vasco keukens ervaringen

Vasco keukens ervaringen? Alle Vasco Keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Vasco Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Vasco Keukens.

Vasco keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Vasco keukens
Uw ervaring met Vasco keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Vasco keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Vasco Keukens vestigingen

Vasco Keukens heeft vestigingen in Kalmthout & Wilrijk . Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Vasco keukens

Van ontwerp tot productie en van transport tot plaatsing van de keuken. Uw keuken is in handen van vakbekwame mensen. Hun ervaren vakmensen maken alles in hun eigen atelier en lakkerij.

3 klantgetuigenissen

 1. Marc Bouwens
  | Beantwoorden

  de plaatsing is zeer vakkundig verlopen. we hadden enkel kleine probleempjes. na het contacteren werden deze zonder meer opgelost zodat de koper een tevreden mens is. aan te raden

 2. Peggy B
  | Beantwoorden

  Voor Vasco zijn klanten duidelijk een ‘ongemak’. Wij vullen het ‘maak een afspraak’ formulier in online, krijgen een bevestiging dat we binnen de 24 uur zullen gecontacteerd worden, maar helaas … geen antwoord. Dan toch maar na 2 dagen zelf telefonisch contact opgenomen, maar dan krijg je te horen dat het ‘kort dag is’ om nog een afspraak in te plannen (want blijkbaar is onze aanvraag nog niet behandeld door Aartselaar … ook al vinkten wij ‘Wilrijk’ aan in het formulier). Dus helaas, afspraak niet mogelijk … met andere woorden: als potentiële klant met een project van +100K ben je niet welkom bij Vasco. Teleurstellend, maar tegelijk blij met deze ‘zelfreinigende’ filter, want wij willen ons project geven aan een bedrijf waar service wordt geleverd en waar je vertrouwen kan en mag hebben dat je als klant goed wordt opgevolgd.

 3. Peeters E.
  | Beantwoorden

  Het blijkt onmogelijk om iemand van het bedrijf te contacteren : na de plaatsing
  ( wel met de verkoper , en ook met een zogezegde “controleur (?) ” maar niemand
  voor een ernstig gesprek) indien je bv iets over de verkoper wil melden , en over de plaatser , en nog wat ….
  (hebben dezelfde keuken voor 55% in een andere toonzaal zien staan … ………)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)