van der waerden keukens ervaringen

Van der Waerden keukens ervaringen? Bekijk hier alle Van der Waerden keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Van der Waerden keukens langs in Denderleeuw? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Van der Waerden keukens.

Van der Waerden keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Van der Waerden keukens in Denderleeuw
Uw ervaring met Van der Waerden keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Van der Waerden keukens in Denderleeuw.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Van der Waerden keukens algemene informatie

Van der Waerden Keukens heeft één vestiging gevestigd in Denderleeuw, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Van der Waerden keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Van der Waerden

Bij Van der Waerden kiezen ze resoluut en exclusief voor Hülsta en Rolf Benz. Dankzij het verrassende samenspel tussen deze designmerken vinden ze voor u altijd een passend interieurconcept, met functionaliteit en kwaliteit als rode draad. Want als interieurspecialist weten ze maar al te goed welke meubelen aan uw verwachtingen voldoen.

Door deze exclusiviteit kennen ze alle producten grondig en kunnen ze verder gaan dan wat in de catalogus staat. Dankzij een jarenlange samenwerking en een goede relatie met Hülsta en Rolf Benz, kunnen ze bovendien met uw specifieke wensen en vragen bij deze leveranciers terecht.

2 klantgetuigenissen

 1. Lecocq
  | Beantwoorden
  Alle, maar dan ook alle sierstrips op zij-, boven- en onderkant van de deuren zijn losgekomen, en de strips die zijn blootgesteld aan de zon zijn zwaar verkleurd

  Lecocq geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Raymonde
  | Beantwoorden

  Vraag altijd een offerte alles inbegrepen !
  Een offerte waar BTW en regiekosten (werkuren ter plaatse, verplaatsingskosten) niet inbegrepen zijn maakt een heel groot verschil !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)