broothaerts keukens ervaringen

Broothaerts keukens ervaringen? Bekijk hier alle Broothaerts keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Broothaerts keukens langs in Londerzeel? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Broothaerts keukens.

Broothaerts keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Broothaerts keukens in Londerzeel
Uw ervaring met Broothaerts keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Broothaerts keukens in Londerzeel.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Broothaerts keukens algemene informatie

Broothaerts Keukens heeft één vestiging gevestigd in Londerzeel, in België. Broothaerts is een familiebedrijf dat al drie generaties actief is. Sinds 1994 is het bedrijf gespecialiseerd in keukens op maat. Deze keukenzaak is uitgegroeid tot een familiebedrijf van 13 gedreven medewerkers.

Naast keukens zijn ze experts op het gebied van kasten op maat. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Broothaerts keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Broothaerts keukens

Deze keukenzaak heeft een brede keuze als het gaat om merken en materialen, het bedrijf biedt merken, als AEG, Míele, Pelgrim en Bosch. Uw keuken wordt in eigen atelier geheel op maat gemaakt, naar uw wensen en behoeften.

2 klantgetuigenissen

 1. Peter
  | Beantwoorden
  Bij ons liep het toch helemaal anders dan de getuigenis hierboven, ondertussen tweede keuken laten plaatsen door Broothaerts, super vriendelijk, niet opdringerig , ze nemen alle tijd, tekenen zonder morren 4 a 5 keer zelfs opnieuw je keuken, keuze toestellen geheel jou smaak en natuurlijk prijzen ze Atag aan, is nu eenmaal het beste op de markt en de minste problemen mee, nee wat ons betreft de beste van de streek

  Peter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Maggy
  | Beantwoorden
  Het duurdere spectrum van keukens, daartegenover staat dat ze geen boecht leveren, ook geen exclusieve materialen? wel de gewone, degelijke keuken.
  Steeds vriendelijke zaakvoerders en vriendelijk personeel. Goede service, tot je keuken er volledig staat. Alles wat daarna misloopt, wordt wat weggewimpeld en is waarschijnlijk je eigen fout.
  Een redelijke keuze, hoewel ze alleen plaatsen wat ze zelf maken of wat ze kunnen bestellen bij hun vaste leveranciers, niet zo flexibel dus, als ik vergelijk met keukenbouwers die bij vrienden keuken plaatsen.
  Voor de keukentoestellen kan je kiezen uit bijna alle merken, maar als je je keuze hebt gemaakt, zullen ze je tot 4 maal toe (!) overtuigen om toch over te schakelen naar ATAG (waarmee ze een mooie reis kunnen maken als ze genoeg verkopen). In dat opzicht dus wel zéér opdringerig.

  Maggy geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)