superchic keukens ervaringen

Superchic keukens ervaringen? Bekijk hier alle Superchic keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Superchic keukens langs in Deerlijk, Gent? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Superchic keukens.

Superchic keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Superchic keukens in Deerlijk, Gent
Uw ervaring met Superchic keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Superchic keukens in Deerlijk, Gent.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Superchic keukens algemene informatie

Superchic Keukens heeft een vestiging gevestigd in Deerlijk, Gent, in België. Het familiebedrijf is opgericht in 1961 door meubelmaker Frans Roobrouck en Maria Decock te Deerlijk. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Superchic keukens

Het bedrijf investeert in het uitgebreide machinepark, waarin uw keuken wordt vervaardigd. U wordt geadviseerd door een keukenexpert.

4 klantgetuigenissen

 1. Vandemeulebroucke
  | Beantwoorden

  Zeer goede ervaring
  Alles duidelijk op de plannen en daarover kregen we een goede uitleg
  Het resultaat is zeer zeer mooi
  De mannen die de keuken geplaatst hebben zijn zeer goed in wat ze doen !

 2. cocquyt jose
  | Beantwoorden

  Zou het mogelijk zijn aub eens kontakt op te nemen om een reparatie of onderhoud van een keuken :5jaar oud zwart fineer eik .

  • Superchic
   | Beantwoorden

   Gelieve gegevens door te geven op ons email adres dan kunnen we contact opnemen met jullie voor afspraak.

 3. vanderstraeten
  | Beantwoorden

  Beste,na het komen kijken of ons dampkap kan vervangen worden en na vaststelling dat dit zeer moeilijk zal gaan aangezien deze rust op onze graniet heb je beloofd om de prijs te mailen. Dat is nu al. 3 weken geleden en we weten nog van niks. Ik heb begrip voor jullie vele werk maar voor ons is het ook niet leuk. Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)