ter doel keukens ervaringen

Ter Doel keukens ervaringen? Bekijk hier alle Ter Doel keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Ter Doel keukens langs in Kieldrecht? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Ter Doel keukens.

Ter Doel keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Ter Doel keukens in Kieldrecht
Uw ervaring met Ter Doel keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Ter Doel keukens in Kieldrecht.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Ter Doel keukens algemene informatie

Ter Doel Keukens heeft één vestiging gevestigd in Kieldrecht, in België. Het bedrijf is in 1976 opgericht door Hugo Smet en Lieve Daelman. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Ter Doel keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Ter Doel keukens

Uw keukenproject wordt van A tot Z geregeld door Ter Doel keukens.

  1. Gdl
    | Beantwoorden

    Zeer slechte service. Op afgesproken tijdstip niets laten weten dat ze niet komen dus de mensen 5u laten wachten op een dag dat er verlof moet worden genomen.
    Al 2maanden weten ze dat de dampkap kapot is en na 1maand?!?! wordt er dan eindelijk een dampkap besteld. Wanneer er dan na die 2 maand een afspraak wordt vastgelegd om ze te komen plaatsen wordt, komt er niemand af en laten ze ook niets weten. Wij bellen dan uiteindelijk zelf om dan uiteindelijk te horen te kriigen dat ze da dampkap niet besteld hebben.

    Zeer onaangenaam en slechte service! Deze firma niet aan te raden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)