat dat vertrouwen biedt. Onlangs hebben wij nog een herstelling laten uitvoeren aan de afvoerbak waar een lekkage was ontstaan die schade veroorzaakt heeft aan de alu-bodemplaat binnenin de onderliggende kast. Deze bodemplaat werd binnen de kortste keren en professioneel vervangen zonder dat het ons 1 cent heeft gekost. Van service-na-verkoop gesproken! Wij kunnen niet anders dan concluderen dat Princess Keukens topkwaliteit en topservice garandeert. Wij zijn zeer tevreden klanten. Eric en Lizette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)