robbelin keukens ervaringen

Robbelin keukens ervaringen? Bekijk hier alle Robbelin keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Robbelin keukens langs in Zedelgem? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Robbelin keukens.

Robbelin keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Robbelin keukens in Zedelgem
Uw ervaring met Robbelin keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Robbelin keukens in Zedelgem.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Robbelin keukens algemene informatie

Robbelin Keukens heeft een vestiging gevestigd in Zedelgem, Ichtegem in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Robbelin keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Robbelin keukens

U kunt terecht bij deze zaak voor nieuwbouw en renovatie. Aan de hand van uw leefstijl wordt uw keuken ontworpen, bent u iemand die dagelijks kook of alleen in het weekend?

3 klantgetuigenissen

 1. alain van acker
  | Beantwoorden

  Zeer positief. Een eerlijke offerte. Voldoende uitleg en naderhand is geen vraag teveel. Er wordt snel en adequaat gereageerd wanneer een mailtje wordt gestuurd. De offerte is ook de prijs, dus betrouwbaar. Service uitstekend. Uitleg in de winkel zeer kwaliteitsvol en geen probleem om een tweede, derde keer te gaan… Kortom, een echte aanrader. Zeer vriendelijke zaakvoerder. Bekwame plaatsingsdienst. Ook de leveringstermijn en planning worden strik gerespecteerd.

 2. Cathy
  | Beantwoorden

  Zeer positieve ervaring ,na enkele keukenbouwers te hebben bezocht zijn we bij keukens Robbelin terecht gekomen waar een zeer vriendelijke en eerlijke verkoper ons te woord stond, ik had al direct een goedgevoel hierbij in tegenstelling tot andere verkopers, Sander legde alles in de puntjes uit ,had goede ideeen waar wij zelf nog niet aan dachten en toonde ook alles van materialen, bij mijn 1001 vragen was hem niks teveel om er een antwoord op te geven, er werden enkele voorstellen tot in de puntje op gemaakt tot wij een Waauw gevoel hadden en voor wat we wilden zat de prijs/kwaliteit zeker goed .nu is het nog afwachten op het vervolg (plaatsing ).dus bij deze word nog vervolgd

 3. Donovan Keters
  | Beantwoorden

  Een zaak waar je op kan vertrouwen. Zeer tevreden van een totaal renovatie van ons huis. Eerlijke en duidelijke communicatie. Kortom een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)