alse keukens ervaringen

Alse keukens ervaringen? Bekijk hier alle Alse keuken en interieurinrichting Genk ervaringen. Gaat u binnenkort bij Alse keukens langs in Genk? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Alse keukens.

Alse keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Alse keukens in Genk

Uw ervaring met Alse keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Alse keukens in Genk.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Alse keukens algemene informatie

Deze keukenwinkel heeft één vestiging gevestigd in Genk, in België. Alse keukens is in 2007 opgericht door Selda Yurtlak na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als keukenadviseur. Waar persoonlijk advies en perfecte service hoog in het vaandel staan. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Alse keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Alse keukens

Dit bedrijf is opgericht door Selda Yurtlak, zelf moeder en echtgenoot, hierdoor weet zij wat nodig is in een keuken qua praktische en esthetische zaken. Na jaren ervaring als keukenadviseur en nu als ondernemer in de keukenbranche, wordt u hier eerlijk geadviseerd.

Openingsuren

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
11:00 – 17:00
zondag
Gesloten

3 klantgetuigenissen

 1. Ait Lacch
  | Beantwoorden

  Ben heel tevreden, heb veel keukenzaken bezocht.
  Züleyha heeft mij perfect geholpen en een zeer mooie prijs gemaakt .
  Er zijn niet veel mensen die hun job met zoveel passie uitvoeren.
  Kan het alleen maar aanbevelen!
  Top top top!
  Danku Alse Keukens voor de zeer goede Service en prijs!

 2. Jaspers
  | Beantwoorden

  Super tevreden van alles!! Kan het alleen maar aanraden!
  Zeer bekwame mensen die absoluut weten waar ze mee bezig zijn.
  Ik ben in verschillende winkels geweest en Alse keukens overtrof echt alles!
  De 2 dames waren allebei zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de eigenares is een schat die absoluut haar woord houd.

  Een eerlijke prijs en tot in de puntjes netjes afgewerkt.
  De reactie die ik hierboven las doet me denken aan mensen die je niet tevreden kan stellen vrees ik..

  Enkel maar aan te raden : TOP !!!

 3. Serpil
  | Beantwoorden

  Zeer onprofessioneel!! Zeker NIET aan te raden!!

  Eind november 2019 ben ik bij Alse Keukens geweest om mijn keukenontwerp te bespreken.

  Ik was ook bij een aantal andere keukenverkopers geweest om te vergelijken. En zoals ik Alse keukens heb beloofd hun mijn keuze te laten weten heb ik hun de volgende dag een mail gedaan dat ik ergens anders heb getekend.
  De andere keukenverkopers hebben mij een offerte gegeven zodat ik alle details kon vergelijken. Alse wou me geen schriftelijke offerte meegeven, en ik heb zeker respect voor hun werkwijze. Maar voor mij was dat persoonlijk een minpunt.
  En wat ik ook zeker niet leuk vond is dat hun werknemer meerdere keren zei dat ze uren had gestoken in het maken van het ontwerp. Zo een 3D tekening hebben de andere verkopers ook gemaakt??? Dat behoort toch tot hun job??

  Een tijdje later is een familielid van mij bij Alse Keukens geweest voor haar eigen keuken. Vanaf het moment dat de werknemer door had dat zij familie was van mij bleef ze maar vertellen over MIJN situatie. Zij is een nieuwe klant, een professionele verkoper zou dit toch moeten beseffen?
  Mijn familielid heeft meerdere keren moeten zeggen dat ze geen offerte diende te hebben. Toch bleef de werknemer maar praten over mij. Uiteindelijk heeft mijn familielid moeten zeggen dat ze liever niet verder over mijn situatie wou praten en dat ze als een onafhankelijke klant behandeld zou willen worden, waarna de werknemer haar de deur heeft gewezen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)