adek-keukens-ervaringen

Adek keukens ervaringen? Alle Adek keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Adek keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Adek keukens.

Adek keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Adek keukens in Gent
Uw ervaring met Adek keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Adek keukens in Gent.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Adek keukens vestigingen

Adek keukens heeft één vestiging in Gent. Dit bedrijf uit Gent bestaat al ruim 30 jaar en heeft zich al die tijd bezig gehouden met advies en dienstverlening voor exclusieve keukenapparaten. Het bedrijf is opgericht in 1981 en behoort nu tot een van de grootste verdelers van top fornuizen en keukenapparatuur in het gehele Benelux. Van het kleinste fornuis tot de grootste Amerikaanse koelkast.

Adek keukens is een enthousiast team die met jarenlange ervaring en merk onafhankelijke aanpak klaarstaan voor een objectief advies. Zowel bij de aandacht voor de opvolging van uw order, als bij de levering, plaatsing en de dienst na de verkoop, spaart Adek geen moeite om u de beste diensten te verlenen Bent u benieuwd? Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Adek keukens

Adek maakt gebruik van kookdemonstraties. In deze demonstraties gebruiken ze kookgerei uit hun eigen collectie, van diverse merken. Deze kookdemonstraties vinden plaats in de showroom. Via de website kunt u zich inschrijven. Tevens staat er een kalender met welk evenement welke dag is.

Openingsuren

maandag
Enkel op afspraak
dinsdag
Op afspraak, 13:30 – 18:00
woensdag
Op afspraak, 13:30 – 18:00
donderdag
Op afspraak, 13:30 – 18:00
vrijdag
Op afspraak, 13:30 – 18:00
zaterdag
Op afspraak, 13:30 – 17:00
zondag
Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)