segers interieur keukens ervaringen

Segers Interieur keukens ervaringen? Alle Segers Interieur Keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Segers Interieur Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Segers Interieur Keukens.

Wat was uw ervaring met Segers Interieur Keukens?

Zelf snel een recensie voor Segers Interieur Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Segers Interieur Keukens algemene informatie

Segers Interieur Keukens heeft één vestiging in Retie. Het is een familiebedrijf dat gebruik maakt van een uitgebreid machinepark, tijdens het ontwikkelen van uw keuken op maat. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Segers interieur keukens

Het bedrijf biedt hun vakmannen continue opleidingen aan, waardoor ze op de hoogte blijven van de laatste trends en technische ontwikkelingen.

3 klantgetuigenissen

 1. anoniem
  | Beantwoorden
  Ongelooflijk duur. Kwaliteit niet conform. Vanaf het begin al mankementen die je niet verwacht bij die prijscategorie. Wanneer je ze betaald hebt, niet meer bereikbaar. Waarschijnlijk omdat we ons ongenoegen hebben geuit, dit is zeer onprofessioneel gezien dit los staat van hun te leveren kwaliteit en nazorg.

  anoniem geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Segers
   | Beantwoorden

   Beste anoniem,

   Bedankt voor het delen van uw feedback. We vinden het spijtig te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring bij ons. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met zowel de kwaliteit van onze producten als de service die we bieden.

   Daarnaast willen we u verzekeren dat we altijd beschikbaar zijn om eventuele problemen op te lossen en eventuele vragen of opmerkingen die u heeft te beantwoorden. Het spijt ons als u het gevoel heeft gehad dat we niet bereikbaar waren na de aankoop.

   Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw eerlijke feedback en hopen dat we de kans krijgen om het goed te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u verdere vragen of opmerkingen heeft.

   Met vriendelijke groet,
   Het Segersteam.

 2. de winter
  | Beantwoorden

  beste, wij zoeken een eiland keuken in toonzaal- of demo model. Hebben jullie dergelijke model in aanbieding aub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)