angora keukens ervaringen

Angora keukens ervaringen? Bekijk hier alle Angora keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Angora keukens langs in Heusden-Zolder? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Angora keukens.

Angora keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Angora keukens in Heusden-Zolder
Uw ervaring met Angora keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Angora keukens in Heusden-Zolder.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Angora keukens algemene informatie

Angora Keukens heeft een toonzaal gevestigd in Maasmechelen België. Bij Angora keukens werken mensen die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het keuken of timmerwerk. In 2013 is Angora Keukens begonnen met het verkopen van keukens, bakmeubels en stoomcabines via een webshop. Met een breed assortiment, goede kortingen en advies proberen ze elke klant te bieden wat ze nodig hebben.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Angora keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden. De toonzaal in Heusden Zolder is gesloten.

Uniek aan Angora keukens

Deze keukenzaak biedt de minimale prijs tegenover maximale kwaliteit. Met 20 jaar ervaring zullen de werknemers u vakmanschap, advies en eerlijkheid bieden. De keukens van Angora zijn luxe en erg exclusief.

Openingsuren

maandag
Enkel op afspraak
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
12:00 – 17:00

6 klantgetuigenissen

 1. Luc Peeters
  | Beantwoorden
  Ik wacht nu al bijna een jaar op de levering van mijn granieten blad. Ik moest vooruit betalen, had ik dat maar nooit gedaan.

  Luc Peeters geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Roos
  | Beantwoorden
  In 2021 een keuken besteld en alleen maar problemen gehad, 1 jaar moeten wachten op graniet, dan waren de zijpanelen te kort en zijn we er nog steeds op aant wachten! Kwaliteit is ver te zoeken, kraan vol krassen, handvatten bladeren af..
  Hij beloofd dat hij het in orde maakt maar daar zien we niks van.
  NIET BESTELLEN HIER!
  heeft al heel wat mensen belazerd en er liggen al heel wat dossiers bij de advocaat.

  Roos geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. achraf
  | Beantwoorden
  wacht al 1,5 jaar op mijn keuken maar heb nog niks gekregen. elke keer zegt hij volgende week maar daar komt niks van. niks bestellen van daar

  achraf geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. DaCaMM
  | Beantwoorden
  Verkooppraatjes, mij laten tekenen met beloftes, voorschot vragen en komt dan afspraken niet na! Echt geen professionaliteit en ben nog steeds aan het wachten op een keuken die er helemaal niet is. Hij hoort op de markt te staan en niet keukens te verkopen. Ik ben een huis af aant betalen en kan er nog niet eens in gaan wonen want ik heb geen keuken! Echt schandalig is dat. Kan me nog niet eens iets definitiefs zeggen. Hij doet alsof hij 100 keukens de dag verkoopt. Ik ben al 4 maanden aan het wachten en kan me nog geen leverdatum geven en voorschot terug geven wilt hij ook niet. Het geld echt niet de moeite waard. Spijt van mij leven dat ik in die zaak ben ingestapt!

  DaCaMM geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 5. 3600dimi
  | Beantwoorden

  Afzetters, opgelicht geweest want afspraken zijn nooit nagekomen… meerprijzen vragen voor hun eigen gebreken, daarom niet laten verleiden door die turkeprijzen want die kasten hebben nog niet eens poolse kwaliteit

 6. hasan
  | Beantwoorden

  Heel vriendelijk en prijs kwalitijt en een super service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)