Trybou keukens ervaringen? Bekijk hier alle Trybou keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Trybou keukens langs in Staden? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Trybou keukens.

Trybou keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Trybou keukens in Staden
Uw ervaring met Trybou keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Trybou keukens in Staden.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Trybou keukens algemene informatie

Trybou Keukens heeft vestigingen gevestigd in Staden, Oostkamp, Dworp en Sint Niklaas in België. Het bedrijf is sinds 1933 actief in de keukenbranche. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Trybou keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Trybou keukens

Er wordt eens in de zoveel tijd een kijkmoment georganiseerd, waarbij u een kijken kan nemen de villa in Tielt. Uw keuken wordt ontworpen door een binnenhuisarchitect.

9 klantgetuigenissen

 1. Slachtoffer
  | Beantwoorden

  Moet verplicht bij Trybou keuken kiezen voor appartement in nieuwbouwproject aan de kust. Blijkt familie van bouwheer.
  Krijg tot 2 maal toe een luidruchtige en iets wat agressieve verkoper, die me de grootste rotzooi van kasten opdringt. De maatkeuken waar ik recht op heb, weigert hij uit te tekenen en er een offerte van te maken.
  Ik krijg slechts 70% van mijn budget, indien ik elders koop. Maar met wat ik zie bij Trybou, gaan mijn dure toestellen, binnen de 3 jaar door de kasten heen zakken. Uw ervaringen lezende, ben ik vastbesloten dat ik niet meega in het Trybou verhaal

  • trybou
   | Beantwoorden

   Geachte klant,
   Beste,

   Uw review hebben we vandaag pas gezien en is goed ontvangen.
   Via onze website of google review is dit ook mogelijk, hiervan krijgen we dan melding.

   Sta ons toe als vakmannen ons werk te verdedigen en uw eventueel ongemak op te lossen. Aangezien trybou maatwerk in grote omvang aankan werken we ook voor de professionele sector: onder ander sleutel-op-de-deur woningen. De sterkte van het merk trybou is dat men alles kan aanpassen indien gewenst; in het kort: maatwerk. Onze maatwerk keukens en maatwerk interieurs zijn bijgevolg steeds van uitstekende kwaliteit; iets dikker plaatmateriaal met hogere densiteit. Alles wordt ook steeds in België vervaardigd. Zowel professioneel als voor hun privé komen klanten terug bij ons aankloppen voor hun nieuwe keuken of keukens. Vele particuliere klanten komen terug omdat ze hun 35 jarige trybou keuken wensen te vervangen door een nieuw exemplaar. Niet voor niets bestaan wij 85 jaar.

   Indien u oprecht geïnteresseerd bent geven wij u graag enkele klanten door als referentie. Graag dan ook de omvang van uw eigen project vermelden. Dit kan van keuken met inbegrip van alle kasten zoals vestiaire en dressing. Maar kan ook haardwand, slaapkamer, bureau, berging, badkamer, tot volledige uitvoering van maatwerk interieurarchitectuur.

   Wij kijken uit naar aangename kennismaking.

   • Slachtoffer
    | Beantwoorden

    Trybou,
    Ik blijf uw slachtoffer en zal nooit klant worden.
    Had u toen ik in uw toonzaal stond, mij onmiddellijk het maatwerk waar ik expliciet om vroeg getoond, voorgesteld en me een keuken ontworpen in het door mij gevraagde design. Dan had u naast de keuken mogelijks ook alle maatwerk kasten mogen maken. Uw verkoper verkoos om me de rotzooi uit de jaren stilletjes voor te stellen. Voor de prijs van een gouden keuken. Niet mijn stijl, buiten budget. Ik ben ondertussen een tevreden klant van een echt A-merk keukenbouwer. De toon van uw reactie die u blijkbaar op iedere vorm van kritiek geeft, zoals ik hier op het forum lees, is die van iemand die weet dat hij niet recht in zijn schoenen staat. Oplossingen moeten bij een eerste vraag aangeboden worden, niet nadat uw negatieve review op een keuken ervaringen forum verschijnt. Ik zie u bij enkele recensies namen en persoonlijke gegevens van uw particuliere klanten bekent maken? Bent u vertrouwd met de GDPR wetgeving die Europa vorig jaar invoerde? Ik zou deze is nakijken. Kan u veel besparen. En dat is een gratis tip.

