Princess keukens ervaringen

Princess keukens ervaringen? Bekijk hier alle Princess keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Princess keukens langs in Zutendaal? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Princess keukens.

Princess keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Princess keukens in Zutendaal
Uw ervaring met Princess keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Princess keukens in Zutendaal.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Princess keukens algemene informatie

Princess Keukens heeft één vestiging gevestigd in Zutendaal, in België. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukens en inrichtingsprojecten. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Princess keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Princess keukens

Uw keuken wordt ontworpen door interieurarchitecten en geplaatst door eigen plaatsingsteam.

  1. Henrotay Eric
    | Beantwoorden

    Wij zijn sinds april 2019 in het bezit van een Princess Keuken die volledig aan onze verwachtingen voldoet. Het advies, de offerte en de factuur waren correct en de prijs/kwaliteitverhouding is o.k. De afwerking is perfect! Men denkt ook mee met de klant en komt tegemoet aan zijn wensen waardoor een concept ontstaat dat vertrouwen biedt. Onlangs hebben wij nog een herstelling laten uitvoeren aan de afvoerbak waar een lekkage was ontstaan die schade veroorzaakt heeft aan de alu-bodemplaat binnenin de onderliggende kast. Deze bodemplaat werd binnen de kortste keren en professioneel vervangen zonder dat het ons 1 cent heeft gekost. Van service-na-verkoop gesproken! Wij kunnen niet anders dan concluderen dat Princess Keukens topkwaliteit en topservice garandeert. Wij zijn zeer tevreden klanten. Eric en Lizette.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)