trybou keukens ervaringen

Trybou keukens ervaringen? Bekijk hier alle Trybou keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Trybou keukens langs in Staden? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Trybou keukens.

Trybou keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Trybou keukens in Staden
Uw ervaring met Trybou keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Trybou keukens in Staden.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Trybou keukens algemene informatie

Trybou Keukens heeft vestigingen gevestigd in Staden, Oostkamp, Dworp en Sint Niklaas in België. Het bedrijf is sinds 1933 actief in de keukenbranche. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Trybou keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Trybou keukens

Er wordt eens in de zoveel tijd een kijkmoment georganiseerd, waarbij u een kijken kan nemen de villa in Tielt. Uw keuken wordt ontworpen door een binnenhuisarchitect.

3 klantgetuigenissen

 1. Slachtoffer
  | Beantwoorden

  Moet verplicht bij Trybou keuken kiezen voor appartement in nieuwbouwproject aan de kust. Blijkt familie van bouwheer.
  Krijg tot 2 maal toe een luidruchtige en iets wat agressieve verkoper, die me de grootste rotzooi van kasten opdringt. De maatkeuken waar ik recht op heb, weigert hij uit te tekenen en er een offerte van te maken.
  Ik krijg slechts 70% van mijn budget, indien ik elders koop. Maar met wat ik zie bij Trybou, gaan mijn dure toestellen, binnen de 3 jaar door de kasten heen zakken. Uw ervaringen lezende, ben ik vastbesloten dat ik niet meega in het Trybou verhaal

 2. Tiffany
  | Beantwoorden

  Wij kochten een keuken in 2012, na vele problemen bij installatie (fouten in hun tekening, slechte afwerking, vaatwas niet aangesloten enz ook nadat 90% betaald was) verscheen er na enkele jaren al een barst in de kast, toen we nu recent een barst in het composiet werkblad vaststelden toch contact opgenomen. Van het kastje naar de muur gestuurd, uiteindelijk kwam hun technieker (die zelf vertelde dat onze kasten al verkleurd waren en zijn DOVY (!) keuken na 10 jaar nog geen verschil vertoont) een offerte opmaken voor herstelling. De barst in het werkblad schuiven ze af op hun leverancier die ons duplicaat factuur vraagt, nu weigert Trybou om dat duplicaat te bezorgen tot we akkoord gaan om hen herstelling te laten uitvoeren!

 3. Motte
  | Beantwoorden

  Een echte ramp !

  In 2015 trokken we naar Trybou om een keuken voor ons appartement aan de kust te bestellen. De verkoper was een vriendelijke jongen. Aangesproken door de (schijnbaar) hoge kwaliteit in de toonzaal, hebben we niet alleen een keuken besteld, maar het volledige appartement laten inrichten door Trybou, badkamermeubels, TV Meubel, plafondhoge draaideuren, een volledige slaapkamer inclusief bed en plafondhoge kasten,….meerprijs 40.000 €. Twee jaar later is de keuken nog niet afgewerkt, een deel van het composiet werkblad ontbreekt, een kastdeur ontbreekt, diverse deuren heeft men moeten vervangen omdat ze reeds beschadigd waren bij levering. De plafondhoge kastdeuren zijn kromgetrokken. Nog erger is dat je bij tekenen van het contract reeds 30% moet vooruitbetalen (ik heb dus reeds 2 jaar geleden bijna 12.000€ voorschot betaald), voor ze starten met de werken moet je 60% vooruitbetalen, zodoende blijft nog 10% over. Het interesseert hen dan ook niet om de keuken af te werken want ze hebben reeds 90% van de prijs binnen. Bij vragen krijg je geen of een onvolledig antwoord. Wens je met een gerust hart een keuken kopen vermijdt dan Trybou als de pest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)