archiplan keukens ervaringen

Archiplan keukens ervaringen? Bekijk hier alle Archiplan keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Archiplan keukens langs in Leuven? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Archiplan keukens.

Archiplan keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Archiplan keukens in Leuven
Uw ervaring met Archiplan keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Archiplan keukens in Leuven.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Archiplan keukens algemene informatie

Archiplan Keukens heeft één vestiging gevestigd in Leuven, in België. Archiplan is ontwerper en fabrikant van maatmeubilair met al meer dan 30 jaar ervaring. Archiplan is gespecialiseerd in keukenmeubilair in massieve volkernplaten. Betaalbaar, klassiek, tijdloos en klasse.

Een bewuste materiaalkeuze en milieuvriendelijke materiaalkeuze. Archiplan heeft hart voor het milieu. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Archiplan keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Archiplan keukens

Door te kijken naar uw wensen en met behulp van hun vakmanschap zal uw keuken binnen no time naar wens zijn geïnstalleerd. Het bedrijf werkt vooral met massieve volkernplaten van de merken Abet Laminati en Trespa. De volkernplaten zijn 100% massief, waardoor het waterbestendig is en milieuvriendelijk. Daarbij zorgen deze platen ervoor dat de keuken minder snel gebreken gaat vertonen.

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 – 12:00, 13:30 – 18:00
woensdag
10:00 – 12:00, 13:30 – 18:00
donderdag
10:00 – 12:00, 13:30 – 18:00
vrijdag
10:00 – 12:00, 13:30 – 18:00
zaterdag
Enkel op afspraak
zondag
Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)