veta keukens ervaringen

Veta keukens ervaringen? Bekijk hier alle Veta keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Veta keukens langs in Dendemonde? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Veta keukens.

Veta keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Veta keukens in Dendemonde
Uw ervaring met Veta keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Veta keukens in Dendemonde.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Veta keukens algemene informatie

Veta Keukens heeft één vestiging gevestigd in Dendemonde, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Veta keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Veta Keukens

Veta biedt een bijzonder breed gamma keukens en interieur. Maar wat hun vooral onderscheidt, is het maatwerk. Als klant hebt u vrijwel onbeperkte keuze in kleurtinten, afmetingen en toepassingen. Van welke keuken u ook droomt, bij Veta worden uw wensen werkelijkheid.

4 klantgetuigenissen

 1. Pbol
  | Beantwoorden
  Degelijke keuken, goede materialen en zeer vakkundig geplaatst.
  Degene die de keuken tekent moet een enorm groot persoon zijn, want aan de kasten kan je amper aan. Alleen het onderste schap is bruikbaar. Je hebt een laddertje nodig om je kasten te gebruiken. Dat is op de tekeningen niet zichtbaar.
  En dat is dan ook de reden waarom we niet tevreden zijn met deze dure keuken!

  Pbol geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 2. Pascal
  | Beantwoorden

  Duur… zeer duur…
  Ze lokken je alvast met een mooie ontvangst, geven je een goed gevoel, laten je tekenen, maar….
  Meerdere negatieve ervaringen met hen opgelopen die helaas niet opgelost geraken.
  Geen aanrader !

 3. Matthijs
  | Beantwoorden

  Amai je trekt snel conclusies. Ben er net langs geweest, binnen 3 weken afspraak gemaakt om plannen te bekijken zonder enige verplichting. Ik twijfel dus aan je betrouwbaarheid

 4. BartT
  | Beantwoorden

  Een vriendelijke ontvangst bij het bezoek aan de toonzaal en bij de opmaak van de offerte maar een maand nog altijd géén offerte of enige feedback van dit bedrijf ontvangen. Het is een keuken met beperkte omvang dus vermoedelijk een project met minder opbrengst. Klantvriendelijkheid is daar selectief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)