wara keukens ervaringen

Wara keukens ervaringen? Bekijk hier alle Wara keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Wara keukens langs in Genk? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Wara keukens.

Wara keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Wara keukens in Genk
Uw ervaring met Wara keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Wara keukens in Genk.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Wara keukens algemene informatie

Wara Keukens heeft meerdere vestigingen gevestigd in Genk, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Wara keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Wara keukens

Wara keukens is een grote winkel. Het heeft meerdere vestigingen en heeft een ontzettend breed assortiment aan alles wat met het huishouden te maken heeft.

4 klantgetuigenissen

 1. Bertels Bjorn
  | Beantwoorden
  Niet aan te raden voor aankoop deuren, keukens etc… klant wordt aan het lijntje gehouden, de klant moet zelf de verkoper nalopen in de zaak, onprofessionele toestanden zoals geen correcte communicatie onderling tussen eigen personeel. Langdurig wachten op offertes… op (lange) termijn zal deze zaak moeten sluiten!

  Bertels Bjorn geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 2. J. Vliegen
  | Beantwoorden

  De ultieme service, super advies en uitstekende dienst na verkoop!
  Wij zijn toevallig bij Wara terecht gekomen voor een badkamer (10x betere kwaliteit en service, aan Ikea prijs!) wij waren hier zo enorm tevreden van, dat we ook eens zijn gaan polsen voor prijs voor een keuken. Dit was een schot in de roos! Ik heb mijn budget doorgegeven EN mijn droomkeuken. Hierna kreeg ik twee prachtige voorstellen. 1 volledig en perfect binnen budget en 1 voor de droomkeuken. Hierna zijn we samen beginnen puzzelen tot onze droomkeuken binnen betaalbaar een budget viel. Alweer incl plaatsing, incl granieten blad, Smeg toestellen, noem maar op.. 50x betere kwaliteit en service en goedkoper dan onze offerte bij Ikea. Wij hebben geen moment van stress ervaren, alles was perfect in orde. Elke ochtend kom ik binnen in mijn droomkeuken. Na bijna een jaar, een tegenslag! Mijn witte keramische spoelbak had zwarte strepen en ik kreeg ze er niet uit. De vrees was groot dat na 1 jaar de spoelbak al gebruikssporen kreeg. Met een klein hartje heb ik Wara gebeld en JAWEL, niets was te veel! ‘Binnen 1 week heb ik 2 productjes hier mevrouw, dan kan u testen of de strepen eraf komen’ perfect op tijd lag er een onderhoudsproduct klaar voor de spoelbak. Ik heb het thuis getest, en oef! Witte rook! De spoelbak ziet er weer uit als nieuw! Zowel mijn man als ikzelf kunnen alleen maar goeds spreken over de kwaliteit en service van Wara. Na een hele verbouwing was deze samenwerking een aangename, bijna luxueze ervaring. Danku Wara!

 3. Veerle
  | Beantwoorden

  Zeer professioneel en bekwaam personeel. Van ontwerp tot plaatsing alles vlot en perfect verlopen. Aan te raden aan iedereen die verbouwt, we hebben alles door hen laten doen, elektriciteit, sanitair, vloeren, binnendeuren, badkamer en keuken. Binnenkort gaan we ook de dressingkasten bij Wara bestellen. Top service!!!!

 4. Anja
  | Beantwoorden

  Zeer slechte ervaring!!! Amateuristisch tot en met. Ze willen alles verkopen, maar hebben hier helemaal de kennis en ervaring niet voor.

  Het heeft bij ons bijna 2j geduurd dat de keuken volledig werd afgewerkt en telkens was er ook ander personeel.

  Uiteindelijk hebben ze ook nog eens fouten gemaakt bij het ontwerp. Dit mogen we nu zelf oplossen. Zij willen dit enkel aanpassen mits bijbetaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)