reddy keukens ervaringen

Reddy keukens ervaringen? Alle Reddy keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Reddy keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Reddy keukens.

Reddy keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Reddy keukens in Wilrijk
Uw ervaring met Reddy keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Reddy keukens in Wilrijk.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Reddy keukens algemene informatie

Reddy keukens heeft toonzalen in Wilrijk, Geel en Braine-l´Alleud in België. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft meer dan 70 filialen verspreid over Duitsland, België, Nederland, Spanje en Oostenrijk. Reddy keukens hanteert een franchiseformule. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Reddy keukens

U kunt via de site door de showroom heen lopen, op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe de keukenzaak eruit ziet. Uw keuken wordt ontworpen in een fabriek in Duitsland.

4 klantgetuigenissen

 1. Carl & Wendy
  | Beantwoorden

  Top, vanaf het eerste contact voor de bespreking tot het beeindigen van de plaatsing steeds een goed gevoel gehad bij onze keuze. Professionele aanpak en ondersteuning bij al onze ‘speciallekes’. Kristof nam uitgebreid de tijd om ons doorheen het plan te loodsen met deskundige uitleg. Al wat we vroegen kon hij eveneens tonen in hun toonzaal zodat we wisten waar we aan toe waren. De 3D tekening die Kristof op zijn computer had gemaakt was zeer duidelijk, en Ivan de plaatser wist deze om te zetten in de praktijk. Tekening en realiteit komen perfect overeen! Super service, super team, optimale prijs/kwaliteitsverhouding TOP!

 2. Anita
  | Beantwoorden

  In de toonzaal waren de mensen heel vriendelijk en werd alle tijd genomen om allerlei details te laten zien.Verschillen tussen diverse fronten en werkbladen werden uitgebreid uitgelegd, zowel wat samenstelling betreft als prijs. 1 van de vertegenwoordigers kwam vrijblijvend aan huis om op te meten in het kader van offerte, die heel gedetailleerd werd voorgesteld in de showroom ahv 3D beelden.Ik heb de indruk dat alles zeer degelijk wordt aangepakt/vooraf besproken. Zeer fijne ervaring. Prijs lijkt me zeer redelijk.

 3. Tony
  | Beantwoorden

  Aangenaam gevoel en eerlijke mensen, alles verliep ook heel vlot volgens afspraak. Bij levering was er wel een kras op een deur, dat kan nu eenmaal gebeuren. In elk geval is dit heel snel vervangen en correct opgelost. Ik stuur al mijn kennissen zeker door, enorm tevreden van de (na)service en kwaliteit!

 4. Willy
  | Beantwoorden

  Vriendelijke ontvangst degelijke uitleg over de materialen en mogelijkheden zeer mooi ontwerp en de prijs….. Die was echt ongelooflijk montage zeer verzorgt netjes kortom echt tevreden een aanrader dus reddy waarschoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)