questo keukens ervaringen

Questo keukens ervaringen? Bekijk hier alle Questo keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Questo keukens langs in Torhout? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Questo keukens.

Questo keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Questo keukens in Torhout

Uw ervaring met Questo keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Questo keukens in Torhout.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Questo keukens algemene informatie

Questo Keukens heeft drie vestiging gevestigd in Torhout, Tielt, en Lochristi in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Questo keukens

Uw keuken wordt ontworpen door een interieurverzorger en ontwikkelt door meubelmakers. U heeft de keus tussen een landelijke of moderne keuken.

6 klantgetuigenissen

 1. Kaatje Verhulst
  | Beantwoorden

  Mooie keukens, goeie vriendelijke verkoper tot alles besteld is .
  Héél slechte planning. Klant is zeker niet Koning. Alles zelf te regelen.
  Alles loopt in het honderd. Géén communicatie.
  Leveringstermijn wordt absoluut niet gerespecteerd.

  • Zafar
   | Beantwoorden

   Beste. Bedankt voor het commentaar. Doch wij vinden geen dossier onder deze naam. Indien dit onder een andere naam vermeld staat. Gelieve deze dan ook door te geven. Wij kunnen dan de grieven controleren en anticiperen. Het Questo team

 2. Aurelia
  | Beantwoorden

  mooi, duur maar als er een probleem is reageren ze niet meer.
  verkopen, incasseren en gedaan …..; service na verkoop is ondermaats .

  • Zafar
   | Beantwoorden

   Beste. Bedankt voor u bericht. Doch bij het nazien van uw dossier is er reeds kosteloos service geleverd . Werd alles in orde gebracht. Als er na enkele jaren een nieuwe service nodig geacht wordt zal dit ook gebeuren met de nodige aandacht. Alhoewel ik moet vaststellen dat een oplossing moeilijk via sociale media kan opgelost worden.
   Vriendelijke groeten. Het Questo team

 3. tibeau
  | Beantwoorden

  Alles leek vlot te gaan maar na drie jaar nog steeds grote problemen met parket en keuken. Zelfs de ramen moesten eruit wegen slecht geplaatste parket.

  • Zafar
   | Beantwoorden

   Beste. Bedankt voor u commentaar.
   Heb je dossier ter hand genomen en blijkt dat Questo de werken heel goed hebben Uitgevoerd. Het raam dat herplaatst werd is geheel op kosten van Questo geweest. Niettegenstaande de fout totaal aan de te hoge chapper te wijten was. De fout die Questo gemaakt heeft is toch de pakket te plaatsen daar op de moment de deur open kon. Alle documenten kunnen bij questo opgevraagd worden ter inzage als bewijs. Met vriendelijke groeten . Het questo team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)