reddy keukens ervaringen

Reddy keukens ervaringen? Alle Reddy keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Reddy keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Reddy keukens.

Reddy keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Reddy keukens in Wilrijk
Uw ervaring met Reddy keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Reddy keukens in Wilrijk.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Reddy keukens algemene informatie

Reddy keukens heeft toonzalen in Wilrijk, Geel en Braine-l´Alleud in België. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft meer dan 70 filialen verspreid over Duitsland, België, Nederland, Spanje en Oostenrijk. Reddy keukens hanteert een franchiseformule. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Reddy keukens

U kunt via de site door de showroom heen lopen, op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe de keukenzaak eruit ziet. Uw keuken wordt ontworpen in een fabriek in Duitsland.

8 klantgetuigenissen

 1. Kris
  | Beantwoorden
  Heel slechte kwaliteit en slechte afspraak, ik heb in oktober 2023 volledig 15000 euro betaald en 50 euro extra voor snelle levering maar vandaag 08/02/2024 keuken is volledig gemonteerd en verkeerde kast geleverd en microgolf en kast in weg staat, nooit een keuken van #REDDY #KEUKEN kopen !!

  Kris geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Roy
  | Beantwoorden
  Koop geen keuken bij Reddy Helmond

  PAS OP!!!

  Heel veel ellende gehad met deze keukenzaak.
  *Vooraf alles betalen
  *Bij problemen geven ze geen gehoor.
  *Tussenkomst van hoofdkantoor nodig gehad.
  *enorm veel fouten
  *komt tot 6x toe afspraken niet na.

  Krijgen nu nog 168,- terug, maar dit gaat ook zeer moeizaam!!! Ze zouden dit bedrag vorige week terugstorten.

  Algemeen directeur en formule manager hebben zich er ook mee moeten bemoeien. Zelfs afspraken tussen de algemeen directeur en Reddy Helmond werden niet nagekomen.

  PAS OP MET DEZE ONDERNEMER!

  Roy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Herman
  | Beantwoorden
  Zeer tevreden met de uitleg die ik kreeg in Reddy Geel. Ze keken ook naar mijn budget en dachten mee na over e beste oplossing voor mijn keuken.
  De plaatser was duidelijk erg ervaren in zijn vak. Positieve ervaring.

  Herman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Ignaz Verhoeven
  | Beantwoorden

  Van A tot Z een echte TOP service.
  Eva heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerp om tot een fantastisch mooie keuken te komen en ze neemt hier ook echt de tijd voor.
  Ivan heeft deze goed en mooi geplaatst.
  Daarenboven is ook de na service echt fantastisch.
  Toen we onze keuken 2 weken in gebruik hadden, ontstond er een kras op een van de keukenkastjes met iets uit de oven te halen.
  Wij wilden graag eens luisteren of Reddy een soort van pen of gom had om deze kras bij te werken.
  Zij (E) stelden zelf voor om gewoon een nieuwe deur te leveren: van een TOP service gesproken!
  Alleen maar lof voor Reddy Keukens.

 5. Carl & Wendy
  | Beantwoorden

  Top, vanaf het eerste contact voor de bespreking tot het beeindigen van de plaatsing steeds een goed gevoel gehad bij onze keuze. Professionele aanpak en ondersteuning bij al onze ‘speciallekes’. Kristof nam uitgebreid de tijd om ons doorheen het plan te loodsen met deskundige uitleg. Al wat we vroegen kon hij eveneens tonen in hun toonzaal zodat we wisten waar we aan toe waren. De 3D tekening die Kristof op zijn computer had gemaakt was zeer duidelijk, en Ivan de plaatser wist deze om te zetten in de praktijk. Tekening en realiteit komen perfect overeen! Super service, super team, optimale prijs/kwaliteitsverhouding TOP!

 6. Anita
  | Beantwoorden

  In de toonzaal waren de mensen heel vriendelijk en werd alle tijd genomen om allerlei details te laten zien.Verschillen tussen diverse fronten en werkbladen werden uitgebreid uitgelegd, zowel wat samenstelling betreft als prijs. 1 van de vertegenwoordigers kwam vrijblijvend aan huis om op te meten in het kader van offerte, die heel gedetailleerd werd voorgesteld in de showroom ahv 3D beelden.Ik heb de indruk dat alles zeer degelijk wordt aangepakt/vooraf besproken. Zeer fijne ervaring. Prijs lijkt me zeer redelijk.

 7. Tony
  | Beantwoorden

  Aangenaam gevoel en eerlijke mensen, alles verliep ook heel vlot volgens afspraak. Bij levering was er wel een kras op een deur, dat kan nu eenmaal gebeuren. In elk geval is dit heel snel vervangen en correct opgelost. Ik stuur al mijn kennissen zeker door, enorm tevreden van de (na)service en kwaliteit!

 8. Willy
  | Beantwoorden

  Vriendelijke ontvangst degelijke uitleg over de materialen en mogelijkheden zeer mooi ontwerp en de prijs….. Die was echt ongelooflijk montage zeer verzorgt netjes kortom echt tevreden een aanrader dus reddy waarschoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)