 2. Tiffany
  | Beantwoorden

  Wij kochten een keuken in 2012, na vele problemen bij installatie (fouten in hun tekening, slechte afwerking, vaatwas niet aangesloten enz ook nadat 90% betaald was) verscheen er na enkele jaren al een barst in de kast, toen we nu recent een barst in het composiet werkblad vaststelden toch contact opgenomen. Van het kastje naar de muur gestuurd, uiteindelijk kwam hun technieker (die zelf vertelde dat onze kasten al verkleurd waren en zijn DOVY (!) keuken na 10 jaar nog geen verschil vertoont) een offerte opmaken voor herstelling. De barst in het werkblad schuiven ze af op hun leverancier die ons duplicaat factuur vraagt, nu weigert Trybou om dat duplicaat te bezorgen tot we akkoord gaan om hen herstelling te laten uitvoeren!

  • cadtje
   | Beantwoorden

   vertelt mevrouw alias tiffany erbij dat haar werkblad 6 jaar ok is en dat zij na de breuk ten gevolge van………… graag gratis een nieuw werkblad krijgt na 6 jaar
   als mevrouw met deze ….. wordt geconfronteerd dan wordt het oorverdovend stil langs de andere kant
   ronduit beschamend hoe hardwerkende en betrouwbare mensen door het slijk gehaald worden door ……….

  • trybou
   | Beantwoorden

   Beste klant,
   Beste Tiffany,

   Zie hieronder onze reactie van 9 mei op uw zelfde vraag via google review:

   Uw review is goed ontvangen. De toegepaste materialen bij trybou zijn van degelijke kwaliteit. Daarom vinden wij het belangrijk te onderzoeken hoe deze barst na 6 jaar in uw ladefront en werkblad tot stand is gekomen. Onze interne en externe experts zijn hiervan reeds op de hoogte en hebben de nodige documenten van de steen ontvangen. U heeft hierover ook de melding ontvangen vandaag om 10u05 via mail. Van zodra wij antwoord hebben van onze leverancier houden wij u zoals steeds op de hoogte. Uw ladefront kunnen wij spoedig vervaardigen, leveren en plaatsen. Graag goedkeuring op onze mail van 23 maart.

   Samen komen we graag tot een oplossing. Uw keuken is namelijk ons visitekaartje. Voor meer informatie of vragen bel naar ons algemeen nummer en vraag naar uw contactpersoon.

  • Robert
   | Beantwoorden

   @ cadje aka Tr…, hoe uiterst achterlijk en onprofessioneel is dit :-D. In plaats van oplossingen te zoeken voor de problemen en compromissen te sluiten gooien we liever met modder, of beter zelfs, de schuld op anderen schuiven. Dat is beter voor het geweten.
   Ik ken zo nog een handvol mensen die recent zeer ontgoocheld zijn in jullie. Dat de goede naam door het slijk wordt gehaald heb je dan ook maar aan jullie zelf te danken. We zijn 2019, mond aan mond reclame wordt steeds belangrijker via de digitale snelweg. De tijd dat dit binnen het dorp bleef is al lang voorbij.
   Veel succes.

 3. Motte
  | Beantwoorden

  Een echte ramp !

  In 2015 trokken we naar Trybou om een keuken voor ons appartement aan de kust te bestellen. De verkoper was een vriendelijke jongen. Aangesproken door de (schijnbaar) hoge kwaliteit in de toonzaal, hebben we niet alleen een keuken besteld, maar het volledige appartement laten inrichten door Trybou, badkamermeubels, TV Meubel, plafondhoge draaideuren, een volledige slaapkamer inclusief bed en plafondhoge kasten,….meerprijs 40.000 €. Twee jaar later is de keuken nog niet afgewerkt, een deel van het composiet werkblad ontbreekt, een kastdeur ontbreekt, diverse deuren heeft men moeten vervangen omdat ze reeds beschadigd waren bij levering. De plafondhoge kastdeuren zijn kromgetrokken. Nog erger is dat je bij tekenen van het contract reeds 30% moet vooruitbetalen (ik heb dus reeds 2 jaar geleden bijna 12.000€ voorschot betaald), voor ze starten met de werken moet je 60% vooruitbetalen, zodoende blijft nog 10% over. Het interesseert hen dan ook niet om de keuken af te werken want ze hebben reeds 90% van de prijs binnen. Bij vragen krijg je geen of een onvolledig antwoord. Wens je met een gerust hart een keuken kopen vermijdt dan Trybou als de pest.

  • cadje
   | Beantwoorden

   vertelt mr motte erbij dat hij de firma nog een zeeeeeer aanzienlijk bedrag schuldig is en dat alle afwerkingen aansluitend op de plaatsing werden voltrokken
   vertelt mr motte er ook bij dat alle betrokken problemen te wijten zijn aan de staat van de bouw die hij gekocht heeft
   als hij die mensen even goed heeft betaald als de keukenbouwer is de staat van de bouw niet te verwonderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)